Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “Τα 199 και όχι 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση: Ασυγχώρητο λάθος στο μέτρημα!”

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “Τα 199 και όχι 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση: Ασυγχώρητο λάθος στο μέτρημα!”

26 Μαρτίου, 2021 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,020
Μοίρασέ το
Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “Τα 199 και όχι 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση: Ασυγχώρητο λάθος στο μέτρημα!”
Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “Όσοι Έλληνες ένιωσαν σήμερα βαθιά ταπεινωμένοι από την παρέλαση των καρνάβαλων, μπορούν να ηρεμήσουν: Τα 200 χρόνια θα τα γιορτάσουμε όπως αξίζει σε μια πραγματικά ελεύθερη Ελλάδα.”

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “Τα 199 και όχι 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση: Ασυγχώρητο λάθος στο μέτρημα!”
Όποιος σήμερα ένοιωσε περήφανος για την παρωδία της παρέλασης, δεν πρέπει ν’ ανήκει στους ΕΛΛΗΝΕΣ.
Σήμερα έγινε η ΤΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ της Ελλάδας, στο φυσικό της αφεντικό, τον σιωνιστή Κάρολο, οι πρόγονοι του οποίου ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, Μικρασιατική Καταστροφή, ΕΜΦΥΛΙΟΣ, ΚΥΠΡΟΣ).
Αυτή τη φορά, δεν θα είναι σκλαβιά όπως με τους τούρκους…
ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.
Δεν τ’ αντέχει όλα αυτά Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ.
Πότε θα κάνει την ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;; Η δεύτερη παράγραφος του Καθηγητή Κωνσταντίνου Βαθιώτη, πρέπει να βάλει ΦΩΤΙΕΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ.
Καλλιόπη Σουφλή
Σήμερα είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία του Ελληνικού Έθνους που ο ευαγγελισμός της κυρίας Θεοτόκου ΔΕΝ συμπίπτει με τον εορτασμό της Ελληνικής Επαναστάσεως.
Οι α ι χ μ ά λ ω τ ο ι ΔΕΝ έχουν λ ό γ ο να γιορτάζουν την ανύπαρκτη ελευθερία τους.
Αλλά προπάντων ΔΕΝ έχουν καν το δ ι κ α ί ω μ α: ο Έλληνας Ναβουχοδονόσορ και η κουστοδία του στέρησαν αυτό το δικαίωμα από τους Έλληνες για να στρογγυλοκαθίσουν με τον συρφετό των καλεσμένων τους στην α ρ έ ν α των μ α σ κ ο φ ό ρ ω ν και να γιορτάσουν πριβέ την μαύρη επέτειο της υ π ο δ ο ύ λ ω σ η ς του Έθνους μας.
Μην ξεχνάτε ότι ζούμε στον Θαυμαστό Ανάποδο Κόσμο: Ο εορτασμός της Α ν ε ξ α ρ τ η σ ί α ς μεταφράζεται σε εορτασμό της Σ κ λ α β ι ά ς.
Οι αφέντες μας, λοιπόν, δεν παρακολούθησαν   σ τ ρ α τ ι ω τ ι κ ή  παρέλαση αλλά παρέλαση
κ α ρ ν α β α λ ι σ τ ώ ν, διακωμωδώντας μία από τις σημαντικότερες στιγμές του Ελληνικού Γένους.
Απολύτως αναμενόμενο: κάθε τύραννος ΔΕΝ έχει ούτε ι ε ρ ό ούτε ό σ ι ο.
Και τώρα η έκπληξη:
Η σημερινή ημέρα ανέδειξε σε πόσο βαθιά
π λ ά ν η βρίσκεται ο ελληνικός λαός, ο οποίος ΔΕΝ μπορεί να δραπετεύσει από τις αλυσίδες της Παλιάς Εποχής και να αντικρίσει με καθαρότητα αυτό που διαΔΡΑΜΑτίζεται εδώ και έναν χρόνο μπροστά του: την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας υγειονομικής δ ι κ τ α τ ο ρ ί α ς που σήμανε το τ έ λ ο ς του ε λ ε ύ θ ε ρ ο υ ανθρώπου.
Υπό αυτές λοιπόν τις συνθήκες, οι δ ε ί κ τ ε ς των ρολογιών μας κ ό λ λ η σ α ν την 11η Μαρτίου 2020, όταν δηλ. ο Π.Ο.Υ. (ο οποίος είχε φροντίσει από το 2009 να αλλάξει αυθαιρέτως τον ορισμό της πανδημίας και να τον συσχετίσει όχι με την θνητότητα αλλά με την μεταδοτικότητα μιας νόσου) κήρυξε την πανδημία του κορωνοϊού.
Με άλλα λόγια, από εκείνη την ημέρα σ τ α μ ά τ η σ ε να κ υ λ ά ο κανονικός χρόνος και όλες οι χώρες εισήλθαν σε περίοδο α ν α σ τ ο λ ή ς προθεσμιών και διαδικασιών.
Κι όπως συμβαίνει στον χώρο της
δ ι κ ο ν ο μ ί α ς, θα αρχίσουμε να ξαναμετράμε τον χρόνο από εκεί που σταμάτησε, ο
ψ έ π ο τ ε  εκλείψει ο παραγωγικός λόγος της αναστολής.
Τούτη, όμως, η διαπίστωση έχει μια τρομακτική συνέπεια: Αφού επί ένα έτος τα πάντα τελούν υπό αναστολή, φέτος ΔΕΝ συμπληρώθηκαν 200, αλλά 199 χρόνια από την ημέρα της Ελληνικής Επαναστάσεως.
Τα 200 χρόνια θα εορτασθούν, μόλις
κ α τ α π έ σ ε ι  η ελληνική  δ ι κ τ α τ ο ρ ί α ως υποδικτατορία της παγκόσμιας υγειονομικής δικτατορίας που επεβλήθη από τους νεοταξικούς κ λ ώ ν ο υ ς του Αδόλφου Χ ί τ λ ε ρ, ντυμένους με λευκές π ο δ ι έ ς και μαύρες
μ ά σ κ ε ς.
Ό,τι έχουμε ζήσει από τις 11 Μαρτίου 2020 θα έπρεπε να ήταν υπεραρκετό για να μπορούμε σήμερα να  μ ε τ ρ ά μ ε  τον χρόνο  σ ω σ τ ά, φορώντας “έ ξ υ π ν α γυαλιά”.
Τα παλιά γυαλιά, που έχουν πλέον
π α χ ν ι ά σ ε ι  από τα φρικτά  ψ έ μ α τ α  των υπηρετών της Νέας Τάξης Πραγμάτων, θα έπρεπε προ πολλού να έχουν α π ο ρ ρ ι φ θ ε ί στον κάλαθο των αχρήστων.
Επιμύθιο: Το 200ό έτος από την Ελληνική Επανάσταση είχε σχεδιαστεί να εορταστεί αποκλειστικά από τους μασκολάτρες και καρναβαλιστές τ υ ρ ά ν ν ο υ ς σε φόντο υγειονομικού ο λ ο κ λ η ρ ω τ ι σ μ ο ύ.
Για τους α ι χ μ ά λ ω τ ο υ ς Έλληνες το 200ό έτος των τυράννων αντιστοιχεί στο δικό τους 199ο έτος.
Άρα δικαιούνται και οφείλουν να γιορτάσουν το γνήσιο 200ό έτος από την Ελληνική Επανάσταση μόλις π α ρ έ λ θ ε ι η φάση της υγειονομικής
α ν α σ τ ο λ ή ς, δηλ. όταν  τ ε ρ μ α τ ι σ θ ε ί η τυραννική π α ρ έ ν θ ε σ η του Έλληνα Ναβουχοδονόσορα και της κουστοδίας του.
Πάντως, στην 25η Μαρτίου 2021 είναι χρήσιμο να αντιπαρατεθεί η 25η Μαρτίου 1821 αφ’ ενός με βάση τα “ε ρ γ α λ ε ί α” (πρβλ. την αγγλική λέξη “tools”· η επιλογή της σχετικής ορολογίας γίνεται προφανώς από διεστραμμένους εραστές της τεχνολογίας, ασχολούμενους εμμονικά με την ηλεκτρονική επιτήρηση των πολιτών) και τα σ υ ν θ ή μ α τ α που χρησιμοποιούν οι υγειονομικοί τ ύ ρ α ν ν ο ι του 2021, αφ’ ετέρου με βάση τα “ε ρ γ α λ ε ί α” και τα
σ υ ν θ ή μ α τ α που χρησιμοποιούσαν οι  Ή ρ ω ε ς του 1821:
Τα “εργαλεία” των τυράννων του 2021:
Lockdown, μάσκες, ηλεκτρονικές αλυσίδες (δηλ. SMS) και λοιπά μέτρα επιτήρησης.
Τα συνθήματά τους:
1. “Υγεία ή οικονομία” – η “σωστή” απάντηση: ΥΓΕΙΑ!
2. “Μάχου υπέρ πίστεως στον διάβολο και στην Νέα Τάξη Πραγμάτων!”
Τα εργαλεία των ηρώων του 1821:
Γουρλωμένα μάτια, θεάνοιχτο στόμα, σπαθιά και καριοφίλια.
Τα συνθήματά τους:
1. “Ελευθερία ή θάνατος” – η σωστή απάντηση: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
2. “Μάχου υπέρ ΠΙΣΤΕΩΣ και ΠΑΤΡΙΔΟΣ!”
Άραγε, δεν είναι περίεργο ότι η ελευθερία είναι εξαφανισμένη από τον διλημματικό ορίζοντα των σύγχρονων προστατών μας;
Καθόλου περίεργο: Διότι δεν πρόκειται για προστάτες, αλλά για ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ.
ΥΓ1: Είναι άραγε τυχαίο ότι ο ύ τ ε  τα 1 0 0 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση (25 Μαρτίου 1921) ε ο ρ τ ά σ θ η κ α ν με παρελάσεις και λοιπές εκδηλώσεις, διότι η Ελλάδα συμμετείχε στην αγωνία του ελληνικού εκστρατευτικού σώματος στην ενδοχώρα της Μικράς Ασίας;
Μήπως η οικτρή κατάληξη της τότε κυβερνητικής παράταξης σηματοδοτεί ανάλογο τέλος και για την σημερινή;
ΥΓ2: Όσοι Έλληνες ένιωσαν σήμερα βαθιά ταπεινωμένοι από την παρέλαση των καρνάβαλων, μπορούν να ηρεμήσουν: Τα 200 χρόνια θα τα γιορτάσουμε όπως αξίζει σε μια πραγματικά ελεύθερη Ελλάδα.

 

Πηγή

 

Ακριβώς πριν από έναν αιώνα: Πέμπτη 25 Μαρτίου 1921

Μια ματιά στα γεγονότα και στην κάλυψή τους από τον ημερήσιο Τύπο της εποχής.

Έρευνα : Μανιώ Μάνεση

Πέμπτη 25 Μαρτίου 1921. Εκατό χρόνια μετά την έναρξη της Επανάστασης του 1821. Η Ελλάδα, βρίσκεται για μία ακόμη φορά σε πόλεμο και η Εκτελεστική Επιτροπή της Εκατονταετηρίδος αποφασίζει την επ’ αόριστον αναβολή των εορταστικών εκδηλώσεων. Ο Τύπος ασχολείται με την αποτίμηση της πορείας του ελληνικού κράτους, κυρίως όμως την εμψύχωση του Ελληνικού λαού. ‘’Εις αιών αγώνων και αιμάτων’’, ο αντιπροσωπευτικότερος ίσως τίτλος της ημέρας….

ΑΘΗΝΑΪΚΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ
ΠΡΟ ΕΚΑΤΟΝ ΧΡΟΝΩΝ

ΑΣΤΡΑΠΗ

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟΝ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΕΚΠΛΗΡΟΥΜΕΝΟΝ
25η ΜΑΡΤΙΟΥ
«Η ψυχή του Γένους […] εξηγέρθη φοβερά την 25ην Μαρτίου 1821 εναντίον βαρβάρου κατακτητού, όστις κατεπάτει την ιεράν ελευθερίαν της Ελληνικής Πατρίδος… Μία φούχτα ανθρώπων έδραξε τα όπλα εναντίον της κραταιοτέρας τότε Αυτοκρατορίας του κόσμου, ης η εξουσία εκυριάρχει της Βαλκανικής και συμπάσης της Ανατολής… Μετά εκατόν έτη τα οποία κλείουν σήμερον τα ελληνικά όπλα αποδιώκουν εν Ασία τον κατακτητήν εις θέσεις, από τας οποίας άλλοτε εξώρμησε χειμαρρώδης και καταλυτής ενός περιλάμπρου πολιτισμού… Ίπτανται υπεράνω του Ελληνικού στρατού της Μικρασίας αι ψυχαί των ηρώων του 21»

ΕΘΝΟΣ

1821-1921
«Από της 25 Μαρτίου 1821 μέχρι της 25 Μαρτίου 1921, η Ελλάς διέγραψε φωτεινήν τροχιάν, η οποία ήρχισεν από τα Καλάβρυτα διά να φθάση και προ της Κων/πόλεως, εις την Σμύρνην, εις την Προύσσαν και εις το Αφιόν Καραχισσάρ… Το λάβαρον της Αγίας Λαύρας ριπίζεται από πνοάς ελευθερίας που φθάνουν από τον Εύξεινον, από την Κων/πολιν, από το κέντρον της Μικρασιατικής Ελλάδος και η σημερινή γενεά, τελούσα το μνημόσυνον της γενεάς του 21, προσκομίζει εις τους τάφους εκείνων, που εχάρισαν εις το έθνος την ελευθερίαν, τας νωπάς δαφνας των νέων νικών, εις μαρτυρίαν ότι το Παρόν εφάνη αντάξιον του Παρελθόντος και εγγυάται περί του Μέλλοντος»

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

1821 – 1921
«Εκατό συμπληρούται σήμερον ενιαυτοί, αφ’ ότου τα τέκνα της Ελλάδος, διά των χειρών σεπτού ιεράρχου, ύψωσαν το λάβαρον της ελευθερίας, δίδοντα σάρκα και οστά εις μυστικούς, διαπύρους πόθους πέντε ολοκλήρων αιώνων, εις το ευγενέστατον όνειρον του Ρήγα, εις τας ισχυράς συλλήψεις όλων των αγρυπνούντων εις την αλλοδαπήν ελληνικών πνευμάτων, εις τας τολμηράς εμπνεύσεις των φιλικών»
ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ. ΕΙΣ ΑΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΩΝ

ΕΜΠΡΟΣ

ΜΕΤΑ ΕΚΑΤΟΝ ΕΤΗ
«Μετά εκατόν έτη από της αγίας και ενδόξου ημέρας καθ’ ην εβρόντησαν τα πρώτα καρυοφύλλια εις τα βουνά των Καλαβρύτων, εξαγγέλοντα το κήρυγμα της αναστάσεως του Γένους, τα τέκνα των ηρώων του Εικοσιένα με το όπλον ανά χείρας μάχονται σήμερον κατά του αυτού εχθρού, με τον αυτόν παλμόν, με την αυτήν ιδέαν, με την αυτήν αστραπήν, με την αυτήν απόφασιν, με την αυτήν αυτοθυσίαν, με το αυτό αίμα, διά τον αυτόν σκοπόν, προς το αυτό τέρμα, κρατούντα υψηλά την αυτήν Σημαίαν, την οποίαν ύψωσε και ηυλόγησεν ο Γερμανός εις την Μονήν της Λαύρας, σύμβολον της Νίκης και της Ελευθερίας»

ΕΣΠΕΡΙΝΗ

ΕΣΤΙΑ

ΤΟ ΕΡΓΟΝ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ
«Εις απόστασιν εκατόν ετών και υπό τας συνθήκας όχι πολύ διαφορετικάς, το ίδιον αίσθημα ήρχισε και το ίδιον αίσθημα ετελείωσε την μεγάλην προσπάθιεαν. Το έθνος απέδειξεν ότι διατηρεί πάντοτε μέσα εις τα τρίσβαθα της ψυχής του τους μυστικούς χυμούς, τους οποίους χρειάζεται να ζωντανεύση μία πνοή. Εις απόστασιν εκατόν ετών η πίστις από την φυλήν των σκλάβων και των ραγιάδων υψώνει ένα έθονς πλήρες δυνάμεως και ορμής και σφρίγους, το οποίον προχωρεί τώρα εις τον δρόμον των μεγάλων πεπρωμένων»
Η ΚΑΘΙΕΡΩΣΙΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΟΡΤΗΣ
«Το πρώτον Β.Δ. του εορτασμού της Εθνικής Εορτής χρονολογείται από τον Μάρτιον του 1838, εκδοθέν παρά του υπουργού της Παιδείας»

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΑΓΑΛΛΕΣΘΕ ΓΕΡΑΙ ΨΥΧΑΙ! ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΓΜΑΤΑ ΣΑΣ
ΕΠΙ ΤΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΗΡΙΔΙ
«Προ εκατόν ακριβώς ετών, κατά την σημερινήν διά τον Ελληνικόν Χριστιανισμόν ημέραν, υψώθη η σταυροφόρος της Ελληνικής Επαναστάσεως σημαία.

Υπέροχος και αξιομνημόνευτος ημέρα!…

Η Ελληνική Επανάστασις, ως ενσάρκωσιε ιδέας και ως σχέδιον και ως πρόγραμμα πολιτικής πεοιθήσεως και ως σύνολον Εθνικής αποκαταστάσεως, αποτελεί ιστορικήν περίοδον εξαιρετικήν προσπορίσει πολιτικών διδαγμάτων. Ως ιδέα, η Επανάστασις του 1821 ήτο αληθώς μεγαλειώδης…»

ΠΑΤΡΙΣ

1821 – 1921 ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
«Η Επανάστασις που εξερράγη προ εκατόν ετών είνε η αποθέωσις της δημοκρατικής ισχύος. Την έκαμαν τα χωράφια, οι αγρόται, τα βουνά, τα χωριά, αι άφθονοι αύται πηγαί, από τας οποίας αναβλύζουν διαρκώς οι δροσεροί κρουνοί των μεγάλων γεγονότων και των υψηλών δημιουργιών»

ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Η ‘’ΔΟΞΑ’’ ΤΟΥ ΓΥΖΗ

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ
«Η ελευθερία ην επόθησαν οι επαναστάται του 1821 δεν υπάρχει εντός του αστικού καθεστώτος. Τουναντίον δουλεία απόλυτος και μεγάλη ολίγων εφοπλιστών, τραπεζιτών, μεγαλεμπόρων και τσιφλικούχων κρατεί επί όλης της χώρας»

ΣΚΡΙΠ

25 ΜΑΡΤΙΟΥ 1921

Πηγή

Προβολές : 1,020


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα