“Κόκκινος” συναγερμός για το Εμβόλιο AstraZeneca: Αποσύρεται «προβληματική» παρτίδα από χώρες της ΕΕ – Ανάμεσά τους και η Ελλάδα!  Γυναίκα που της χορηγήθηκε παρουσίασε διαταραχές της πήξης του αίματος & κατέληξε

“Κόκκινος” συναγερμός για το Εμβόλιο AstraZeneca: Αποσύρεται «προβληματική» παρτίδα από χώρες της ΕΕ – Ανάμεσά τους και η Ελλάδα! Γυναίκα που της χορηγήθηκε παρουσίασε διαταραχές της πήξης του αίματος & κατέληξε

10 Μαρτίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:497
Μοίρασέ το

Τα δυο περιστατικά συνέβησαν στην Αυστρία και διερευνάται αν έχουν σχέση με τον εμβολιασμό τους με το συγκεκριμένο εμβόλιο.

 

Τι είπαμε πως περιέχει το εμβόλιο της ASTRAZENECA;;;

ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;

Δείτε τις φωτογραφίες που επέλεξα και … θα καταλάβετε…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Ο ΕΟΦ (ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ), δηλώνει πως δεν ισχύει η είδηση, αλλά ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΟΦ;;;

 

 

«Κόκκινος» συναγερμός έχει σημάνει σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα έπειτα από μια «προβληματική» πατρίδα εμβολίων της AstraZeneca.

Ο λόγος γίνεται για την παρτίδα ABV5300. 

Αιτία του συναγερμού ήταν το γεγονός ότι έχει καταγραφεί ο θάνατος μιας 49χρονης γυναίκας μετά τον εμβολιασμό της. Η γυναίκα παρουσίασε διαταραχές της πήξης του αίματος.

​Επίσης μια 35χρονη έπαθε πνευμονική εμβολή αλλά είναι καλά στην υγεία της. Και τα δυο περιστατικά συνέβησαν στην Αυστρία και διερευνάται αν έχουν σχέση με τον εμβολιασμό τους με το συγκεκριμένο εμβόλιο.

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 497


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα