ΜΑΓΙΚO: H εποχική γρίπη δεν υπάρχει πλέον! Τώρα, μόνον COVID-19. Θα καταλάβεις επιτέλους...;

ΜΑΓΙΚO: H εποχική γρίπη δεν υπάρχει πλέον! Τώρα, μόνον COVID-19. Θα καταλάβεις επιτέλους...;

11 Μαΐου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
ΜΑΓΙΚO: H εποχική γρίπη δεν υπάρχει πλέον! Τώρα, μόνον COVID-19. Θα καταλάβεις επιτέλους...;

Έχετε πονοκέφαλο..;;; Covid.

Έχετε πονόλαιμο..;;; Covid.

Έχετε συχνό βήχα…;;;

Έχετε Covid. Πυρετός..;;; Σίγουρα Covid.

Ακόμα και όλοι οι θάνατοι χαρακτηρίζονται τώρα ως προκαλούμενοι από τη Covid.

Πήδηξε κάποιος από ένα 10όροφο κτίριο..;;; Covid.

Πνίγηκε κάποιος από μια μεγάλη μπριζόλα..;;; Covid.

ΜΑΓΙΚO: H εποχική γρίπη δεν υπάρχει πλέον! Τώρα, μόνον COVID-19. Θα καταλάβεις επιτέλους...;

 

 

Οι αριθμοί γρίπης εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας από τον Μάρτιο του 2020.

Όταν οι μάσκες Covid προκαλούν βακτηριακές λοιμώξεις του στόματος, που οδηγούν σε πνευμονία, τα νοσοκομεία το αποκαλούν και αυτό Covid..;

Έχετε πονοκέφαλο..;;; Covid.

Έχετε πονόλαιμο..;;; Covid.

Έχετε συχνό βήχα…;;; Έχετε Covid.

Πυρετός..;;; Σίγουρα Covid.

Ακόμα και όλοι οι θάνατοι χαρακτηρίζονται τώρα ως προκαλούμενοι από τη Covid.

Πήδηξε κάποι

ος από ένα 10όροφο κτίριο..;;; Covid.

Πνίγηκε κάποιος από μια μεγάλη μπριζόλα..;;; Covid.

 

Πηγή: Humans Are Free

Απόδοση: Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

Άρθρο του S.D. Wells

Το καλύτερο με τη Covid είναι ότι πλέον δεν υπάρχουν άλλες ασθένειες. Όλες εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας.

Ναι, το CDC (ΚΕΕΛΠΝΟ των ΗΠΑ) έχει αναστείλει ΟΛΗ τη συλλογή δεδομένων για την εποχική γρίπη από τότε που ξεκίνησε η «πανδημία» της Covid, και όποιος πεθαίνει από τη γρίπη, από εδώ και πέρα, θα χαρακτηρίζεται ως θάνατος που προκλήθηκε από τη Covid.

Τα νοσοκομεία σε όλη την Αμερική πληρώνονται με μεγάλα ποσά μετρητών για κάθε θάνατο που καταγράφεται ως Covid.

Μέχρι τώρα, σχεδόν κάθε Αμερικανός έχει εκτεθεί στην Covid, και πιθανότατα έχει ήδη δημιουργήσει αντισώματα, γι’ αυτό και τα τεστ είναι άκυρα, ψευδώς αρνητικά, ψευδώς θετικά – όλα είναι ένα μεγάλο κόλπο για να κρατήσουν τα πρόβατα σε σύγχυση, αλλά και να υπακούουν στις εντολές.

Παρατηρήστε τη μετάβαση από τους μαζικούς αριθμούς γρίπης και τα συνιστώμενα εμβόλια γρίπης στα εμβόλια μόνον Covid-19 και το θανατηφόρο MRNA.

Ναι, οι αριθμοί γρίπης εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας από τον Μάρτιο του 2020. Τέρμα η τρομολαγνεία για την προσβολή από γρίπη. Ποτέ δεν συστήθηκαν μάσκες γι’ αυτό, ούτε κοινωνική αποστασιοποίηση, μόνο ετήσιες ενέσεις υδραργύρου σε πολλαπλές δόσεις για να κρατηθεί ο πληθυσμός βουβός και αργόστροφος και να υποφέρει από το “Σύνδρομο του Τρελού Καπελά” (Mad Hatter Syndrome).

Μεγάλο ερώτημα: Όταν οι μάσκες Covid προκαλούν βακτηριακές λοιμώξεις του στόματος, που οδηγούν σε πνευμονία, τα νοσοκομεία το αποκαλούν και αυτό Covid..;;;

Οι τηλεοπτικοί σταθμοί και οι εφημερίδες σε όλη τη χώρα επιβεβαίωσαν κυριολεκτικά ότι τα νοσοκομεία αποζημιώνονται για οτιδήποτε σχετίζεται με τον κορονοϊό, οπότε δεν έχει σημασία η ασθένεια, η διαταραχή, η δυσλειτουργία, η δηλητηρίαση, η αυτοκτονία – όλοι εξετάζονται για αντισώματα Covid, και αν τα έχεις (ή έχεις ψευδώς θετικό αποτέλεσμα) τότε μπαμ ! Κάνεις θεραπεία για Covid και πιθανότατα θα πεθάνεις από Covid.

Είναι λογικό μόνον με το παιχνίδι του χρήματος στο οποίο συμμετέχουν όλα τα νοσοκομεία των ΗΠΑ. Είναι αντιδεοντολογικό. Είναι ανήθικο. Είναι παράνομο, αλλά κανείς δεν κάνει μήνυση.

Αυτό αναφέρεται σε όλη τη χώρα, για να μην αναφέρω την αποκάλυψη των γιατρών που δεν εγκρίνουν την πλαστογράφηση και την παραποίηση των ιατρικών φακέλων για χάρη των αποζημιώσεων της μαρξιστικής Ψευτοπανδημίας (Plandemic).

«Το ABC10 μπορεί να επαληθεύσει ότι τα νοσοκομεία λαμβάνουν αποζημίωση για τη φροντίδα που σχετίζεται με τον κορονοϊό, η οποία δυστυχώς περιλαμβάνει και θανάτους», παραδέχεται ο τηλεοπτικός σταθμός ABC10 του Σακραμέντο κατά τη διάρκεια ενός ειδησεογραφικού προγράμματος για την υγεία.

Για παράδειγμα, αν πεθαίνεις από καρκίνο του παγκρέατος εδώ και 5 χρόνια και οι γιατροί σου λένε ότι έχεις δύο εβδομάδες ζωής, αν κατά τη διάρκεια αυτών των 2 εβδομάδων κάνεις θετικό τεστ για τη Covid, τότε όταν πεθάνεις, πέθανες από τη Covid, στα χαρτιά.

Κατάλαβες..;;; Ακόμα και αν η χημειοθεραπεία σε σκότωσε. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο ο αριθμός έγινε τόσο υπερβολικός και οι θάνατοι έγιναν τόσο τρομακτικοί.

Όλα αυτά ήταν σχεδιασμένα από την αρχή, και αυτό είναι που διαχωρίζει τις αληθινές ειδήσεις από τα συστημικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όλα αφορούν τον θανατηφόρο δούρειο ίππο mRNA, και πάνω από 100 εκατομμύρια Αμερικανοί στέκονται στην ουρά για το εμβόλιο «διακόπτη τερματισμού» (“Kill Switch”) που έρχεται στη συνέχεια.

Η μαρξιστική πανδημία διαγράφει, Μαγικά, την εποχιακή γρίπη

Τα καθημερινά στοιχεία θανάτου της Covid-19 είναι τόσο αναξιόπιστα, που κανείς δεν έχει καν μέτρο. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν είναι διαφανής σχετικά με το τι μετράει ως θάνατος από το Covid-19.

Δεν υπάρχουν άλλα δεδομένα για τη γρίπη, και γιατί συμβαίνει αυτό..;;; Τι απέγινε το “FluView”, αυτή η εβδομαδιαία “έκθεση επιτήρησης” της γρίπης που προκάλεσε τόσο σοκ και δέος στις εκστρατείες εμβολιασμού κατά της γρίπης σε όλη την Αμερική…;;;

Σίγουρα, η γρίπη είναι ακόμα ζωντανή και σε καλή «υγεία» στις ΗΠΑ, απλά δεν αναφέρεται ή δεν της δίνεται ούτε ένα γραμμάριο προσοχής από τον Τύπο ή το ιατρικό βιομηχανικό σύμπλεγμα.

Ούτε για τις συννοσηρότητες γίνεται πλέον αναφορά. Το θυμάστε αυτό…;;; Αυτοί ήταν άνθρωποι με προϋπάρχουσες συνθήκες υγείας που βρέθηκαν θετικοί στη Covid-19, αλλά πέθαναν ΜΕΤΑ, οι οποίοι εξακολουθούσαν να υπολογίζονται επίσημα ως θάνατοι από το Covid-19.

Πόσο βολικό είναι να διαλέγουν τώρα όλους τους θανάτους, όλα αυτά για περισσότερη στατιστική προπαγάνδα που τρομάζει τόσο πολύ τον κόσμο που είναι πρόθυμος να πνιγεί, να χρεοκοπήσει, να απομονωθεί, να καταστρέψει τις επιχειρήσεις του, να κάνει τα βρώμικα εμβόλια και να ψηφίσει για περισσότερη τιμωρία σύντομα.

Ετοιμαστείτε να επεξεργαστούν τα γονίδιά σας ώστε το ανοσοποιητικό σας σύστημα να καταστραφεί και να μην μπορεί να καταπολεμήσει την Covid-22.

 

 

Πηγή

Προβολές : 371


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα

Δεν βρέθηκαν άρθρα.