Μεγάλη ιατρική έρευνα από αρμόδια Ελληνίδα επιστήμονα, στην οποία απορρίπτεται η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ.  Νέλλη Ψαρρού: Υποχρεωτικός Εμβολιασμός​, Δίκαιο και Βιοηθική​ (βίντεο)

Μεγάλη ιατρική έρευνα από αρμόδια Ελληνίδα επιστήμονα, στην οποία απορρίπτεται η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ. Νέλλη Ψαρρού: Υποχρεωτικός Εμβολιασμός​, Δίκαιο και Βιοηθική​ (βίντεο)

28 Ιανουαρίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,071
Μοίρασέ το

Εξαιρετικό πόνημα που δίνει όλες τις απαντήσεις για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ.

ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΣΤ.

Διαβάστε το επιστημονικό άρθρο, εκτυπώστε το και διαδώστε το. 

Και κυρίως κρατήστε το για τα δικαστήρια που θ’ ακολουθήσουν.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μεγάλη ιατρική έρευνα από αρμόδια επιστήμονα, στην οποία απορρίπτεται η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ.

Νέλλη Ψαρρού: “Στον πυρήνα των ανθρώπινων δικαιωμάτων βρίσκεται η αρχή της συναίνεσης, μια αρχή που διέπει τα πάντα στον νομικό μας πολιτισμό και ορίζει φυσικά την αυτοδιάθεση και του σώματός μας.

Μέσα από μια ενδελεχή μελέτη του ζητήματος του υποχρεωτικού εμβολιασμού, τόσο στα νομικά κείμενα εγχώρια και διεθνή, όσο και στις πολιτικές πρωτοβουλίες, καταλήγουμε με αδιάψευστο τρόπο στην αντισυνταγματικότητα του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Οι όποιες δηλώσεις των κυβερνόντων ότι δεν θα επιβληθεί ο εμβολιασμός, είναι ψευδείς: έχουν ήδη ψηφίσει τους σχετικούς νόμους.

Οπότε, ας είμαστε ενήμεροι για κάθε πλευρά του ζητήματος.”

 

Διαβάστε όλο το επιστημονικό πόνημα της κυρίας Ψαρρού εδώ ή και σε pdf  εδώ

Κατεβάστε την ολοκληρωμένη μελέτη και να την επιδεικνύετε σ’ όσους τολμήσουν να σας κόψουν πρόστιμο.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Πηγή

Προβολές : 1,071


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα