Μήνυμα προς  Angela Merkel  και προς όλους τους ‘’συμμάχους’’  μας… Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΣΑΣ ΗΡΘΕ! ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ…

Μήνυμα προς  Angela Merkel  και προς όλους τους ‘’συμμάχους’’  μας… Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΣΑΣ ΗΡΘΕ! ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ…

3 Οκτωβρίου, 2020 17 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,112
Μοίρασέ το

ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ Σ’ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟ! ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ!!!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΚΑΝΑΝ!!! 

 

 

GEWKWN

‘’ κυρία’’ Angela Merkel ….

Εμείς την Τουρκία, την ξέρουμε αλλιώς.

Την ζούμε αλλιώς.

Με τις λόγχες και τους Αττίλες της, που μας στερούν τα σπίτια μας και κλέβουν τις ζωές μας….. 

Για αιώνες, με μόνο δικαίωμα το νόμο του Κορανίου επιτίθενται και λεηλατούν, παίρνουν τον τόπο μας και τις ζωές μας, σφάζουν, βασανίζουν και βιάζουν.

Άρχισε ένας άνευ προηγουμένου εκβιασμός προς τον Ελληνικό Λαό, ο οποίος καλείται αναίσχυντα να επιλέξει εάν θέλει να πεθάνει με όπλο….. ή να αυτοκτονήσει….

Τελικά οι ‘’ σύμμαχοι ‘’ μας είναι ψυχικά άρρωστοι, μισούν την Ελλάδα και τις ιδέες που αντιπροσωπεύει.

Την συγκεκριμένη διαστροφή θα την παρατηρήσει κανείς σε όλη την διαδρομή του βίου τους.

Δεν μπορεί να δοθεί καμιά άλλη εξήγηση.

Μισούν την Ελλάδα και την Ορθοδοξία.

Έλληνες,  να δώσουμε το μήνυμα στους  ‘’ συμμάχους ‘’ ότι υπάρχουν κάποιοι ακόμη που δεν θα δεχτούμε να μας κλέψουν την πατρίδα, πως δεν θα δεχτούμε να ξεπουλήσουν την πατρίδα  στους βάρβαρους της Ανατολίας και στην Νέα Τάξη.

Σφίξτε τις γροθιές….. Σφίξτε τα χέρια, ενωμένοι και με πίστη αταλάντευτη στο Θεό, με ήθος και σθένος αγωνιστή, με σεβασμό στην παράδοσή μας, με γνώση και προσήλωση προς την Ελληνική Ιστορία μας Να δώσουμε το μήνυμα ότι η Ελπίδα δεν έχει σβήσει. Πως υπάρχει ακόμη δύναμη αντίστασης. Δύναμη αντίστασης ενάντια, στην Νέα τάξη

Όσες φορές λύγιζε η Ελλάδα, αντλούσε δύναμη από Τον Θεό και σηκωνόταν πιο μεγάλη και πιο δυνατή…….

ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ την Εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο το 1974, με την σύμφωνη γνώμη και βοήθεια  των συμμάχων μας ΗΠΑ, Αγγλίας και Γερμανίας  …

Στην κατοχή οι «σύμμαχοι» Άγγλοι βομβάρδιζαν τις αποστολές τροφίμων στους λιμοκτονούντες Έλληνες!

ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ότι στη Μικρασιατική Καταστροφή συνήργησαν οι «σύμμαχοι» και χρηματοδότησε η Deutsche Bank , Τη συμμετοχή στους δύο παγκοσμίους πολέμους προκάλεσαν οι «σύμμαχοι».

Την εξάπλωση του πολέμου στην Κρήτη προκάλεσαν οι «σύμμαχοι», για να αποφύγουν την ταξιαρχία αλεξιπτωτιστών του Χίτλερ στην Αγγλία. Την παράταση της τουρκικής κατοχής στηρίζουν οι… παραδοσιακοί σύμμαχοι και «φίλοι μας».

Όλα τα δεινά του Ελληνισμού εκπηγάζουν από τους ‘’συμμάχους ‘’ μας  και από ελληνόφωνους ηγέτες που αποδεικνύονται δέσμιοι των Δυτικών «συμμάχων».

Με οπλισμούς των Αμερικανών δεν έκαναν οι Τούρκοι την εισβολή στην Κύπρο;

Με τους εξοπλισμούς των «φίλων μας» δεν στηρίζουν την κατοχή 45 χρόνια;  

Οι ίδιοι δεν απαγορεύουν εξοπλισμούς για την αποτίναξη της τουρκοκρατίας ή για την αλλαγή αγορών όπλων;

Με τη συνενοχή των Άγγλων δεν διενεργήθη η εισβολή;  

Άγγλοι δεν σχημάτιζαν στις στέγες των σπιτιών τόξα για τους βομβαρδισμούς στο Βαρώσι; (μαρτυρία Χρ. Μιτσίδη). 

Άγγλοι δεν κατασκόπευαν τις μαχόμενες μονάδες της Εθνοφρουράς; (ζεύγος Μάρλεϊ). 

Οι Άγγλοι δεν ηγούνται των διπλωματικών συνωμοσιών εναντίον μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση;

Οι «φίλοι» Βούλγαροι δεν αιματοκύλησαν τη Μακεδονία 1914, 1940, 1941;

Ο Τούρκος με την βοήθεια της Γερμανίας της Αγγλίας και της Ε.Ε. επιβάλει αυτά που βάφτισε PAX TURKA. Δηλαδή επιβολή «Ειρήνης» με θανάτωση της Ελλαδικής και Κυπριακής Κυριαρχίας. Δηλαδή «Ειρήνη» Τάφου και Ενταφιασμού αυτής της Κυριαρχίας…

Ανέκαθεν η Τουρκία ακολουθεί έναντι της Ελλάδας και ειδικά της Κυπριακής Δημοκρατίας μια δοκιμασμένη και επιθετική μέθοδο:

Πρώτα αμφισβητεί, ύστερα γκριζοποιεί, ακολούθως καλλιεργεί την εντύπωση ότι επιθυμεί να συζητήσει τις… διαφορές.

Απαιτούν αμέσως συνομιλίες, αλλά με τουρκικούς, πλέον, όρους, προδιαγραφές και αξιώσεις

ΕΛΛΗΝΕΣ, το μέλλον της πατρίδας επαφίεται στον πατριωτισμό ενός εκάστου από εμάς και ενός εκάστου από τους λοιπούς συμπατριώτες μας, των οποίων η ψυχή εξακολουθεί να πάλλει Ελληνικά.

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΟΥ: Παιδιά μου πρώτα θα περάσετε την προδοσία στην πλάτη σας (εθνική προδοσία ) μετά θα περάσετε την δοκιμασία την μεγάλη ( πείνα κ.λ.π ) Θα πεινάσετε και σωματικά και πνευματικά, θα  έρθει η ώρα που θα σας προδώσουν οι ‘’συνέταιροι’’ σας  (σύμμαχοι )

ΠΡΟΣ Ε.Ε ΚΑΙ ‘’ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ’’ ………

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΣΑΣ ΗΡΘΕ!

ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ Σ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟ!

ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ!!!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΚΑΝΑΝ!!! 

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ,

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ……

https://www.youtube.com/watch?v=Cmg3Jc0TC-A  

 

 

Προβολές : 1,112


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα