Μήνυση κατά του ΣΚΑΪ, καταθέτει ο Ν. Αντωνιάδης, για ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.

Μήνυση κατά του ΣΚΑΪ, καταθέτει ο Ν. Αντωνιάδης, για ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.

27 Οκτωβρίου, 2020 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:421
Μοίρασέ το
“Καταθέτω άμεσα μήνυση για διασπορά ψευδών ειδήσεων, κατά το άρθρο 183 του Ποινικού Κώδικα (πρόκειται για τα fake news, το αδίκημα της “μόδας”), κατά των υπευθύνων του ΣΚΑΪ, της παρουσιάστριας του δελτίου ειδήσεων και του ρεπόρτερ του σταθμού, ο οποίος διέδωσε τα ψεύδη, με την παρουσιάστρια να υπερθεματίζει.”

 
 
 
Η απόλυτη αλήθεια, για τον ρόλο των “δημοσιογράφων”, που βρίσκει την απόλυτη ταύτισή της, με την ναυαρχίδα της ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΟΝ ΣΚΑΪ ΚΑΙ ΤΙΣ … “ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΤΟΥ”.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
 
“ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΗ ΑΝΗΛΙΚΟΥ”,
“ΓΙΑ ΤΟΥΣ ‘ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟ’ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ” !!
 
Αυτά στις ειδήσεις του ΣΚΑΪ σε ρεπορτάζ από την Κρήτη.
 
-“Έχουν ενημερωθεί οι κατά τόπους εισαγγελίες ανηλίκων στους νομούς της Κρήτης. Το πρώτο πράγμα που θα γίνει είναι να πάνε κοινωνικοί λειτουργοί στα σπίτια. Και υπάρχει και ποινική διαδικασία γιατί μιλάμε για παραμέληση ανηλίκου” !!
 
Στον ΣΚΑΪ γνωρίζουν πολύ καλά ότι στις περιπτώσεις που ο γονείς έχουν ενημερώσει τις διευθύνσεις των σχολείων για την απουσία των παιδιών, και την έχουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο δικαιολογήσει, υπάρχει σταθερή επικοινωνία τους με αυτές και τα παιδιά δεν είναι “εξαφανισμένα”, δεν τίθεται θέμα “αναζήτησης” του παιδιού από τις αστυνομικές και τις δημοτικές αρχές ή την πρόνοια. Ούτε Εισαγγελίας Ανηλίκων.
 
Οι παράγραφοι 2, 3 & 4 του άρθρου 13 του Π.Δ. 79/2017, που προβλέπουν την “αναζήτηση” των παιιδών, αναφέρονται μόνο στις περιπτώσεις των παιδιών που απουσιάζουν χωρίς δικαιολογία.
 
Και μόνο το ότι υπονοείται από τον ΣΚΑΪ ότι υπάρχουν υπόνοιες κακοποίησης ή διαβίωσης του παιδιού σε ακατάλληλες συνθήκες, είναι βαρύτατα προσβλητικό για τους γονείς και εγείρει αξιώσεις για χρηματική ικανοποίησή τους από τους υπευθύνους του σταθμού στα πολιτικά δικαστήρια.
 
-Έχω παρέμβει σε πάρα πολλές περιπτώσεις και έχει αποκατατασταθεί η νομιμότητα σε πάρα πολλά σχολεία σε όλη τη χώρα.
 
Νομιμότητα η οποία παραβιάζεται από διευθυντές σχολείων ή πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων διευθύνσεων.
 
Με τις ίδιες απειλές περί εισαγγελικών και αστυνομικών αρχών ή των κοινωνικών υπηρεσιών.
 
Ενώ οι γονείς έχουν καταθέσει δηλώσεις με τις οποίες δικαιολογούν την προσωρινή απουσία των παιδιών, εν γνώσει του μοναδικού κινδύνου που υφίσταται, δηλαδή της απώλειας του σχολικού έτους λόγω υπέρβασης του ανώτατου ορίου των απουσιών (βλέπετε, τα δημόσια σχολεία δεν είναι Κολλέγια να “χάνονται” ατιμώρητα τα απουσιολόγια), επί τη βάσει είτε του φόβου της “πανδημίας” είτε της μάσκας.
 
Στις περισσότερες δε περιπτώσεις οι διευθυντές έχουν πρωτοκολλήσει τις δηλώσεις αυτές, σε κάποιες όμως αρνούνται ακόμη και έως σήμερα να το πράξουν, καίτοι έχουν εκ του νόμου υποχρέωση (άρθρο 12 Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας), διαπράττοντας πειθαρχική και ποινική παράβαση καθήκοντος (άρθρο 259 Ποινικού Κώδικα).
 
Έχω παρέμβει και σε πολλές τέτοιες περιπτώσεις και οι δηλώσεις πρωτοκολλήθηκαν.
 
Αυτό όμως που ψευδώς ισχυρίστηκαν από τον ΣΚΑΪ, περί δήθεν “ποινικής διαδικασίας” για “παραμέληση ανηλίκου”, ξεπερνά κάθε προηγούμενο.
 
Γνωρίζουν πολύ καλά στον ΣΚΑΪ ότι “παραμέληση εποπτείας ανηλίκου”, κατά το άρθρο 360 του Ποινικού Κώδικα, έχουμε μόνο όταν το ανήλικο παιδί διαπράττει ποινικό αδίκημα. Επομένως και εδώ έχουμε βαρύτατη προσβολή της προσωπικότητας τόσο των γονέων όσο και αυτών των ίδιων των παιδιών. Η δε αυτοτελής αξιόποινη πράξη της παράλειψης εγγραφής των μαθητών και της παρακολούθησης της φοίτησής τους, όπου η εκπαίδευση είναι υποχρεωτική (μέχρι τη Γ΄ Γυμνασίου), δηλαδή το άρθρο 458 του Ποινικού Κώδικα, έχει καταργηθεί με το νόμο 4619/2019. Επαναλαμβάνω ότι η μόνη απειλούμενη “κύρωση” είναι αυτή της απώλειας του σχολικού έτους λόγω υπέρβασης του ανώτατου ορίου απουσιών.
Eννοείται ότι δεν έλειψε, στο άθλιο αυτό ρεπορτάζ, η κατασυκοφάντηση των γονέων της Κρήτης αλλά και όλων εν γένει των σκεπτόμενων ανθρώπων που αμφισβητούν την επικινδυνότητα του κορωνοϊού αλλά όχι, βεβαίως, την ύπαρξή του την ίδια:
“Αρνητές της μάσκας και του κορωνοϊού”. Εύκολες οι ταμπέλες για το σύστημα. Πάντα ήταν. Λίγο έλειψε, ο καλός ρεπόρτερ να τους χαρακτηρίσει συνωμοσιολόγους και ακροδεξιούς.
 
Καλό θα ήταν, το επόμενο ρεπορτάζ να το κάνει στα τηλεοπτικά στούντιο και στους “αρνητές της μάσκας” δημοσιογράφους.
 
Καταθέτω άμεσα μήνυση για διασπορά ψευδών ειδήσεων, κατά το άρθρο 183 του Ποινικού Κώδικα (πρόκειται για τα fake news, το αδίκημα της “μόδας”), κατά των υπευθύνων του ΣΚΑΪ, της παρουσιάστριας του δελτίου ειδήσεων και του ρεπόρτερ του σταθμού, ο οποίος διέδωσε τα ψεύδη, με την παρουσιάστρια να υπερθεματίζει.
 
Υπάρχει πράγματι, λοιπόν, κύριοι του ΣΚΑΪ, ποινική διαδικασία που θα ακολουθηθεί εδώ.
Όχι όμως για τους γονείς.
Αλλά για σας.

 

Πηγή

Προβολές : 421


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα