Μετά την ... “Μεγάλη Αλβανία”, έρχεται και ο χάρτης της ... “Μεγάλης Βουλγαρίας”, που ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ!

Μετά την ... “Μεγάλη Αλβανία”, έρχεται και ο χάρτης της ... “Μεγάλης Βουλγαρίας”, που ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ!

12 Μαρτίου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:361
Μοίρασέ το

Χάρτη στον οποίο έχει «προσαρτήσει» την μισή επικράτεια των Σκοπίων, μικρό τμήμα της Σερβίας και τμήμα της Ελλάδος δημοσίευσε ο αντιπρόεδρος της βουλγαρικής κυβέρνησης και υπουργός Αμύνης Κρασιμίρ Καρακατσάνοφ

 

 

 

Μετά την “ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ”, έρχεται και η “ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ”…

Δεν το είπε τυχαία… κάποιοι κρύβονται από πίσω…

Ποιοί άραγε;

Ίσως οι ίδιοι που βρίσκονται και πίσω από την δική μας κυβέρνηση.

ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ;

 

Καλλιόπη Σουφλή

Χάρτη στον οποίο έχει «προσαρτήσει» την μισή επικράτεια των Σκοπίων, μικρό τμήμα της Σερβίας και τμήμα της Ελλάδος δημοσίευσε ο αντιπρόεδρος της βουλγαρικής κυβέρνησης και υπουργός Αμύνης Κρασιμίρ Καρακατσάνοφ με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας.

Η Βουλγαρία προχωράει σε μία άκρως προκλητική κίνηση και δημιουργεί κλίμα, την ώρα που στην Ελλάδα επικρατεί κοινωνική κρίση εξαιτίας των κυβερνητικών μέτρων που έχουν παρθεί με αφορμή τον κορωνοϊό.

Όπως μπορούμε να δούμε στην σκιαγράφηση που έχει ανεβάσει η Βουλγαρία φαίνεται να είναι… μέχρι το Αιγαίο, έχοντας «προσαρτήσει» ουσιαστικά μεγάλο μέρος της Μακεδονίας.

Δείτε τη φωτογραφία: 

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 361


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα