Μητσοτάκης, για  Λέσχη Μπίλντεμπεργκ  και ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΘΑΤΣΕΡ... (βίντεο)

Μητσοτάκης, για Λέσχη Μπίλντεμπεργκ και ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΘΑΤΣΕΡ... (βίντεο)

17 Σεπτεμβρίου, 2020 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 956 προβολές ( Μέτρηση έως 18:48:22 )

 

Μητσοτάκης για λέσχη Μπίλντερμπεργκ:

Μητσοτάκης, για  Λέσχη Μπίλντεμπεργκ  και ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΘΑΤΣΕΡ... (βίντεο)

“Έχω πάει σε πολλά τέτοια φόρα και υπάρχει πολλές φορές ένας κανόνας.
 
Ότι μιλάς ελεύθερα, δεν κρατούνται πρακτικά ακριβώς για να μπορείς να μιλάς ελεύθερα και δεσμεύεσαι να μην αναφερθείς σε συγκεκριμένα πράγματα που έχουν ειπωθεί”.
 
Όπως έγραψε η εφημερίδα ” The Spot Light ” στις 10.07.95, η #Θάτσερ δήλωσε, ότι η μυστική Λέσχη Μπίλντερμπεγκ οργάνωσε την ανατροπή της.
 
“Για μένα είναι τιμή η απόρριψή μου από την Λέσχη Μπίλντερμπεγκ» δήλωσε, και συνέχισε.
 
” Όποιος δεχτεί να παραδώσει στήν Λέσχη την αυτοκυριαρχία της χώρας του είναι εκλεκτός, αλλοιώς απορρίπτεται….
 
“Η Λέσχη”, συνέχισε η πρώην πρωθυπουργός της Αγγλίας, “θα αποτύχει στον στόχο της, να ιδρύσει μία Παγκόσμια Αυτοκρατορία μέχρι το 2002.
 
Θέση της Λέσχης είναι, να υποβαθμιστούν τά Εθνη και να υπάρξει μία Νέα Παγκόσμια Τάξη πραγμάτων, αλλά θα αποτύχουν.
 
Με παραμέρισαν,” συνέχισε, “γιατί αρνήθηκα να παραδώσω την κυριαρχία της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, πού αποτελεί το απαραίτητο βήμα της Λέσχης για την δημιουργία μιάς Παγκόσμιας Κυβέρνησης…”
 

 

Πηγή

Τα λέγαμε κάποιοι, τι πολιτικό ερπετό είναι ο οβρίος Μητσοτάκης, αλλά υπήρξαν τα κομματόσκυλα που για την πάρτη τους, έγιναν συναυτουργοί της καταστροφής της Ελλάδος, ψηφίζοντάς τον…

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν, απλώς επιβεβαιώνουν τον ρόλο του Κούλη…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

(Visited 955 times, 1 visits today)

Ετικέτες: , , , ,

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το