Με μηνύσεις σε SKY, OPEN και υπουργό δικαιοσύνης, απαντά ο Νίκος Αντωνιάδης, για την διασπορά ψευδών ειδήσεων για τον κορονοϊο. Προκαλεί σε παραίτηση τον Τσιάρα!!

Με μηνύσεις σε SKY, OPEN και υπουργό δικαιοσύνης, απαντά ο Νίκος Αντωνιάδης, για την διασπορά ψευδών ειδήσεων για τον κορονοϊο. Προκαλεί σε παραίτηση τον Τσιάρα!!

2 Σεπτεμβρίου, 2020 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:545
Μοίρασέ το
 
Νίκος Αντωνιάδης: “Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ (Μ.Μ.Ε.), ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ” ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ FAKE NEWS ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ:

ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ,ΤΗΝ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε.
ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ :
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ Μ.Μ.Ε.
ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!
ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ !!”
 

 
 
Κάποιος έπρεπε να κάνει την αρχή… και την κάνει ο νομικός Νίκος Αντωνιάδης.
 
Θα καθίσει στο σκαμνί… ΟΛΕΣ ΤΙΣ “ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΑΣΚΗΣΑΝ Σ’ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
 
Τα λόγια του Αρχισυντάκτη των New York Times, αποκαλύπτουν τον βρώμικο ρόλο της συντριπτικής πλειοψηφίας των αργυρώνητων ΜΜΕ και είναι πιο επίκαιρα από ποτέ.
 
ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ, ΝΙΚΟ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
 
 
Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ (Μ.Μ.Ε.), ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ” ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ FAKE NEWS ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ:
ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ,
ΤΗΝ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε.
 
 
ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΣΙΑΡΑ ,
ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥ ,
ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΕΜΑΤΑ:
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ,
ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ Ε Ν Ο Χ Η Σ
 
 
________________
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ OPEN ΓΙΑ ΤΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:
ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ
_______________
ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ :
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ Μ.Μ.Ε.
ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!
ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ !!
 
_______________
ΠΡΩΤΑ Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΗΔΗ ΠΕΙ,
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε.
_______________
ΚΩΣΤΑ ΤΣΙΑΡΑ, ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ,
ΣΤΙΣ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΕΙΠΕΣ ΣΤΟΥΣ “ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ” , ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ “ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥΣ” ΚΑΙ “ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ” , ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΑΪ, ΕΥΓΕΝΙΔΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ :
“Επιπλέον, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι είναι γύρω μας πλέον, στο κοντινό μας περιβάλλον, οικογενειακό ή φιλικό, οι οποίοι έχουν χάσει τη ζωή τους από τον κορωνοϊό. Άρα δεν μιλάμε για κάτι το οποίο δεν είναι αληθινό” !!!
 
Προσπάθησες να πείσεις τους Έλληνες πολίτες ότι ο “θανατηφόρος ιός” είναι αληθινός, με τον ισχυρισμό ότι ΠΛΕΟΝ άνθρωποι που είναι ΓΥΡΩ ΜΑΣ, άνθρωποι που είναι στο ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, άνθρωποι που είναι στο ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, άνθρωποι που είναι στο ΦΙΛΙΚΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, έχουν ΧΑΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ.
 
Αυτά τα είπες στις 24 Αυγούστου. Το “πλέον” το είπες για να μας πεις ότι, ήταν που ήταν επικίνδυνος ο ιός, τώρα “πλέον” σκοτώνει ανθρώπους στο κοντινό, οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον μας.
Αυτά τα είπες εν γνώσει των στοιχείων του Εθνικού Οργανισμού Δημίοσιας Υγείας. Χθες τα έβγαλα.
 
Στοιχεία που ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ότι “πλέον” οι θάνατοι ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΩΘΕΙ σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα.
 
140 νεκρούς έχει καταγράψει ο Ε.Ο.Δ.Υ. στην πρώτη περίοδο Ιανουαρίου – Απριλίου 2020. Τότε που το μεγαλύτερο διάστημα μας είχατε όλους κλειδωμένους μέσα.
 
Και οι νεκροί αυτοί ήταν ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ, μικροβιολόγε υπουργέ “Δικαιοσύνης”, στη δεύτερη περίοδο Μαΐου-Αυγούστου. 126 !!
 
Τώρα που οι νέοι ξεσαλώσανε, τώρα που παραβιάστηκε ό,τι μέτρο υπήρχε και δεν υπήρχε για την προστασία μας από τον “θανατηφόρο” ιό σας, τώρα που άνοιξαν τα σύνορα, τώρα, τώρα, τώρα.
 
14 ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ !!
 
Στην περίοδο που εσύ βγαίνεις και λες ότι “οι άνθρωποι πεθαίνουν ΠΛΕΟΝ γύρω μας, στο κοντινό, οικογενειακό ή φιλικό περιβάλλον”.
 
Αυτό που είπες θα ήταν αλήθεια εάν είχαν ΑΥΞΗΘΕΙ και μάλιστα ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ οι νεκροί, ώστε να βγαίνεις και να λες με τόση βεβαιότητα ότι άνθρωποι πεθαίνουν γύρω μας.
 
Αλλά εσύ είπες ΨΕΜΑΤΑ, μικροβιολόγε υπουργέ “Δικαιοσύνης” !!
 
Διέδωσες χειρίστου είδους FAKE NEWS, Κώστα Τσιάρα.
 
 
Και, μάλιστα, είπες και ΑΛΛΟ ΨΕΜΑ.
 
Ότι οι άνθρωποι πεθαίνουν ΑΠΟ κορωνοϊό.
 
Ενώ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ότι τα ίδια τα φιλαράκια σου, ο Ε.Ο.Δ.Υ. και οι μισθοφόροι τρομοκράτες επιστήμονές σας, μιλάνε για ένα 95% θανάτων ανθρώπων με ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ που πέθαναν ΜΕ κορωνοϊό.
Ως μία από τις αιτίες θανάτου.
 
Δηλαδή στους 126 ανθρώπους που πεθαίνουν “πλέον” δίπλα μας τους τελευταίους τέσσερις μήνες, μόνο οι ΕΞΙ (6) πέθαναν ΑΠΟ κορωνοϊό. Και πάλι αυτά είναι με τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
 
Εγώ έχω ζητήσει από τον πρόεδρο του Ε.Ο.Δ.Υ. τα πιστοποιητικά θανάτου και των 266 νεκρών. Να δούμε από τι πραγματικά πέθαναν.
 
Σε μία εκπομπή στην οποία βγήκες για να μας κατηγορήσεις όλους εμάς ως συνωμοσιολόγους και να μας συκοφαντήσεις σε όλο το Πανελλήνιο.
 
Σε μία εκπομπή στην οποία βγήκες για να τρομοκρατήσεις τον κόσμο και να του πεις ότι οι άνθρωποι πεθαίνουν γύρω μας πλέον. Και να ψάχνει ο κόσμος να βρει ανθρώπους που είναι γύρω του, στο κοντινό, στο οικογενειακό και στο φιλικό περιβάλλον του. Και να μη βρίσκει.
 
Αλλά να σου λέει, αφού το βεβαιώνει ολόκληρος υπουργός έτσι θα είναι.
 
Απλώς δεν είναι στο δικό μου περιβάλλον, θα είναι στων άλλων.
 
Και έτσι, δεν θα βγει το βράδυ να φάει, δεν θα βγει να ψωνίσει, δεν θα πάει το τριήμερο στο νησάκι που είχε κανονίσει, δεν θα βγει να διασκεδάσει.
Γιατί δεν θα θέλει να πεθάνει κι αυτός. Ή να πεθάνουν οι άνθρωποι γύρω του.
 
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ FAKE NEWS, μικροβιολόγε !!
Γιατί με ΑΥΤΑ τα ψεύδη προκαλείται ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. Σύμφωνα με το άρθρο 191 του Ποινικού Κώδικα για τη διασπορά ψευδών ειδήσεων.
 
Όλα τα άλλα που έχετε στείλει στον Εισαγγελέα ως δήθεν “διασπορά ψευδών ειδήσεων” είναι σκέτες μπούρδες, άσχετοι!!
Αλλά το κυριότερο: Τα δικά μας είναι τα μόνα REAL NEWS, μικροβιολόγε.
 
Κώστα Τσιάρα, είπες:
“Σήμερα προβλέπεται έως 3 χρόνια φυλάκιση για όσους διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις. Αν όμως η ζημιά είναι πολύ μεγάλη, θα αυστηροποιήσουμε τις ποινές”
 
Είναι η μόνη πραγματικά καλή υπηρεσία που μπορείς να προσφέρεις στους δυστυχείς πολίτες που έχουν την ατυχία να σε έχουν υπουργό “Δικαιοσύνης” :
Να αυστηροποιήσεις τις ποινές για τα fake news.
 
Γιατί η ζημιά που γίνεται από σένα, την παρέα σου και τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΕΓΑΛΗ. Και πρέπει να πληρώσουν για τη ζημιά αυτή.
Τη ζημιά των ψεμάτων σας στην ΑΛΗΘΕΙΑ.
 
Αυτή η υπόθεση θα τελειώσει.
 
Στη Γερμανία εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι ξεχύθηκαν στους δρόμους του Βερολίνου.
 
Και τα δικά σας μέσα μαζικής εξαπάτησης μας έλεγαν για “σύναξη αντιεμβολιαστών, συνωμοσιολόγων και ακροδεξιών”.
 
Στη Γερμανία που είχατε όλοι σας το πρώτο δικαστικό ράπισμα.
Με απόφαση που περιμένω να μου στείλουν οι Γερμανοί συνάδελφοί μου.
Για να την κάνω σημαία μου.
Για να ανοίξω τα μάτια στους Έλληνες δικαστές και εισαγγελείς.
Για να πάρουν θάρρος. Για να ξέρουν ότι δεν θα είναι μόνοι τους.
 
Κάθε μέρα ξυπνάνε όλο και περισσότεροι πολίτες από τη χειμερία νάρκη στην οποία τους έχετε ρίξει με το δηλητήριο που τους ποτίζετε, παρέα με τους δημοσιογράφους σας, που τους έχετε εξαγοράσει με βρώμικα χρήματα και παροχές.
Αλλά δεν θα τελειώσει “αναίμακτα” για τους δράστες των εγκλημάτων σε βάρος των Ελλήνων πολιτών.
Και ένας από τους δράστες είναι τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης.
 
Και η αρχή θα γίνει με τον ΣΚΑΪ. Και το εμετικό αυτό βίντεο.
Μαζί με το OPEN. Για το άθλιο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο οποίο “παίζανε” την ανάρτησή μου για τον ορισμό του κρούσματος και τα τεστ. Λίγη ώρα αφού είχε βγει ο Χρυσοχοΐδης και είπε ότι στέλνει στη Δίωξη και στον Εισαγγελία τα fake news στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 
Και για να με αναγνωρίσουν οι χιλιάδες φίλοι μου και ακόλουθοί μου, έπρεπε να παίξουν μία ανάρτησή μου που να παραπέμπει σε μένα.
 
Και ανέβασαν ανάρτησή μου με τη φωτογραφία ενός κειμένου που είχα χρωματίσει και είχα χειρόγραφες σημειώσεις μου πάνω της.
Και με αναγνώρισαν. Δεκάδες οι τηλεφωνικές κλήσεις, δεκάδες τα μηνύματα, στο κινητό και στο messenger.
 
Μία φωτογραφία ενός κειμένου. Της εκτύπωσης από την επίσημη ιστοσελίδα της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας του Υπουργείου Υγείας.
Για τον ορισμό του κρούσματος. Που προϋποθέτει οξεία λοίμωξη ή νόσο του αναπνευστικού. Και για τα τεστ. Που δεν ανιχνεύουν ειδικά τον Covid-19 αλλά όλους τους κορωνοϊούς.
 
Και έστειλαν στη Δίωξη και τον Εισαγγελέα τον …Κικίλια.
Γιατί το κείμενο είναι δικό του. Του Υπουργείου του.
Γιατί πολύ έξυπνους δεν τους λες…
 
[Δείτε το εμετικό video. Την “αγανάκτηση” των δημοσιογράφων για τα “fake news” που τον ρωτάνε με «αγωνία» “τι θα γίνει με τα fake news” και «διαμαρτύρνται» “εδώ τίθεται ζήτημα δημόσιας υγείας, κύριε υπουργέ”!!!
 
 
 
Εκατοντάδες και πάλι τα σχόλια και οι κοινοποιήσεις, από τα πρώτα λεπτά της ανάρτησης του κ. Αντωνιάδη.
 
Παραθέτω κάποια σχόλια που ξεχώρισα, γιατί αποδεικνύουν πως ενώ η Ελληνική κοινωνία, έχει αρχίσει να αφυπνίζεται και να αντιδρά στα δόλια σχέδιά τους… αρκετοί όμως, έχουν υποστεί το ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ, και έχουν ερωτευθεί ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ…
 
ΕΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΟΧΙ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
 
Πρόκειται για αισχίστου μορφής συμμορία που καταδυναστεύει την Ελληνική κοινωνία πολλά χρόνια τώρα..
 
Έχουν κάνει το λάθος όμως ΟΙ ΣΆΠΙΟΙ νεοταξίτες δούλοι του συστήματος, να θελήσουν να χρησιμοποιήσουν τα παιδιά μας ως πειραματόζωα..
 
Και απ’ την άλλη, να βαθύνουν τον διχασμό ανάμεσα στην κοινωνία & τους γονείς, με την βοήθεια της βρώμικης προπαγάνδας τους.. αδιαφορώντας δε για κάθε είδους συνέπεια στην σωματική και ψυχική υγεία κάθε παιδιού..
 
Άθλια ανθρωπόμορφα δίποδα, που υπακούουν στις εντολές που παίρνουν, ξεπερνώντας ακόμα και την Γκεμπελιστική στρατιά του 3ου Ράιχ..
 
Έχουν κάνει ένα τραγικό λάθος όμως…
Έχουν φτάσει τις “ορέξεις τους”, ένα βήμα πριν κάνουν ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΌΖΩΑ…. και έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν τι πρόκειται να συμβεί..
 
Ότι όσοι και να είναι οι υποταγμένοι κ ανελεύθεροι γονείς..η αντίδραση μας θα είναι γι αυτούς ολέθρια..
 
το ωστικό κύμα δε, ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ!!!
 
Κύριε Αντωνιάδη είμαστε μαζί σας!!!
 
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ & ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΆΡΣΗ ΑΥΤΏΝ ΤΩΝ ΆΘΛΙΩΝ ΜΈΤΡΩΝ !!!!!

 
Συμμορία της χειρότερης μορφής, απειλούν όχι μόνο την υγεία και την ευημερία των πολιτών αλλα και την ανθρώπινη υπόσταση μας με τις ανεκδιηγητες αποφάσεις που έχουν λάβει ολη αυτη την περίοδο.
 
Ακομα και τωρα που εχει καταρρευσει η φαρσα της πανδημίας εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τα καταπτυστα μεσα μαζικης εξαπάτησης, σπέρνοντας τον πανικό και το φόβο ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ σε ανθρώπους που οι ιδιοι εχουν καταστρέψει.
 
Ναι αδερφέ μου , πρέπει ολοι αυτοι να απολογηθούν ενώπιον Θεου και ανθρώπων.

 

Πηγαινουμε στην εκκλησία κ κοινωναμε από στον Μάρτιο….καθε Κυριακή!

Κανένας μας,δεν έπαθε τίποτα!
Ο άντρας μου δουλεύει σε εργοστάσιο με 500 άτομα.
Καμια προστασία τόσο καιρό…
Κανενας δεν κόλλησε τίποτα…ολο αυτόν τον καιρό!
Είπαμε, ο συγκεκριμένος ιός είναι επιλεκτικος!
Κολλάει μετά τις 12 τα μεσάνυχτα μέχρι τις 7 το πρωί!!!

 

Οι Έλληνες έχουν υποστεί ευνουχισμό!! Ουδέ μια σχέση έχουμε με τους ένδοξους προπάτορες μας!!!
 
Ολοι με τα φίμωτρα στις ουρές περιμενουν υπομονετικά να κάνουν τη δουλειά τους και τα βάζουν με όποιον δεν φοράει φιμωτρο…
Ξεχάσανε Αρχαίους, ξεχάσανε θρησκείες, Ξεχασανε Θεούς…
 
Η νέα κανονικότητα ήρθε αμαχητί!!!
Γράφε και φώναζε όσο θέλεις ειμαστε πολυ λίγοι φίλε μου!!
 
Ο νεοέλληνας έχει έρωτα με τον βιαστή του!!!
 
Ο Θεός ο ίδιος να κατέβει και να του πει πως δεν πρεπει να φοράει μάσκα ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ!!!!!
 
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 

Πηγή

Προβολές : 545


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα