Με κομμένη την ανάσα όλος ο πλανήτης με τα ραγδαία γεγονότα στις ΗΠΑ. Ενεργοποίηση EAS από Ν.Τραμπ; – Φήμες για εμπλοκή των ΕΔ – Έκλεισε ο εναέριος χώρος στην Ουάσιγκτον

11 Ιανουαρίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:336
Μοίρασέ το

Ο εκπρόσωπος του Αμερικανού ΓΕΕΘΑ, Nτέιβιντ Μπάτλερ επιβεβαίωσε ότι «το τηλεφώνημα πραγματοποιήθηκε και υπήρξε ενημέρωση για τις διαδικασίες ελέγχου των πυρηνικών».

Να συμπληρώσουμε ότι το 70% των στρατιωτικών υποστηρίζουν Ν.Τραμπ, αλλά δεν μπορεί κανείς να φανταστεί εμπλοκή των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων  στην εσωτερική πολιτική σύγκρουση, έστω και αν αυτή έχει ξεφύγει από ότι μπορούσε κανείς να υποθέσει ως «εντός των ορίων της λογικής».

 

 

Με κομμένη την ανάσα όλος ο πλανήτης.

Κάποιοι που γνωρίζουν, λένε πως… ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ… ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ.

Φροντίστε να έχει προμηθευτεί ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ γιατί το τσουνάμι θα είναι παγκόσμιο.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Σ. ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ…. ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

Σε ακραίες καταστάσεις κινδυνεύουν να οδηγηθούν οι ΗΠΑ, καθώς η σύγκρουση του παλαιού συστήματος διακυβέρνησης με το ριζοσπαστικό σύστημα αλλαγής που εκπροσωπεί ο απερχόμενος (;) πρόεδρος Ν.Τραμπ, φαίνεται ότι τις επόμενες ώρες θα κορυφωθεί.

Τρία γεγονότα δείχνουν ότι οδεύουμε προς τις δραματικότερες ώρες που έχει ζήσει ο πλανήτης μετά το πραξικόπημα του Αυγούστου του 1991 στην Ρωσία όταν επιχειρήθηκε από τους κομμουνιστές να επανέλθουν στην εξουσία και να αναλάβουν τον έλεγχο του πυρηνικού οπλοστασίου:

Πρώτον ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ν.Τραμπ είναι έτοιμος να ενεργοποιήσει το σύστημα Συναγερμού Έκτακτης Ανάγκης που παρακάμπτει όλα τα συμβατικά ΜΜΕ (τηλεόραση, διαδίκτυο, ραδιόφωνο κλπ.)  για να απευθύνει μήνυμα εξέγερσης στους πολίτες των ΗΠΑ!

Ως απάντηση, φυσικά στην απόφαση των κυρίαρχων διαδικτυακών Μέσων, από Google, μέχρι Fb, Amazon, Tweet, Twitch να απαγορεύσουν την επικοινωνία του Ν.Τραμπ με τους πολίτες των ΗΠΑ, ακόμα και μέσω του Parler, του Μέσου που χρησιμοποιούν δεκάδες εκατομμύρια δεξιοί Αμερικανοί για να επικοινωνούν.

Το σύστημα Συναγερμού Έκτακτης Ανάγκης ( EAS ) είναι ένα εθνικό σύστημα προειδοποίησης στις Ηνωμένες Πολιτείες που τέθηκε σε ισχύ την 1η Ιανουαρίου 1997 και συντονίζεται από κοινού από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης (FEMA), την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών (FCC) και την Εθνική Ωκεάνια και Ατμοσφαιρική Διοίκηση (NOAA). 

Το σύστημα έχει σχεδιαστεί κυρίως για να επιτρέπει στον πρόεδρο να απευθύνεται στη χώρα παρεμβαίνοντας στο πρόγραμμα όλων των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών, σε περίπτωση εθνικής έκτακτης ανάγκης.

Το Ολοκληρωμένο Δημόσιο Σύστημα Προειδοποίησης και Προειδοποίησης (IPAWS) χρησιμοποιείται ως backend για τη διανομή πληροφοριών προειδοποίησης μέσω EAS και σχετικών τεχνολογιών, όπως Wireless Alerts Alerts (WEA), χρησιμοποιώντας Common Alerting Protocol (CAP). 

Τα μηνύματα EAS μεταδίδονται κυρίως μέσω επίγειου και δορυφορικού ραδιοφώνου και τηλεόρασης (συμπεριλαμβανομένης της εκπομπής και της πολυκαναλικής τηλεόρασης ), τα οποία υποχρεωτικά συμμετέχουν στο σύστημα. 

Εκατομμύρια SMS έχουν σταλεί τις τελευταίες ώρες με την ακόλουθη ενημέρωση:

Δεύτερον οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις έχουν τεθεί στην μέση της πρωτοφανούς πολιτικής διαμάχης.

Όπως μεταδίδουν οι New York Times η δημοκρατική πρόεδρος της Βουλής Νάνσι Πελόζι, ζήτησε από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου, στρατηγό Μάρλι Μίλεϊ, να περιορίσει την πρόσβαση του προέδρου στο πυρηνικό οπλοστάσιο, αλλά εισέπραξε την άρνησή του, καθώς αυτό θα ήταν ένα καθαρό στρατιωτικό πραξικόπημα, έστω αν το νομιμοποιούσε το 52,5% των ψηφοφόρων των Δημοκρατικών.

Ο εκπρόσωπος του Αμερικανού ΓΕΕΘΑ, Nτέιβιντ Μπάτλερ επιβεβαίωσε ότι «το τηλεφώνημα πραγματοποιήθηκε και υπήρξε ενημέρωση για τις διαδικασίες ελέγχου των πυρηνικών».

Να συμπληρώσουμε ότι το 70% των στρατιωτικών υποστηρίζουν Ν.Τραμπ, αλλά δεν μπορεί κανείς να φανταστεί εμπλοκή των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων  στην εσωτερική πολιτική σύγκρουση, έστω και αν αυτή έχει ξεφύγει από ότι μπορούσε κανείς να υποθέσει ως «εντός των ορίων της λογικής».

Τρίτον, πριν από λίγο έκλεισε ο εναέριος χώρος επάνω από την Ουάσιγκτον. Θεωρητικά έκλεισε γιατί αρρώστησε από κορωνοϊό ένας ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας. Mετά διέρρευσαν πληροφορίες για «πιθανό τρομοκρατικό κτύπημα του Ιράν ως αντίποινα στην δολοφονία Σουλεϊμανί».

Πόσο πιθανό είναι αυτό; Εν συνεχεία υπήρξαν φήμες ότι έκλεισε επειδή μετακινήθηκε εκτός Λευκού Οίκου ο Ν.Τραμπ με την συνοδεία μαχητικών της USAF.

Δηλαδή για μετακίνηση του αεροσκάφους της προεδρίας “Air Force 1” αλλά δεν παύει ως γεγονός να είναι πρωτοφανές.

Η επίσημη δικαιολογία είναι ότι απολυμαίνουν την αίθουσα Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας για τις πτήσεις πάνω από τα 18.000 πόδια εξαιτίας ενός ελεγκτή ο οποίος βρέθηκε θετικός στον ιό.

Δείτε την εικόνα της εναέριας κυκλοφορίας στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ, τώρα:

 

Πηγή

Προβολές : 336


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα