Κωνσταντίνος Βαθιώτης προς Κυριάκο Μητσοτάκη: “Σου το έγραψα και άλλη φορά: Δεν σπούδασα νομικά και δεν αφιερώθηκα στο Ποινικό Δίκαιο με όλη μου την ψυχή για να με κοροϊδεύεις.  Κορόιδευε τους “ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ” σου, εμένα δεν μπορείς.”

Κωνσταντίνος Βαθιώτης προς Κυριάκο Μητσοτάκη: “Σου το έγραψα και άλλη φορά: Δεν σπούδασα νομικά και δεν αφιερώθηκα στο Ποινικό Δίκαιο με όλη μου την ψυχή για να με κοροϊδεύεις. Κορόιδευε τους “ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ” σου, εμένα δεν μπορείς.”

29 Νοεμβρίου, 2020 24 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,459
Μοίρασέ το
 
 
Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “Δεν αισχύνεται ούτε να προβάλλει το μασκοφορεμένο του πρόσωπο ούτε να καταθέτει στέφανον έμπλεον υποκρισίας.

 
Έχετε ξαναδεί ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ να εορτάζει την ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ;”
 
 
 
 
Πύρινος ο λόγος του Καθηγητή Ποιν. Δικαίου Κωνσταντίνου Βαθιώτη.
 
Πύρινος λόγος, και καταγγελτικός εναντίον προσωπικά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, όπως σπάνια ακούμε τουλάχιστον τα τελευταία δέκα χρόνια, από τον ανύπαρκτο πλέον πνευματικό χώρο της Ελλάδος.
 
Και ο λόγος του κ. Βαθιώτη, προσλαμβάνει μεγαλύτερο βάρος, από το γεγονός πως αποτελεί σχεδόν την μοναδική περίπτωση στον Πανεπιστημιακό χώρο που αντιστέκεται με τόση δύναμη και κτυπά ανελέητα τον πρωθυπουργό της χώρας.
 
Αλήθεια, η συντριπτική πλειοψηφία των ομολόγων του που είναι;;;
 
Πόσοι τόλμησαν να ακολουθήσουν, να αρθρώσουν έναν λόγο βρε αδερφέ σ’ όλο αυτό το σταλινοφασιστικό τρόπο διακυβέρνησης της χώρας;
Λόγο που να εμψυχώνει έναν καταρρακωμένο λαό;
 
Δυό τρείς… ίσως πέντε πανεπιστημιακές προσωπικότητες οι περισσότερες των οποίων έχουν… συνταξιοδοτηθεί.
 
Η Πατρίδα μας παραπέει και οδηγείται στον γκρεμό… και ο πνευματικός κόσμος ΣΙΩΠΑ…
 
ΣΒΗΝΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;;;
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
«Κάθε μέρα σκέφτομαι τι θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα: να είχαμε επιβάλει χρήση μασκών και περιορισμό της διασκέδασης νωρίτερα. Στη Θεσ/κη να είχαμε κλιμακώσει μία εβδομάδα πριν. Όμως δεν δέχομαι να αμφισβητείται η τεράστια προσπάθεια απέναντι σε έναν άγνωστο & επικίνδυνο εχθρό».
 
Τάδε έφη σε πρόσφατη ανάρτησή του στο twitter ο μασκοφορεμένος ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ:
 
Ο πρωθυπουργός των ΕΛΛΗΝΩΝ (συγγνώμη, λάθος: των ΑΓΑΠΗΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ του) που κατέθεσε στεφάνι για το Πολυτεχνείο αλλά όχι για την 28η Οκτωβρίου, όχι για την 25η Μαρτίου.
 
Δεν αισχύνεται ούτε να προβάλλει το μασκοφορεμένο του πρόσωπο ούτε να καταθέτει στέφανον έμπλεον υποκρισίας.
 
Έχετε ξαναδεί ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ να εορτάζει την ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ;
 
Σου το έγραψα και άλλη φορά: Δεν σπούδασα νομικά και δεν αφιερώθηκα στο Ποινικό Δίκαιο με όλη μου την ψυχή για να με κοροϊδεύεις.
 
Κορόιδευε τους “ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ” σου, εμένα δεν μπορείς.
 
Πέντε ολόκληρα χρόνια αγωνιζόμουν νυχθημερόν για την συγγραφή της μονογραφίας “ΤΡΑΓΙΚΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”.
Πήγαινε στον εκδοτικό οίκο ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ και πάρε να διαβάσεις και κάτι άλλο εκτός από το Great Reset.
 
Ίσως έτσι θα καταλάβεις γιατί ΔΕΝ πρόκειται να ΣΩΠΑΣΩ.
 
Συνέχισε να μιλάς κι εσύ και οι βουλευτές σου, όπως προσφάτως ο ΣΠΗΛΙΟΣ ΛΙΒΑΝΟΣ (*), για αόρατους εχθρούς ή ασύμμετρες απειλές, και θα εκτίθεστε ανεπανόρθωτα.
 
ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ και ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ήταν το 2001 η Αλ Κάιντα.
 
ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ και ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ είναι το 2020 ο κορωνοϊός, παρότι μέχρι σήμερα ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ δεν ονομάστηκε ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΙΟΣ.
 
Ιδού λοιπόν η αποκαλυπτική ΕΞΙΣΩΣΗ, για τον κάθε “ΨΕΚΑΣΜΕΝΟ” η μόνη ΛΥΤΡΩΣΗ:
Αλ Κάιντα = ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ = Κορωνοϊός
 
Μετά το 2001, η ελίτ στην οποία ανήκεις ΠΕΡΙΟΡΙΣΕ παγκοσμίως τα δικαιώματα του πολίτη για να βγει ΝΙΚΗΤΡΙΑ στον “ΠΟΛΕΜΟ κατά της ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”.
 
ΨΗΦΙΣΕ νόμους για να ΠΡΟΛΑΒΕΙ όσο πιο πρώιμα γινόταν τα επόμενα ΦΟΝΙΚΑ τρομοκρατικά χτυπήματα, ΜΟΛΥΝΟΝΤΑΣ έτσι το ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ποινικό δόγμα.
 
ΒΑΣΑΝΙΣΕ ΥΠΟΠΤΟΥΣ τρομοκράτες στο Γκουαντάναμο για να πληροφορηθεί πού κρύβεται ο Μπιν Λάντεν και πού θα γίνουν τα επόμενα τρομοκρατικά χτυπήματα.
 
Το 2020 εσύ και η ελίτ σου ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΤΕ παγκοσμίως τα θεμελιώδη δικαιώματα του πολίτη για να ΝΙΚΗΣΕΤΕ στον “ΠΟΛΕΜΟ κατά του ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ”.
 
ΕΚΔΩΣΑΤΕ επαίσχυντες ΚΥΑ, μετατρέποντας το ελληνικό Σύνταγμα σε ΚΟΥΡΕΛΟΥ, για να ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ την εξάπλωση του ΦΟΝΙΚΟΥ ΙΟΥ.
 
Ταυτοχρόνως ΜΟΛΥΝΑΤΕ την ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ μορφή της κοινωνίας μας, αλλοιώνοντας το DNA του ανθρώπου.
 
Δεν ανήκουμε πλέον σε κοινότητες αλλά αποξενωθήκαμε ως μονάδες ΑΙΧΜΑΛΩΤΕΣ μπροστά σε μια ΟΘΟΝΗ, ενώ κάποιοι προτίμησαν ήδη την ΑΓΧΟΝΗ.
 
Στερηθήκαμε ΧΑΜΟΓΕΛΟ, ΓΕΛΙΟ και ΦΩΝΗ, συγγενεύοντας πλέον με μία ΜΗΧΑΝΗ.
 
Ακόμη και για λίγο ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ πρέπει να ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, αφού, αν βγάλουμε την μάσκα, το ΠΡΟΣΤΙΜΟ δεν το γλυτώνουμε!
 
ΒΑΣΑΝΙΣΑΤΕ τους αθώους πολίτες, ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΣ τους στα σπίτια τους, απαγορεύοντας σαν ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ την βραδινή ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ και φορώντας τους ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΑ ΦΙΜΩΤΡΑ νυχθημερόν, αντιγράφοντας τον φίλο σας Εμανουέλ Μακρόν.
 
Κι αυτό για να αποτρέψετε δήθεν τα επόμενα τρομοκρατικά χτυπήματα, συγγνώμη: ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ έπρεπε να πω.
 
Φαίνεται ότι ο ΨΕΚΑΣΜΟΣ δεν τους έπιασε όλους. Κάποιοι διεσώθησαν.
 
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ που ακούνε λόγια περί ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΟΡΑΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ και ανακαλούν στην μνήμη τους το παραμύθι με την ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ και τον ΛΥΚΟ.
Η μεν ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ είναι ο λαός, ΛΥΚΟΣ δε ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ.
 
Ο λύκος καταβρόχθισε την γιαγιά και έστησε ΠΑΓΙΔΑ ΦΟΝΙΚΗ στην κοκκινοσκουφίτσα την ΑΓΑΘΗ.
 
Την έφαγε κι αυτήν και μετά πήρε έναν υπνάκο.
 
Ένας κυνηγός που τον άκουσε να ροχαλίζει μπούκαρε μέσα στο σπίτι.
 
Μόλις αντίκρισε τον ΕΧΘΡΟ, τον ΑΟΡΑΤΟ για την κοκκινοσκουφίτσα, τον ΟΡΑΤΟ για τον κυνηγό, αναφώνησε:
 
«Εσύ εδώ, αχρείε! Έχω ΡΑΜΜΑΤΑ για την γούνα σου!».
 
Ο κυνηγός ξεΚΙΚΙΛΙΑΣε τον λύκο και έσωσε την ζωή της γιαγιάς και της κοκκινοσκουφίτσας.
 
Δυστυχώς ξανάρθε κι άλλος λύκος, αλλά ευτυχώς η γιαγιά και η κοκκινοσκουφίτσα ήταν πλέον υποψιασμένες.
 
Κάθε λύκος είναι ένας ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ, δηλαδή ένας ΦΟΒΟΣ.
 
Οι κατασκευαστές των ΑΟΡΑΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ και των ΠΟΛΕΜΩΝ είναι οι σεναριογράφοι του κάθε ΡΕΥΣΤΟΥ ΦΟΒΟΥ μας.
 
Ο ΦΟΒΟΣ είναι το εργαλείο της χειραγώγησης του ΟΧΛΟΥ – γι’ αυτό μόνη μας ελπίδα ο Νεόφυτος ΜΟΡΦΟΥ.
 
Ο ΦΟΒΟΣ είναι η μπαγκέτα στα χέρια του ραδιούργου ΜΑΕΣΤΡΟΥ– αλλά θυμηθείτε τι έπαθε ο Νικολάε ΤΑΟΥΣΕΣΚΟΥ.
 
Ο ΜΑΕΣΤΡΟΣ διευθύνει την ορχήστρα που παίζει την σαγηνευτική μελωδία ενός ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΜΒΑΤΗΡΙΟΥ.
 
ΣΚΟΠΟΣ κάθε εμβατηρίου είναι ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ του ΒΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ενός πολυάριθμου πλήθους.
 
Το ΠΛΗΘΟΣ βηματίζει με μαθηματική ακρίβεια προς το ΕΜΒΟΛΙΟ.
 
Φόρεσε παντού την μάσκα που είναι… πώς το λέει, μωρέ, ο πρωθυπουργός με κάθε ευκαιρία; Α ναι: είναι “το εμβόλιο ΠΡΙΝ από το εμβόλιο”.
 
Αφού, λοιπόν, το πλήθος έκανε αγόγγυστα το “εμβόλιο πριν από το εμβόλιο”, εξίσου υπάκουα θα κάνει και ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.
 
Η ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΜΑΣΚΑ είναι το ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΕΡΕΝ μέχρι να υλοποιηθεί το περί ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ.
Εκτός αν, εν τω μεταξύ, τους διΕΜΒΟΛΙΣΕΙ ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΦΙΛΟΣ μας.
 
Κι αν δεν συμβεί αυτό, επειδή δεν το αξίζουμε, ας μάθουν τουλάχιστον όλες οι ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΕΣ το μέγεθος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΟΡΟΪΔΙΑΣ και εν ταυτώ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ:
 
Ιδού η ΚΟΡΟΪΔΙΑ: Από τις 25 Φεβρουαρίου 2020, δηλ. ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ προτού ο Π.Ο.Υ. κηρύξει την πανδημία του κορωνοϊού (11.3.2020), ο εμβολιασμός θεσπίσθηκε με Π.Ν.Π. ως Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Τ Ι Κ Ο Σ (ηρτημένης μόνο μίας αιρέσεως: της αποφάσεως του Υπουργού Υγείας).
 
Αυτός, συνεπώς, δεν είναι νομοθέτης! Είναι ΠΡΟΦΗΤΗΣ!
 
Μοναδικός στην υφήλιο: Προέβλεψε πριν από τον Π.Ο.Υ. όχι μόνο την πανδημία αλλά και την παραγωγή του εμβολίου!
 
Ιδού η ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Όταν συζητείτο στην Ολομέλεια της Βουλής η κύρωση της ως άνω Π.Ν.Π. (βλ. Ν. 4682/2020), κανένας κομματικός εκπρόσωπος δεν ανέφερε ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΛΕΞΗ, έστω ως εν σπέρματι προβληματισμό, για την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ του εμβολιασμού.
 
Κατεγράφησαν μόνο βουλευτικά αλληλοπειράγματα, ρητορικά λογοπαίγνια και ανούσιες παρόλες!
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ τα πρακτικά της συνεδρίασης! Είναι ελευθέρως προσβάσιμα σε όλες τις κοκκινοσκουφίτσες!
 
 
ΥΓ: Στο θέατρο του παραλόγου εξακολουθεί να παίζει playmaker η κ. Παγώνη, ακόμη και τώρα που ο καιρός αρχίζει να κρυώνει.
 
Ο Γκάλης της υγειονομικής αναμέτρησης, ο κ. Σύψας, αφού κάθισε στον πάγκο μετά τα άστοχα τρίποντα (“μην αγκαλιάζετε, μη φιλάτε τα παιδιά σας”), ξαναμπήκε στο παρκέ, αλλά από την εξέδρα ακούγονται σφυρίγματα κατά των φιλελέ.
 
Στα υπόλοιπα μεγάλα ονόματα παρατηρήθηκε κόπωση από την περισσή την πώρωση, οπότε σηκώθηκαν από τον πάγκο φρέσκοι παίκτες, ουχί όμως εν ταυτώ και ρέκτες.
 
Το νέο αίμα δεν ξεκίνησε καλά: για την έξαρση των κρουσμάτων έφταιξε δήθεν η ελιά! Με τέτοια σουτ, κοντοζυγώνει το καπούτ…
 
(*) Εφημ. ΤΑ ΝΕΑ, 12.11.2020, σελ. 15, τίτλος “Πολιτική ευθύνη στον πόλεμο κατά Covid-19”: «Η πατρίδα μας βρίσκεται σε πόλεμο μ’ έναν α ό ρ α τ ο ε χ θ ρ ό, έναν εχθρό που δεν διακρίνει ανάμεσα σε φτωχούς ή πλούσιους, αριστερούς ή δεξιούς.
 
Έναν ιό που συνιστά μια α σ ύ μ μ ε τ ρ η απειλή για τις ζωές μας, την οικονομία και την κοινωνία μας».
 

Πηγή

Προβολές : 1,459


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα