κ. Άνθιμε, Θεσσαλονίκης : Κάτω τα χέρια ἀπὸ τον π. Αντώνιο –Ηφαίστειο η οργή του Λαού που θα εκραγεί

κ. Άνθιμε, Θεσσαλονίκης : Κάτω τα χέρια ἀπὸ τον π. Αντώνιο –Ηφαίστειο η οργή του Λαού που θα εκραγεί

30 Ιουνίου, 2021 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
κ. Άνθιμε, Θεσσαλονίκης : Κάτω τα χέρια ἀπὸ τον π. Αντώνιο –Ηφαίστειο η οργή του Λαού που θα εκραγεί

 

Επιτέλους ας συνέλθουμε, κλήρος και λαός, αν δεν  αντιδράσουμε ΔΥΝΑΜΙΚΑ στους διώκτες  των ΑΞΙΩΝ Αρχιερέων, Ιερέων και Λαϊκών αδελφών μας που  διακονούν την Ορθόδοξη Εκκλησία και την Παραδοσή της,  είμαστε συνένοχοι και συνεργοί τους !

κ. Άνθιμε, Θεσσαλονίκης : Κάτω τα χέρια ἀπὸ τον π. Αντώνιο –Ηφαίστειο η οργή του Λαού που θα εκραγεί

“Ξανασυναντιόμαστε” Άνθιμε…

Πριν μερικά χρόνια, ετοίμαζες μηνύσεις και διώξεις σε όσους είχαμε σταθεί στο πλευρό του μακαριστού πατρός Νικόλαου Μανώλη.

Κι αν εσύ ξέχασες λόγω γήρατος ή λόγω … του σατανά που έχει ενσκύψει στην εκκλησία, εγώ, δεν ξεχνώ…

Κυνήγησες τον αείμνηστο πατέρα Νικόλαο Μανώλη, κυνήγησες τον πατέρα Θεόδωρο Ζήση και όλους τους ιερείς που ήταν ευλαβείς και δίπλα στους  πιστούς.

Ξέρεις κάτι Άνθιμε, δεν σε λυπάμαι… είχες την δυνατότητα να βρίσκεσαι στην αγκαλιά του Θεού… του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ… προτίμησες να Του γυρίσεις την πλάτη.

Ο πατέρας Αντώνιος Στυλιανάκης, ότι και να κάνετε εσύ και οι παρατρεχάμενοί σου, θα έχει την αγάπη των πιστών και Του Θεού.

ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ, θα έχετε μια θέση… εκτός Παραδείσου.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Στις προσευχές σας, εσείς οι αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, βάλτε και τον πατέρα Αντώνιο Στυλιανάκη που διώκεται και κάθε διωκόμενο ιερέα.

Λίγοι απέμειναν να μιλούν για ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

Ο κ. Άνθιμος Ρούσας Θεσσαλονίκης είναι σε βαθύ γήρας, υποβασταζόμενος,  ανήμπορος να σκεφθεί με ορθοκρισία και να πράξει τι.

Βέβαια, για κακό καλός είναι.

Εταπείνωσε την Εκκλησία και την τοπική Εκκλησία της Θεσσαλονίκης. 

 Δεν ξεχνάμε ὅτι είναι  μοιχεπιβάτης στην Αλεξανδρούπολη και με αντικανονικό μεταθετό ἀναρριχήθηκε  στο θρόνο της συμπρωτεύουσας. 

 Δεν ξεχνάμε ότι ο κ. Άνθιμος εκλιπαρούσε τον σπουδαίο Μητροπολίτη Τρίκκης Διονύσιο  να εισηγηθεί υπέρ αυτού ώστε να γίνει Δεσπότης.  Εκείνος όμως φωτισμένος, αυθωρεί και παραχρήμα τον ἀπέπεμψε με αποστροφή.

Επιχείρησε με δόλιο τρόπο να εξαπατήσει τον ασθενούντα πολύαθλο κανονικό Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Κωνστάντιο και να του υποκλέψει την υπογραφή συναινέσεως ότι τον αποδέχεται ως διάδοχό του, για να δικαιολογήσει έτσι την μοιχεπιβασία του.

Είχε ετοιμάσει χαλκευμένο έγγραφο και απομόνωσε τον γέροντα Κωνστάντιο, υπολογίζοντας στην άνοιά του,  ζητώντας του να  το υπογράψει.

Αμέσως, ο Σεβασμιώτατος π. Κωνστάντιος κατά θαυμαστό τρόπο ήλθε σε εγρήγορση και με πλήρη συναίσθηση του απαντά   φωνάζοντας “Όχι ποτέ! Ποτέ δεν θα υπογράψω τέτοιο έγγραφο”.

 Δεν ξεχνάμε το διωγμό που άσκησε  κατά του π. Θεοδώρου Ζήση, του π. Νικολάου Μανώλη και άλλων ομολογητών πατέρων.

Ποιος αποφασίζει αντ’ αυτού;;; 

Ποιοι δίνουν εντολές να διώξουν τους εν λόγω αξίους κληρικούς και τώρα τον ομολογητή  ιατρό π. Αντώνιο Στυλιανάκη;;;

Πίσω από έναν ΑΝΑΞΙΟ   και εν προκειμένω ανήμπορο  Δεσπότη κρύβονται οι μνηστήρες και η εκκλησιαστική μαφία και το Δεσποτικό κατεστημένο.

 Ο πιστός Λαός, του Θεού συνεργούντος δεν θα επιτρέψει να διώκονται οι άξιοι ιερείς του.

Επιτέλους ας συνέλθουμε, κλήρος και λαός, αν δεν  αντιδράσουμε ΔΥΝΑΜΙΚΑ στους διώκτες  των ΑΞΙΩΝ Αρχιερέων, Ιερέων και Λαϊκών αδελφών μας που  διακονούν την Ορθόδοξη Εκκλησία και την Παραδοσή της,  είμαστε συνένοχοι και συνεργοί τους !

 Σύνθημά μας το Αυγουστίνειο: «Κάθαρση στην Εκκλησία! Ζητούμε Ελευθέρα και Ζώσα Ορθόδοξη Εκκλησία!!!»

Πάψτε να ακούτε τις οικουμενιστικές  σειρήνες των αποκοιμιστών απ’ όπου και αν προέρχονται.

Πάψτε να ακολουθείτε  ριψάσπιδες και «ευλαβείς βλαμμένους» κατά την ρήση του Αγίου Παϊσίου.

Ηφαίστειο η οργή του πιστού Λαού που θα εκραγεί

       π. Νεκτάριος ΙΝΑΔ

        Θεσσαλονίκη

https://www.youtube.com/watch?v=9_h1PQWCwE0&t=289s

LIVE 64 με τον π. Αντώνιο 27.06.21

Παράκληση για προσευχή

Μήνυμα στο mail:Θερμή προσευχή για τον πατέρα  Αντώνιο Στυλιανάκη ο οποίος διώκεται συστηματικά εδώ και καιρό κι από σήμερα δεν θα λειτουργεί στον Αγιο Αθανάσιο και δεν θα ανήκει σε άλλη ενορία.

Η Μητρόπολη Θεσσαλονίκης θα καθορίζει κάθε εβδομάδα…ΑΝ και ΠΟΥ θα λειτουργήσει…

 

 

πηγή

Προβολές : 985


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα