Μια δικογραφία που αγνοείται! Ο αδερφός της Ελένης Ζαρούλια την μήνυσε για υφαίρεση κληρονομιάς από τους γονείς τους.

Μια δικογραφία που αγνοείται! Ο αδερφός της Ελένης Ζαρούλια την μήνυσε για υφαίρεση κληρονομιάς από τους γονείς τους.

9 Σεπτεμβρίου, 2020 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:642
Μοίρασέ το

“Προέβη σε υφαίρεση 80 χρυσών λιρών Αγγλίας, πέντε πινάκων γνωστού ζωγράφου αξίας χιλιάδων ευρώ και ενός «πανάκριβου» κρυστάλλινου πολυελαίου οροφής”

 

 

 

Απαπαπαπαπαπα… γίνονται τέτοια πράγματα από την σύζυγο του Νικολάκη;

Δυό νταλίκες πράγματα;;;

Και πως χάθηκε η υπόθεση, βρε παίδες;;;

Σε κανένα… εισαγγελικό συρτάρι θα βρίσκεται, απ’ αυτά που χρειάζονται… ξεσκόνισμα…

Μάλλον τους λείπουν οι … καθαρίστριες, εκεί στα δικαστικά συρτάρια… ή μήπως “κάποιο χέρι” την έβαλε πολύ βαθιά;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 


Του Άρη Σπίνου 
 
Μια μήνυση με πολύ ενδιαφέρον!
 
Ο Αθανάσιος Ζαρούλιας την κατηγορεί ότι «δολίως και εν αγνοία του», προέβη σε υφαίρεση -μεταξύ άλλων- 80 χρυσών λιρών Αγγλίας, πέντε πινάκων γνωστού ζωγράφου αξίας χιλιάδων ευρώ και ενός «πανάκριβου» κρυστάλλινου πολυελαίου οροφής από το σπίτι της μητέρας τους λίγες μέρες μετά τον θάνατό της.

Σύμφωνα με τη δικογραφία ο Αθανάσιος Ζαρούλιας κατηγορεί την αδερφή του για υφαίρεση κληρονομιάς.

 
Κατά την περιγραφή που γίνεται στη δικογραφία, η Ελένη Ζαρούλια εν αγνοία του αδερφού της, πήγε στο σπίτι της αποθανούσας τον Αύγουστο του 2017 μητέρας τους, στο Ηράκλειο Κρήτης, και αφαίρεσε όλα τα κινητά κληρονομικά στοιχεία φορτώνοντάς τα σε δύο νταλίκες, παρά το γεγονός ότι -σύμφωνα πάντα με τη δικογραφία- η κληρονομιά αυτή ανήκει κατά 50% εξ αδιαιρέτου και στον αδερφό της.

 

«Μεταξύ των υφαιρεθέντων και παρανόμως ιδιοποιηθέντων από την εγκαλούμενη κληρονομιαίων πραγμάτων, υπήρχαν ενδεικτικά: Πέντε πίνακες του πασίγνωστου ζωγράφου Βασίλειου Γερμένη, τεράστιας αξίας (άνω των 150.000 ευρώ), εκ των οποίων πινάκων ο ένας ήταν η «Αγορά», 80 χρυσές λίρες Αγγλίας, τα κοσμήματα της αποβιώσασας μητέρας μας, τέσσερις μεγάλοι περσικοί χειροποίητοι τάπητες, η πανάκριβη τραπεζαρία αποτελούμενη από έξι καρέκλες και ένας κρυστάλλινος πολυέλαιος οροφής και εν γένει ολόκληρος ο οικιακός εξοπλισμός της ως άνω κατοικίας της αποβιώσασας μητέρας μας (έπιπλα, σερβίτσια, ηλεκτρικές οικιακές συσκευές κλπ)» σημειώνεται στη δικογραφία που σχηματίστηκε μετά τη μήνυση του αδερφού της.

Και πάλι σύμφωνα με τη δικογραφία, ο αδερφός της υπόδικης πρώην  βουλευτού της Χρυσής Αυγής, πληροφορήθηκε για την υφαίρεση της οικογενειακής περιουσίας τον Ιανουάριο του 2018 και έναν μήνα αργότερα απέστειλε εξώδικη διαμαρτυρία προς την εγκαλούμενη, ζητώντας της να διορθώσει τις -κατά τη δικογραφία- παράνομες πράξεις εναντίον του.

 
Η Ελένη Ζαρούλια απάντησε με εξώδικο, υποστηρίζοντας πως πράγματι προέβη σε αυτήν την πράξη προκειμένου να φυλάξει τα κληρονομικά στοιχεία.
 
Από την πλευρά του, ο Θανάσης Ζαρούλιας έστειλε νέο εξώδικο, χωρίς όμως το γεγονός αυτό να επηρεάζει -κατά τη δικογραφία- τη βούληση της εγκαλούμενης.
 
«Όλα τα ανωτέρω διέπραξε η εγκαλούμενη προφανώς με τη συνδρομή και τρίτου προσώπου, δολίως και από πρόθεση ενεργώντας σε βάρος μου, καίτοι γνώριζε καλώς ότι η κυριότητα, νομή και κατοχή των άνω υφαιρεθέντων και παρανόμως ιδιοποιηθέντων κληρονομιαίων κινητών πραγμάτων, ανήκει κατά ποσοστό 50% εξ αδιαιρέτου σε εμένα, ως εξ αδιαθέτου κληρονόμου επί της καταληφθείσας κληρονομιάς της άνω αποβιώσασας μητέρας μας, κάτα το άνω ποσοστό των 50% εξ αδιαιρέτου επ’ αυτής» αναγράφεται στη δικογραφία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του edolio5 τον Ιανουάριο του 2019 η βουλή συμφώνησε στην άρση ασυλία της Ζαρούλια που τότε ήταν βουλευτής.

 
Από τότε η υπόθεση…έχει χαθεί!
 
Είναι αυτονόητο ότι το edolio5 θα φιλοξενήσει την άποψη των αναφερομένων στο ρεπορτάζ για την πληρότητα του,αφού τους αναζητήσαμε και δεν κατέστη δυνατόν να μιλήσουμε μαζί τους.

 

Πηγή

Προβολές : 642


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα