Ληξουριώτισσα: Σχόλια και λογισμοί … Το «λιοντάρι», ο βασιλιάς των γκόϊμ.

Ληξουριώτισσα: Σχόλια και λογισμοί … Το «λιοντάρι», ο βασιλιάς των γκόϊμ.

19 Ιανουαρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:513
Μοίρασέ το

Και επειδή οι καλοί πάντοτε και παντού χωράνε, μερικούς «συρμούς» πίσω από των κ. Βλάχο (ο, κατά διαβόλου, Ιερόθεος Ναυπάκτου), ανέβηκε στο «τραίνο» του εμβολιασμού και ο κ.  Μεντζελόπουλος (ο, κατά διαβόλου, Σεραφείμ Πειραιώς), εξοικειωμένοι κάργα, ως είναι και οι δυο τους, με εκδρομές και προσκυνήματα! 

 

«μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι»

Αμήν και πότε… 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Τα κυβερνημένα μέσα ενημέρωσης μας λένε τελευταία πως στα – μεταφορικά ούτος ειπείν – μέσα μεταφοράς, εν προκειμένου, στα «τραίνα» του εμβολιασμού (sic!),  με κυβερνητικό,πάντα, προορισμό την «Ελευθερία», γίνεται το αδιαχώρητο.  

[Βλέπε ενδεικτικά, το γεμάτο εξάρια και συμβολικούς αριθμούς, άρθρο: https://www.kathimerini.gr/society/561224530/sto-treno-toy-emvoliasmoy-60-000-polites/ – «μέχρι τις 6 μμ σήμερα, 60.000 πολίτες», «26 εκατ. Εμβόλια», «η Ελλάδα έχει εξασφαλίσει – (σ.σ. – δηλαδή, 6ασφαλίσει), μέσω των συμφωνιών της Ε.Ε. 26.090.000 δόσεις έξι διαφορετικών εμβολίων» etc.] 

Και επειδή οι καλοί πάντοτε και παντού χωράνε, μερικούς «συρμούς» πίσω από των κ. Βλάχο (ο, κατά διαβόλου, Ιερόθεος Ναυπάκτου), ανέβηκε στο «τραίνο» του εμβολιασμού και ο κ.  Μεντζελόπουλος (ο, κατά διαβόλου, Σεραφείμ Πειραιώς), εξοικειωμένοι κάργα, ως είναι και οι δυο τους, με εκδρομές και προσκυνήματα! 

Αν και δεν το θέλαμε, βρεθήκαμε να παρακολουθούμε το on camera (βιντεοσκοπημένο), τελετουργικό γδύσιμο τους και να δούμε τα παρθενικά, λόγω αξιώματος, ποιμεναρχικά μπρατσάκια τους, που κάποιοι ακόοοομα νομίζουν πως χρησιμοποιούσαν για να διώξουν μακριά τον «έξ’ από’ δω».  

(Ούτε που θέλω να σκεφτώ τι θα γινόταν αν αντί το μπράτσο, το πρωτόκολλο θα προέβλεπε να τους εμβολιάσουν στον ποπό!) 

Και αν κάποιος νομίζει πως χαίρομαι που τα γράφω, απατάται.

Ο δημόσιος εξευτελισμός δια της μέχρις εσχάτων υπακοής στον διάβολο πιάνει όλους όσους έκαναν υπακοή σε αυτά τα πιστοποιημένα, από το 2016, όργανα του σατανά και στους όμοιους τους! 

Θα έχετε καταλάβει πως ο χαιρέκακος πρώτα τους πολύ δικούς του εκθέτει, στην προκειμένη περίπτωση, αυτούς ακριβώς που είχαν υψηλό το «κασέ» ως τάχατες αντιτιθέμενοι στην βδελυρή ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ, ισχυριζόμενοι, με ύφος χιλίων καρδιναλίων (sic!), πως θα μείνουν ΜΕΣΑ στην ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ προκειμένου να την καταπολεμήσουν καλύτερα!!!!  

Να σημειώσουμε εδώ πως, εν καιρώ αιρέσεως, Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ αποδεκτή και θεάρεστη αντίδραση των Χριστιανών είναι η ΙΕΡΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ, η εφαρμογή δηλαδή του 15ου Κανόνος της Α-Β Συνόδου Κωνσταντινουπόλεως, την υπό του Αγίου Φωτίου. 

Όσοι δεν τον εφαρμόζουν – κληρικοί και λαϊκοί, ανεξαρτήτου αιτίας -, διακόπτοντας την κοινωνία με την πεπτωκυία, συστημική, οικουμενιστική κρατούσα ΝΕΟ-ορθόδοξη εκκλησία του αντίχριστου, υπερμασονικού Π.Σ.Ε. είναι ΕΞΙΣΟΥ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΟΙ!   

Και επειδή «μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι», βλέποντας όλα όσα επιτρέπει ο Θεός να αποκαλυφθούν μπροστά στα μάτια μας, εμείς, οι μη εμβολιασμένοι, οφείλουμε να αναθεωρήσουμε ριζικά, έστω και τώρα, την σχέση μας με τον Χριστό, επιστρατεύοντας την όση διαύγεια μας έχει απομείνει έπειτα από τα τεσσεράμισι χρόνια σε κοινωνία με την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΙΡΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ

Και αντί να ανεβούμε στο «τραίνο» του εμβολιασμού, να ανεβούμε ξανά στο «τραίνο» της Ορθοδοξίας από το οποίο κατέβηκαν σχεδόν όλοι οι επιβάτες ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, στον σταθμό της ΛΗΣΤΡΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, το 2016.

Το «τραίνο» αυτό κινείται στις ίδιες ράγες ως το τέλος της ιστορίας, αρκεί να θέλει κανείς να ανεβεί, αρκεί να έχει «εισιτήριο»` το [Ορθόδοξο] βάπτισμα ή την μετάνοια ή και τα δυο. 

Μόνο που με της Ορθοδοξίας το «τραίνο», ενώ όλοι χωράνε, λίγοι προτιμούν να ταξιδεύουν.

Όσο για τους υπό του Θηρίου «βουλομένους» και να το θέλουν, πια δεν μπορούν!

 

ληξουριώτισσα

 

Πηγή

Προβολές : 513


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα