ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ – ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ “ΠΑΝΔΗΜΙΑ” ΣΤΙΣ 29.08.2020 ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ – ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ “ΠΑΝΔΗΜΙΑ” ΣΤΙΣ 29.08.2020 ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

29 Αυγούστου, 2020 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:798
Μοίρασέ το

Η διαμαρτυρία αυτή προβλέπεται να είναι μια από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες σε παγκόσμια κλίμακα.

Από δεκάδες ευρωπαϊκές χώρες έχουν δηλώσει χιλιάδες αφυπνισμένοι πολίτες συμμετοχή.

ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ:

ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ Ο…

 

Στην Γερμανία ο λαός, ξεσηκώνεται…

Στην ΕΛΛΑΔΑ, πότε;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

1. ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΠΡΟΠΥΡΓΕΙΟ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Μια σειρά αλλαγές τεράστιου εύρους σε γεωπολιτική κλίμακα, οδήγησαν βαθμιαία το βαθύ κράτος και τούς θιασώτες του να έχουν στριμωχθεί άγρια.

Γνωρίζουν, ότι τα επόμενα ακάθεκτα κτυπήματα που έπονται θα είναι γι αυτούς μοιραία.

Το σχέδιό τους για επιβολή τού τρίτου παγκόσμιου, όπως τον ανακοίνωσε στην επιστολή του προς τον Mazzini ο αρχιερέας τής σατανολατρείας Albert Pike το 1871, δεν τούς βγήκε.

Τώρα, αυτό που είναι σε θέση να απεργάζονται με μανία στον λίγο χρόνο που τούς απομένει, μέχρι οι Αντιδυνάμεις να προβούν στην τελειωτική τους εξουδετέρωση, είναι η εξόντωση όσων περισσότερων ανθρώπων μπορέσουν.

Ενώ η αφύπνιση μεγάλου τμήματος των κοινωνιών καλπάζει με γοργούς ρυθμούς, το τελευταίο τέχνασμα που απομένει πλέον στους αρχιτέκτονες τού Μάτριξ, είναι ο διχασμός των ανθρώπων μέσω τρομολαγνείας και καταστολής στην βάση τού προπαγανδιστικού καταιγισμού μιας ανύπαρκτης “πανδημίας”.

Το όλο εγχείρημα προωθείται ως ωχετός από τα συστημικά ηλεκτρονικά και έντυπα μαζικά μέσα, δρομολογώντας το πλέον ζωώδες ένστικτο των ανθρώπων, που είναι ο πανικός.

Ο τραγοπόδαρος αρχαίος “θεός” παν, επιβιώνοντας μέσα στον λαβύρινθο τού Μάτριξ επί χιλιετίες, επιχειρεί μόνιμα την μετατροπή τού ανθρώπου σε κτήνος. Άλλοτε με το μεθυστικό σουραύλι τής αποχαύνωσης και άλλοτε με την τρομολαγνεία τής “ιερής μανίας”, όταν οι κρόνειες μαινάδες ξεχύνονται στο σκοτάδι, για να κατασπαράξουν τον μικρό Διά, τον Διόνυσο.

Το Ολύμπιο Πνεύμα των Ουράνιων Θεοτήτων, που προσβλέπει στην χειραφέτηση των ανθρώπων μέσω τού Ηρωϊσμού, καταπολεμούν με μίσος τα τέρατα. Τη νύχτα φορώντας μανδύες αναλαμβάνουν τον ρόλο των παιδοκτόνων και παιδοβιαστών στα τελετουργικά καταβάσια.

Κατά την διάρκεια της ημέρας γραβατωμένοι, κουστουμαρισμένοι, με ταγιέρ και γόβες πληρωμένες με τα κλοπιμαία, που μέσα τους ζέχνει η αποφορά των πόδων, φορούν την μάσκα της “κοινοβουλευτικής δημοκρατίας” αγγλοσαξονικού τύπου. Χαβαλέδες της “πολιτικής”, της “δημοσιογραφίας”, “καλλιτέχνες” στα στούντιο χολιγουντιανής υποβολής.

Με την πρόσφατη προπαγάνδα επέβαλλαν ρήγματα ακόμη και μέσα σε οικογένειες. Σύνθημά τους, ότι ο πλησίον μας αποτελεί την μεγαλύτερη επιβολή για την ύπαρξή μας, ως εν δυνάμει χολεριασμένος.

Το “αγάπα τον πλησίον σου ως ευτόν” μετέτρεψαν σε “απόφυγε με κάθε τρόπο τον πλησίον σου για να σώσεις το τομάρι σου”.

Στην Νέα Ζηλανδία με τέσσερις υποτιθέμενους θετικούς στον κορωνοϊό επέβαλλαν γενικό lock down.

Όμως η υπερβολή στο δούλεμα, ότα αναπτύσσεται αναιδώς πέραν από κάθε όριο, καταρρακώνει την αξιοπιστία των απατεώνων. Οι Αντιδυνάμεις γνωρίζουν πολύ καλά αυτή την διαδικασία.

Έτσι άφησαν σκόπιμα την κλίκα να στριφογυρίζει το ροκάνι του τρόμου. Με αυτόν τον τρόπο αυτοί κάθε μέρα ξεσκεπάζονται περισσότερο, βαθαίνοντας το χάσμα προς αυτούς, που υποτίθεται ότι νομίμως εκπροσωπούν. Όπως ανήγγειλε ο Βλαδίμηρος Πούτιν: “Η Αλλαγή είναι σκόπιμο να επέλθει κατά το δυνατόν ομαλά”.

Το χάσμα όμως βαθαίνει και αρχίζει να εκδηλώνεται αυτό που πρόβλεψαν οι “Q Anon“: “Πλησιάζει η μέρα που οι δυνάστες των λαών θα φοβάστε να κυκλοφορείτε στους δρόμους”.

Αυτή η διαδικασία έλαβε χώρα τις προηγούμενες ημέρες στο Βούπερταλ, όπου ο “υπουργός υγείας” τής εταιρείας περιορισμένης ευθύνης, που αυτοαποκαλείται “ομοσπονδιακή δημοκρατία της γερμανίας” Jens Spahn μετέβει εκεί, για να συμπαρασταθεί στο κόμμα του εν όψει δημοτικών εκλογών.

Όπως καταγράφεται στο βίντεο που ακολουθεί, δέχθηκε σφοδρή κατακραυγή από αγανακτισμένους πολίτες.

Στούς καταγγελτικούς χαρακτηρισμούς που φωνάχθηκαν κυριάρχησαν οι όροι „Massenmörder“ – “μαζικέ δολοφόνε” – και „Verbrecher“ εγκληματία”, οι οποίοι είναι αποκαλυπτική για το μένος που κυριαρχεί σε μεγάλο μέρος τής κοινωνίας σχετικά με τα μέτρα, που αυτός προωθεί, ως πρώην απροκάλυπτος (και νυν συγκαλυμμένος) υπάλληλος των λόμπυ τής φαρμακοβιομηχανίας. 

Οι διοργανωτές τής μεγάλης διαμαρτυρίας στο Βερολίνο την 1η Αυγούστου Querdenken 711, η οποία είχε την πρωτοφανή συμμετοχή 1,3 εκατομμυρίων αφυπνισμένων πολιτών, διοργανώνουν αύριο 29.08 επίσης μια μεγάλη διαμαρτυρία στο Βερολίνο με τους ίδιους στόχους με την προηγούμενη.

Η κυβέρνηση όμως τού Βερολίνου απέρριψε την αίτηση διεξαγωγής τής διαμαρτυρίας με την πρόφαση, ότι κατά την διαμαρτυρία τής πρώτης Αυγούστου δεν τηρήθηκαν οι επιβεβλημένοι κανόνες υγιεινής.

Τούς πραγματικούς λόγους όμως για την απαγόρευση τής διαμαρτυρίας αποκάλυψε ο νυν γερουσιαστής εσωτερικών τού κρατιδίου τού Βερολίνου και πρώην κομματόσκυλο του κόμματος των στάζι δηλώνοντας ξεδιάντροπα: “Δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανεχθούμε την μετατροπή τής πόλης σε πεδίο δράσης αρνητών τής πανδημίας, ακροδεξιών εξτρεμιστικών στοιχείων και νοσταλγούς τού παλαιού γερμανικού ράιχ”. 

Ταυτοχρόνως η αστυνομία επέτρεψε εκατό περίπου άλλες διαμαρτυρίες στο Βερολινο για την ίδια ημέρα, οι περισσότερες από τις οποίες αποτελούν αντιδιαδηλώσεις ενάντια στην διοργάνωση τών Querdenken 711.

Ενώ τις προηγούμενες ημέρες ο “υπουργός εξωτερικών” τής εταιρείας περιορισμένης ευθύνης είχε εξαπολύσει μύδρους ενάντια στην κυβέρνηση τής Λευκορωσίας, λόγω τής απαγόρευσης ειρηνικών διαμαρτυριών και ενώ στις διαδηλώσεις υπό το υποκριτικό σλόγκαν “black live matters”, που πρακτικά υποστηρίχθηκαν θερμά από το σύστημα, δεν τηρήθηκαν στο παραμικρό τα οποιαδήποτε μέτρα “υγιεινής”, η αλά καρτ απαγόρευσητων διαμαρτυριών στην Γερμανία βάσει προφανών πολιτικών επιλογών, καταρρακώνει πάσα επίφαση δημοκρατίας, δείχνοντας την ολοφάνερη κατατρομοκράτηση τού κατεστημένου. 

Η αστυνομία μετά την απαγόρευση έσπευσε να δηλώσει με ανακοίνωσή της, ότι σε περίπτωση που κάποιοι επιχειρήσουν να διεξάγουν την διαμαρτυρία παρά την απαγόρευση, θα αντιμετωπιστούν με βία. Παρ’ όλα αυτά οι διοργανωτές, αλλά και δεκάδες πρωτοβουλίες και επώνυμοι κοινωνικοί ακτιβιστές με μεγάλο προφίλ στα εναλλακτικά μέσα, δήλωσαν με ένα καταιγισμό βίντεο στο you tube την αδιαπραγμάτευτη αποφασιστικότητά τους να πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη διαμαρτυρία.

Πληθώρα νομικών αλλά και επώνυμοι καθηγητές συνταγματικού δικαίου κατήγγειλαν την απαγόρευση τής διαμαρτυρίας ως παράνομη.

Σήμερα το μεσημέρι ακτιβιστές των Querdenken 711 όταν επιχείρησαν να κατασκηνώσουν μπροστά στο κοινοβούλιο, έχοντας δηλώσει προηγουμένως, ότι η διαμαρτυρία αυτή θα διαρκέσει μέχρι την πτώση της κυβέρνησης, εκδιώχθηκαν από την αστυνομία.

Οι διοργανωτές προέβησαν σε καταγγελία ενώπιον τού Διοικητικού Δικαστηρίου σχετικά με το δεδομένο, ότι η απαγόρευση της διαμαρτυρίας αντίκειται στην νομοθεσία.

Σήμερα το μεσημέρι, περίπου στις; 14:00 η ώρα ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.

Η διαμαρτυρία αυτή προβλέπεται να είναι μια από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες σε παγκόσμια κλίμακα.

Από δεκάδες ευρωπαϊκές χώρες έχουν δηλώσει χιλιάδες αφυπνισμένοι πολίτες συμμετοχή.

ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ:

ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ Ο ROBERT F. KENNEDY JUNIOR, για να μιλήσει σε συγκέντρωση τής οργάνωσής του.

Όπως δήλωσε ο νομικός εκπρόσωπος, ο οποίος είναι γνωστός ακτιβιστής και ένας από τούς νομικούς συμβούλους τής προηγούμενης μεγάλης διοργάνωσης, ο Ρόμπερτ Κέννεντυ έχει προσκληθεί από τούς διοργανωτές τής αυριανής διαμαρτυρίας ως ομιλητής.

Ακόμη όμως ο εκπρόσωπός του δεν ήταν σε θέση να ανακοινώσει την απόφασή του σχετικά.

Ως είναι φυσικό παρακολουθώ τις εξελίξεις από κοντά και θα ενημερώσω σχετικά μόλις υπάρξουν νεώτερα.

 

Πηγή

Προβολές : 798


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα