Μήπως είναι ώρα να σημάνει συναγερμός σύμπαντος του Ελληνισμού;

Μήπως είναι ώρα να σημάνει συναγερμός σύμπαντος του Ελληνισμού;

18 Αυγούστου, 2020 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:728
Μοίρασέ το

Είναι “έσχατη ώρα” για την πατρίδα και είναι ανάγκη όλοι να υψώσουμε φωνές οργής. Ώστε η κυβέρνηση να πάρει ΕΓΚΑΙΡΑ το μήνυμα και όχι εκ των υστέρων, όταν θα έχουμε χάσει κομμάτια κυριαρχίας και αιγαιοπελαγίτικης θάλασσας ίσως και γης, ότι δεν της αφήνουμε “χλωρό κλαδί” να σταθεί.

Όλα είναι ξερά και έτοιμα να πάρουν φωτιά και να τη θρουγκαλιάσουν.

 

 

 

Είναι κραυγή ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ, από τα βάθη της ψυχής της, αυτή.

Κραυγή Αφύπνισης, κραυγή Συσπείρωσης, κραυγή ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.

Και ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ, να μας σηκώσει από τον καναπέ και την αποβλακωτική τηλεόραση, ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΕΜΑΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΩΛΗΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

Σήμερα… εχθές, θα έπρεπε να βρίσκονται στα χαρακώματα, ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ… ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ… ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ… ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

Κι όμως ακούγεται μια ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΥ.

Και μένει στους λίγους, σ’ αυτούς που έχουν κρεμάσει την κάπα τους και έχουν βάλει τη ζωή τους κάτω από το συμφέρον της Πατρίδας, να αντισταθούν… όχι πλέον μεμονωμένα, αλλά ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ.

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΕΜΑΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΖΕΤΑΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;

Η κραυγή της Κατερίνας Χατζηθεοδώρου, αν δεν μας αφυπνίσει και δεν μας ενεργοποιήσει τώρα, αύριο θα είναι αργά… για όλους μας… για τα παιδιά μας.

Από τους προγόνους μας, παραλάβαμε μια ΕΛΛΑΔΑ… ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ;

ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΗ.

ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΟΥΣ… ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ.1. “Γιατί δεν είναι δυνατόν να νικήσετε τους εχθρούς που βρίσκονται έξω από την πόλη, αν δεν τιμωρήσετε πρώτα, τους εχθρούς που βρίσκονται μέσα σ’ αυτήν” (ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ)

Υ.Γ.2. ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΣ…

ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙΣ… ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣ.

1. Ολίγα εισαγωγικά.

Η υπόδουλη στη Γερμανία κυβέρνηση Μητσοτάκη ετοιμάζεται να αρχίσει διαπραγματεύσεις με τους Τούρκους από μηδενική βάση.

Την είδηση έδωσε σήμερα (15/8/2020) έγκυρο ειδησεογραφικό site. Θα μετέχει από ελληνικής πλευράς η σύμβουλος(!) του πρωθυπουργού, Ελένη Σουρανή (η κυρία πρέσβυς που δε βρήκε το θάρρος να πει στις αλβανικές Αρχές “μην τολμήσετε να τραυματίσετε τον Κατσίφα” και τον σκότωσαν παρουσία της, στον εορτασμό!) και από τουρκικής ο Ιμπραήμ Καλίμ. Οι συνομιλίες θα διεξαχθούν μεταξύ 23ης και 28ης Αυγούστου.

Η κυβέρνηση ετοιμάζεται γι’ αυτήν την ακραία ανθελληνική ενέργεια, που γνωρίζει πολύ καλά ότι είναι κόκκινο πανί (όχι απλώς κόκκινη γραμμή) για όλους τους Έλληνες απανταχού της γης. Αλλά για την κυβέρνηση , εμείς οι Έλληνες απλά δεν υπάρχουμε!

Υπάρχει μόνον η εντολή της Μέρκελ: “αρχίστε διάλογο και βρείτε τα”! Κατ’ ουσίαν διατάζει την κυβέρνηση “μας”, να παραχωρήσει κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδος μας, με τρόπο που ούτε τη δική της κυβέρνηση δε θα μπορούσε να διατάξει.

Όταν διάβασα αυτήν την είδηση, έγραφα ένα μεγάλο άρθρο, στο οποίο κεντρικό θέμα ήταν το πλέον κρίσιμο ερώτημα για την ίδια της συνέχεια της Ελλάδος στον Ιστορικό χρόνο, που είναι αυτό: πώς θα υποχρεώσουμε το ανθελληνικό σύστημα εξουσίας να δράσει σύμφωνα με τη γεωστρατηγική ορθότητα και το διεθνές δίκαιο της θάλασσας, ώστε να διαφυλαχτούν τα κυριαρχικά δικαιώματα και η ακεραιότητα της Ελλάδος;

Αυτό είναι το κρισιμότερο ρώτημα στην πρόσφατη Ιστορία μας, στο οποίο καλούμαστε να απαντήσουμε όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ , επειδή η απάντηση και η ανάλογη δράση που θα επιβάλει είναι θέμα “Ζωής ή Θανάτου” μας. Όχι ως σχήμα λόγου, αλλά ως ουσιαστική αλήθεια.

Και το έθετα ως ερώτημα/κάλεσμα σε όλες τις ελληνικές  ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ όπου γης, αλλά και σε όλους τους κατά μόνας ΕΛΛΗΝΕΣ, όπου κι αν ζουν.

Ωστόσο, επειδή το άκρως επικίνδυνο πλήγμα που προσπαθούν να επιφέρουν στον Ελληνισμό επιβάλλει να δράσουμε το γρηγορότερο δυνατόν, θέτω το παραπάνω ερώτημα σε αυτό το πιο σύντομο άρθρο* . Και ίσως θα το θέτω κατ’ επανάληψη, μέχρι να απαντήσουν όλοι. Όχι βέβαια σ’ εμένα, αλλά στον παγκόσμιο Ελληνισμό, στην ΕΛΛΑΔΑ ως οντότητα και ως ΙΔΕΑ!

Για όποιον ακόμα αμφιβάλλει για το βάθος της προδοσίας που ετοιμάζεται με υποκινητή κυρίως τη Γερμανία,  δευτερευόντως τις ΗΠΑ και την κυβέρνηση “μας” σε βάρος της πατρίδος μας, θα συνιστούσα να μελετήσουν τρία πολύ σημαντικά άρθρα και να ακούσουν με προσοχή ένα video.

α. Το πρώτο άρθρο έχει τίτλο: “Γιατί η προσφυγή στη Χάγη είναι γεωπολιτική αυτοκτονία”. Το γράφει ο Αντιστράτηγος (ε.α.) κ. Αντώνης Βασιλείου.

Διαβάζοντας το διαπιστώνουμε πώς οι παγίδες για τη Χάγη έχουν ήδη στηθεί από χρόνια με δήθεν “παραλείψεις” και ολοκληρώνονται τώρα με τον τρόπο που οριοθέτησε η κυβέρνηση ΑΟΖ με Ιταλία και Αίγυπτο. (εδώ)

β. Το δεύτερο το γράφει η κ. Κύρα Αδάμ, εμπειρότατη δημοσιογράφος στα εθνικά μας θέματα, με τίτλο: Η πλασματική ελληνο/αιγυπτιακή Συμφωνία οδηγεί σε συρρίκνωση την Ελλάδα και την Κύπρο στην καταστροφή”. Σε αυτό καταγράφει επακριβώς την πανωλεθρία που οδήγησε η κυβέρνηση την Ελλάδα κατά τη συμφωνία με την Αίγυπτο, στρώνοντας τις προϋποθέσεις της πανωλεθρίας που μας ετοιμάζει στη διένεξη με την Τουρκία. (εδώ)

γ. Το τρίτο είναι άρθρο (ειδικά αυτό δεν πρέπει να μείνει ΕΛΛΗΝΑΣ που να μην το διαβάσει και να μην το στοχαστεί!) που ανάρτησαν τα αττικανεα.info και αφορά την εν είδη καταπέλτη “παραίνεση” του κ. Ν. Αντωνιάδη (νομικού, πασίγνωστου πια για τους πολυμέτωπους αγώνες του υπέρ της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και του ΔΙΚΑΙΟΥ) προς την κυβέρνηση να ζητήσει εφαρμογή της Ευρωπαϊκής Συνθήκης, που υποχρεώνει την Ε.Ε. να συμπαρίσταται σε Κράτος-μέλος.

Και όχι μόνο δεν  πράττει κάτι τέτοιο η Ε.Ε., αλλά θέτει υπό αμφισβήτηση εδαφική κυριαρχία Κράτους-μέλους!

Αυτά ας τα συλλογίζονται όσοι, όχι από συμφέρον (οι συμφεροντολόγοι δυστυχώς δεν αλλάζουν!) αλλά από λάθος αντίληψη, θέλουν να παραμένουμε στη γερμανοκυριαρχούμενη, νεοταξική λυκοφωλιά που μισεί θανάσιμα την Ελλάδα, τη δήθεν  Ευρωπαϊκή «Ένωση»! Κι όσοι δε βλέπουν και δε νιώθουν αυτό το μίσος, ας δουν τουλάχιστον ότι παντού και πάντα επικρατεί το συμφέρον της Γερμανίας. Ειδικά δε η Ελλάδα, το απόλυτο κλωτσοσκούφι της! (εδώ)

δ. Τέλος ακούστε την πανεπιστημιακό κ. Κέρη Μαυρομάτη να συνομιλεί με τον κ. Σαχίνη και να τεκμηριώνει ότι η μόνη εθνική/πατριωτική επιλογή είναι η ανακήρυξη ολόκληρης της Ελληνικής ΑΟΖ και η επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 μίλια. (εδώ)

 

2. Προσκλήσεις για συλλογική δράση (ή και μεμονωμένη!) στην πιο δύσκολη ώρα της Πατρίδας.

Θα ξεκινήσω, θέτοντας το ερώτημα “Ζωής ή Θανάτου μας”, πρώτα σε όλες τις οργανωμένες συλλογικότητες που γνωρίζω, αλλά απευθύνεται και σε όσες από δική μου άγνοια δεν αναφέρονται, ως πρόσκληση στην πιο δύσκολη ώρα της ΠΑΤΡΙΔΑΣ.   Πρόσκληση για άμεσο λόγο και δράση «υπέρ βωμών και εστιών» κατ’ απόλυτη προτεραιότητα έναντι παντός άλλου έργου ή καθήκοντος.

Τι θα πράξετε “ Εθνικοί Φύλακες”, ώστε αυτοί που πρόκειται να στηθούν γύρω από μια “εμποροτράπεζα” διαπραγματεύσεων προς πώληση της Ελλάδος, να μαζέψουν τα χαρτιά τους και να αποχωρήσουν;

Τι θα πράξεις “Ενωμένη Ρωμιοσύνη” για το ίδιο αυτό θέμα;

Κι εσύ “Ιερέ Λόχε έχεις καταστρώσει σχέδιο πώς θα αντιδράσεις έγκαιρα, εν όψει εσχάτης προδοσίας έναντι της πατρίδος;

Παμμακεδονικές Ενώσεις ασφαλώς έχετε επίγνωση ότι η προδοσία που επίκειται  δεν μπορεί να συγκριθεί σε βαρύτητα με τη Συμφωνία των Πρεσπών. Τι θα κάνετε, έχετε ως συλλογικότητες αντιμετωπίσει το θέμα;

Κι εσείς Ομογενειακές Οργανώσεις και Σύλλογοι ανά τον κόσμο, θ’ αφήσετε την πατρική σας γη, την Πατρίδα σας, να κομματιαστεί από τον Ερντογάν (ένα πρώτο βήμα τώρα, τα υπόλοιπα θ’ ακολουθήσουν) σαν «αδύναμο», “άκακο” αρνί που το τεμαχίζει χασάπης;

Έχετε, άραγε, καταστρώσει σχέδια να πιέσετε τις κυβερνήσεις χωρών που έχουν ρόλο στα τεκταινόμενα όπως ΗΠΑ (ειδικά εδώ η προεκλογική περίοδος σάς δίνει πολύ αυξημένες δυνατότητες), Γερμανία, Γαλλία κ.α, εφ’ όσον ζείτε εκεί σε πολυπληθείς κοινότητες; Και έχετε σχέδιο να ενημερώσετε πλατιά τις υπόλοιπες χώρες, έστω και αν σε αυτές είστε ολιγάριθμοι;

Κι εσύ αξιόλογε IHA, International Hellenic Association,ιεθνής Σύνδεσμος Ελλήνων -κυρίως επιστημόνων) πώς σκέφτεσαι να συμβάλεις ώστε να αποφευχθεί η απώλεια κυριαρχικών δικαιωμάτων, ίσως και εδαφών, της πατρίδος μας;

Σύλλογοι Κρητών, Ηπειρωτών, Θεσσαλών, Μακεδόνων, Ποντίων, Θρακών, Πελοποννησίων, Νησιωτών, Στερεοελλαδιτών, Βορειοηπειρωτών, που σίγουρα “πονάτε” όπως ο Γιώργος Σεφέρης την Ελλάδα, πώς θα (αντι)δράσετε και πώς θα κάνετε γνωστό στις “άπονες εξουσίες της” ότι δε θα ανεχθείτε κανενός είδους εθνική μειοδοσία;

Οι Σύλλογοι δεν είναι μόνο για γιορτές, πανηγύρια και πολιτιστικές εκδηλώσεις. Αν τώρα οι Τούρκοι μας αφαιρέσουν κομμάτι από το Αιγαίο και από την πιο νότια θάλασσα μας, μετ’ ου πολύ θα χάσουμε όχι μόνο τις γιορτές και τα πανηγύρια αλλά το ίδιο το είναι μας, την υπόσταση μας ως Ελλήνων.

Προς ιστολόγους και γιουτιούμπερς τώρα το κάλεσμα. Ωστόσο, επειδή είναι πάρα πολλοί όσοι νοιάζονται και μοχθούν για την Ελλάδα, θα το απευθύνω από κοινού σε όλους. Φυσικά δεν υπάρχει τίποτα το προσωπικό. Συνεπώς η απάντηση μπορεί να δοθεί από το κάθε ιστολόγιο ή κανάλι που θα θελήσει να ασχοληθεί, βαθιά και συνεχώς, με το “πώς θα τους κάμψουμε σαν κλαδάκι, ναι μπορούμε! Όχι λόγω της πρόσκλησης μου, αλλά για την Ελλάδα και μόνον…

Τέλος, το απευθύνω σε όλους τους Έλληνες είτε είναι άνθρωποι του μεροκάματου είτε επιστήμονες, αναλυτές, δημοσιογράφοι, διαμορφωτές γνώμης και ό,τι άλλο.

Είναι “έσχατη ώρα” για την πατρίδα και είναι ανάγκη όλοι να υψώσουμε φωνές οργής. Ώστε η κυβέρνηση να πάρει ΕΓΚΑΙΡΑ το μήνυμα και όχι εκ των υστέρων, όταν θα έχουμε χάσει κομμάτια κυριαρχίας και αιγαιοπελαγίτικης θάλασσας ίσως και γης, ότι δεν της αφήνουμε “χλωρό κλαδί” να σταθεί. Όλα είναι ξερά και έτοιμα να πάρουν φωτιά και να τη θρουγκαλιάσουν.

Θλίβομαι μέχρι τα βάθη της ψυχής μου, όταν διαβάζω άρθρα διακεκριμένων Ελλήνων (και δυστυχώς τα περισσότερα είναι τέτοια) να καταγγέλλουν μεν την επικείμενη προδοσία, αλλά να την θεωρούν ως κάτι το  «ήδη τετελεσμένο!”, κάτι το “μοιραίο” σταλμένο από κάποια κακή, αλλά αποδεκτή σχεδόν από όλους μοίρα της “αδύναμης Ελλάδας».

Το αποδέχονται οι πλείστοι ως κάτι που κανείς δεν μπορεί να το αποτρέψει, αφού η κυβέρνηση το έχει αποφασίσει και η αντιπολίτευση είναι σαν να μην υπάρχει. (Πράγματι δεν υπάρχει καμία δύναμη στην αντιπολίτευση λόγω ανικανότητας ή σύμπλευσης, αλλά και λόγω…Συντάγματος).

Όμως η πραγματική αιτία της κυβερνητικής παντοκρατορίας, είναι ότι έχουμε όλοι συνηθίσει επί χρόνια και χρόνια να υποτασσόμαστε δουλικά στις εκάστοτε κυβερνήσεις, μας έγινε πλέον δεύτερη φύση “το σκυμμένο κεφάλι”! Και να εγκαταλείπουμε/εναποθέτουμε κάθε απόφαση στην κυβέρνηση , στάση ολέθρια όταν πρόκειται για αποφάσεις που είναι για μας υπαρξιακής σημασίας -ζούμε ή διαλυόμαστε. Και συνήθως εναποθέτουμε την τελευταία μας ελπίδα στη Βουλή! Λες και οι νομοθεσίες της, ακόμα και οι επαυξημένης πλειοψηφίας, έλαβαν ποτέ υπ’ όψη τους τη βούληση του ελληνικού λαού!

Ποτέ τις τελευταίες δεκαετίες εμείς οι Έλληνες πολίτες εν συνόλω, ως ελληνικός λαός, δεν πήραμε ΕΓΚΑΙΡΑ την κατάσταση στα χέρια μας και δε δώσαμε ποτέ σε καμία κυβέρνηση να καταλάβει την εντολή : “μην τολμήσεις! Θα συσπειρωθούμε όλοι εναντίον σου. Και θα κινήσουμε γη και ουρανό να τιμωρηθείς όπως σου αξίζει, αν παρακούσεις την εντολή μας”. Και από τα τρίσβαθα μας να το εννοούμε, όλοι μαζί  μια γροθιά.  Διαφορετικά, είναι -και φαίνεται- ψεύτικο και δε λαμβάνεται στα σοβαρά.

Ας το πράξουμε τώρα. Ας πιστέψουμε επί τέλους στη δύναμη μας, ως συλλογικού πολιτικού όντος -ειδικά εμείς οι Έλληνες! Και ας δώσουμε όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη την απαράβατη και απαραβίαστη εντολή μας, από τα βάθη της ελληνικής μας ψυχής:

ΜΗΝ  ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ  ΝΑ  ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ  ΣΠΙΘΑΜΗ  ΑΙΓΑΙΟΘΑΛΑΣΣΑΣ  Ή  ΞΗΡΑΣ  ΣΤΟΥΣ  ΤΟΥΡΚΟΥΣ!

ΘΑ ΚΙΝΗΣΟΥΜΕ  ΓΗ  ΚΑΙ  ΟΥΡΑΝΌ  ΝΑ  ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΡΘΡΑ  ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ  ΚΩΔΙΚΑ  ΠΕΡΙ  ΕΣΧΑΤΗΣ  ΠΡΟΔΟΣΊΑΣ  ΗΔΗ  ΑΠΟ  ΤΟ ΣΥΝΥΠΟΣΧΕΤΙΚΟ!

«ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ» ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.

ΚΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΩΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ «ΚΟΠΙΑΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ», ΝΑ ΔΕΙΣ , ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,  ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.

«ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΝ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»! «

 

*Υ.Γ. Το  άρθρο που θα ακολουθήσει στο Δες το Όλον.gr (πιθανότατα και στα αττικανεα.info) και που μέρος του ανέφερα εδώ, εξηγεί με λεπτομέρεια την επικοινωνιακή/εφησυχαστική τακτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση, ώστε να περάσει χωρίς σημαντικές γι’ αυτήν απώλειες, “αβρόχοις ποσίν”, την προδοσία. Η γνώση αυτής της τακτικής καθιστά φανερό το γιατί κάθε (αντι)δράση πρέπει να αρχίσει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Από αύριο! Από σήμερα! Από αυτή τη στιγμή!

Αν κάποιος δεν κάνει κάτι σήμερα και κλαίει ή κλαψουρίζει αύριο, θα είναι άξιος περιφρόνησης.

 

Πηγή

 

 

Προβολές : 728


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα