μέσα από τον πόνο, έγινες... ΑΝΘΡΩΠΟΣ... (3 βίντεο και μια ταινία)

μέσα από τον πόνο, έγινες... ΑΝΘΡΩΠΟΣ... (3 βίντεο και μια ταινία)

25 Αυγούστου, 2020 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:105
Μοίρασέ το

 

 

Ξέρεις τι σημαίνει πόνος;

Όχι αυτός που σε κάνει να βγάζεις κραυγές… ούτε αυτός που αναλύεσαι σε λυγμούς…

Για τον άλλο πόνο σου λέω… γι αυτόν που ο λυγμός φτάνει ως τον λαιμό σου, κι εσύ, τον πνίγεις δαγκώνοντας τα χείλη σου…

Για κείνον τον άλλο πόνο σου λέω… γι αυτόν που η ψυχή σου γίνεται κομμάτια κι ο κόσμος σου γκρεμίζεται, αλλά εσύ, στέκεσαι όρθιος…

… και προχωράς… και ξαναγελάς… αλλά δεν ζεις… 

… ώσπου ένα χέρι θα πιάσει το δικό σου, κι ένα στόμα θα σου πει: “Εγώ είμαι εδώ για σένα”…

… ώσπου θ’ ανοίξει μια αγκαλιά και θα σε κλείσει μέσα της… κι όλοι οι πόνοι θα χαθούν… απλά θα μείνουν τα σημάδια για να σου θυμίζουν πως … μέσα από τον πόνο, έγινες… ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

 

Καλησπέρα… μόνον η Αγάπη σβήνει τους πόνους…

Καλλιόπη

αγαπωμουσικοπερπατήματα… εδώεδώ… κι εδώ

η ταινία, εδώ

 

 

 

Προβολές : 105


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα