Μασονικές Και Εβραϊκές “Προφητείες”, Συμφωνούν: Αρμαγεδών Και Αντίχριστος Το 2022…!

Μασονικές Και Εβραϊκές “Προφητείες”, Συμφωνούν: Αρμαγεδών Και Αντίχριστος Το 2022…!

7 Δεκεμβρίου, 2020 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,301
Μοίρασέ το

Το μνημείο αυτό κρύβει σε κοινή θέα την πορεία των ΗΠΑ, και του πλανήτου γενικότερα, έως το έτος 2022.

Είναι η αποτύπωση ενός χρονοδιαγράμματος, με πέρας το 2022.

Το 2022 που, γι αυτούς, τελειώνει η παρούσα τάξη πραγμάτων και άρχεται η νέα.

Ότι είναι γραμμένο στην Αποκάλυψη του Ιωάννη να γίνει, θα γίνει.

Ας προσευχηθούμε ο χρόνος παραμονής του Αντιχρίστου να οριστεί από τον Θεό, ως ο μικρότερος σε διάρκεια, και να επιβιώσουν εκείνοι που έχουν βαθιά πίστη στην ψυχή τους για τον Χριστό.

Εύχομαι να ζήσουν πολλοί Χριστιανοί.

Εύχομαι όμως μαζί με τον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ, ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΟΣΟΙ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΤΗΚΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ …”ΓΚΟΙΜ”.

Μόνο ποταμούς αίματος και δακρύων έφεραν στην οικουμένη, από τότε που εμφανίστηκαν.

Τους βαραίνει Η ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΘΩΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης.

 

Μπαίνουμε σε μια πολλή σκληρή περίοδο.

Σε μια περίοδο η οποία είναι προσχεδιασμένη με στόχο την πλήρη απογοήτευση των ανθρώπων ώστε να φθάσουν στο σημείο να εκλιπαρούν ν’ αλλάξουν όλα, και να έλθει στην Γη επιτέλους ένας νέος σωτήρας – ηγέτης – Θεός, διότι οι υπάρχοντες σωτήρες – ηγέτες – Θεοί είναι απογοητευτικοί.

Γι αυτό οι αντίχριστοι απαγόρευσαν τις Θείες Λειτουργίες στην Ελλάδα μας.

Για να μας απομακρύνουν από τον Χριστό.

Αλλά και για έναν ακόμη, σημαντικότερο, λόγο.

Απαγορεύθηκαν διότι ακυρώνουν, εξουδετερώνουν, τις μυστικές τελετουργίες των παγκοσμιοποιητών, οι οποίοι νοιώθουν ότι η ακατάβλητη δύναμη των τελετουργιών της Ορθοδοξίας τούς είναι εμπόδιο!

Μέσα σ’ αυτόν το κυκεώνα των νέων καταστάσεων και την χάβρα των πληροφοριών που πλανώνται αυξανόμενες και ακαταπαύστως, φυσικό είναι ν’ ανησυχούν πολλοί και να θέλουν να ξέρουν τι μας ξημερώνει αύριο.

Μοιραίως, πολλοί καταφεύγουν στην μελέτη ή ελπίδα των προφητειών.

Αλλά δεν έχουμε μόνο εμείς οι ορθόδοξοι Έλληνες προφητείες. Έχουν και άλλοι.

Θα δούμε κάποιες προφητείες των ελευθεροτεκτόνων και των Ιουδαίων.

Τόσο οι προφητείες των μεν όσον και των δε, συμφωνούν στο ότι το 2022 έρχεται ο Αρμαγεδδών και ο Μεσσίας των παγκοσμιοποιητών, ο Αντίχριστος.

Οι προφητείες των τεκτόνων είναι αποτυπωμένες στον οβελίσκο της Ουάσιγκτον.

Στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ με την απόκρυφη αρχιτεκτονική εξέχουσα θέση έχει ο οβελίσκος.

Η Ουάσιγκτον πήρε το όνομά της από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζώρτζ Ουάσινγκτον προς τιμήν του οποίου, εκτός από το όνομα, κατασκευάσθηκε ένας αρχαιοαιγυπτιακού τύπου οβελίσκος ο οποίος είναι γνωστός και ως Μνημείο του Ουάσινγκτον.

Το μνημείο αυτό κρύβει σε κοινή θέα την πορεία των ΗΠΑ, και του πλανήτου γενικότερα, έως το έτος 2022.

Είναι η αποτύπωση ενός χρονοδιαγράμματος, με πέρας το 2022.

Το 2022 που, γι αυτούς, τελειώνει η παρούσα τάξη πραγμάτων και άρχεται η νέα.

Ας δούμε τους συμβολισμούς που έκρυψαν στις διαστάσεις του, και που φυσικά δεν μπορούμε εμείς οι απλοί άνθρωποι ν’ ανακαλύψουμε όλα τα μυστικά που έκρυψαν, και πως αποκτούν προφητική έννοια.

Η τετράγωνη βάση του οβελίσκου στο επίπεδο του εδάφους είναι διαστάσεων 55,5 Χ 55,5 πόδια, ή 666 Χ 666 ίντσες. Το μνημείο έχει ύψος 555,5 πόδια ή 6666 ίντσες.


Το 5555 δεν προέκυψε τυχαία και είναι αμφισημία.

Το έτος 5555 στο εβραϊκό ημερολόγιο αντιστοιχεί στο έτος 1795.

Το έτος 1795 ο Πρόεδρος Τζ. Ουάσιγκτον καθιέρωσε την Ημέρα των Ευχαριστιών (Thanksgiving Day) στο Θεό.

Όχι στον Θεό που ο κάθε ένας νομίζει, αλλά σε συγκεκριμένο θεό.

Στον θεό που δημιούργησε τις ΗΠΑ.

Το 5555 επίσης, στο ημερολόγιο του Σολομώντα, (όπου υπάρχει ο Σολομών υπάρχει και η Σολομωνική, άρα Μαγεία), είναι το έτος 1787. Το έτος 5555 ο Ουάσινγκτον ήταν 55 ετών.

Επομένως το έτος 5500, δηλαδή το 1732 γεννήθηκε ο Ουάσιγκτον, γι αυτό και από την βάση του μνημείου ξεκινάει η αρίθμηση των ετών, με αρχικό έτος το 1732.

Το πυραμίδιον, δηλαδή η πυραμίδα στην κορυφή του οβελίσκου, έχει ύψος 55,5 πόδια ή 666 ίντσες και αποτελείται από 13 επίπεδα, όπως 13 είναι και τα επίπεδα στην κομμένη πυραμίδα που απεικονίζεται στο δολάριο.

Η βάση του πυραμιδίου σύμφωνα με αρκετούς ερευνητές είναι το έτος 2009. Επομένως 2009 + 13 = 2022.

Το έτος του τελειώνει ο παλιός κόσμος και ξεκινάει ο νέος μέσα από το χάος διότι «από το χάος η τάξη». (Ordo Ab Chao)

Πραγματικά, από το 2009 και μετά άρχισαν να οξύνονται επιταχυνόμενες, όπως και κατά το πυραμοειδές σχήμα της κορυφής του οβελίσκου, οι δυσκολίες στον πλανήτη, και ειδικότερα στην Ελλάδα, οι οποίες θα κορυφωθούν το 2022.

Το έτος 2022 δηλαδή, σκοπεύουν να φέρουν τον Αρμαγεδδώνα.

Αρμαγεδδών είναι ο μεγαλύτερος πόλεμος που θα υπάρξει ποτέ στην Γη, και τον Αντίχριστο.


Τα δε δεκατρία τελευταία έτη, ήτοι από το 2009 έως το 2022, τα θεωρούν έτη των πιστών του θεού τους.

Ο θεός τους μεροληπτεί, όπως και οι πιστοί του.

Οι δε «υπουργοί» είναι πιστοί στον Βαάλ, είναι οπαδοί της θρησκείας του Βαάλ, δηλαδή του Σατανά.

Ο Βαάλ είναι γνωστό ότι αρέσκεται σε ανθρωποθυσίες προς τιμή του.

Και αυτοί που τρώνε το κρέας των θυσιών προς τον Βαάλ, είναι τα καρναβάλια.

Κάρνα, που σημαίνει κρέας, και Βαάλ.

Εξ ου και κανίβαλοι οι ανθρωποφάγοι.

Το 2022 περιμένουν να ηχήσει η τελευταία «σάλπιγγα της Ιεριχούς», όπου σάλπιγγα είναι η τρομπέτα, trump, όπως καθόλου συμπτωματικά είναι και το όνομα του Προέδρου των ΗΠΑ, η οποία θα είναι και η πλέον ισχυρή.

Ποιος όμως μπορεί να καταλάβει τι εννοείται εδώ;


Την δε έλευση του Αντιχρίστου την εκμαιεύουν από το βιβλίο της Παλαιάς Διαθήκης, που αναφέρεται στον Προφήτη Ησαΐα.

Ησαΐας 55,5.

Πάλι βλέπουμε τα τρία πεντάρια.

Αναφέρεται στο εδάφιο αυτό: «ἰδοὺ ἔθνη, ἃ οὐκ οἴδασί σε, ἐπικαλέσονταί σε, καὶ λαοί, οἳ οὐκ ἐπίστανταί σε, ἐπὶ σὲ καταφεύξονται ἕνεκεν Κυρίου τοῦ Θεοῦ σου, τοῦ ἁγίου Ἰσραήλ, ὅτι ἐδόξασέ σε».

Μετάφραση: Ιδού, έθνη, τα οποία προηγουμένως δεν σε εγνώριζαν, διότι τίποτε περί σου δεν είχαν ακούσει, θα σε επικαλούνται τώρα με πίστιν. Και λαοί, οι οποίοι δεν έμαθαν τίποτε και δεν εγνώριζον τίποτε δια σέ, θα καταφύγουν προς σε ως προς σωτήρα, ένεκεν Κυρίου του Θεού σου, του αγίου Θεού του Ισραήλ, διότι αυτός σε εδόξασε.

Φυσικά εμείς πιστεύουμε ότι για άλλον μιλούσε ο Ησαΐας.

Ενώ δηλαδή βλέπουμε ότι οι ελευθεροτέκτονες τοποθετούν την έλευση του Αντιχρίστου το έτος 2022, κατά την ίδια ακριβώς χρονιά, περιμένουν και οι εβραίοι τον Μεσσία τους. Αξιοπρόσεκτη ταύτηση.

Ένας ραβίνος, ο Ραμπάι Γιόζεφ Μπέργκερ, που εποπτεύει έναν από τους πιο ιερούς τόπους του Ιουδαϊσμού, τον τάφο του βασιλιά Δαυίδ στο όρος Σιών, έδωσε πληροφορίες στα Ισραηλινά ΜΜΕ ότι ένα φωτεινό άστρο το έτος 2022 θ’ αναγγείλει την έλευση του Μεσσία τους.

Εδώ να ειπωθεί ότι όταν λένε περί Αντιχρίστου εννοούν ότι ΟΛΑ τα γεγονότα θα γίνουν αντίθετα απ‘ ότι συνέβησαν με τον Χριστό.

Το «Αντίχριστος» δεν είναι απλά ένας χαρακτηρισμός.

Όπως λοιπόν το άστρο της Βηθλεέμ (η Βηθλεέμ δεν έχει κανένα άστρο, τα άστρα είναι στον ουρανό, απλώς μας κρύβουν τι ή ποιο ήταν το άστρο αυτό) ανήγγειλε την έλευση του Χριστού στην Γη, έτσι και τώρα ένα νέο άστρο θα αναγγείλει την άφιξη του Αντιχρίστου.

Αυτό το άστρο ισχυρίζονται ότι είναι το διπλό άστρο KIC 9832227, το οποίο στην ιουδαϊκή αριθμοσοφία δίνει άθροισμα 55, και που ανήκει στον αστερισμό του Κύκνου.

Αναμένεται να συγκρουστούν αυτά τα δύο άστρα το έτος 2022 και η λάμψη που θα προκληθεί θα είναι τόσο μεγάλη που θα είναι ορατή με γυμνό οφθαλμό στην Γη, το φως της οποίας θ’ αναγγείλει την έλευση του νέου θεού στην Γη.

Ο ίδιος ραβίνος ισχυρίζεται ότι ο Donald Trump, η τρομπέτα, η σάλπιγγα, είναι ο προάγγελος της μοίρας αυτής. Μιλάει για μοίρα.

Δηλαδή για κάτι προκαθορισμένο, για κάτι που θα γίνει οπωσδήποτε.


Ο ραβίνος στηρίζει την προφητεία του τόσο στον ραβίνο Ράμπ που έζησε κατά τον 12ο αιώνα όσο και στην Τορά, δηλαδή στην Πεντάτευχο του Μωυσή, και συγκεκριμένα στο βιβλίο των Αριθμών, στο εδάφιο 24,17: «δείξω αὐτῷ, καὶ οὐχὶ νῦν· μακαρίζω, καὶ οὐκ ἐγγίζει· ἀνατελεῖ ἄστρον ἐξ Ἰακώβ, ἀναστήσεται ἄνθρωπος ἐξ Ἰσραὴλ καὶ θραύσει τοὺς ἀρχηγοὺς Μωὰβ καὶ προνομεύσει πάντας υἱοὺς Σήθ».

Δηλαδή, σε μετάφραση: Θα τον ίδω και θα τον δείξω τον Μεσσίαν, όχι όμως τώρα.

Μακαρίζω αυτόν, αλλά δεν είναι πλησίον.

Αργότερα θα ανατείλη άστρον από τους απογόνους του Ιακώβ, θα αναδειχθή άνθρωπος από τον ισραηλιτικόν λαόν και θα συντρίψη τους αρχηγούς των Μωαβιτών και θα λαφυραγωγήση όλους τους απογόνους του Σηθ.

Ελπίζω να καταλάβατε γιατί θέλουν να μαζέψουν όλον τον πλούτο των ανθρώπων.

Ισχυρίζεται ο ραβίνος ότι, το ότι έγινε πρόεδρος των ΗΠΑ ο Donald Trump, ήταν γραμμένο στους ουρανούς και οδηγεί στην τελική νίκη του Ισραήλ επί όλων των εχθρών του.

Οι προφητείες όλων των ανωτέρω έχουν ένα επιπλέον κοινό πέραν του 2022. Στηρίζονται στην αστρολογία, ή στην αστρομαντεία, αν θέλετε.

Από παλιά οι εβραίοι είχαν την τάση να θέλουν να προβλέπουν το μέλλον. Αυτή την γνώση πήρε και χρησιμοποιούσε ο Αβραάμ (ο οποίος ήταν διαπρεπής ιερέας-μάντης-μάγος) από τους Χαλδαίους την οποία «πάντρεψαν» με την αντίστοιχη γνώση που πήρε ο Μωυσής από τους Αιγυπτίους ως Αρχιερέας που ήταν τον ναό του Οσίριδος.

Για να μπορούν να γνωρίζουν το μέλλον απαιτούνται φυσικά τελετουργίες και όπως είναι γνωστό, σε κάθε τελετουργία είναι απαραίτητη και η ανάλογη θυσία.

Αλλά και το Μνημείο του Ουάσιγκτον είναι προσανατολισμένο με βάσει τα άστρα.

Οι προφητείες όλων είναι σεβαστές και άξιες μελέτης, διότι ο καθένας έχει την πίστη του, αλλά σύντομα θα δούμε ποίες απ’ όλες θα πραγματοποιηθούν.

 

Πηγή

Προβολές : 1,301


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα