μήνυμα, με πολλούς αποδέκτες... (3 βίντεο και μια ταινία)

μήνυμα, με πολλούς αποδέκτες... (3 βίντεο και μια ταινία)

1 Ιουλίου, 2020 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:222
Μοίρασέ το

 

 

Λένε πως η υπομονή, είναι η μεγαλύτερη αρετή…

Κι εγώ λέω, πως… η υπομονή, σταματά εκεί που αρχίζει η αξιοπρέπεια…

Γιατί η υπομονή, μοιάζει με το λαστιχάκι που το τεντώνεις… το τεντώνεις και κάποια στιγμή, φεύγει από τα χέρια κι εκεί που ο άλλος που εξάντλησε την υπομονή σου δεν το περιμένει, του έρχεται στα μούτρα…

Και μα την αλήθεια, δεν υπάρχει χειρότερο τέρας, από τον υπομονετικό άνθρωπο, που σταματά να ανέχεται…

… γιατί όταν ο υπομονετικός κάνει το … ΜΠΑΜ, δεν γυρίζει πίσω, ούτε για να δει το μέγεθος της καταστροφής…

Μήνυμα με… πολλούς αποδέκτες…

 

 

Καλησπέρα… Καλό Μήνα…

Καλλιόπη

τα βίντεο εδώεδώ… κι εδώ

η ταινία, εδώ

 

Προβολές : 222


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα