Μία εκ των “υποκειμένων και χυδαίων λασπολόγων”, απαντά στον Νίκο Αντωνιάδη

Μία εκ των “υποκειμένων και χυδαίων λασπολόγων”, απαντά στον Νίκο Αντωνιάδη

8 Ιουνίου, 2021 50 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,739
Μοίρασέ το
Μία εκ των “υποκειμένων και χυδαίων λασπολόγων”, απαντά στον Νίκο Αντωνιάδη

 

Καλλιόπη Σουφλή: “Δεν σας επιτρέπω Νίκο Αντωνιάδη να ψεύδεστε συκοφαντικά για την δουλειά μου και τις δεοντολογικές μεθόδους μου.

Ούτε να ψεύδεστε και να συκοφαντείτε για συνομοταξίες λασπολόγων. 

Η Ευελπίδων και άλλες οδοί και μέθοδοι, μέχρι και δικαιοσύνης Θεού  δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο σας.”

Μία εκ των “υποκειμένων και χυδαίων λασπολόγων”, απαντά στον Νίκο Αντωνιάδη

 

Νίκο Αντωνιάδη,  δια του θεσμικού ρόλου της Ελεύθερης  πατριωτικής δημοσιογραφίας όπου υπηρετώ επί μακρόν διάστημα,  με προσωπική ποικιλόμορφη “ζημιά”, σαφώς και βρίσκω ευκαιρίες να προβάλω τόσο τις δικές σας απόψεις, σκέψεις και έργα, όσο και των προβληματισμών περί του έργου σας και του ρόλου σας στην “Υπόθεση Κορονοϊός”, δεδομένου ότι πριν από την εμφάνιση του ιού, ουδέν ρόλο είχατε στα μεγάλα προβλήματα της Πατρίδας μου και της Πατρίδας των Ελλήνων, πλην του δικηγορικού σας ρόλου σε διάφορες υποθέσεις του επαγγέλματός σας…

Αυτού του ρόλου, που τόσο πολύ αύξησε  την αναγνωρισιμότητα σας.

Την “θλιβερή” ιστοσελίδα μου Νίκο Αντωνιάδη, όπως την αποκαλείτε, την διαβάζουν περισσότεροι εβδομαδιαίως από τα άρθρα σας στο Μακελειό. 

Η νέα ιστοσελίδα μου δικηγόρε, διαβάζεται εντατικότερα από τις περισσότερες πατριωτικές ιστοσελίδες, με αφοσιωμένους αναγνώστες.

Έχει ραγδαία αυξητική πορεία στον ένα χρόνο λειτουργίας της ως συνέχεια του δεκαετούς ιστολογίου μου attikanea.blogspot.com που έριξε η google και παρά τις αμέτρητες ΑΛΗΘΙΝΕΣ τεχνικές επιθέσεις τις οποίες δέχεται καθημερινά.

Πολύ περισσότερες πάντως των δικών σας, στην προσωρινή και αποτυχημένη προσπάθεια σας να στήσετε ιστολόγιο.

Ξέρετε, εκεί που τα φορτώσατε όλα στους κρατικούς χάκερ και δεν ξαναπροσπαθήσατε. 

Εκεί όπου θα φαινόταν και η αληθινή διαρκής δυναμική σας.

Σας θυμίζω στην περίπτωση που το έχετε ξεχάσει, Νίκο Αντωνιάδη, πως … αυτή η “θλιβερή ιστοσελίδα μου”, όπως την αποκαλείτε, είναι αυτή που πρώτη έτρεξε στο πλευρό σας, και μέσα απ’ αυτή αναρτήθηκαν δεκάδες αν όχι εκατοντάδες δικές σας αναρτήσεις και σ’ έκανε ευρύτερα γνωστό.

Αυτή η … “θλιβερή ιστοσελίδα” μου, Νίκο Αντωνιάδη, στάθηκε δίπλα σας, παραβλέποντας “τα σημάδια” της ΑΧΑΡΙΣΤΙΑΣ ΣΑΣ (θα αναφερθώ άλλη φορά εκτενώς σ’ αυτά), γιατί πάνω απ’ όλα έβαζα το ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, και όχι τα καμπανάκια της διαίσθησής μου, που κτυπούσαν σαν τρελλά, από την πρώτη στιγμή που σας είδα. 

Κι αντί να σεβαστείτε πως μέσα από εμένα και το ιστολόγιό μου γίνατε ευρύτερα γνωστός, αποδεικνύετε με τα γραφόμενά σας, τον χαρακτήρα σου.

Κάποια στιγμή, έχω υπόψη μου, να γράψω μια αναλυτική ανάρτηση, και να παραθέσω όλα αυτά τα στοιχεία που μ’ έκαναν να σας γυρίσω την πλάτη και να σιωπήσω για μήνες…

Και σ’ αυτή την ανάρτηση, θα πρέπει να ζητήσω ένα τεράστιο ΣΥΓΝΩΜΗ από τους αναγνώστες μου, γιατί … έβαλα και το χέρι μου στη φωτιά για σας… και το έκαψα…

 

Αλήθεια τι έγινε με το ιστολόγιό σας Νίκο Αντωνιάδη;

Μπορείτε επιτέλους να αποδείξετε τον ισχυρισμό σας περί κρατικών χάκερ, όπως ισχυριζόταν ο … “μεγαλύτερος χακεράς” που σας έφτιαξε το ιστολόγιο;

Και αφού σας “φοβήθηκαν” και το ανέβασαν, συνδυαστικά με το φατσοβιβλίο, λίγο πριν το Πάσχα, γιατί δεν ασχοληθήκατε ή δεν βάλατε κάποιον θερμό υποστηρικτή και εθελοντή να το τρέξει;

Έτσι, για να δούμε και με εξωτερικά αξιόπιστα εργαλεία δηλαδή την διαφορά σας από τον “τίποτα” και με τους “λίγους” τους δικούς μου. 

 

Δεν σας επιτρέπω Νίκο Αντωνιάδη να υποβιβάζετε ειρωνικά τον ρόλο του γραπτού λόγου στην δημοκρατία και την αλήθεια.

Ούτε να υποβιβάζετε τον ρόλο των δημοσιογράφων και των σχολιαστών στην διαμόρφωση της κοινής γνώμης.   

Η όποια υποστήριξη δεν γίνεται μόνο με χρήματα, αλλά και με ηθική και ψυχολογική στήριξη, με κοινοποίηση ενεργειών σε πρόσθετο κόσμο. 

Και σε αυτό ήμουν ξεκάθαρη στο παρελθόν προς εσάς. 

Δεν σας επιτρέπω Νίκο Αντωνιάδη να ψεύδεστε συκοφαντικά για την δουλειά μου και τις δεοντολογικές μεθόδους μου.

Ούτε να ψεύδεστε και να συκοφαντείτε για συνομοταξίες λασπολόγων. 

Η Ευελπίδων και άλλες οδοί και μέθοδοι, μέχρι και δικαιοσύνης Θεού  δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο σας.

 Η πρόσφατη σιωπή σας άλλωστε, μετά το αρχικό δείγμα των σχετικών δημοσιεύσεων που εσείς προκαλέσατε, θεωρήθηκε έμμεσα εξ ικανής μερίδας κόσμου, ότι ικανοποιηθήκατε και πήρατε το μήνυμα. 

Ήμουν σαφής στην προηγούμενη πρόκληση σας και σας έδωσα ήδη μια ιδέα περί των λεγομένων για εσάς, αρχόμενη καλοπροαίρετα μάλιστα, από τον πιεστικό χρόνο που αυθαίρετα μου δώσατε.

Εκεί απέδειξα ότι υπάρχουν αμφισβητήσεις που πληθαίνουν για τον χειρισμό σας στην δημόσια ανάληψη της Μάχης για την Πατρίδα,  που αναλάβατε αυτοβούλως και υποσχόσασταν δημοσίως νίκες.

Μετά άρχισαν οι εμβολιασμοί..

Η συμπεριφορά σας,  στο να μην θέλετε βοήθεια, τουλάχιστον για την προβολή του σημαντικού έργου σας, δημιουργεί καχυποψία.

Και η δημοσιογραφική προβολή αυτής της καχυποψίας, εφόσον υπηρετώ τον πατριωτικό χώρο, δεν είναι αδίκημα.

Ούτε μπορείτε να με εμποδίσετε να έχω επιφυλάξεις ή να αποφύγετε εφ’ όλης της ύλης κριτική, επειδή μερικά τα κάνετε ορθά. 

Και θα συνεχίσω να το κάνω, εφόσον είστε πλέον δημόσιο πρόσωπο και επηρεάζετε κόσμο.

Αντίθετα εσείς , ακόμα μια φορά, υπερβήκατε τα όρια χαρακτηρισμών εναντίον μου και έχετε το θράσος να απειλείτε  και για  νομικές ενέργειες.

Λες και αυτό προέχει την δεδομένη στιγμή και όχι η πολυδιαφημιζόμενη από εσάς κατάθεση της … μεγάλης μήνυσης. 

Το να υποκρίνεστε όμως ή να διαλαλείτε ότι δεν το είδατε, ως υπονοούμενο εφάμιλλο της ανυπαρξίας απαντήσεων, υπό καθεστώς μάλιστα δική σας πρόσκλησης, δεν σας τιμά.

Οφείλετε να είχατε τουλάχιστον  ερευνήσει τους έστω μερικώς και αρχικώς δημοσιευμένους λόγους για την ειλικρινώς επιφυλακτική μου στάση.

Και αυτό, ενώ παρακάτω αναγνωρίζετε έστω τον ένα από αυτούς, στο πρόσωπο του “τίποτα” συναδέρφου δημοσιογράφου,  με τους δεκάδες χιλιάδες συνδρομητές  στο κανάλι του και τους αποδεδειγμένους δημοσιογραφικούς αγώνες του για την σωτηρία της Πατρίδας μας.

ΚΑΙ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΤΕ, ΝΙΚΟ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ.

Δυστυχώς όλο αυτό, διόλου δεν προσθέτει στην όποια πλέον αξιοπιστία σας.

Έκτος και αν θεωρήσουμε ότι, εφόσον δεν σας προβάλουν τα μεγάλα ΜΜΕ, αυτή είναι μάλλον μειωμένη, άλλα επιχειρείτε να την αυξήσετε αποφεύγοντας προβολές από τους “τίποτα” κατ’ εσάς δημοσιογράφους.

Τι θα χάνατε άραγε με μια επιπρόσθετη προβολή του έργου σας και ευρύτερη πληροφόρηση περί της απάτης;

 Δεν έχει καμία σημασία θαρρείτε εάν κάποιοι εξ’ αυτών δεν πληροφορήθηκαν έγκαιρα τα θαυμάσια έργα σας και την πάτησαν με κάθε λογής κακή συνέπεια; 

Αλήθεια, εσείς δεν ανακοινώσατε μερικές φορές στο παρελθόν για την ετοιμότητα σας να καταθέσετε την μήνυση;;;

Τελευταία φορά που θυμάμαι ήταν το …αμέσως μετά το Πάσχα

Μήπως δε, πάει αυτή η περιβόητη και πολλάκις από εσάς προβαλλόμενη μήνυση, για ..μετά το καλοκαίρι τώρα;

Κάνατε λοιπόν λάθος ανακοινώσεις ετοιμότητας έως τώρα, αφού δηλώνετε τώρα  και εκ των υστέρων ” έπρεπε να καταθέσω τη μήνυση εσπευσμένα, ό,τι και να είχα συγκεντρώσει έως εκείνη την ώρα, έτσι απλά για να την καταθέσω !!”;

Είστε πράγματι σε θέση να κάνετε χρονική αξιολόγηση Νίκο Αντωνιάδη ή να ζητήσετε σχετική βοήθεια επίσπευσης της διαδικασίας;

Απ’ όσο θυμάμαι σε παλιές αναρτήσεις σας, πριν από ένα σχεδόν χρόνο, συνάδελφοί σας, προθυμοποιήθηκαν να συνδράμουν το έργο σας και δεν είδα την παραμικρή απάντηση εκ μέρους σας.

ΓΙΑΤΙ, ΑΡΑΓΕ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΤΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΛΩΣΑΝ;;;

Νίκο Αντωνιάδη, δηλώνετε συνεχώς δημόσια κάποιες πράξεις και βουλήσεις, καυχιέστε για την υποστήριξη του κόσμου και μετά θεωρείτε εαυτόν υπεράνω δημόσιας κριτικής.

Δεν ξέρω για την οικογένεια σας, αλλά ο Θεός θα σας κρίνει κυρίως για την στάση σας προς όλους τους ανθρώπους, και για κάθε έναν από αυτούς, ξεχωριστά.

Θα σας παραδίδουμε όμως οι ελεύθεροι δημοσιογράφοι, αλλά και κάθε πολίτης που έχει ενδοιασμούς για τα πεπραγμένα σας, σε δημόσια κρίση, όσο έχουμε ακόμη φωνή.

Και θα σας παραδίδουμε αντικειμενικά, είτε σας αρέσει , είτε όχι. 

Είναι κρίμα με τις απροσεξίες σας, να αμαυρώνετε τα όποια θετικά σας, τα οποία τουλάχιστον από εμένα προβλήθηκαν κατά κόρον και συνεχίζω να σας τα αναγνωρίζω δημοσίως. 

Αυτά, προς το παρόν και αν προκληθώ από εσάς, θα λάβετε πάλι τις ανάλογες απαντήσεις.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Ποτέ δεν ήμουν “υποκείμενο”, Νίκο Αντωνιάδη.

Ένας άνθρωπος που βαδίζει στα χνάρια ενός ΗΡΩΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥ ΠΑΤΕΡΑ, όπως ήταν ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΟΥΦΛΗΣ και ενός “δεύτερου πνευματικού ΠΑΤΕΡΑ”, όπως ήταν ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΕΒΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ … “υποκείμενο”.

Και κανείς από τα δυο προαναφερόμενα πρόσωπα,  του ΠΑΤΕΡΑ μου και του ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑ,  ούτε κι εγώ, ανήκαμε ποτέ στην ΜΑΣΣΟΝΙΑ.

Σ’ όλα τα μέχρι σήμερα χρόνια της ζωής μου, ΟΥΔΕΙΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ “ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ”!

ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ.

Δεν σας τιμά αυτός ο χυδαίος και μηνύσιμος χαρακτηρισμός, ούτε οι υπόλοιποι που χρησιμοποιείτε.

 

Υ.Γ.2. Παράκληση, αλλάξτε αυτό το … “μεγαλοκοπέλα” που γράφετε για δεύτερη φορά, απευθυνόμενος στο πρόσωπό μου.

Μην ξευτιλίζεστε με χαρακτηρισμούς που ούτε σας τιμούν, ούτε ανταποκρίνονται στην αλήθεια…

Με τον σύζυγό μου νεκρό και δυο γιούς, δεν νομίζω πως θεωρούμαι “μεγαλοκοπέλα”.

Και την οικογενειακή μου κατάσταση την γνωρίσατε όταν ανταποκρινόμενος στην πρόσκλησή μου και στην πρόσκληση κάποιων ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ, παρευρεθήκατε σε κοινή συνάντηση στο σπίτι μου.

 

Υ.Γ.3. Σας έχω απαντήσει, Νίκο Αντωνιάδη κι ας κάνετε πως “αγνοείτε” τις απαντήσεις μου.

Και όλες μέχρι στιγμής  οι απαντήσεις μου, βρίσκονται σε ξεχωριστά άρθρα, και μέσα στο κεντρικό που παραμένει καρφιτσωμένο στα πρώτα θέματα, μαζί με τα σχετικά λινκς (εδώ)

 

Υ.Γ.4. Αλήθεια Νίκο Αντωνιάδη, γιατί δεν λειτουργείτε αυτό το  προσωπικό σας ιστολόγιο, που όπως καταγγείλατε σας έκλεισαν;

Γιατί μπορεί να το επαναφέρατε μετά την ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΠΙΚΟΥΛΑ, (εδώ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΘΕΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΑΠΟ ΤΙΣ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021 ΠΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΣΗΚΩΣΑΤΕ…. (εδώ)

Δεν είναι … αξιοπερίεργο αυτό; Δεν γεννά προβληματισμούς σε κάθε σώφρονα άνθρωπο;;;

………………………………………………………………..

 

Παραθέτω την ανάρτηση του Ν. Αντωνιάδη για τον κ. Φώτη Μπόμπολα.

 

ΛΟΙΠΟΝ, ΚΥΡΙΕ ΦΩΤΗ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ, ΣΕ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΑΜΕ: ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΧΕΤΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΣΟΥ, ΑΘΛΙΕ ΥΒΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ !!

εκκενωσεις βοθρων

 

 

Είναι ένας από τους φανατικούς …υπερπατριώτες.
ΒΟΒΟΛΑΣ
Εννοείται, φανατικός οπαδός και του …120, των προσφυγών στο Συμβούλιο της Επικρατείας, των αγώνων στους δρόμους, κ.λπ. κ.λπ.
Η φωτογραφία στο εξώφυλλό του στο προφίλ του στο facebook, είναι χαρακτηριστική…
ΠΟΛΕΟΜΟΣ
Είναι από αυτούς που προσπάθησαν πολλές φορές να με προσεγγίσουν, με βομβάρδιζε με μηνύματα στο κινητό και στο messenger, προσπαθούσε να μου μιλήσει στο τηλέφωνο, με παρακαλούσε να συναντηθούμε, μου έστελνε κατεβατά με περισπούδαστες αναλύσεις, και γενικά ήταν φανερό ότι με αντιμετώπιζε ως πολιτικό και όχι ως δικηγόρο.
Και επειδή εγώ, φυσικά, δεν έχω χρόνο για …κοινωνικές σχέσεις, ούτε για πολιτικές συζητήσεις, αλλά μόνο για ουσιαστική δουλειά, και επειδή προφανώς δυσαρεστήθηκε που τον αγνόησα, βγήκε χθες σαν την …απατημένη σύζυγο και άρχισε να ξερνά χολή, με ένα παραλήρημα που δημοσίευσε στο προφίλ του στο facebook, το οποίο βεβαίως είναι στη θέση του κανονικότατα, παρά τις ύβρεις που εξαπολύει (και ασχέτως αν τις δημοσιεύσεις του τις διαβάζουν ελάχιστοι, ώστε αναγκάζεται και κάνει και ο ίδιος like στον …εαυτό του), και όχι όπως εγώ, ο …συστημικός, που μετά από συνεχείς αποκλεισμούς μού έκλεισαν οριστικά τον λογαριασμό με 145.000 ακόλουθους και 5.000 φίλους.
Είναι ο Fotis Bobolas, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ανήκει στη γνωστή οικογένεια (άλλος ένας λόγος να μη θέλω να έχω επαφές μαζί του).
Δημοσίευσε χθες την παρακάτω αθλιότητα, η οποία ναι μεν παραπέμπει σε άτομο με διαταραγμένες εγκεφαλικές λειτουργίες, πρέπει όμως μία στοιχειώδη απάντηση να τη δώσω, καθώς απευθύνεται και σε μία πλειάδα ανθρώπων από τους οποίους ζητά να κοινοποιήσουν το παραλήρημα.
Φυσικά, κατά το “θέλει η πο@@να να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει”, άρπαξε την “ευκαιρία” και η κυρά Πόπη της Νέας Μάκρης, η οποία αναδημοσίευσε τις βρωμιές του Μπομπολάκου.
Αυτή, ακόμα να απαντήσει για όλα αυτά που έγραψε για μένα, αυτά που “θα” μάθουν όλοι για μένα, αυτά που εκείνη ξέρει αλλά τα κρατάει …κρυφά, όλα αυτά δηλαδή τα γνωστά φθηνογκεμπελίστικα.
Θα υποχρεωθεί να απαντήσει αλλού όμως.
Δεν πρόκειται να χάσω άλλο χρόνο με την μεγαλοκοπέλα, η οποία εσχάτως φιλοξένησε στη θλιβερή ιστοσελίδα της των …πατριωτικών αγώνων και άλλη μία …απατημένη σύζυγο, έναν τίποτα δημοσιογράφο, ο οποίος διαμαρτυρόταν γιατί δεν του είχα δώσει …συνέντευξη.
Και άρχισε και αυτός να ξερνά χολή, ώστε θα συνοδεύσει και αυτός την Ποπάρα στο δρόμο για την Ευελπίδων.

 

 

 Πάνε λοιπόν στον οχετό του παραληρήματος του Μπομπολάκου…
-“ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ προβλήματα στο δικό μας μέτωπο…
Το “πανίσχυρο” μέτωπο ΜΑΧΗΣ για την ΑΛΗΘΕΙΑ, με επικεφαλής τους Νίκο Αντωνιάδη (Marianna Roupalioti Antoniadi – Μαριάννα Ε. Ρουπαλιώτη)…“:
Με το καλημέρα, βλέπετε πώς με αντιμετωπίζει ο Μπομπολάκος:
Επικεφαλής μετώπου !!
Τρικυμία στον εγκέφαλο !!
Από πότε εγώ ετέθην επικεφαλής σε …μέτωπα ;; Αυτό που έχω αποκηρύξει από την πρώτη στιγμή, την οποιαδήποτε σχέση μου με κόμματα, κινήματα, ομάδες, λέσχες και …μέτωπα, έρχεται ο Μπομπολάκος, και δώσ ‘του εκεί !! Επικεφαλής μετώπου !!
“…Φαιδων ΒοβοληςDimitrios Pontikas μόλις αποκεφαλίστηκε κατά το ένα τρίτο (αποκαλύφθηκε ό ρόλος του “διπλού πράκτορα” Φαίδωνα Βοβολη ο οποίος ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΗΚΕ από τις αποδείξεις και την τεκμηρίωση της ύπαρξης σοβαρότατων προβλημάτων μυοκαρδίτιδας σε εμ bολιασμένα παιδιά μικρής ηλικίας τα οποία (προβλήματα, ο Βόβολης) αρνούνταν μετα βδελυγμίας, με την σύμπραξη των καθεστωτικών / σκληροπυρηνικών χόαξις.
Πάει λοιπόν ο Βόβολης… στο καλάθι των αχρήστων του εθνικού μας αγώνα ανατροπής και επιβίωσης!
Αναγκαστικά το “βάρος” και η προσοχή πέφτει πλέον ολοκληρωτικά στον Νίκο Αντωνιάδη (τον οποίον στήριξα 100% σε ολόκληρο τον μέχρι σήμερα κοινό μας αγώνα)“:
Ξανά τα ίδια !! Το βάρος και η προσοχή “ολοκληρωτικά σε μένα” !! Στον …επικεφαλής !!
Και αυτό πάλι, Μπομπολάκο μου, ότι με στήριξες 100% ;; Τι είναι πάλι αυτό ;; Πάλι τα ίδια ;; Τι είμαι ;; Πολιτικός ;; Αρχηγός κινήματος, για να με στηρίξεις ;;
Και μήπως έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου ;; Με στήριξες πώς; Ως τι;  Ως …Μπόμπολας; Να το πει αυτό κάποιος που με στήριξε οικονομικά, κάποιος που με στήριξε ουσιαστικά στη μάχη μου με το θηρίο, στη μάχη μου στα νοσοκομεία, στον αγώνα σωτηρίας ανθρώπων από τα κολαστήρια, να πω εντάξει, με στήριξε. Τι; Με δημοσιεύσεις που τις διαβάζεις μόνο εσύ και κανα δυο ακόμα, και βάζεις και ο ίδιος like στον εαυτό σου για να φαίνονται περισσότερα…;
Ο Νίκος Αντωνιάδης πλέον φέρει στην πλευρά του δυο τεράστιες σκιές…“:
Πω πω, ανατρίχιασα…
…τις οποίες αν δεν ανατρέψει άμεσα, κινδυνεύει να αναδειχθεί στον μεγάλο προδότη, στον μεγάλο “Ιούδα” των ημερών αλλά και ολόκληρου του ΑΓΩΝΑ μας για επιβίωση!“:
Θα βάλω τα δυνατά μου, Μπομπολάκο.
Καταλαβαίνεις, βεβαίως, ότι όλα αυτά τώρα τα διαβάζουν αμέτρητοι άνθρωποι που έσωσα από τα κολαστήρια, αμέτρητοι άνθρωποι με τους οποίους αγωνίζομαι για τη δικαίωση των παιδιών τους, των γονιών τους, των παππούδων τους, που τους σκότωσαν στα νοσοκομεία, θυσιάζοντας τα πάντα, έτσι; Το καταλαβαίνεις ότι εξοργίζονται μαζί σου και τρελαίνονται που έχεις το απύθμενο θράσος να τολμάς να μιλάς για προδοσίες και Ιούδες, όταν την ώρα που εγώ ξενυχτούσα και ακύρωνα την προσωπική και επαγγελματική μου ζωή, με κίνδυνο της ίδιας μου της ζωής, εσύ έκανες “επαναστάσεις” και “αγωνιζόσουν” από το πληκτρολόγιό σου, έτσι; Και πολλές φορές που εγώ κάποια ξημερώματα αγωνιζόμουν να σώσω ανθρώπους, εσύ κοιμόσουν γλυκά τον ύπνο του δικαίου στο κρεβατάκι σου για να πάρεις δυνάμεις να συνεχίσεις τον αγώνα του πληκτρολογίου…
Το καταλαβαίνεις ή σε έχει κυριεύσει η μανία σου για μένα και έχει μπλοκάρει ο θλιβερός εγκέφαλός σου ;;
Πρώτον εξέθρεψε και ανέδειξε “δίπλα” του, έναν ψευδο-επιστημονικό ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, ο οποίος εξαρχής προμοτάριζε “γενικώς” τα εμ bόλια, μετά το γύρισε στο γνωστό σε όλους μας βδελυρό επάγγελμα του “πωλητικού” υποψήφιου στις επερχόμενες εκλογές, και τελικά προσπάθησε να δολοφονήσει τον χαρακτήρα του “συναγωνιστή” του στην τριάδα, εξαιρετικού ερευνητή Dimitrios Pontikas , τρώγοντας τελικά τα μούτρα του, καθώς η σοβαρή μεταξύ τους “επιστημονική” διαφωνία, έληξε με την αναμενόμενη νίκη του Δημήτρη Ποντίκα, έναντι της οποίας ο Βόβολης δεν ζήτησε και ούτε πρόκειται ποτέ να ζητήσει δημόσια ΣΥΓΝΩΜΗ!“:
Το βλέπετε ότι το facebook ούτε καν αγγίζει τον κάθε Μπομπολάκο όταν αυτός βρίζει και χυδαιολογεί, έτσι ;; Καταλαβαίνετε ότι εμένα με μπλόκαραν διαρκώς, επιβάλλοντας τον έναν μετά τον άλλον τους 30ήμερους αποκλεισμούς, όταν αμυνόμουν απέναντι σε ύβρεις και συκοφαντίες, τιμωρώντας εμένα για “παρενόχληση” και “εκφοβισμό”, αφήνοντας ανενόχλητους τους υβριστές και συκοφάντες. Μέχρι να μου κλείσουν οριστικά τον λογαριασμό, φτάνοντας στο έσχατο σημείο, για να το πετύχουν, να ισχυριστούν ότι το βίντεο που ανέβασα με τη φρίκη του νοσοκομείου της Νίκαιας, ήταν δήθεν κατασκευασμένο. Έτσι; Καταλαβαίνει όλος ο κόσμος ποιοι είναι οι πραγματικά αρεστοί στο σύστημα, ποιοι πραγματικά το εξυπηρετούν, ποιοι είναι βούτυρο στο ψωμί του.
Εξέθρεψα και ανέδειξα τον Φαίδωνα Βόβολη !!! Θα τρελαθώ !! Βρε, Μπομπολάκο, μήπως τελικά έχεις …εμβολιαστεί και παριστάνεις τον πολέμιο ;; Γιατί αν αυτά που γράφεις δεν είναι παρενέργειες του εμβολίου, τότε έχεις πολύ σοβαρότερο πρόβλημα…
Δεύτερον (και το χειρότερο από όλα πλέον) είναι το μεγάλο ερωτηματικό που τίθεται στον “Ρόλο του Αντωνιάδη” και την “Φύση του Αγώνα του Αντωνιάδη”, το κεφάλαιο των οποίων έχει περίπου ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ, καθώς από το τέλος της προηγούμενης χρονιάς ο Αντωνιάδης ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ και ξανα-ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ και ματα-ξανα-ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ το ΤΕΛΟΣ του μαρτυρίου των μαζικών ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ των Ελλήνων με την “επικείμενη” / “άμεση” κατάθεση της “ΜΗΝΥΣΑΡΑΣ” των 200 ή 2000 σελίδων η οποία και θα συγκλόνιζε τα θεμέλια της Παγκόσμιας Συνομοσίας του Μαζικού Αποπληθυσμού των Ανθρώπων“:
Εδώ ο Μπομπολάκος μας ενημερώνει ότι το …κεφάλαιο του “Ρόλου του Αντωνιάδη” και της “Φύσης του Αγώνα του Αντωνιάδη” (κατά το “στ’ άρματα, στ’ άρματα, εμπρός στον αγώνα”…) έχει περίπου …ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ !! Και ότι όλο υπόσχομαι την “ΜΗΝΥΣΑΡΑ” των 200 ή 2000 σελίδων και δεν την καταθέτω.
Άλλος ένας αγωνιστής του πληκτρολογίου που “διαμαρτύρεται” για την …καθυστέρηση στην κατάθεση της μήνυσης, καθώς έχουμε συνεργαστεί μαζί για τη μήνυση αυτή, έσωζε αυτός ανθρώπους όλο αυτό το διάστημα από τα νοσοκομεία για να με απαλλάξει από αυτό για να μη χάνω χρόνο από τη μήνυση, με απήλλαξε και από τη μάχη με όλο το σύστημα για τις νεκροψίες, ώστε να αφοσιωθώ στη μήνυση, έτρεχε αυτός αντί για μένα από εδώ και από εκεί, θέτοντας αυτός σε κίνδυνο τη δική του ζωή, για να συγκεντρώνει στοιχεία, μου έδινε χρήματα για να ζήσει εν τω μεταξύ η οικογένειά μου, οπότε πρέπει να του τα επιστρέψω τώρα τα χρήματα αυτά, αφού είμαι τελικά …προδότης, μαζί με την προκαταβολή που μου έδωσε για τη μήνυση…
Και, όπως διαπιστώνετε, το άθλιο αυτό υποκείμενο δεν κάνει ούτε μία αναφορά στους ανθρώπους που σώθηκαν στα νοσοκομεία, για τον αγώνα δικαίωσης των ψυχών που χάθηκαν, για τη μάχη που έδωσα απέναντι σε όλο το σύστημα για να γίνουν οι νεκροψίες, τίποτα !! Τουλάχιστον, οι προηγούμενοι “πατριώτες” κάτι έγραψαν για όλα αυτά, φυσικά με έναν τρόπο που τα προσπερνούσαν ως κάτι πολύ απλό, συνηθισμένο και καθημερινό, στο στυλ του “εντάξει, έσωσε και κάποιους ανθρώπους, αλλά…”. Κάτι ανέφεραν. Αυτός ΤΙΠΟΤΑ ! Τέτοια απίστευτη μικρότητα σπανίως συναντάς σε ανθρώπους…
Αποπειράθηκα να επικοινωνήσω πολλές φορές με τον ίδιον τον Αντωνιάδη και με την γυναίκα του, να τους εξηγήσω ότι το “παράθυρο” πραγματικής συνεισφοράς τους στον υπερ πάντων κοινό μας αγώνα έχει περίπου ΚΛΕΙΣΕΙ!!!“:
Όπως καταλαβαίνετε, δικαίως υποψιάζομαι ότι ο Μπομπολάκος έχει εμβολιαστεί… Διότι δεν εξηγείται διαφορετικά να λέει ότι αποπειράθηκε να επικοινωνήσει μαζί μας πολλές φορές για να μου “εξηγήσει” ότι το …”παράθυρο” πραγματικής συνεισφοράς μου έχει κλείσει !!
Τι να έκανα εγώ δηλαδή μετά από την …εξήγηση αυτή ;;
Να …συνταξιοδοτηθώ ;;
Ψυχεδέλεια…
Και η “Μήνυση” του πλέον ΔΕΝ θα μπορούσε να έχει ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ για δυο (2) θεμελιώδεις λόγους!“:
Ελάτε, έρχεται η βαθυστόχαστη εξήγηση του κορυφαίου αναλυτή…:
Πρώτον (και το λιγότερο σημαντικό), το να καταθέσεις μια τέτοιας ΣΗΜΑΣΙΑΣ μήνυση Μαζικών Δολοφονιών στα 58 δημόσια νοσοκομεία, εν μέσω θερινής ραστώνης, την οποία τα ΜΜΕ θα εξαφανίσουν και τα χόαξις επίσης θα εξαφανίσουν στο διαδίκτυο… είναι ωσάν να πυροβόλησε (ο Αντωνιάδης) τα πόδια του, ή όπως θα το λέγαμε ωμά… να ΠΟΥΛΗΣΕ τον ΑΓΩΝΑ!!!“:
Δεν έχει κάνει απλώς το εμβόλιο. Πρέπει να έχει κάνει και τα τέσσερα ταυτόχρονα…
Κατ’ αρχάς, κάπου έχει μπερδευτεί στο μέτρημα των νοσοκομείων. Από πότε έχει να με παρακολουθήσει…; 67 είναι πλέον τα νοσοκομεία.
Βεβαίως, δέχεται ότι η μήνυση είναι τεράστιας σημασίας. Την ίδια ώρα όμως την αντιμετωπίζει ως μία κοινή μήνυση, περίπου μία μήνυση της κυρίας του 2ου ορόφου εναντίον της κυρίας του 3ου, για το πότισμα των φυτών της που λέρωσε την μπουγάδα που είχε απλώσει. Και όχι σαν μία μήνυση απέναντι στο παγκόσμιο θηρίο, απέναντι σε κάτι κολοσσιαίο, με συνεχείς ανατροπές, απέναντι σε δολοφόνους, από τους οποίους ο ίδιος είναι προστατευμένος, γιατί δεν τους κυνηγάει ούτε τους καταγγέλλει αυτός. Με παρακολουθεί από τον καναπέ του να εκτίθεμαι σε θανάσιμο κίνδυνο επί 11 μήνες, απέναντι σε μία πανίσχυρη εγκληματική οργάνωση, να αποκαλύπτω τα φριχτά εγκλήματα στα δημόσια νοσοκομεία, και έρχεται τώρα εκ του ασφαλούς ο “αγωνιστής” να μιλάει για ιούδες και προδοσίες επειδή καθυστερεί η μήνυση για τις μαζικές δολοφονίες, που αν δεν ήμουν εγώ, ούτε τη λέξη “δολοφονίες” θα έγραφε, ούτε ότι αυτές ήταν “μαζικές”.
Υποθέτω, ότι για τον Μπομπολάκο ιούδες και προδότες είναι και οι Γερμανοί δικηγόροι, που και αυτοί έχουν “καθυστερήσει” και θα καταθέσουν τη μήνυσή τους …εν μέσω θερινής ραστώνης. Καθώς, όπως φαίνεται, η θερινή ραστώνη για τον Μπομπολάκο δεν ξεκινάει τον Αύγουστο, αλλά από τον Ιούνιο… Τι διακοπές έκανες στη ζωή σου εσύ, Μπομπολάκο ;; Όλο το καλοκαίρι…;
Το κορυφαίο όλων είναι αυτό με τα ΜΜΕ και τα χόαξις !!
Καθώς βλέπετε, αν τη μήνυση την κατέθετα τον Απρίλιο και όχι …εν μέσω θερινής ραστώνης, τα ΜΜΕ θα την είχαν πρώτο θέμα, ο Ευαγγελάτος θα μου ζητούσε συνέντευξη, τα κανάλια θα την έπαιζαν πρώτη είδηση, και τα χόαξις ούτε που θα την πείραζαν στο διαδίκτυο !!
Τα έκανες με τη σειρά τα εμβόλια, ή τα έβαλες στο μπλέντερ και τα έκανες όλα μαζί σε μία δόση…;
Δεύτερον (και σημαντικότερο όλων!)“:
Ανατρίχιασα πάλι !! Πάμε στο “σημαντικότερο όλων”, στο περισπούδαστο κείμενο του μέγιστου αναλυτή !!
Οι διαθέσιμες αυτή την στιγμή επιστημονικές αποδείξεις ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ την οποιαδήποτε πραγματική συνεισφορά της “Μήνυσης” του Αντωνιάδη, γιατί:
– Η ανεξέλεγκτη υπερπαραγωγή της θανατηφόρας πρωτεινικής ακίδας στον οργανισμό των ανυποψίαστων εμ bολιασμένων θα τους σκοτώσει ή αχρηστεύσει μέσα σε χρονικό ορίζοντα μηνών!
– Ο παράλληλος μηχανισμός του “A.D.E.” που ενεργοποιούν τα εμ bόλια, στρέφει τον οργανισμό ενατίον του εαυτού του, και ο άνθρωπος αυτο-καταστρέφεται. Είναι ο γνωστός μηχανισμός των ΑΥΤΟΑΝΟΣΩΝ που ήδη βρίσκονται σε ανεξέλεγκτη – εκθετική έξαρση! και το τρίτο και χειρότερο…
– Μπορεί παγκοσμίως το μαζικό έγκλημα του εμ bολιασμού να έχει συναντήσει σθεναρή αντίσταση και να έχει περιοριστεί μεταξύ 10%-20% του παγκόσμιου πληθυσμού, αλλά αυτό δεν έχει πλέον ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ για την σωτηρία των ανθρώπων (και για την μήνυση του Αντωνιάδη).
Τα εμ bόλια είναι “ΑΥΤΟΔΙΑΔΙΔΟΜΕΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ”, δηλαδή οι εμ bολιασμένοι μετρέπονται σε “Υγειονομικές Βόμβες” μεταφέροντας (μολύνοντας) με κάθε τρόπο, με σωματική επαφή, με υγρά και μέσω του αέρα (της απλής ανάσας), την θανατηφόρα πρωτεινική ακίδα σε εκατοντάδες συγχρωτισμένους (γύρω από τον μολυσματικό εμ bολιασμένο) υγιείς ανεμ bολίαστους!!!“:
Ώστε εγώ, προβλέποντας τα φοβερά και τρομερά που γράφει ο Μπομπολάκος, έπρεπε να καταθέσω τη μήνυση εσπευσμένα, ό,τι και να είχα συγκεντρώσει έως εκείνη την ώρα, έτσι απλά για να την καταθέσω !!
Αγαπητέ, Νίκο Αντωνιάδη, ακόμα κι αν “υπάρχει” η περίφημη Μήνυση σου, ακόμα κι αν την καταθέσεις ¨εν μέσω θερινής ραστώνης για να εκδικαστεί από έναν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ πλέον θεσμό, την πουλημένη (πρώην) “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ”, το τελικό της αποτέλεσμα δεν έχει πλέον ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ“:
“Ακόμα κι αν ‘υπάρχει’”. Όχι, Μπομπολάκο, έτσι τη λέω, δεν υπάρχει…
Πάλι η “θερινή ραστώνη” στη μέση. Τώρα μιλάει για τη Δικαιοσύνη. Λέει ότι ο θεσμός της Δικαιοσύνης είναι ανύπαρκτος και η ίδια πουλημένη. Εντάξει. Εδώ ομολογώ ότι με αποκάλυψε. Εδώ δεν μπορώ να αντιλέξω. Έχει δίκιο. Αν την είχα καταθέσει νωρίτερα τη μήνυση, δεν θα είχε προλάβει να πουληθεί η Δικαιοσύνη, ο θεσμός θα ήταν ακόμα υπαρκτός και η μήνυση θα είχε νόημα.
Η Δικαιοσύνη ήταν έντιμη όλο αυτό το διάστημα, και εγώ, ως προδότης που είμαι, περίμενα να πουληθεί για να καταθέσω τη μήνυση, ώστε να εκδικαστεί από την …εν τω μεταξύ πουλημένη Δικαιοσύνη.
Αν υπάρχει, βεβαίως, η μήνυση…
Σίγουρα δούλεψε το μπλέντερ…
Λυπάμαι ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για αυτό, για τον ΡΟΛΟ που έπαιξες, για την πραγματική ΑΙΤΙΑ που ΚΑΝΕΝΑΣ δεν σε άγγιξε και δεν σε αγγίζει από το Δικαστικό (Εισαγγελικό) και το Αστυνομικό σώμα (και ούτε σε δολοφόνησαν)“:
Αχ, λυπάται ο Μπομπολάκος. Για τον ρόλο που έπαιξα…
Τον οποίο ανακάλυψε ο Σέρλοκ Φώτης και αποκαλύπτει στον ανυποψίαστο κόσμο..
Αλλά όλα τα λεφτά είναι η αποκάλυψη από τον Μπομπολάκο της πραγματικής αιτίας που δεν με αγγίζει το Δικαστικό (Εισαγγελικό) και το Αστυνομικό σώμα και ούτε …με δολοφόνησαν !!!
Απίστευτος !!!
Συνεχίζει τις …αποκαλύψεις στο παραλήρημα:
Απλά σε “ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ”, για να χαθεί ο κρίσιμος και ουσιαστικός χρόνος αντίδρασης της κοινωνίας… πριν από την διενέργεια ενός ελάχιστου ποσοστού εμ bολιασμών!
Με χρειάζονταν !!
Με χρειάζονταν για να …αποκαλύψω τις δολοφονίες στα νοσοκομεία και να χαθεί ο κρίσιμος και ουσιαστικός χρόνος αντίδρασης της κοινωνίας !!!
Ώστε σίγουρα έχει κάνει και τα τέσσερα εμβόλια, και στις παρενέργειες είναι τα απανωτά εγκεφαλικά !!!
Γιατί μόνο αν έχει πάθει τα απανωτά εγκεφαλικά δικαιολογείται η παράκρουση αυτή !! Γιατί πώς και με ποια έννοια χάθηκε ο κρίσιμος και ουσιαστικός χρόνος αντίδρασης της κοινωνίας, και κυρίως, πώς αυτό οφείλεται σε μένα ;;; Αποκαλύπτοντας τα εγκλήματα στα νοσοκομεία και σώζοντας ανθρώπους από αυτά ;;; Ποιον εμπόδισα και πώς να αντιδράσει ;;; Τα θες και τα γράφεις αυτά ή έχεις το ακαταλόγιστο ;;;
Αν δεν μπόρεσες να τα κατανοήσεις όλα αυτά, είσαι απλά ΗΛΙΘΙΟΣ, ή έστω το κλασσικό “έξυπνο πουλί, που απ’ την μύτη πιάστηκε!” (και μας κατέστρεψε τον ΑΓΩΝΑ).
Αν αντιθέτως, είσαι ΚΑΙ εσύ Συνωμότης και Συνεργός της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ενάντια στον Ελληνικό Λαό, αυτό θα φανεί Άμεσα…
Από τον τρόπο που θα απαντήσεις δημοσίως στην παρούσα!
Με χαρά σου προσφέρω τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΟ (σσ. ΔΕΝ θα δευτερολογήσω), για να είναι οι ίδιοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες, οι ΤΕΛΙΚΟΙ ΚΡΙΤΕΣ… φυσικά και η ΙΣΤΟΡΙΑ !!!“:
Δηλώνω ηλίθιος, λοιπόν, Μπομπολάκο. Άθλιε υβριστή και συκοφάντη !!
Και όχι απλά θα δευτερολογήσεις. Θα τριτολογήσεις κιόλας.
Θα δευτερολογήσεις στο facebook. Θα τριτολογήσεις στον εισαγγελέα.
Γιατί θα πρέπει να εξηγήσεις πώς εγώ …κατέστρεψα τον ΑΓΩΝΑ, γελοίο υποκείμενο !! Και να δώσεις λόγο για τον οχετό σου.
Εντάξει ;;
Και επειδή αυτός μπορεί να έχει όσο χρόνο θέλει από την άνεση και την ασφάλεια του καναπέ του και του πληκτρολογίου του, αλλά εγώ ο ηλίθιος και προδότης δεν έχω, καθώς εκτός όλων των άλλων, και φυσικά την ολοκλήρωση της μήνυσης, έχω έξι αιτήματα για νεκροψίες που τρέχουν και έναν πόλεμο με την Εισαγγελία Αθηνών γι αυτές, μία κατάθεση για την ποινική διαδικασία που τρέχει κατά Θριασίου και Σισμανογλείου και τα θύματά τους Ειρήνη και Δημήτρη Μαυρωνά, και κάπου δέκα sos από οικογένειες που τρέμουν για τη ζωή των ανθρώπων τους, και δεν προλαβαίνω να απαντώ σε απατημένες συζύγους, τον μπλοκάραμε στο facebook.
Και αυτός επανήλθε. Ξερνώντας κι άλλο εμετό:
UPDATE: ο ένας εκ των δυο ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΜΕΝΩΝ για “Πούλημα του ΑΓΩΝΑ”, ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, έκανε το αναμενόμενο… αντί να απαντήσει Δημοσίως και Τεκμηριωμένα για το ΕΓΚΛΗΜΑ που του αποδίδω ότι έχει διαπράξει… ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΕ!
Πόσο εύκολα πέφτει η “ΜΑΣΚΑ” του Προδότη!…“:
Το facebook κανένα πρόβλημα, έτσι; Όλα καλά. Ούτε παρενόχληση, ούτε εκφοβισμός, ούτε ρητορική μίσους, τίποτα… Κατά τα λοιπά εγώ είμαι ο …συστημικός και όχι οι σφουγγοκωλάριοι και οι γυμνοσάλιαγκες του συστήματος…
Έλα, Μπομπολάκο. Σε ξεμπλοκάραμε.
Έλα να δευτερολογήσεις…
Και περιμένω να δω τι θα κάνουν και όλοι αυτοί στους οποίους απευθύνεσαι…
Και μέχρι εδώ. Δεν θα χάσω άλλο χρόνο με υποκείμενα σαν τον Μπόμπολη, την Σουφλή και την υπόλοιπη συνομοταξία των χυδαίων λασπολόγων.
Τέλος.
Αυτή είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορά που χάνω ΠΟΛΥΤΙΜΟ χρόνο για να απαντώ σε ύβρεις και συκοφαντίες.
 
ΟΛΟΙ θα δώσουν λόγο στα εισαγγελικά γραφεία και στις αίθουσες των ποινικών και πολιτικών δικαστηρίων.
ΜΗΔΕΝΟΣ εξαιρουμένου.
Δεν με προσέλαβε ΚΑΝΕΝΑΣ ,
 
ΟΥΤΕ έχω ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ για να δίνω ΛΟΓΙΑΡΙΑΣΜΟ.
 
Εγώ λόγο έχω να δώσω ΜΟΝΟ στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ μου και στον ΘΕΟ.
Σε ΚΑΝΕΝΑΝ άλλο.

 

Πηγή

 

Και η απάντηση του κ. Φώτη Μπόμπολα στον Νίκο Αντωνιάδη.

 

Όπως υποσχέθηκα στον ΝΙΚΟ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ* (τον οποίον κατήγγειλα και στον οποίον άσκησα σφοδρή κριτική παραθέτοντας επιχειρήματα, γεγονότα και αξιολογώντας με ευθύνη τα “έργα” του), ΔΕΝ θα δευτερολογήσω !!!
Αντίθετα, θα φιλοξενήσω ολόκληρο το δικό του αντι-κατηγορητήριο προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι αναγνώστες να κρίνουν οι ίδιοι και να διαμορφώσουν την σφαιρική τους εικόνα για τον Αντωνιάδη, τον Μπόμπολα και κυρίως για το μεγάλο ζήτημα του “Κορωνοϊού” με όλο το γαιτανάκι “ρόλων” και συνωμοσιών που παίζονται γύρω του. Προφανώς ένα τεράστιο και θανατηφόρο παιχνίδι για ολόκληρη την ελληνική κοινωνία και ολόκληρη την Ανθρωπότητα…
Για διευκόλυνση των αναγνωστών, τους παρακαλώ να ξαναδιαβάσουν το δικό μου κείμενο που προηγήθηκε, επισημαίνοντας τα σημαντικά στοιχεία του κειμένου, ιδιαίτερα το επιστημονικό κομμάτι με τα 3 κρίσιμα στοιχεία (σσ. ας τα πούμε όλα μαζί… η “Ταμπακιέρα”) και μετά να διαβάσουν εξίσου προσεκτικά την απάντηση – καταγγελία του Αντωνιάδη.
Αποφύγετε να παρασυρθείτε στις λεπτομέρειες της “κοκκορομαχίας” (η τακτική της “μπάλας στην εξέδρα”), αλλά εντοπίστε και επισημάνετε τις ουσιαστικές απαντήσεις του δεύτερου καταγγέλοντα Αντωνιάδη στα επιχειρήματα, τα στοιχεία και τα κρίσιμα ζητήματα που έθεσε ο πρώτος καταγγέλων (εγώ) σε αυτόν.
Εξίσου κρίσιμο, να επισημάνετε την απουσία απαντήσεων στα κρίσιμα ζητήματα της “Ταμπακιέρας”.
Με άλλα λόγια, και οι δυο καταγγελίες περιέχουν “Ζουμί” το οποίο πρέπει να εντοπίσετε και να ξεχωρίσετε.
Θεωρώ, τα εκατέρωθεν στοιχεία είναι υπέρ-αρκετά για να διαμορφώσετε σφαιρική και αντικειμενική άποψη, χωρίς καμία επαναλαμβάνω δική μου δευτερολογία!
σσ.
Μεταχειριστείτε το όλο ζήτημα Αντωνιάδη/Δικαιοσύνης/Κυβέρνησης/ΜΜΕ/Υγειονομικών όπως κρίνετε και όπως επιτάσσει η συνείδηση σας.
Ο χρόνος αντίστασης και αντίδρασης μας τελειώνει (!) και αυτό που “παίζεται” είναι η ίδια η Ζωή μας, οι Οικογένειες μας, η Κοινωνία μας, οι Σχέσεις μας… το Μέλλον μας!
(*tag Μαριάννα Ε. Ρουπαλιώτη προς ενημέρωση Αντωνιάδη)
Ο σύνδεσμος της αρχικής μου καταγγελίας εναντίον του δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη: https://www.facebook.com/fotis.bobolas/posts/10159186613109513
(… και σε μορφή PDF https://bit.ly/3vYRi8Y )

 

Πηγή

 

Προβολές : 2,739


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα