Μετά απ’ αυτό, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ. Ε.Ε.: «ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΕΜΒΟΛΙΩΝ» – Προτάθηκαν στις 26 Απριλίου2018, σχεδιάστηκαν στις 12 Σεπτεμβρίου 2019

Μετά απ’ αυτό, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ. Ε.Ε.: «ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΕΜΒΟΛΙΩΝ» – Προτάθηκαν στις 26 Απριλίου2018, σχεδιάστηκαν στις 12 Σεπτεμβρίου 2019

10 Απριλίου, 2021 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,454
Μοίρασέ το

Κλεάνθης Γρίβας: “Ε.Ε.: «ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΕΜΒΟΛΙΩΝ»

προτάθηκαν στις 26 Απριλίου 2018

(20 μήνες πριν εμφανιστεί η COVID-19)

σχεδιάστηκαν στις 12 Σεπτεμβρίου 2019

(4 μήνες πριν εμφανιστεί η COVID-19)

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΖΛ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

ΚΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Η «ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ»:

ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ (2002, 2005, 2009)

ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ «ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ (2020)

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ – ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ

Όποιος επιλέξει να κάνει κάποιο από αυτά τα πειραματικά «εμβόλια» για την COVID και, στη συνέχεια, να επιδεικνύει με υπερηφάνεια την ταυτότητά του εμβολιασμού του, αποδεικνύει τη συμμετοχή του σε ένα είδος θρησκευτικής λατρείας, και όχι σε μια επιστημονική διαδικασία.”

 

 

Ξεκίνησε ήδη το τρίτο κύμα θράσους, απάτης και εξευτελισμού των ανθρώπων, από την κλίκα ψυχοπαθών τεχνοκρατών.

Πρόκειται για ένα πλανητικό πραξικόπημα, που στόχο έχει ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Ποτέ άλλοτε, δεν υπήρξε τόσ ενορχηστρωμένη τρομοκρατία και παραπληροφόρηση.

Μέσα από το απόλυτα κατατοπιστικό και αποκαλυπτικό άρθρο του γνωστού ψυχιάτρου και αναλυτή Κλεάνθη Γρίβα, που παραθέτει αδιαμφισβήτητα στοιχεία για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΜΥΑΛΑ ΜΙΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΓΟΝΙΔΙΑΚΗΣ ΡΑΤΣΑΣ, αν και τώρα δεν πειστεί και ο πλέον ηλίθιος και ανεγκέφαλος, λυπάμαι, αλλά βαδίζουμε προς την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΜΑΣ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ.1. Σήμερα εισήχθη στο νοσοκομείο ένας εξαίρετος φίλος, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕ.

Εύχομαι να βγει ζωντανός.

 

Υ.Γ.2 Εχθές πληροφορήθηκα πως δυο γνωστά μου πρόσωπα, έκαναν το εμβόλιο.

ΛΥΠΑΜΑΙ, ΑΛΛΑ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ.

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ, ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΤΟΥΣ.

 

Υ.Γ.3. Οι φωτογραφίες που επιλέγω, στόχο έχουν την αφύπνιση, καθώς αποκαλύπτουν τα σχέδια που έκαναν οι νοσηροί νόες, χρόνια και δεκαετίες πριν.

 

Κλεάνθης Γρίβας

 1. ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
 2. ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΓΙΑ ΤΑ «ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΕΜΒΟΛΙΩΝ»: PaulAnthonyTaylor
 3. ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ: BrianShilhavy

 

 

 1. ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

 

 • Στις 26 Απριλίου 2018,η «Ευρωπαϊκή Επιτροπή» (το εκτελεστικό όργανο της Ευρωπαϊκής Ένωσης) δημοσίευσε για πρώτη φορά πρόταση για «διαβατήρια εμβολίων».

 

 • Στις 12 Σεπτεμβρίου 2019 συνήλθε στις Βρυξέλλες η«Παγκόσμια Σύνοδος Κορυφής για τους Εμβολιασμούς) της ΕΕ και του ΠΟΥ.

 

 

Το Event 201,η πρόβα τζενεράλε της τέταρτης απόπειρας ενός παγκόσμιου πραξικοπήματος με πρόσχημα έναν… ιό στο οποίο ο BillGatesείχε το γενικό πρόσταγμα, οργανώθηκε από το Ίδρυμα Bill&MelindaGates, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ – WEFτου Νταβός (εκπροσωπούμενου από τον KlausSchwab, ιδρυτή και προέδρου του WEF και συγγραφέας του αποκαλυπτικού εγχειριδίου του εν εξελίξει πραξικοπήματος με τίτλο TheGreatReset-Η Μεγάλη Επανεκκίνηση) και την Σχολή Δημόσιας Υγείας JohnsHopkinsBloomberg.

 

Τα κομμάτια του παζλ άρχισαν να μπαίνουν ένα-ένα στις θέσεις τους ξεκαθαρίζοντας σιγά-σιγά τη «μεγάλη εικόνα»:

Ύστερα από τρεις αποτυχημένες απόπειρες ενός παγκόσμιου δήθεν «υγειονομικού» Πραξικοπήματος (2002, 2005, 2009), η τέταρτη (2020) φαίνεται ότι τείνει να πετύχει. Αν δεν καταφέρουμε να την αποτρέψουμε.

 

Κλεάνθης Γρίβας

 

 1. ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΓΙΑ ΤΑ «ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ»

Προτάθηκαν στις 26-4-2018 (20 μήνες πριν εμφανιστεί η COVID-19)

Σχεδιάστηκαν στις 12-9-2019 (4 μήνες πριν εμφανιστεί η COVID-19)

Πρόκειται για σύμπτωση;

 

PaulAnthonyTaylor

Dr. RathHealthFoundation

 

Οι επαναλαμβανόμενοι ισχυρισμοί των κάθε λογής αξιωματούχων και των συστημικών μέσων «ενημέρωσης» ότι τα λεγόμενα «διαβατήρια των εμβολίων» θα απαιτούνται για τη συμμετοχή σε ένα πλήθος δραστηριοτήτων (όπως εργασία, εκπαίδευση, αεροπορικά ταξίδια, είσοδος σε καταστήματα, εστιατόρια, μπαρ, γυμναστήρια, ξενοδοχεία, θέατρα, συναυλίες, αθλητικές εκδηλώσεις, κ.α.), πείθουν το κοινό ότι αυτά θα επιτρέψουν στους κατόχους τους να ξαναγυρίσουν στην «κανονικότητα».

 

Στην Ευρώπη, που φιλοξενεί 8 από τις  10 κορυφαίες χώρες εξαγωγής φαρμακευτικών προϊόντων, ο προγραμματισμός για τα «διαβατήρια των εμβολίων» ξεκίνησε τουλάχιστον 20 μήνες ΠΡΙΝ από την έναρξη της επιδημίας COVID-19. Πράγμα που καθιστά προφανές ότι η «πανδημία» απλώς πρόσφερε στους Ευρωπαίους πολιτικούς τη «δικαιολογία» που χρειάζονταν για να υλοποιήσουν την ιδέα.

 

Στις 26 Απριλίου 2018, η «Ευρωπαϊκή Επιτροπή» (EuropeanCommission) –το εκτελεστικό όργανο της Ευρώπης– δημοσίευσε για πρώτη φορά μια πρόταση για «διαβατήρια των εμβολίων». Η πρόταση ήταν προσεκτικά καταχωνιασμένη σε ένα έγγραφο με τίτλο«Ενισχυμένη Συνεργασία για τα Προληπτικά Εμβόλια Νόσων» και, όπως ήταν αναμενόμενο, αποσιωπήθηκε από τα συστημικά «μέσα ενημέρωσης».

 

Στη συνέχεια, τον Μάρτιο του 2019 εκδόθηκε ένα έγγραφο «οδικός-χάρτης» αυτού του σχεδίου που όριζε με πιο συγκεκριμένο τρόπο τα σχέδια για την εφαρμογή της πρότασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

 

Η κύρια δράση που αναφέρεται σ’ αυτό τον οδικό-χάρτη ήταν η «εξέταση της σκοπιμότητας για την ανάπτυξη μιας κοινής ευρωπαϊκής κάρτας/διαβατηρίου εμβολιασμού» για τους πολίτες της Ευρώπης η οποία θα είναι «συμβατή με ηλεκτρονικά συστήματα πληροφοριών ανοσοποίησης και θα αναγνωρίζεται για διασυνοριακή χρήση».

 

Το σχέδιο είχε ως στόχο να εκδοθεί -μέχρι το 2022- μια νομοθετική «οδηγία» από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή που θα το καθιστούσε εφαρμόσιμο.

 

Είναι ενδιαφέρον ότι αυτόςο«οδικός-χάρτης»καθιέρωσε διάφορους όρους που, ενώ ήταν άγνωστοι πριν από την πανδημία, έκτοτε χρησιμοποιούνται καθημερινά στα συστημικά «μέσα ενημέρωσης».

 

Ο πιο αξιοσημείωτος απ’ αυτούς, είναι ο όρος «επιφυλακτικότηταέναντι των εμβολίων»:

Όπως αναφέρεται στο έγγραφο, ένα από τους βασικούς στόχους είναι «η υποστήριξη δράσεων των ευρωπαϊκών χωρών για την αντιμετώπιση της επιφυλακτικότητας απέναντι στα εμβόλια». Στον οδικό-χάρτη αναφέρεται επίσης:

 

 • Ότι υπάρχει «πιθανότητα να εμφανισθούν πανδημίες και απροσδόκητες εστίες μόλυνσης» και επισημαίνεται -αποκαλυπτικά– ότι είναι η ανάγκη να υποστηριχθεί η έγκριση «καινοτόμων εμβολίων, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που στοχεύουν στην αντιμετώπιση των αναδυόμενων απειλών για την υγεία» [απειλών που δεν υφίστανται αλλά που θα «κατασκευάζονται» αδιαλείπτως, προκειμένου να διαιωνίζεται η σημερινή «κατάσταση ανάγκης» –δηλαδή, η «κατάσταση πολιορκίας»των κοινωνιών].

 

 • Ότι «η βιομηχανία παραγωγής εμβολίων διαδραματίζει βασικό ρόλο» στην επίτευξη των στόχων που περιγράφονται στον οδικό-χάρτη.

 

 • Ότι «η βελτίωση της ικανότητας της ΕΕ να παράγει και να αποθηκεύει τα εμβόλια» αποτελούν στόχο περαιτέρω δράσεων και πρέπει να ληφθεί υπόψη. Και,

 

 • Ότι για την ενίσχυση των «υφιστάμενων συνεργασιών» και της «συνεργασίας με διεθνείς φορείς και πρωτοβουλίες», ο οδικός-χάρτης αναφέρεται επίσης σε μια παγκόσμια «Σύνοδο Κορυφής για τον Εμβολιασμό».

 

Σύνοδος Κορυφής για τον Εμβολιασμό (2019)

Στις 12 Σεπτεμβρίου 2019, (δηλαδή, 3 μήνες πριν από την έναρξη της πανδημίας), συνήλθε στις Βρυξέλες η παγκόσμια «Σύνοδος Κορυφής για τον Εμβολιασμό» που οργανώθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, αλλά οι εργασίες της δεν αναφέρθηκαν από τα περισσότερα συστημικά μέσα «ενημέρωσης».

 

Στην «Σύνοδο Κορυφής για τον Εμβολιασμό» συμμετείχαν (μόνο με προσωπική πρόσκληση) πολιτικοί ηγέτες, υψηλόβαθμοι εκπρόσωποι του ΟΗΕ και άλλων διεθνών οργανισμών και υπουργείων υγείας, κορυφαίοι ακαδημαϊκοί, επιστήμονες και επαγγελματίες υγείας από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα και εκπρόσωποι μη-κυβερνητικών οργανώσεων.

 

Η σύνοδος δομήθηκε γύρω από τρία θεματικά «στρογγυλά τραπέζια».

Οι τίτλοι τους: Στα εμβόλια εμπιστευόμαστε – Η μαγεία της επιστήμης – Τα εμβόλια προστατεύουν καθέναν και παντού» [ InVaccinesWeTrust–TheMagicOfScience– VaccinesProtectingEveryone, Everywhere ].

 

Στους πρωταγωνιστές αυτών των τριών «στρογγυλών τραπεζιών» περιλαμβάνονταν η NanetteCocero, παγκόσμια πρόεδρος της PfizerVaccines, ο Δρ. SethBerkley, διευθύνων σύμβουλος της GAVI (GlobalVaccineAlliance – ένας οργανισμός που έχει λάβει τεράστια ποσά χρηματοδότησης από το Ίδρυμα Bill&MelindaGates–B&MF) και ο JoeCerrell, διευθύνων σύμβουλος του BMFγια την «GlobalPolicyandAdvocacy».

 

Τα βασικά έγγραφα που διανεμήθηκαν στους συμμετέχοντες στη παγκόσμια «Σύνοδο Κορυφής για τον Εμβολιασμό» (12 Σεπτεμβρίου 2019) περιλάμβαναν Εκθέσεις με τους εξής τίτλους:

 

 

Ας προσεχθεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι σε όλα αυτά τα έγγραφα που διανεμήθηκαν στους συμμετέχοντες και συζητήθηκαν στις 12 Σεπτεμβρίου 2020 (δηλαδή,έξη μήνες πριν από την «πανδημία» της 11 Μαρτίου 2021), τονίζεται διαρκώς η ανάγκη να ενισχυθεί η συνεργασία με τη φαρμακευτική βιομηχανία και να διαχυθεί το μήνυμα ότι «μια παγκόσμια πανδημία ήταν αναπόφευκτη».

 

Εν συνεχεία, στις18 Οκτωβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε το διαβόητο Event 201 (δηλαδή 36 ημέρες μετά την «παγκόσμια σύνοδο» της ΕΕ και του ΠΟΥ), η άσκηση προσομοίωσης αντιμετώπισης πανδημίας (κοροναϊού),που οργανώθηκε από το Ίδρυμα Bill&MelindaGates, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF)του Νταβός και τη Σχολή Δημόσιας Υγείας JohnsHopkinsBloomberg.

 

Διαβατήρια «εμβολίων»: ποιος πραγματικά ωφελείται;

 

Ποιος επωφελείται πραγματικά από τα διαβατήρια εμβολίων;

Σίγουρα όχι οι απλοί άνθρωποι, για τους οποίους η χρήση των αρχείων υγείας τους και άλλων προσωπικών δεδομένων θα καταστεί σύντομα υποχρεωτική για τη συμμετοχή τους στην κοινωνία.

Ο κύριος ωφελημένος θα είναι η πολυεθνική φαρμακευτική βιομηχανία.

 

Με τις παγκόσμιες πωλήσεις φαρμάκων και εμβολίων να έχουν ήδη φθάσει τα 1,5 τρισεκατομμύρια δολάρια το 2020, οι φαρμακευτικές εταιρείες και οι επενδυτές τους πανηγυρίζουν την προοπτική να καταστούν υποχρεωτικά τα «διαβατήρια εμβολίων» παγκοσμίως.

 

Όπως προέβλεπε το όργανο της βιομηχανίας Fierce στις 13 Αυγούστου 2020, η συνολική αγορά εμβολίων για την COVID-19 θα ανέλθει το 2020 σε 100 δισεκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις και 40 δισεκατομμύρια δολάρια σε κέρδη μετά τη φορολογία. Οι ετήσιοι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού και των μεταλλάξεών του, θα αυξήσουν αυτούς τους αριθμούς ακόμη περισσότερο.

 

Εάν δεν αντισταθούμε στα «διαβατήρια των εμβολίων» και εάν δεν εναντιωθούμε στους σχεδιασμούς των κυβερνήσεων και των ρυθμιστικών και ελεγκτικών οργανισμών (μεταξύ άλλων και αναπτύσσοντας έλλογη πολιτική δράση), οι αρρωστημένα άπληστοι κατασκευαστές των φαρμάκων και των «εμβολίων» θα μπορούσαν να επιβάλλουν στον κόσμο μια διαρκή μακροπρόθεσμη οικονομική και πολιτική εξάρτηση.

 

Συνεπώς, ο άμεσος, επείγων και ζωτικός στόχος πρέπει να είναι η αντιμετώπιση της ακόρεστης απληστίας των φαρμακευτικών εταιρειών που εκφράζεται μέσω της εν εξελίξει κερδοσκοπικής επιχείρησης «κάνοντας μπίζνες με την ασθένεια» και της αντικατάστασής της με ένα σύστημα υγειονομικής περίθαλψης βασισμένο σε πραγματικά προληπτικές προσεγγίσεις.

 

Η αποδοχή των σχεδίων της εγκληματικής φαρμακευτικής βιομηχανίας ως της «εναλλακτικής λύσης» είναι απλώς αδιανόητη.

 

 1. ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ BRIANSHILHAVY

 

Το σκεπτικό που χρησιμοποιείται σήμερα από κυβερνητικούς φορείς και υπηρεσίες υγείας για την προετοιμασία του κοινού για τα «Διαβατήρια εμβολίων» COVID-19 εξαντλείται στον ισχυρισμό ότι αυτά είναι απαραίτητα λόγω της τρέχουσας «πανδημίας» του COVID-19 και ότι χωρίς αυτά η ζωή δεν μπορεί να επανέλθει στην κανονικότητά της.

 

Φυσικά, όποιος είναι αρκετά έξυπνος για να αποστασιοποιηθεί από τις διαστρεβλωτικές «ειδήσεις» των συστημικών εταιρικών μέσων «ενημέρωσης» [«Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης»] και να αναζητήσει την αλήθεια σχετικά με αυτά τα παράνομα πειραματικά «εμβόλια», σύντομα διαπιστώνει ότι η BigPharma και οι μαριονέτες της των συστημικών εταιρικών «μέσων ενημέρωσης» ψεύδονται.

 

Δεν έχουν καμία πρόθεση να επιτρέψουν στους ανθρώπους να «ξαναγυρίσουν στην κανονικότητα», καθώς αυτά τα «διαβατήρια εμβολίων» (εάν τα άτομα συμμορφωθούν και επιτρέψουν την εφαρμογή κανόνων που απαιτούν τη χρήση αυτών των «διαβατηρίων» για συμμετοχή στην κοινωνία) θα οδηγήσουν σε ακόμη μεγαλύτερο περιορισμό της ιδιωτικής ζωής, σε μεγαλύτερη αυταρχοποίηση των κυβερνήσεων και σε μεγαλύτερο περιορισμό των ελευθεριών για την προώθηση του τυραννικού ιατρικού αστυνομικού κράτους.

 

Όπως παραδέχονται ακόμη και οι υπέρμαχοι των «εμβολίων» για την COVD, τα άτομα που έχουν ήδη εμβολιαστεί θα πρέπει να συνεχίσουν να φορούν μάσκες και να εφαρμόζουν τις «κοινωνικές αποστάσεις», καθώς κάθε μέρα πληθαίνουν οι αναφορές ότι πλήρως εμβολιασμένα άτομα αποδεικνύονται θετικά για την COVID-19.

Εάν, φυσικά, επιβιώσουν από τα πειραματικά δήθεν «εμβόλια», δεδομένου ότι μέχρι τώρα χιλιάδες έχουν πεθάνει μετά τη λήψη τους και εκατοντάδες χιλιάδες έχουν υποστεί σοβαρές βλάβες, σύμφωνα με τα κυβερνητικά Συστήματα Αναφοράς Παρενεργειών σε όλο τον κόσμο, στα οποία καταγράφονται οι παρενέργειες μετά από τους εμβολιασμούς.

 

Μια ματιά στους τίτλους των τριών παρουσιάσεων της «στρογγυλής τραπέζης» στις οποίες βασίστηκε η παγκόσμια «Σύνοδος Κορυφής για τα Εμβόλια», είναι αποκαλυπτική των σχεδίων τους:

 

 • Στα εμβόλια εμπιστευόμαστε
 • Η μαγεία της επιστήμης
 • Τα εμβόλια προστατεύουν καθέναν και παντού

 

Αυτές δεν είναι επιστημονικές διατυπώσεις, αλλά δηλώσεις πίστης.

 

Όποιος επιλέξει να κάνει κάποιο από αυτά τα πειραματικά «εμβόλια» για την COVID και, στη συνέχεια, να επιδεικνύει με υπερηφάνεια την ταυτότητά του εμβολιασμού του, αποδεικνύει τη συμμετοχή του σε ένα είδος θρησκευτικής λατρείας, και όχι σε μια επιστημονική διαδικασία.

Όσο γι’ αυτούς που δεν θα προσχωρήσουν στη νέα «θρησκεία των εμβολίων» θα χαρακτηρίζονται ως «αρνητές των εμβολίων», θα υφίστανται διώξεις ως «άπιστοι» και θα εξαναγκαστούν να σιωπήσουν.

 

Πρόκειται για μια επανάληψη των θρησκευτικών διώξεων του παρελθόντος κατά τον 21ο αιώνα, που κανοναρχούνται από φανατικούς και ιδιοτελείς ζηλωτές που εντοπίζονται σε όλους τους τομείς της κοινωνίας, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται πλείστα όσα «επιστημονικά» ιδρύματα και οργανισμοί και πολλές χριστιανικές εκκλησίες που μεταμορφώνονται σε «κέντρα εμβολιασμού»

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,454


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα