Μια ερώτηση προς όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό.

Μια ερώτηση προς όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό.

16 Σεπτεμβρίου, 2020 19 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:695
Μοίρασέ το
 
Ότι σε περίπτωση που ένα παιδί πάθει κάτι θα έχουν εγκληματίσει?
Και θα έχουν προξενήσει ΕΣΚΕΜΜΈΝΑ σωματική βλάβη σε ΑΝΗΛΙΚΟ?
 
Και εκτός από τις ποινικές ευθύνες που θα τους αναλογούν και τα χρόνια φυλάκισης που θα τους αναλογούν, κάθε γονιός θα έχει το δικαίωμα λόγω ψυχικής οδύνης, να τους σαπίσει ΔΙΚΑΙΑ στο ξύλο?

 
 
 
 
Μια ερώτηση προς όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό.
 
Ποιος δάσκαλος ή καθηγητής καταλαβαίνει και κατανοεί, ότι αν μέσα στη τάξη ένα παιδί κατεβάζει τη μάσκα κάτω από την μύτη για να αναπνεύσει ΕΛΕΥΘΕΡΑ (γιατί φυσικά η αναπνοή μέσα από τη μάσκα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ), ΑΝ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ να ανεβάσει τη μάσκα για να μη πάρει απουσία και αποβολή (ήτοι ΕΞΑΝΑΓΚΆΣΟΥΝ).
 
Ότι σε περίπτωση που πάθει κάτι θα έχουν εγκληματίσει?
Και θα έχουν προξενήσει ΕΣΚΕΜΜΈΝΑ σωματική βλάβη σε ΑΝΗΛΙΚΟ?
 
Και εκτός από τις ποινικές ευθύνες που θα τους αναλογούν και τα χρόνια φυλάκισης που θα τους αναλογούν, κάθε γονιός θα έχει το δικαίωμα λόγω ψυχικής οδύνης, να τους σαπίσει ΔΙΚΑΙΑ στο ξύλο?
 
Ήρεμα ρωτάω………….
 
Προς ενημέρωση σας (απλά γιατί σέβομαι το επάγγελμα σας) το ακόλουθο.
 
Αγαπητοί Δάσκαλοι και Καθηγητές είστε τα εξιλαστήρια θύματα, ο αποδιοπομπαίος τράγος, μιας εγκληματικής ενέργειας (Αντισυνταγματική και παράνομη ΚΥΑ) και δεν το έχετε καταλάβει ακόμα, αν και είστε ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ.
 
Ξυπνήστε πριν είναι αργά γιατί αυτοί που σας έδωσαν τις ΟΔΗΓΙΕΣ (με ΜΗΔΕΝΙΚΟ όφελος και πληθώρα ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ επιπτώσεων) έχουν ήδη Νιψει τας χείρας τους, όπως και αυτοί που κρύβονται πίσω από τα ιατρικά πτυχία τους έχουν πλύνει τα χεράκια τους και έχουν αποποιηθεί των ευθυνών τους.
 
Ότι οι μάσκες ΔΕΝ μεταβάλουν τη ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΉ ΑΝΑΠΝΟΗ (και το φυσιολογικό μεταβολισμό που είναι απόλυτα συνδεδεμένος με την αναπνοή) και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ και ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣΦΑΛΗΣ είναι 100% παραπληροφόρηση και 100% ψέμα από τις αρμόδιες ιατρικές “εταιρείες” και άλλους ειδικούς και ιατρούς (Όπως είναι και παντελώς ψευδής η δήλωση ότι τα μορια του οξυγόνου και του διοξειδίου του άνθρακα, λόγω του μεγέθους τους, διαπερνούν ελεύθερα τους πόρους οποιασδήποτε μάσκας).
 
Και όποιος εξ αυτών των αρμοδίων, ειδικών και ιατρών, θεωρεί ότι τους λέω ΨΕΥΤΕΣ, ας ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ, όπως επιτάσσουν οι αρχές της επιστήμης, ΟΛΕΣ τις ελεγχόμενες πειραματικές κλινικές δοκιμές (σε πραγματικές συνθήκες) όπου μέτρησαν ΟΛΕΣ τις παραμέτρους του μηχανισμού της ΑΝΑΠΝΟΉΣ, των αντισταθμιστικών μηχανισμών της ομοιοστασης και του ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ, μεθοδολογικά και με απόλυτη ακρίβεια σε όλα τα κύτταρα, ιστούς, όργανα σε όλες τις ηλικίες και σε βάθος χρόνου χρήσης, αλλά και τυχαιοποιημενες κλινικές δοκιμές όπου θα διαφαίνεται αν οι “Μάσκες προστασίας ΜΗ ιατρικής χρήσης” ΑΥΞΑΝΟΥΝ ή μειώνουν τη πιθανότητα μολυνσης και λοίμωξης.
 
Και αν δεν το κάνουν τους ξαναλέω ΨΕΥΤΕΣ και επικίνδυνα ανεύθυνους και τους προκαλώ να μου κάνουν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση (ή ότι άλλο σκαρφιστουν) απλά γιατί έτσι θα ζητήσω ΕΠΊΣΗΜΑ από το δικαστήριο να εκτελέσουν τις πειραματικές κλινικές δοκιμές ως άνωθεν ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ).
 
 
Και με απόλυτη βεβαιότητα ότι το μείγμα αερίων που εισπνέουμε μέσα από το μικροπεριβαλλον που δημιουργεί η κάθε μάσκα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ (20.8%+/-0.3% Οξυγόνο, 400-1000ppm CO2), μιας και όλως τυχαίως μετράω με ειδικά μηχανήματα εδώ και 20 έτη τα μείγματα αερίων στην εκάστοτε ατμόσφαιρα και με το εκάστοτε ΜΑΠ και μιας και κατανοώ απόλυτα πόσο πολύπλοκος και ευαίσθητος είναι ο μηχανισμός της ΑΝΑΠΝΟΉΣ και από πόσους παράγοντες επηρεάζεται.
 
Όπως γνωρίζω ότι όσο η υγρασία της ατμόσφαιρας θα αυξάνεται (η περιεκτικότητα του αέρα σε νερό) η περιεκτικότητα σε οξυγόνο ή πιο σωστά η μερική πίεση του οξυγόνου θα μειώνεται και φυσικά η αναπνευστική λειτουργία θα μεταβάλλεται και ακόμα πιο βέβαια οι επικίνδυνες μάσκες σας (και λόγω της αυξημένης υγρασίας τους μετά από πολύωρη χρήση) θα κάνουν τα πράγματα χειρότερα και οι δυνητικοί κίνδυνοι φυσικά, θα αυξάνονται εκθετικά.

 

Μετά τιμής,

ένας ΣΩΦΡΩΝ γονέας και πολίτης που δε φοβάται να πει τα πράγματα με το όνομά τους.

 

Πηγή

Προβολές : 695


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα