Φαίδων Βόβολης: Οι ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΙ μεταδίδουν ΣΠΑΝΙΑ την ίωση SARS COV-2! Να τελειώνουμε μήπως με την παραλογία και τη δικτατορία της μάσκας στους υγιείς;;

Φαίδων Βόβολης: Οι ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΙ μεταδίδουν ΣΠΑΝΙΑ την ίωση SARS COV-2! Να τελειώνουμε μήπως με την παραλογία και τη δικτατορία της μάσκας στους υγιείς;;

25 Ιουνίου, 2020 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:421
Μοίρασέ το
 
Φαίδων Βόβολης: Κανένα σύστημα, καμία φατρία δεν θα καθυποτάξει τους Έλληνες, έστω κι αν πρόσκαιρα τους αποκοίμισε…

Ο Φαιδων Βοβολης

Αγαπημένες φίλες και φίλοι:

Ποτέ δεν ξεχνώ την ύπαρξή σας και ποτέ δεν ξεχνώ την ανάγκη που έχουμε όλοι για επαφή,ανταλλαγή απόψεων,λογική,ψυχραιμία και προσέγγιση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

1-Δευτέρα 08/06/2020
Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας:
Μεσω της επιδημιολόγου Dr.Maria Van Kerkhove αναγγέλει αυτό που αναφέραμε από την 1η μέρα:
Οι ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΙ μεταδίδουν ΣΠΑΝΙΑ την ίωση SARS COV-2!
Νομίζω πως δεν χρειάζεται κάτι άλλο..

Να τελειώνουμε μήπως με την παραλογία και τη δικτατορία της μάσκας στους υγιείς;;

Επικινδυνότατη η πολύωρη χρήση μάσκας,τώρα πλέον αναφέρεται και επισήμως πως η μετάδοση από ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΥΣ είναι ΣΠΑΝΙΑ…
Αυτά που λέγαμε δηλαδή ΚΑΙ σε αυτό το θέμα.

Άλλωστε ούτε έξυπνοι,ούτε τυχεροί είμαστε οι μισοί-τουλάχιστον πλέον-πολίτες που δεν δεχόμαστε να ακολουθήσουμε την παραφροσύνη των ημερών και ταυτόχρονα δεν κολλάμε κάτι…

Ούτε εμείς ούτε τα παιδιά μας.

Να τελειώνουμε σύντομα παρακαλώ,να προχωρήσουμε τις ζωές μας,να προφυλάσσουμε ΠΑΝΤΑ τους ευπαθείς ανθρώπους από όποιον τύπο ίωσης,να ξαναβάλουμε την οικονομία της χώρας μπροστά και να ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ την Ελλάδα και τους πολίτες της.

Επίσης:να σταματήσουν κάποιοι μικροβιολόγοι,δημόσιοι λειτουργοί(λογικό αν κάποιος επχει εξασφαλίσει μόνιμο μισθό να μην τον ενδιαφέρει αν πεθαίνει ο ιδιωτικός τομέας)που βγαίνουν τηλεοπτικά και ‘απειλούν’με νέες καραντίνες και σχολιάζουν πως ένας μπορει να μεταδώσει σε 100,200 ή 400!

Θέλουμε ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ τεκμηριώσεις για όλες αυτές τις ανακρίβειες..
Κάποιοι εκ των δημόσιων λειτουργών μαζί με κάποιους τοπικούς δημοτικούς ‘ταγούς ‘,από φόβο και υποταγή,είναι εκείνοι που με σκυμμένο κεφάλι αναπαρήγαγαν όλη την προπαγάνδα αυτού του καιρού.
Τα πάντα ρει όμως..

2-Κανένα σύστημα,καμία φατρία δεν θα καθυποτάξει τους Έλληνες,έστω κι αν πρόσκαιρα τους αποκοίμισε..
Ασφαλώς και ότι συμβαίνει αυτόν τον καιρό είτε με την ίωση,είτε με τους χειρισμούς στο μεταναστευτικό έχουν απογοητεύσει πολύ κόσμο της κεντροδεξιάς.
Ακροδεξιές παρατάξεις είτε εκκολαπτόμενες είτε υπάρχουσες,εποφθαλμιούν.
Η λύση ποτέ δεν ήταν στα άκρα.

Σωστή η κίνηση Δένδια για ΑΟΖ με Ιταλία,υπήρχε κωλυσιεργία τόσα ετη λόγω του αιτήματος των Σικελών αλιέων για αλιεία κοντά σε Ελληνικά νησιά.
Δεν απειλούμαστε από αυτό.
ΑΜΕΣΑ το ίδιο με Αίγυπτο και Ισραήλ!

3-Συγχαρητήρια σε δασκάλους και καθηγητές που την περίοδο αυτή προσπάθησαν,εντρύφησαν στις νεες τεχνολογίες και μέσω πλατφορμων έκαναν μάθημα στα παιδιά.
Υπήρξαν κι εκείνοι βέβαια που δεν προσπάθησαν καθόλου.
Ίσως η συζήτηση για την αξιολόγηση,πρέπει να ξανανοίξει.

4-Είμαστε ΚΑΤΑ της όποιας μορφής βίας:
Είτε ένα ποτήρι νερό στο πρόσωπο ενός ανθρώπου,είτε την μετέπειτα επίδειξη εξουσίας.

5-Η πολιτική μας σκηνή θέλει άμεσα ΑΝΑΝΕΩΣΗ.
Είτε στα κεντροδεξιά,είτε στα κεντροαριστερά.
Ο κόσμος απελπίστηκε και θεωρεί πως όλοι μοιάζουν.
ΟΧΙ.
Δεν ισχύει αυτό.

Θέλουμε ΞΑΝΑ την χώρα μας ΕΛΕΥΘΕΡΗ και ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΗ.

Άνθρωποι,ιδέες,φιλοδοξίες ενώνονται καθημερινά με σκοπό μια Ελλάδα που θα κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας κι όχι μια από τα ίδια για τις θέσεις και το χρήμα!

Όσο κι αν κάποιος είναι δύσκολο να το πιστέψει:
Αρχίστε να το ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ.

Καλό βράδυ.

 

Πηγή

Προβολές : 421


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα