Λάβρος κατά του ΣτΕ, ο Νίκος Αντωνιάδης. “ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝΤΩΝ , ΣΕ ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΑΠΕΡΡΙΨΕ Τ Ω Ρ Α (!!) ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝ “ΠΑΝΔΗΜΙΑ” !!” 35.000 “ΝΑΙ” για το εξώδικο κατά Κικίλια,μέσα σε λίγες ώρες!

Λάβρος κατά του ΣτΕ, ο Νίκος Αντωνιάδης. “ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝΤΩΝ , ΣΕ ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΑΠΕΡΡΙΨΕ Τ Ω Ρ Α (!!) ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝ “ΠΑΝΔΗΜΙΑ” !!” 35.000 “ΝΑΙ” για το εξώδικο κατά Κικίλια,μέσα σε λίγες ώρες!

30 Νοεμβρίου, 2020 13 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:699
Μοίρασέ το
 
 
Νίκος Αντωνιάδης: “ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΦΩΝΑΖΩ Ο Χ Ι ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ,
ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ;”

 
Λάβρος κατά του ΣτΕ, ο Νίκος Αντωνιάδης. “ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝΤΩΝ , ΣΕ ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΑΠΕΡΡΙΨΕ Τ Ω Ρ Α (!!) ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝ “ΠΑΝΔΗΜΙΑ” !!” 35.000 “ΝΑΙ” για το εξώδικο κατά Κικίλια,μέσα σε λίγες ώρες!
 
Δεν είναι μόνον το ΣτΕ, ο πυλώνας του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ…
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΗ Η Α-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.
 
ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ…
ΕΝΑΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ!.. ΕΝΑ ΑΡΚΑΔΙ!
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
Υ.Γ. Και να μην το ξεχάσω…
 
Τι καταγωγής είναι η Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας;;;
 
ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;
 
ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΡΑ ΚΙ ΑΝ ΣΗΚΩΣΕΙΣ, ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ…
 
ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΑ ΒΓΩ ΠΙΑ…;
_________________________________________
ΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΚΟΤΕΙΝΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ :
 
ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝΤΩΝ ,
ΣΕ ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,
ΑΠΕΡΡΙΨΕ Τ Ω Ρ Α (!!) ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ
ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝ “ΠΑΝΔΗΜΙΑ” !!
 
ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΦΩΝΑΖΩ Ο Χ Ι ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ,
ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ;
 
Μ Ο Ν Ο ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΘΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΤΗ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΑΥΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ
ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ, ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ, ΕΞΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ
ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ :
ΠΙΕΣΗ, ΠΙΕΣΗ, ΠΙΕΣΗ…
ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ,
ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ,
ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ,
ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ,
ΠΙΣΤΟ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
________________________________________
ΚΥΡΙΕ ΚΙΚΙΛΙΑ ,
 
ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ :
 
Η ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ !!
 
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΕΘΑ !!
___________________________________
Το Συμβούλιο των Επικρατούντων απέρριψε λοιπόν, ΤΩΡΑ ΕΙΔΙΚΑ, αίτηση ακύρωσης που κατατέθηκε τον Ιανουάριο κατά της διαγραφής από παιδικούς σταθμούς παιδιών των οποίων οι γονείς αρνήθηκαν να τους κάνουν συγκεκριμένα εμβόλια.
 
ΤΟΤΕ :
Όταν ΔΕΝ υπήρχε ΚΑΝ “πανδημία”.
 
Και η απόφαση βγαίνει ΣΗΜΕΡΑ :
Που υπάρχει…
 
Και έχουμε ανέβει όλοι στα κάγκελα για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.
 
Το Συμβούλιο των Επικρατούντων πέταξε στα σκουπίδια τον ισχυρισμό ότι “ο εμβολιασμός δεν δύναται να έχει υποχρεωτικό χαρακτήρα, αλλά αποτελεί μόνον συνιστώμενη ιατρική πράξη»…
 
Το Συμβούλιο των Επικρατούντων πέταξε στα σκουπίδια τον ισχυρισμό ότι το Υπουργείο Υγείας “δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι η χορήγηση ορισμένου εμβολίου δεν θα επιφέρει σοβαρή παρενέργεια στον εμβολιαζόμενο ή ακόμα και θάνατο”…
 
Το Συμβούλιο των Επικρατούντων πέταξε στα σκουπίδια τον ισχυρισμό ότι “η αποβολή του παιδιού παραβιάζει τις συνταγματικές αρχές της ισότητας, αναλογικότητας, του κοινωνικού κράτους δικαίου, της ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας, της συμμετοχής στην κοινωνική ζωή της χώρας”…
 
Το Συμβούλιο των Επικρατούντων πέταξε στα σκουπίδια τον ισχυρισμό ότι “παραβιάζονται οι διατάξεις της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για τα Δικαιώματος του Ανθρώπου, ‘περί ελεύθερης ανάπτυξης της προσωπικότητας, του δικαιώματος σεβασμού της προσωπικής και της οικογενειακής ζωής, της ελευθερίας σκέψης και συνείδησης και της ελευθερίας έκφρασης'”…
 
Γιατί “προέχει η προστασία της δημόσιας υγείας”…
 
Εντάξει;
 
Το καταλάβατε όλοι εσείς που είχατε και το θράσος να λέτε από εδώ και από εκεί ότι κρατάω εγώ τον κόσμο μακριά από το Συμβούλιο της Επικρατείας;
 
Ή μακριά από τους …δρόμους;
 
Αυτή ΔΕΝ είναι δική μου δουλειά.
 
Εγώ σας δίνω την ενημέρωση, τη γνώση, τα εφόδια και τα ευρήματα και αποτελέσματα των ενεργειών μου, να κάνετε και εσείς τη δική σας δουλειά.
 
Αν την κάνω εγώ αυτή τη δουλειά ,
θα είναι και η τελευταία μου…
 
Υ.Γ. Συνεχίστε τα “ΝΑΙ” στο εξώδικο στον Βασίλη Κικίλια :
 
35.000 μέχρι τώρα, σε λίγες ώρες, ενώ για το εξώδικο στη Βουλή για τους νόμους 4675/2020 & 4682/2020 ήταν 30.000 σε πέντε μέρες, είναι θρίαμβος.

 

Πηγή

Προβολές : 699


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα