ΕΓΚΛΗΜΑ. Μετατρέπουν σε «πολιτικούς κομπάρσους» την αφρόκρεμα των ειδικών δυνάμεων της χώρας!

ΕΓΚΛΗΜΑ. Μετατρέπουν σε «πολιτικούς κομπάρσους» την αφρόκρεμα των ειδικών δυνάμεων της χώρας!

21 Αυγούστου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:722
Μοίρασέ το

 

Στην Εύβοια και στα Βίλια, κατέρρευσε το επιτελικό κράτος.

Και για να καλυφθεί αυτή η κατάρρευση, εφευρέθηκε αυτή η προσβλητική συμπεριφορά στους πλέον εκπαιδευμένους των ενόπλων δυνάμεων.

Διπλό έγκλημα λοιπόν. Αποδυναμώνεις το πλέον επίλεκτο σώμα, για να καλύψεις την παροιμιώδη ανικανότητα σου να προστατεύσεις το έθνος.

Ο τίτλος, είναι μισός. Θα έπρεπε να γράφει: “Μετατρέπουν ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΦΛΩΡΟΥ (όνομα και πράγμα), σε «πολιτικούς κομπάρσους» την αφρόκρεμα των ειδικών δυνάμεων της χώρας!

Κι εγώ προσεύχομαι να σηκωθεί αυτή η ΑΦΡΟΚΡΕΜΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ:

ΟΥΚατζήδες, είστε Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

ΠΡΑΞΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΑΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Φλώρε, είσαι φλώρος όνομα και πράγμα…

ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΛΕΚΤΑ ΣΩΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΘΕΣΗ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΤΗΣ ΧΑΛΔΑΙΑΣ.

 

ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΣΚΥΨΕΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΛΕΞΗ.

ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΗΣ.

 

Αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες στην πατρίδα μας, αποτελούν προσβολή για το στράτευμα και το εθνόσημο.

Κυρίως όμως, συνιστούν ασέβεια για τους επίλεκτους του ελληνικού στρατού, τα ΟΥΚ, τους πεζοναύτες, τους καταδρομείς, την αιχμή του δόρατος της εθνικής άμυνας.

Με αποκλειστική ευθύνη των στρατιωτικών προϊσταμένων που υπακούουν στις ελεεινές εντολές των πολιτικών τους αφεντικών, η αφρόκρεμα του στρατεύματος μετατρέπεται σε κομπάρσους πολιτικής προπαγάνδας, για να αμβλυνθούν οι εντυπώσεις μετά την τρομακτική καταστροφή από τις ανεξέλεγκτες πυρκαγιές.

Δημοσιεύθηκε σε διάφορα μέσα λοιπόν ότι ο στρατός και η αστυνομία θα περιπολούν στα δάση επί τη βάσει «σχετικού σχεδίου πρόληψης πυρκαγιών».

Το κείμενο της σχετικής «είδησης» περί εφαρμογής από σήμερα του σχεδίου πρόληψης πυρκαγιών, βρίσκεται πανομοιότυπο (και όταν λέμε πανομοιότυπο το εννοούμε) σε πολλές εφημερίδες και ιστοτόπους.

Είναι σαφές ότι δεν πρόκειται περί δελτίου Τύπου, (σε αντίθετη περίπτωση θα υπήρχε μνεία της πηγής, κάποιο Υπουργείο, Αρχηγείο ΕΛ.ΑΣ. κλπ), αλλά περί μιας ακόμη μεθόδου επιτελικής επικοινωνίας του «επιτελικού Κράτους» με τους επιτελείς του στα διάφορα ΜΜΕ και οφείλουμε να παραδεχθούμε στον τομέα της προπαγάνδας τα πάει σχετικά καλά.

Το να ταπεινώνεις όμως τους πλέον εκπαιδευμένους και επίλεκτους άντρες που διαθέτεις για την εθνική άμυνα, υποχρεώνοντας τους να συμμετέχουν ως κομπάρσοι στην ανεύθυνη πολιτική προπαγάνδα, είναι χτύπημα για την ίδια την εθνική άμυνα.

Να υποχρεώνεις τις ειδικές δυνάμεις της χώρας, να «παρελαύνουν» σε βάρκες αραγμένες σε παραλίες, και σε λαγκάδια, με γυαλισμένο μαύρο άρβυλο και παραλλαγή με τσάκιση, συνιστά μία άθλια, πολιτικάντικη πράξη.

Να υποχρεώνεις οικογενειάρχες που είναι εκπαιδευμένοι να πολεμούν και όχι να κάνουν δασοπυρόσβεση, να αφήνουν τις οικογένειές τους για ολόκληρα μερόνυχτα, όχι για να πολεμήσουν, αλλά για να πλαισιώσουν την προπαγάνδα συγκάλυψης της πολιτικής αποτυχίας, συνιστά πράξη εχθρική στα πρόσωπα τους.

Και αυτό, μόνο και μόνο για να δείξεις στις κάμερες, ότι έβγαλες τον στρατό να φυλάει τα δάση!

Τα δάση που άφησες επιδεικτικά να καούν, με τις φωτιές σε όλα τα μέτωπα να σβήνουν στην θάλασσα!

Στην Εύβοια και στα Βίλια, κατέρρευσε το επιτελικό κράτος.

Και για να καλυφθεί αυτή η κατάρρευση, εφευρέθηκε αυτή η προσβλητική συμπεριφορά στους πλέον εκπαιδευμένους των ενόπλων δυνάμεων.

Διπλό έγκλημα λοιπόν.

Αποδυναμώνεις το πλέον επίλεκτο σώμα, για να καλύψεις την παροιμιώδη ανικανότητα σου να προστατεύσεις το έθνος.

Τους τσακίζεις το ηθικό, μετατρέπει τους πρωταγωνιστές της μάχης σε κομπάρσους της πολιτικής, τους στερείς τις οικογένειές τους, τους υποχρεώνεις να πληρώνουν οι ίδιοι ακόμα και την διατροφή τους, και συγχρόνως να εμφανίζονται ατσαλάκωτοι και γυαλισμένοι, ενώ υποτίθεται ότι περιπολούν σε δύσβατές περιοχές.

Επειδή το θέμα εκτός από προσβλητικό είναι και εθνικά επικίνδυνο, εάν αυτή η κατάσταση συνεχιστεί, θα επανέλθουμε με ονόματα.

Ονόματα στρατηγών, διότι τα ονόματα των πολιτικών είναι γνωστά και απαξιωμένα.

Στρατηγοί όμως που επιτρέπουν την κακοποίηση των αντρών τους, για να προσφέρουν υπηρεσίες στους πολιτικούς τους προϊσταμένους, ώστε να ευνοηθούν στην καριέρα και την εξέλιξη τους, δεν αξίζει να φέρουν ούτε τα άστρα, ούτε το εθνόσημο.

 

 

Πηγή: newsbreak.gr

 

Πηγή

Προβολές : 722


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα