Με την μάσκα, ΣΑΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ να θέτετε σε κίνδυνο μόλυνσης και λοίμωξης Τον εαυτο σας ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ. Μπορείτε να τους μηνύσετε σύμφωνα με το σπέσιαλ νόμο περί επιδημιών

Με την μάσκα, ΣΑΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ να θέτετε σε κίνδυνο μόλυνσης και λοίμωξης Τον εαυτο σας ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ. Μπορείτε να τους μηνύσετε σύμφωνα με το σπέσιαλ νόμο περί επιδημιών

3 Ιουλίου, 2020 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:608
Μοίρασέ το

Οι υφασμάτινες μάσκες (ΜΗ-νοσοκομειακης χρήσης όπως τις εξαναγκάζει ο ΕΟΔΥ γιατί ΔΕΝ μπορεί να εξαναγκάζει προϊόν που χρησιμοποιείται μόνο από επαγγελματίες και απαιτεί ειδική πιστοποίηση) ΑΥΞΑΝΟΥΝ το κινδυνο μόλυνσης και λοίμωξης …..

Όταν από Σεπτέμβριο αρχίσουν να φαίνονται τα τεράστια προβλήματα υγείας που θα έχουν όσοι ακόμα και σήμερα φορούν μάσκες, ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΤΗΝΗ, ΘΑ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ, ΣΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ…

ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΟΣΩΝ ΣΑΣ ΤΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Nick Kilo

Η δικαιολογία που έχουν δώσει για τη χρήση της μάσκας είναι ότι μειώνει τη διασπορά του ιού και το κίνδυνο μόλυνσης και λοίμωξης.

Ο μόνος τρόπος να δούμε αν αυτό στέκει επιστημονικά είναι να βρούμε μελέτη RCT προ κορονοιου εποχή, απλά και μονο για να θεωρείται αντικειμενική και αμερόληπτη.

Βουαλα……. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4420971/ οι υφασμάτινες μάσκες (ΜΗ-νοσοκομειακης χρήσης όπως τις εξαναγκάζει ο ΕΟΔΥ γιατί ΔΕΝ μπορεί να εξαναγκάζει προϊόν που χρησιμοποιείται μόνο από επαγγελματίες και απαιτεί ειδική πιστοποίηση) ΑΥΞΑΝΟΥΝ το κινδυνο μόλυνσης και λοίμωξης …..

Μόνο με αυτή τη μελέτη που παρέχει αποδείξεις (ως προς αυτό το λόγο που εξαναγκάζουν τη χρήση τους) ότι ΣΑΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ να θέτετε σε κινδυνο μόλυνσης και λοίμωξης Τον εαυτο σας ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ μπορείτε να τους μηνύσετε σύμφωνα με το σπέσιαλ νόμο περί επιδημιών.

 

 

Προβολές : 608


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα