Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “Το “κράτος-μπαμπούλας” ίσως ετοιμάζει νέου είδους επίθεση σε βάρος των πολιτών.”

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “Το “κράτος-μπαμπούλας” ίσως ετοιμάζει νέου είδους επίθεση σε βάρος των πολιτών.”

25 Φεβρουαρίου, 2021 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:626
Μοίρασέ το

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “Για να μπορέσουν οι θηριοδαμαστές απανταχού της γης να κρατήσουν “φυλακισμένους” τους πολίτες και ταυτοχρόνως απογυμνωμένους από τα θεμελιώδη δικαιώματά τους, θα χρειαστεί μάλλον να προχωρήσουν σε  

α ν α β ά θ μ ι σ η   του φόβου.”

 

Βιολογικά όπλα… κοινωνική μηχανική… νανοτεχνολογία… τσιπάρισμα…5g και δεκάδες άλλους τρόπους έχουν στα χέρια τους οι καμπαλιστές για να υποτάξουν την ανθρωπότητα.

Εδώ και δεκαετίες, διαλύουν τους κοινωνικούς ιστούς όλων των λαών, με στόχο να μετατραπεί η ανθρωπότητα σε αποχαυνωμένα τρομοκρατημένα πιόνια, που θα υποταχθούν πλήρως στις νοσηρές ορέξεις τους.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Κάποιοι ανακάλυψαν την παρουσία μου, όταν υποτίθεται ότι αποκάλεσα την υπουργό Παιδείας “σατανίστρια” (επαληθεύοντας μέχρι κεραίας όσα υπογραμμίζω εδώ και μήνες, δηλ. ότι τα αργυρώνητα ΜΜΕ αποτελούν βραχίονα του ολοκληρωτικού καθεστώτος, εφαρμόζοντας όλες τις τεχνικές ελέγχου της αγέλης, ιδίως την προπαγάνδα, την πλύση εγκεφάλου και τον διαρκή εκφοβισμό).
Δυστυχώς γι’ αυτούς, ήδη από τις 7 Μαΐου στο σεμινάριο που διοργάνωσε η ELSA Komotini με την συμμετοχή του αναπλ. καθηγητή Νομικής ΔΠΘ Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος ακτινογράφησα την διαχείριση της υγειονομικής κρίσης, αναδεικνύοντας τις σημαντικότερες παθολογίες της.
Μελετώντας, μάλιστα, από το Μάρτιο 2020 κάθε κίνηση και κάθε σκέψη των πολιτικών και “ειδικών” που δέχθηκαν να εφαρμόσουν τις παγκόσμιες σατανικές οδηγίες (αν τολμούν οι γνωστοί προπαγανδιστές, ας μου χρεώσουν πάλι ότι με αυτήν την φράση αποκαλώ τάχα “σατανιστές” συλλήβδην όλους τους πολιτικούς και τους “ειδικούς” – πόσο τους λυπάμαι για την μικρή ψυχή και το δηλητηριασμένο μυαλό που διαθέτουν!), τόλμησα να διατυπώσω την εξής πρόβλεψη:
«Πολύ φοβάμαι ότι θα έρθει νέο κύμα και πολύ φοβάμαι ότι δεν αποκλείεται να ξανακλειστούμε σε καραντίνα» (βλ. 1.39.40 επ. και ιδίως 1.39.51).
Σε άλλο σημείο εξειδικεύω και τον χρόνο, αναφέροντας τον μήνα Οκτώβριο.
Πρόκειται φυσικά για πρόβλεψη και όχι για προφητεία, διότι η φράση αυτή ήταν προϊόν ανάλυσης όλων των δεδομένων που μελετήθηκαν νυχθημερόν και όχι καρπός ενορατικής προσέγγισης.
Συνεχίζοντας να μελετώ το φαινόμενο με την ίδια, και ακόμη μεγαλύτερη αφοσίωση, θα τολμήσω δημοσίως μία ακόμη πρόβλεψη:
Ο φόβος για τον κορωνοϊό έχει αρχίσει να ξεφτίζει.
Για να μπορέσουν οι θηριοδαμαστές απανταχού της γης να κρατήσουν “φυλακισμένους” τους πολίτες και ταυτοχρόνως απογυμνωμένους από τα θεμελιώδη δικαιώματά τους, θα χρειαστεί μάλλον να προχωρήσουν σε   α ν α β ά θ μ ι σ η   του φόβου.
Το “κράτος-μπαμπούλας” ίσως ετοιμάζει νέου είδους επίθεση σε βάρος των πολιτών.
Η πρόβλεψη αυτή στηρίζεται εν μέρει στην καινούργια “προφητεία” του κ. Μπιλ Γκέιτς, την οποία παρουσίασε προσφάτως στο δελτίο ειδήσεων ο κ. Ν. Χατζηνικολάου, ο πιο έγκυρος δημοσιογράφος της Νέας Τάξης Πραγμάτων: ό,τι έχει προαναγγείλει μέχρι σήμερα, δυστυχώς έχει πραγματοποιηθεί!

 

Πηγή

Προβολές : 626


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα