Μέγα ΡΙΣΚΟ ο εμβολιασμός παιδιών! Έρευνα «φωτιά» των CDC: Σχεδόν 400 ανήλικοι με μυοκαρδίτιδα

Μέγα ΡΙΣΚΟ ο εμβολιασμός παιδιών! Έρευνα «φωτιά» των CDC: Σχεδόν 400 ανήλικοι με μυοκαρδίτιδα

3 Αυγούστου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 170 προβολές ( Μέτρηση έως 11:15:38 )

 

Όλοι οι θάνατοι εξετάστηκαν από γιατρούς των CDC και έξι θάνατοι χρήζουν περαιτέρω ανάλυσης, όπως αναφέρουν.

Μέγα ΡΙΣΚΟ ο εμβολιασμός παιδιών! Έρευνα «φωτιά» των CDC: Σχεδόν 400 ανήλικοι με μυοκαρδίτιδα
Τουλάχιστον 14 περιπτώσεις θανάτων…

 

Σε μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στις 30 Ιουλίου, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) αναγνώρισαν σχεδόν 400 περιστατικά παιδιών ηλικίας 12 έως 17 ετών που εμφάνισαν φλεγμονή της καρδιάς μετά την λήψη του εμβολίου Pfizer/BioNTech.

Η μελέτη των CDC περιελάμβανε επίσης 14 αναφορές θανάτων μετά τον εμβολιασμό σε εφήβους. Μεταξύ εκείνων που πέθαναν, τέσσερις ήταν μεταξύ 12 και 15 ετών και 10, 16 έως 17 ετών.

Οι θάνατοι που εξετάστηκαν από τα CDC περιελάμβαναν δύο αναφορές πνευμονικής εμβολής, δύο αυτοκτονίες, δύο ενδοκρανιακές αιμορραγίες, μία αναφορά καρδιακής ανεπάρκειας και μία σπάνια διαταραχή αίματος.

Η επιδημιολόγος των CDC , Anne M. Hause, Ph.D., είπε:

 

«Οι εντυπώσεις σχετικά με την αιτία θανάτου δεν έδειξαν κάποιο μοτίβο που να υποδηλώνει αιτιώδη σχέση με τον εμβολιασμό. Ωστόσο, η οριστική αιτία θανάτου για ορισμένους εκλιπόντες εκκρεμεί, προκειμένου να ληφθούν περισσότερες πληροφορίες».

 

Όλοι οι θάνατοι εξετάστηκαν από γιατρούς των CDC και έξι θάνατοι χρήζουν περαιτέρω ανάλυσης, όπως αναφέρουν.

Τον περασμένο μήνα, διαβάσατε για ένα 13χρονο αγόρι το οποίο, σύμφωνα με προκαταρκτική νεκροτομή, πέθανε από μυοκαρδίτιδα τρεις ημέρες μετά την λήψη της δεύτερης δόσης του εμβολίου Pfizer, ενώ υπάρχουν και άλλα ανάλογα περιστατικά.

 

 

 

Πηγή

(Visited 169 times, 1 visits today)

Ετικέτες: CDC, ΕΜΒΟΛΙΟ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το