“Κόκκινος συναγερμός”: Απομακρύνεται από την Μόσχα η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία – Κακή εξέλιξη

17 Μαρτίου, 2022 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,401
Μοίρασέ το

 

Ο Πούτιν ακύρωσε επίσκεψη Λαβρόφ στην Κίνα

Η ανησυχία αυξάνεται καθώς το Κρεμλίνο ανέφερε πως “οι ΗΠΑ χρησιμοποίησαν πυρηνικά όπλα στην Ιαπωνία μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και δεν έχουν δικαίωμα να μας κάνουν κήρυγμα”.

Αυτό μοιάζει σαν δικαιολογία για επικείμενη χρήση κάποιοι χημικού ακόμη και τακτικού πυρηνικού όπλου.

 

 

 

Θα υπήρχε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το τι έρχεται, αν γνωρίζαμε που πηγαίνουν οι… εβραίοι ολιγάρχες της Ρωσίας…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Αρθρογράφος: Βασίλης Καπούλας

Έντονη ανησυχία επικρατεί εδώ και λίγες ώρες καθώς φαίνεται πως αμέσως μετά την ομιλία Β.Πούτιν λαμβάνει χώρα κάποιου είδους “άσκηση αυξημένης πυρηνικής ετοιμότητας” στην Μόσχα.

Συγκεκριμένα παρατηρείται μαζική μετακίνηση της ρωσικής στρατιωτικής και πολιτικής ηγεσίας η οποία απομακρύνεται μακριά από την Μόσχα με κατεύθυνση ανατολικά κυρίως προς Σιβηρία.

Απογειώθηκαν αρκετά αεροσκάφη της ρωσικής «Ειδικής Μοίρας Πτήσεων» που είναι αφιερωμένη στη μεταφορά αξιωματούχων της ρωσικής κυβέρνησης.

Ταυτόχρονα, η ελίτ της Ρωσίας αποχωρεί από την χώρα. Συγκεκριμένα εντοπίστηκε σήμερα το πρωί μαζική απογείωση ιδιωτικών τζετ από τη Μόσχα με κατεύθυνση το Ντουμπάι.

Η ανησυχία αυξάνεται καθώς το Κρεμλίνο ανέφερε πως “οι ΗΠΑ χρησιμοποίησαν πυρηνικά όπλα στην Ιαπωνία μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και δεν έχουν δικαίωμα να μας κάνουν κήρυγμα”. Αυτό μοιάζει σαν δικαιολογία για επικείμενη χρήση κάποιοι χημικού ακόμη και τακτικού πυρηνικού όπλου.

Υπάρχουν κινήσεις που λαμβάνουν χώρα και είναι “εξαιρετικά σπάνιες” και δυστυχώς δεν προμηνύουν κάτι καλό. Αντίθετα ίσως στις επόμενες 72 ώρες λάβει χώρα κάποιο πολύ δυσάρεστο γεγονός.

Διαβάστε επίσης ΕΔΩ

Εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση: Σκηνικό Παγκοσμίου Πολέμου στο ουκρανικό έδαφος- Στο παρά 5 χρήσης χημικών όπλων

Μαζική μετακίνηση στρατιωτικής και πολιτικής ηγεσίας

Όλα δείχνουν ότι το Κρεμλίνο στέλνει μήνυμα στη Δύση σήμερα το πρωί. Και το μήνυμα αφορά την χρήση πυρηνικών όπλων.

Πιο αναλυτικά, ρωσικά κυβερνητικά αεροπλάνα που χρησιμοποιούνται για μετακίνηση VIP προσώπων, δηλαδή της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας, εντοπίστηκαν να πετούν μαζικά ανατολικά μακριά από την Μόσχα. Πρόκειται για τα:

-RuAF Tupolev Tu-204-300 RSD3
-RuAF Sukhoi Superjet 100-95B RSD71
-RuAF A319-115CJ RSD72
-RuAF An-148-100E RSD73
-RuAF Ilyushin Il-96-300PU RSD74
-RuAF Tupolev Tu-214PU RSD78
-RuAF Tupolev Tu-214SR RSD79
-RuAF SuperJet 100-95B RSD80

Όλα ακολουθούν την ίδια διαδρομή ενώ ένα από αυτά πηγαίνει βορειότερα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως προσγειώνονται κυρίως σε περιοχές της Σιβηρίας σε Omsk, Ufa, Novosibirsk και Tyumen. Μάλιστα κάποια αεροσκάφη πέρασαν τα Ουράλια με κατεύθυνση προς το Αλτάι.

Παράλληλα έχουν απογειωθεί ορισμένα ρωσικά αεροσκάφη Διοίκησης και Ελέγχου ενώ άλλα μετασταθμεύουν σε Ομσκ και Νοβοσιμπίρσκ.

Πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρχαν και αεροπλάνα με απενεργοποιημένους αναμεταδότες.

Το Tu-214SR συνήθως πετά κοντά στο σημείο που επισκέπτεται ο Πούτιν εάν βρίσκεται εκτός σταθερών στρατιωτικών επικοινωνιών.

Τέλος ακόμη ένα ανησυχητικό σημάδι είναι η προσγείωση δύο Ilyushin IL-76MD RFF9923/RA-78831 στο Καλίνινγκραντ.

Οι Ρώσοι δεν μεταφέρουν δυνάμεις από εκεί. Συνεπώς άλλος είναι ο λόγος και είναι σοβαρός.

Μυστήριο με τον Λαβρόφ: Ο Πούτιν ακύρωσε επίσκεψη στην Κίνα

Το μυστήριο και η ανησυχία εντείνεται καθώς ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ επρόκειτο να μεταβεί στο Πεκίνο το βράδυ της Πέμπτης.

Αλλά στη μέση της πτήσης, το αεροπλάνο του έκανε αναστροφή πάνω από το Νοβοσιμπίρσκ της Σιβηρίας και δεν προσγειώθηκε ποτέ στην Κίνα.

Υπάρχει ενδεχόμενο να ακύρωσε την επίσκεψη το Πεκίνο; Μάλλον όχι. Η ακύρωση σχετίζεται με την Ουκρανία και την έντονη κινητικότητα που παρατηρείται. Γιατί τον φώναξε πίσω ο Β.Πούτιν;

Πυρηνικά καταφύγια;

Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να λαμβάνει χώρα κάποια “πυρηνική άσκηση αυξημένης ετοιμότητας” και η ρωσική στρατιωτική και πολιτική ηγεσία να κατευθύνεται σε υπόγεια πυρηνικά καταφύγια.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στα σημεία που κατευθύνονται τα ρωσικά VIP αεροσκάφη υπάρχουν υπόγεια πυρηνικά καταφύγια Διοίκησης και Ελέγχου…

Παράλληλα, ο επικεφαλής της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Διαστημικής Υπηρεσίας (Roscosmos) Ντμίτρι Ρογκόζιν εντοπίστηκε να πετά με ένα Tu-204-300 προς το κοσμοδρόμιο του Μπαϊκονούρ από τη Μόσχα.

Εμφανής αιτιολογία δεν υπάρχει ενώ δεν έχει γίνει καμία δοκιμή ICBM που να σχετίζεται με το Baikonur από το 2008.

Την ίδια στιγμή έρχονται πληροφορίες για μαζικές εκκαθαρίσεις στην Ρωσική Εθνική Φρουρά και στις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες.

Κάτι σοβαρό συμβαίνει…

Δείτε χάρτες

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Πηγή

Προβολές : 1,401


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα