Μισό λεπτό, γιατί αυτή η καταγγελία, δημιουργεί ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΝΟΙΕΣ... “η θερμική αυτή ακτινοβολια που σας έχουν δώσει εντολή να στοχεύεται στο μέτωπο κάθε άλλο παρά αθώα είναι ειδικά όταν ο στόχος είναι η ΕΠΙΦΥΣΗ!”

Μισό λεπτό, γιατί αυτή η καταγγελία, δημιουργεί ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΝΟΙΕΣ... “η θερμική αυτή ακτινοβολια που σας έχουν δώσει εντολή να στοχεύεται στο μέτωπο κάθε άλλο παρά αθώα είναι ειδικά όταν ο στόχος είναι η ΕΠΙΦΥΣΗ!”

15 Αυγούστου, 2020 26 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:3,133
Μοίρασέ το
 
 
 
Πάντως κι εσείς εδώ μέσα με τις μάσκες φιμωμένοι θα έχετε προβλήματα υγείας μελλοντικά, κι εγώ στο χώρο της υγείας είμαι και γνωρίζω απλά δεν σας το ανέφερα!!
 
Εκείνη: (ξαφνικά σταματάει το ”θέατρο” & γίνεται άλλος άνθρωπος) , κουνάει το κεφάλι της και μου λέει: έτσι είναι , εγώ έχω πονοκεφάλους……

 
 
 
 
Παρακαλώ όποιον ιατρό ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ, να μου στείλει είτε σε σχόλιο είτε στο email  μου [email protected], ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΥΣΗ Η ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΤΟΧΕΥΕΙ.
 
Προσωπικά, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
 
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΜΑΣΚΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΨΕΤΕ 1.000.000 ΠΡΟΣΤΙΜΑ…
ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΡΕΙΑ “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ”
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
 
 
Δυστυχώς λυπάμαι που σε κάποιους θα τους χαλάσω το όνειρο , όμως αυτά που θα διαβάσετε δεν είναι ‘’συνωμοσιολογία’’ (όπως αγαπάτε κάποιοι να λέτε) αλλά ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!
 
ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ , ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝ, ΤΑ ΕΖΗΣΑ!!!! (ζητώ συγγνώμη για το μακρύ κείμενο αλλά νομίζω οι λεπτομέρειες που αναφέρω έχουν σημασία!)
 
Με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης που έχω για όσα λέω και κάθε νόμιμη επιφύλαξη μου απέναντι σε όσους μου επιτεθούν σας γράφω αυτά που έζησα εχτές το πρωί σε ιδιωτικό νοσοκομείο και δεν μ΄ενδιαφέρει ποσώς αν κάποιοι με αμφισβητήσουν ούτε θα μπω στην διαδικασία να τους πείσω!
 
Ωστόσο αν η προσωπική μου εμπειρία δεν βοηθησει να ‘’ξυπνήσουν’’ όσοι είναι πιστοί οπαδοί των συστημικών πουλημένων ΜΜΕ θα χαρώ τουλάχιστον να προβληματιστούν!!!
 
Εχτές το πρωί λοιπόν πήγα σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο που εξυπηρετούμαι με το ασφαλιστικό μου συμβόλαιο.
 
Ο λόγος που πήγα ήταν να ζητήσω απαλλαγή απ΄την υποχρεωτική μάσκα στα ΜΜΜ και τους κλειστούς χώρους που φρόντισαν οι καλοί μας ‘’σωτήρες’’ να μας επιβάλλουν για…το καλό μας…
(Προσωπικά μάσκα φοράω μόνον όταν απολυμαίνω τα είδη υγιεινής και αυτή έχω χρονομετρήσει ότι μπορώ να την αντέξω μόνον για 5’ το πολύ … Ο λόγος είναι ότι μου προκαλεί δύσπνοια και ταχυκαρδία!)
 
Φτάνω στην πόρτα της κλινικής ,με σταματάει υπάλληλος με άσπρη ποδιά και μου λέει ότι υποχρεωτικά θα πρέπει να με θερμομετρήσει!
 
ΔΙΑΛΟΓΟΣ
 
Εγώ: Είμαι ενημερωμένη αλλά δεν το επιθυμώ!
 
Εκείνη: Δεν μπορείτε να περάσετε αν δεν σας θερμομετρήσω, είναι υποχρεωτικό (ξανά τα ίδια..)
 
Εγώ: σας απάντησα δεν δέχομαι καμία παρέμβαση στο σώμα μου χωρίς τη συναίνεση μου!
 
Εκείνη: Τι φοβάστε τη θερμοκρασία σας θα πάρουμε.
 
Εγώ: Λυπάμαι που είστε στο χώρο της υγείας και δεν γνωρίζετε ότι η θερμική αυτή ακτινοβολια που σας έχουν δώσει εντολή να στοχεύεται στο μέτωπο κάθε άλλο παρά αθώα είναι ειδικά όταν ο στόχος είναι η ΕΠΙΦΥΣΗ!
 
Εκείνη: ( κοκκινίζει και μην ξέροντας τι να πει μου λέει) πηγαίνετε στον κύριο εκεί.
 
Εκείνος: (ακούει τον διάλογο, έρχεται και μου λέει)
Σας άκουσα κυρία μου και σας λέω κι εγώ ότι είναι υποχρεωτικό, εντολή υπουργική.
 
Εγώ: εξετάζετε κύριε ποιανών και τι εντολές εκτελείτε; Κύριε αυτοί που δέχεστε εντολές παρεμβαίνουν στα ανθρώπινα δικαιώματα μου και αυτό είναι παράνομο και αντισυνταγματικό!
 
Εκείνος: Αυτές είναι οι εντολές κυρία μου βάση νόμου.
 
Εγώ: δηλαδή αν ο νόμος σας διατάξει να πέσετε στα 4 θα το κάνετε;
 
Εκείνος: αν γίνει νομος ΝΑΙ και σταμάτα το εδώ! Έξαλλος λέει στην υπάλληλο: καν’ της το στο χέρι να τελειώνουμε!
 
Τελειώνει το ‘’πανηγύρι’’ και περνάω μέσα. Κάθομαι στο σαλόνι και περιμένω φιμωμένη…
 
Μετά το 10’ δεν αντέχω άλλο και κατεβάζω τη μάσκα στο στόμα για να μπορώ να πάρω αναπνοή.
 
Για κακή μου τύχη με βλέπει μία υπάλληλος και μου λέει απαγορεύεται να κατεβάσετε τη μάσκα , παρακαλώ φορέστε τη κανονικά!
 
Στο μισάωρο επάνω μου αρχίζουν ταχυκαρδίες, έντονη δύσπνοια ,αρχίζει να τρέχει ιδρώτας και να μυρμηγκιάζουν τα δάχτυλα των χεριών μου ..
 
Κάνω νόημα σε νοσοκόμα ότι έχω πρόβλημα με τη μάσκα , έρχεται με βλέπει και καταλαβαίνει… τρέχει συνεννοείται και με οδηγεί αμέσως μέσα.
 
Μπαίνω πετάω τη μάσκα ,κάθομαι στην καρέκλα και προσπαθώ να πάρω ανάσες….
 
Ενώ η ιατρός με βλέπει σε τι κατάσταση είμαι αδιαφορεί και με ρωτάει γιατί πήγα.
 
Της απαντώ ότι μ έπιασε δυσφορία και της ζητώ να μου δώσει λίγο χρόνο να συνέλθω γιατί δυσκολευόμουν να μιλήσω!
 
Ποια ήταν η αντίδραση της: ΗΡΕΜΗΣΤΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ….
(Είτε ιατρός είναι κάποιος είτε όχι όλοι γνωρίζουμε ότι σε αυτή την περίπτωση ένας ιατρός όταν βλέπει έτσι έναν άνθρωπο θα πάρει την πίεση θα του μετρήσει το οξυγόνο και θα του δώσει ένα ποτήρι νερό! Η κυρία απλά κοιτούσε καθισμένη στο γραφείο της…)
 
Αφού συνήλθα μετά από 6-7’ (που εκείνη απλά με χάζευε..) της εξήγησα ότι ο λόγος που πήγα ήταν για να μου δώσει απαλλακτικό χαρτί απ΄την επιβολή μάσκας για τον λόγο ότι μου δημιουργεί ταχυκαρδία , κρίση πανικού, δύσπνοια και υπόταση.
 
Αφού με ακροάστηκε και μου μέτρησε το οξυγόνο (χμ….. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ….), η απάντηση της ήταν ότι: για να μου δώσει το χαρτί θα πρέπει να κάνω πρώτα εξετάσεις αφού προηγηθεί τεστ Κορωνοιού ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΑΠ΄ΤΟ ΝΟΜΟ (ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ!!!)
 
Τη ρωτάω γιατί πρέπει να γίνει υποχρεωτικά και μου απαντά ότι μπορεί να είμαι φορέας και κατά τη διάρκεια των εξετάσεων μπορεί να μολύνω το χώρο τους!
 
Τη ρωτάω έκπληκτη (προσπαθώντας να μην εκραγώ) : γιατί εσείς μετά από κάθε ασθενή δεν απολυμαίνετε το χώρο σας και πρέπει εγώ να κάνω το τεστ υποχρεωτικά ενώ δεν θέλω;;
 
Η απάντηση της! Είναι υποχρεωτικό απ΄το νόμο (ξανά τα ίδια…)
 
 
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ!
 
Εγώ: Κατά πόσο φερέγγυα είναι αυτά τα τεστ;; Παράδειγμα μπορεί να υπάρξει περίπτωση να είμαι φορέας και να βγει αρνητικό;;;
 
Εκείνη: Ναι κανένα τεστ δεν είναι σίγουρο!
 
Εγώ : Τότε με αυτό το δεδομένο πως ρισκάρετε την ασφάλεια σας ; δηλαδή γιατί δεν απολυμαίνετε το χώρο σας και βασίζεστε στα τεστ;;;;
 
Εκείνη: τις περισσότερες φορές δείχνουν τα σωστά αποτελέσματα!
 
Κρατιέμαι να μην βάλω τα γέλια….
 
Εγώ: Τελικά για να μην σας καθυστερώ άλλο θα μου γράψετε το χαρτί σας παρακαλώ γιατί το είδατε και μόνη σας σε τι κατάσταση μπήκα εξάλλου σαν ιατρός ξέρετε κι εσείς πολύ καλά ότι η μακροχρόνια χρήση μάσκας μπορεί να δημιουργεί σοβαρά προβλήματα σε όλους μας ειδικά σε ανθρώπους με αναπνευστικά.
 
Εκείνη: Δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα!
 
Εγώ: Δηλαδή μου λέτε ότι το διοξείδιο του άνθρακα που συνεχώς εισπνέουμε και η υγρασία που είναι εστία μικροβίων δεν δημιουργούν πρόβλημα…;;
 
Εκείνη: Όχι ! Και για την υγρασια πρέπει να έχουμε μάσκες μαζί μας και να τις αλλάζουμε συχνά!
 
Εγώ: Σοβαρολογείτε;; Ρωτάτε τον καθέναν αν έχει τόσα χρήματα να κάνει αυτή τη δουλειά;;
 
Εκείνη: Έχετε δίκιο αλλά έτσι είναι! Λυπάμαι αυτή είναι η διαδικασία και πάλι θα δούμε.. Θα σας γράψω για μία εβδομάδα χαρτί μέχρι να κάνετε τις εξετάσεις και να βγουν οι απαντήσεις αλλά σας λέω ότι: αφού έχετε πρόβλημα με τη μάσκα το καλύτερο για εσάς είναι να μην βγαίνετε απ΄το σπίτι σας!! (λες και πήγα για να μου δώσει συμβουλή…)
 
Παίρνω τα χαρτιά που μου έγραψε (συγκρατώντας τον θυμό μου) και σηκώνομαι να φύγω!
 
Σηκώνεται κι εκείνη μαζί και στην πόρτα της λέω:
 
Πάντως κι εσείς εδώ μέσα με τις μάσκες φιμωμένοι θα έχετε προβλήματα υγείας μελλοντικά, κι εγώ στο χώρο της υγείας είμαι και γνωρίζω απλά δεν σας το ανέφερα!!
 
Εκείνη: (ξαφνικά σταματάει το ”θέατρο” & γίνεται άλλος άνθρωπος) , κουνάει το κεφάλι της και μου λέει: έτσι είναι , εγώ έχω πονοκεφάλους……
 
Χαμογελάω κουνώντας το κεφάλι μου αριστερά δεξιά (για να μην σηκώσω το νοσοκομείο στο πόδι απ΄τις φωνές) και φεύγω…….
 
 
ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΙ ΕΚΤΙΜΩ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΩ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!!
 
Η ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ Ή ΜΗ, ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ!!!!
 
ΟΤΑΝ ΟΡΚΙΖΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ (ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ, ΕΙΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ), ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣ ΓΝΩΣΗΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ,ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΗΘΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ,ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΣΕ ΑΠΑΤΗ & ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ!!!!!
 
Γι αυτό παρακαλώ πολύ όσους έχουν εμπειρίες από νοσοκομεία σε σχέση με την απάτη των τεστ του Κορωνοιού, ομολογίες ιατρών σε σχέση με τις μάσκες ή και απόπειρες δωροδοκίας με σκοπό τις πιστοποιήσεις Κορωνοιών να μην διστάσουν, να βγουν και να μιλήσουν!!!!
 
Είμαστε όλοι υπεύθυνοι γι αυτό που συμβαίνει γιατί όσο δεν μιλάμε και δεν αντιδράμε με τη σιωπή μας τους ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ και αυτό είναι ΑΝΗΘΙΚΟ!!!!!!!

 

 

Πηγή

Προβολές : 3,133


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα