Με απλά, μη επιστημονικά, λόγια...  Το λιγότερο που θα κάνει αυτό το εμβόλιο είναι μαζικοί καρκίνοι.

Με απλά, μη επιστημονικά, λόγια... Το λιγότερο που θα κάνει αυτό το εμβόλιο είναι μαζικοί καρκίνοι.

24 Νοεμβρίου, 2020 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:764
Μοίρασέ το
Με απλά, μη επιστημονικά, λόγια...  Το λιγότερο που θα κάνει αυτό το εμβόλιο είναι μαζικοί καρκίνοι.

Πως μπορούμε να το αποφύγουμε;

Μόνο με μαζική διεθνή επιστημονικά τεκμηριωμένη νομική αντίδραση με αίτημα τα “ανθρώπινα δικαιώματα”!

Σε όλες τις χώρες του δυτικού λεγόμενου κόσμου, αλλά και σε άλλες εκτός των αυταρχικών, όπως η Κίνα, έχουν προσφύγει ήδη υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ομάδες νομικών.

Μαζί τους έχουν δεκάδες χιλιάδες επιστήμονες υγειονομικούς και παρεμφερείς, σε μια προσπάθεια να απαλλάξουν τον άνθρωπο από την κατάλυση της ύπαρξής του.

Στην Ελλάδα ακούσατε για καμιά συστηματικά οργανωμένη προσπάθεια;

Με απλά, μη επιστημονικά, λόγια...  Το λιγότερο που θα κάνει αυτό το εμβόλιο είναι μαζικοί καρκίνοι.

Με απλά, μη επιστημονικά, λόγια ………..

Το λιγότερο που θα κάνει αυτό το εμβόλιο είναι μαζικοί καρκίνοι.

Νόσος αθεράπευτη, τουλάχιστον για τον απλό κόσμο που δεν έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τις άγνωστες σε εμάς θεραπευτικές γενετικές μεθόδους αναστροφής της “εγγραφής” στο DNA των πληροφοριών που προκαλούν καρκίνο.

Προφανώς αυτές οι “τεχνολογικές ιδέες” ελέγχου των πληθυσμών έχουν προέλθει από τις γνώσεις των τελευταίων χρόνων για την επιγενετική, η οποία έχει εξελιχθεί και εξελίσσετε ανεξέλεγκτα πλέον σε ξεχωριστή επιστήμη (δέστε και τροποποιημένα τρόφιμα).

Με τις γνώσεις τις επιγενετικής, ανακάλυψαν και μας φανέρωσαν εδώ και περίπου 10 χρόνια (ανακοινώσεις) ότι μόρια (γονίδια) από κάποιους ιούς μπορούν να ενσωματωθούν στο DNA του ξενιστή κυττάρου.

Μετά την ενσωμάτωση μένουν “ήσυχα” για πολύ μεγάλα χρονικά διαστήματα (μεγάλος χρόνος επώασης), Υπό συνθήκες ευνοϊκές για αυτά (καταπόνηση, ψυχική αδυναμία, κακή διατροφή, άλλα νοσήματα κτλ), δηλαδή αρνητικό για τον ξενιστή περιβάλλον, το ανοσοποιητικό του σύστημα αδυνατεί να ανταπεξέλθει και τα γονίδια αυτά “ξυπνούν” και αρχίζουν να επιτελούν το έργο τους;

Έργο τους είναι να πολλαπλασιάσουν το “γονέα” τους, δηλαδή το μόριο από το οποίο προήλθαν.

Eπειδή, όμως είναι ενσωματωμένα στο DNA του κυττάρου ξενιστή, αντί να πολλαπλασιάσουν τα αρχικά μόρια από τα οποία προήλθαν, πολλαπλασιάζουν το κύτταρο που τα φιλοξενούσε ακόμη και για χρόνια.

Καρκίνος είναι ο ανεξέλεγκτος πολλαπλασιασμός κυττάρων.

Άρα, τα μόρια αυτά, δρώντας λόγω της ενσωμάτωσης ως γονίδια του κυττάρου ξενιστή, πολλαπλασιάζουν ανεξέλεγκτα τα κύτταρα που τα φιλοξενούν, προκαλώντας καρκίνο.

Αυτή την δράση κάποιων ιών δεν την γνώριζαν οι ιολόγοι, πριν την μεγάλη εξέλιξη της μοριακής ιολογίας (30 τελευταία χρόνια) και κυρίως την εξέλιξη της επιγενετικής (συνέπεια της μοριακής μικροβιολογίας-βιολογίας).

Ακόμη και σήμερα είναι δύσκολο να αναγνωριστούν μόρια του κυττάρου ξενιστή, που έχουν προέλευση από ιό.

Έτσι, πρώτον δεν γνωρίζουμε πόσοι ιοί έχουν μόρια (γονίδια) ικανά να ενσωματωθούν σε κύτταρα ζώων (ο άνθρωπος ανήκει στο βασίλειο των ζώων!!!= σπονδυλωτό).

Έχουν, όμως αναγνωριστεί τουλάχιστον έξη καρκινογόνοι ιοί, οι οποίοι υπολογίζεται ότι προκαλούν από 10-20% των καρκίνων παγκοσμίως.

Δηλαδή στην Ελλάδα που ετησίως πεθαίνουν 30.000 άνθρωποι από ή με καρκίνο, 3000-60000 εξ αυτών οφείλονται σε μολύνσεις από ιούς.

Δύσκολο να αποδειχθεί, άρα και εύκολα “κουκουλώνεται” και όπως καταλαβαίνετε ποτέ δεν θα συνδεθεί με ένα εμβόλιο μια τέτοια κατάσταση!!!!!

Ένας από αυτούς τους καρκινογόνους ιούς λέγεται Ebstain – Barr (τα ονόματα αυτών που τον ανακάλυψαν), γνωστός και ως EBV ή ιός του φιλιού” (είναι στο σάλιο μας), από τον οποίο είναι μολυσμένο πάνω από το 80% των ανθρώπων της υφηλίου, όμως κανένας δεν μιλάει για αυτόν, αν και προκαλεί σωρεία άλλων σοβαρών νοσημάτων γνωστών σε όλους τους λοιμωξιολόγους!

Τους “ερέθισε” ο κορωνοϊός!

Ξέρω ότι αναρωτιέστε γιατί.

Πρώτον γιατί αυτός πλέον ενδημεί (υπάρχει παντού), άρα όλοι οι επιστήμονες τον γνωρίζουν και αφού τον γνωρίζουν δεν παρασύρονται εύκολα (δεν γίνονται υποχείρια) σε καταστάσεις πανικού και φόβου.

Δεύτερον, και κυριότερο, αν και φαίνεται να προκαλεί σωρεία θανάτων, δεν προκαλεί αναπνευστικά και δεν περιπλέκει φανερά “υποκείμενα νοσήματα”, άρα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μοχλός, υποκίνησης φόβου, πανικού, και ιατρικής υποταγής, σε αποδοχή μέσων “σωτηρίας”, όπως το εμβόλιο, που αν και άγνωστης τεχνολογίας για τις επιπτώσεις της , θα μας επιβάλλουν να αποδεχτούμε.

Πως μπορούμε να το αποφύγουμε;

Μόνο με μαζική διεθνή επιστημονικά τεκμηριωμένη νομική αντίδραση με αίτημα τα “ανθρώπινα δικαιώματα”!

Σε όλες τις χώρες του δυτικού λεγόμενου κόσμου, αλλά και σε άλλες εκτός των αυταρχικών, όπως η Κίνα, έχουν προσφύγει ήδη υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ομάδες νομικών.

Μαζί τους έχουν δεκάδες χιλιάδες επιστήμονες υγειονομικούς και παρεμφερείς, σε μια προσπάθεια να απαλλάξουν τον άνθρωπο από την κατάλυση της ύπαρξής του.

Στην Ελλάδα ακούσατε για καμιά συστηματικά οργανωμένη προσπάθεια;

Μια κίνηση συνένωσης στη διεκδίκηση δικαιωμάτων;

Προσωπικά ψάχνω μια ομάδα να ενώσω τη φωνή μου, αλλά επί ματαίω!!

Υπάρχουν κάποιοι “μοναχικοί λύκοι”, που περισσότερο φαίνονται ως να καπηλεύονται την ευκαιρία της προβολής, παρά να δουλεύουν για το κοινό καλό!!

Άρα μην αισιοδοξείτε για ένα καλύτερο αύριο σε αυτό τον τόπο, αλλά να ελπίζετε γιατί και θαύματα γίνονται. .

Για να μάθετε περισσότερα για την επιγενετική πηγαίνετε στα παρακάτω:
https://science.fandom.com/el/wiki/%CE%95%CF%80%CE%B9%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE

https://www.lecturesbureau.gr/1/epigenetiki/

https://www.mednutrition.gr/portal/lifestyle/diatrofi/15911-epigenetiki-kai-diatrofi-eimaste-o-ti-trome

http://physics4u.gr/blog/2017/07/08/%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%AE-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B5/

και άλλα πολλά……..

 

Scorpion

ΥΓ: κάποια στιγμή θα σας γράψω γιατί έχουν τόση μεγάλη σημασία οι ιοί στην επιστήμη της επιγενετικής.

Είναι ο τρόπος επιβίωσής τους στη φύση!!!!!!!!!!

 

Πηγή σχολίου

Προβολές : 764


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα