Μια φωνή, που “έπρεπε να σιγήσει”... και σίγησε... Αφιέρωμα στη μνήμη του Νίκου Χειλαδάκη. (βίντεο)

Μια φωνή, που “έπρεπε να σιγήσει”... και σίγησε... Αφιέρωμα στη μνήμη του Νίκου Χειλαδάκη. (βίντεο)

20 Αυγούστου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:835
Μοίρασέ το

 

Ο θάνατός του, απώλεια μεγάλη για κάθε ελληνική ψυχή, που εύρισκε σ’ αυτόν ένα στήριγμα και αφυπνιζόταν από τον λήθαργο που μας έχουν επιβάλλει όλοι αυτοί οι εχθροί του Έθνους και του Χριστιανισμού.

 

Σίγησε μια πατριωτική φωνή… ένας άνθρωπος με βαθιά πίστη στον Θεό και αγάπη στην Πατρίδα.

Μαχητής της ζωής, μαχητής της Ορθοδοξίας και της Ελλάδας…

Το όνομά του και οι αγώνες του, θα γραφτούν στην νεώτερη ιστορία της Πατρίδας μας με φωτεινά γράμματα.

Σκληρός κριτής των ανθελληνικών κυβερνήσεων και των προδοτικών ιεραρχών, δεν δίσταζε να καυτηριάζει τις πράξεις τους.

Ο θάνατός του, απώλεια μεγάλη για κάθε ελληνική ψυχή, που εύρισκε σ’ αυτόν ένα στήριγμα και αφυπνιζόταν από τον λήθαργο που μας έχουν επιβάλλει όλοι αυτοί οι εχθροί του Έθνους και του Χριστιανισμού.

Μια φωνή, που έπρεπε να σιγήσει… και σίγησε…

Ίσως αυτή να είναι η κοινή μοίρα όλων όσων αντιστεκόμαστε στα βδελυρά σχέδια των νεοταξιτών – σατανιστών.

 

Καλό ταξείδι, Νίκο Χειλαδάκη…

Δεν θα ξεχαστείς, από καμιά Ελληνική Ψυχή…

Θα είσαι οδηγός και φάρος για όσους μένουμε πίσω…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

 

 

Προβολές : 835


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα