κύριε κύριε γιατί οι “ειδικοί” δεν πράττουν όπως επιτάσσει η ΟΡΘΗ επιστήμη και η ΟΡΘΗ ιατρική ??

κύριε κύριε γιατί οι “ειδικοί” δεν πράττουν όπως επιτάσσει η ΟΡΘΗ επιστήμη και η ΟΡΘΗ ιατρική ??

- 390 προβολές ( Μέτρηση έως 02:04:54 )

 

Nick Kilo: “κύριε κύριε γιατί οι “ειδικοί” δημοσιεύουν papers όπου με υποθέσεις των υποθέσεων ω υποθέσεις πως ο Φαντομας ιός “αρρωσταίνει και σκοτώνει” ρίχνουν λάδι στη φωτιά μιας πλασματικής ασθένειας και μια πλασματικής επιδημίας Και όταν τους επισημαίνεις πως δεν έχουν αποδείξει καν παθογένεια σε διαγράφουν Και σε μπλοκάρουν γιατί αυτοί είναι οι ειδικοί και ότι πουν είναι θέσφατο??”

 

 

 

 

 

Την εξαίρετη ανάρτηση του Καθηγητή κ. Σπύρου Καμπιώτη που ανάρτησα εχθές (εδώ), ο γνωστός Nick Kilo, συμπληρώνει το… “κύριε κύριε…”, με εξαιρετικές και δεικτικές ερωτήσεις…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

κύριε κύριε γιατί οι “ειδικοί” δεν πράττουν όπως επιτάσσει η ΟΡΘΗ επιστήμη και η ΟΡΘΗ ιατρική ??

++ κύριε κύριε γιατί όταν λες σε ειδικούς επιστήμονες ΑΝ έχουν αποδείξει με τις προαπαιτούμενες αναδρομικές δειγματοληπτικες μελέτες ΑΝ ο Φαντομας ιός είναι νέος και προηγουμένως ανύπαρκτος, σε διαγράφουν και σε μπλοκάρουν??
++Κύριε κύριε ΑΝ γίνουν αυτές οι μελέτες που ΕΠΡΕΠΕ να εχουν γίνει αλλά ΔΕΝ έγιναν και ανιχνευθεί ο Φαντομας ιός σε προηγούμενα έτη
Μήπως το νομικό πρόσχημα να διαγράψουν ΟΛΑ τα ανθρώπινα δικαιώματα για τη “προστασία της δημόσιας υγείας” γκρεμίζεται ??
++κύριε κύριε ΑΝ η προϋπάρχουσα πολύπλευρη ανοσία του πληθυσμού που έχει αποδειχθεί από πληθώρα μελετών οφείλεται στο ότι ο πληθυσμός ΕΙΧΕ εκτεθεί στον ίδιο φαντομα ιό και τα προηγούμενα έτη, σημαίνει ότι κυνηγάμε με δισεκατομμύρια ανούσια τεστ ένα προϋπάρχοντα ενδημικό και εποχικό ιό που ίσως σχετίζεται με λοιμωξεις του αναπνευστικού??
++κύριε κύριε ΑΝ όντως ο Φαντομας Ιός είναι απλά ένας από τους πολλους προϋπάρχοντες ενδημικά εποχιακούς άγνωστους ιους που “τυχαία” τον ειδαμε άρα ΟΛΟΙ οι θάνατοι που “θεωρήθηκαν” υπερβάλλοντες το 2020 στη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ οφείλονται στα “μέτρα” των ειδικών και στις “ιατρικές παρεμβάσεις και αγωγές”??
++κύριε κύριε γιατί οι “ειδικοί” δημοσιεύουν papers όπου με υποθέσεις των υποθέσεων ω υποθέσεις πως ο Φαντομας ιός “αρρωσταίνει και σκοτώνει” ρίχνουν λάδι στη φωτιά μιας πλασματικής ασθένειας και μια πλασματικής επιδημίας Και όταν τους επισημαίνεις πως δεν έχουν αποδείξει καν παθογένεια σε διαγράφουν Και σε μπλοκάρουν γιατί αυτοί είναι οι ειδικοί και ότι πουν είναι θέσφατο??
++Κύριε κύριε γιατί ενώ ο παππούς δεν δυσκολεύονταν να αναπνεύσει ούτε ένοιωθε δυσφορία στην αναπνοή οι “γιατροί” του έλεγαν πως έχει δύσπνοια αλλά δεν το νοιώθει και τον διασωληνωσαν για να τον σώσουν από τη δύσπνοια που δεν ένοιωθε και τελικά πέθανε στην εντατική από το φαντομα ιό αλλά όχι από τα βασανιστήρια που τον έθεσαν??
++κύριε κύριε γιατί οι “ειδικοί” δεν πράττουν όπως επιτάσσει η ΟΡΘΗ επιστήμη και η ΟΡΘΗ ιατρική ??

 

Πηγή

(Visited 389 times, 1 visits today)

Ετικέτες: , ,

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.