ΜΙΤ: Τα περιοριστικά μέτρα του Covid 19 έχουν σχεδιαστεί να διαρκέσουν για πολλά χρόνια… θα εφαρμόσουν το Great Reset. Τα ύποπτα εμβόλια των Pfizer και Moderna

ΜΙΤ: Τα περιοριστικά μέτρα του Covid 19 έχουν σχεδιαστεί να διαρκέσουν για πολλά χρόνια… θα εφαρμόσουν το Great Reset. Τα ύποπτα εμβόλια των Pfizer και Moderna

10 Ιανουαρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:466
Μοίρασέ το

Μέχρι στιγμής φαίνεται ότι εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι δεν είναι τόσο χαζοί, έχουν κρίση.
Παραδόξως, ακόμη και οι αστυνομικοί στις ΗΠΑ σε ολόκληρη τη χώρα αρνούνται ανοιχτά να αποδεχθούν εντολές κατά πολιτών που αντιδρούν.

Με τις συνεχείς  καραντίνες οι σατανιστές προσπαθούν να σπάσουν το ηθικό των λαών, συνθλίβοντάς τους ψυχολογικά, οικονομικά, κοινωνικά, επαγγελματικά.

ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ… ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ … ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΥΜΒΑΛΑ.

ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΕΚΠΟΡΝΕΥΜΟΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΥΘΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ.

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ… 

Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Τα lockdowns έχουν σχεδιαστεί για να διαρκούν για πολλά χρόνια αναφέρουν αμερικανικά sites επικαλούμενα άρθρα από το Massachusetts Institute of Technology ή MIT.

Εδώ και πολλούς μήνες προειδοποιούν ότι ο σχεδιασμός πίσω από τις καραντίνες πανδημίας είναι διαρκής που σημαίνει, ότι τα lockdown πρέπει να διαρκούν για πάντα.
Δεν είναι τυχαίο ότι οικονομικές και πολιτικές ελίτ πιέζουν για τα lookdowns.

Το πιο συχνό επιχείρημά τους είναι ότι οι περιορισμοί είναι το «νέο φυσιολογικό».

Αυτός ο ισχυρισμός περιγράφεται από τον θιασώτη της παγκοσμιοποίησης όπως ο Gideon Lichfield του Massachusetts Institute of Technology στο άρθρο του «Δεν θα επιστρέψουμε στο κανονικό».

Στο άρθρο του αναφέρει «τελικά, ωστόσο, προβλέπω ότι θα αποκαταστήσουμε την ικανότητα να κοινωνικοποιούμαστε με ασφάλεια αναπτύσσοντας πιο εξελιγμένους τρόπους για να προσδιορίσουμε ποιος είναι ο κίνδυνος ασθένειας και ποιος δεν είναι και να κάνουμε διακρίσεις – νομικά – εναντίον αυτών που είναι. …

Μπορεί κανείς να φανταστεί έναν κόσμο στον οποίο, για να φτάσετε σε μια πτήση, ίσως θα πρέπει να εγγραφείτε σε μια υπηρεσία που παρακολουθεί τις κινήσεις σας μέσω του τηλεφώνου σας.

Η αεροπορική εταιρεία δεν θα μπορούσε να δει πού έχετε πάει, αλλά θα έπαιρνε ειδοποίηση εάν βρισκόσασταν κοντά σε γνωστά μολυσμένα άτομα ή σε σημεία με ασθένειες.

Υπήρχαν παρόμοιες απαιτήσεις στην είσοδο σε μεγάλους χώρους, κυβερνητικά κτίρια ή κόμβους δημόσιων συγκοινωνιών.

Θα υπήρχαν παντού σαρωτές θερμοκρασίας και ο χώρος εργασίας σας μπορεί να σας ζητήσει να φοράτε οθόνη που παρακολουθεί τη θερμοκρασία σας ή άλλα ζωτικά στοιχεία του οργανισμού σας.

Όπως τα νυχτερινά κέντρα ζητούν πιστοποίηση για την ηλικίας σας, στο μέλλον ενδέχεται να ζητήσουν απόδειξη ανοσίας – μια ταυτότητα ή κάποιο είδος ψηφιακής επαλήθευσης μέσω του τηλεφώνου σας, δείχνοντας ότι έχετε ήδη αναρρώσει ή εμβολιαστεί κατά των τελευταίων στελεχών ιών.

Το Great reset… η μεγάλη επαναφορά

Η λεγόμενη «μεγάλη επαναφορά» και η «τέταρτη βιομηχανική επανάσταση» βρίσκονται σε εξέλιξη τουλάχιστον από το 2014, όταν οι όροι εισήχθησαν για πρώτη φορά στον δημόσιο διάλογο.
Οι ιδέες μιας κοινωνίας χωρίς μετρητά, της «κοινής οικονομίας», της βιομετρικής μαζικής παρακολούθησης, των αποτελεσμάτων κοινωνικής πίστωσης, κ.λπ., αποτελούν όλες μέρος της παγκόσμιας ατζέντας εδώ και δεκαετίες.

Ο κορωνοιός είναι απλώς μια χρήσιμη κρίση ώστε να επιβληθούν τα δρακόντεια μέτρα που πάντα ήθελαν.

Το σχέδιο ήταν τόσο προβλέψιμο που είχε επισημανθεί ακόμη και στην αρχή της επιδημίας του κορωνοϊού ότι οι καραντίνες δεν θα τερματιστούν ακόμη και αν είχε αναπτυχθεί ένας αποτελεσματικός εμβολιασμός, επειδή το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να δηλώσουν ότι έχει βρεθεί μια «νέα μετάλλαξη» του ιού ο οποίος είναι ανθεκτικός στις υπάρχουσες θεραπείες.

Θα μπορούσαν να δημιουργήσουν έναν ολοκαίνουργιο ιό και να τον απελευθερώσουν στον πληθυσμό για να διατηρήσουν την δύναμη της παρέμβασης.

Τα ύποπτα εμβόλια των Pfizer και Moderna

Δεν προκαλεί έκπληξη, ότι τα μόλις δοκιμασμένα και πολύ ύποπτα εμβόλια Pfizer και Moderna κυκλοφόρησαν… ξεκίνησαν οι αναφορές για την εμφάνιση πιο επιθετικών «πιο μολυσματικών» με περισσότερες μεταλλάξεις Covid 19  που βρέθηκαν σε μέρη όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ινδία και η Νότιος Αφρική.

Τι προτείνουν;

Εμβολιαστείτε με το εμβόλιο της Pfizer τώρα και ενδέχεται να λάβετε πιστοποιητικό ανοσίας για μερικούς μήνες αλλά στη συνέχεια θα καταστεί άκυρο με κάθε νέα μετάλλαξη του ιού.

Επομένως, πρέπει στη συνέχεια να υποβάλλεστε σε εμβολιασμούς πολλοί εκ των οποίων δεν είναι δοκιμασμένοι και προφανώς είναι δυνητικά επικίνδυνοι.

Όπως προειδοποίησε ο πρώην Πρόεδρος της Pfizer και άλλοι ιατροί, αυτά τα εμβόλια είναι σαν τη Ρωσική Ρουλέτα και θα μπορούσαν να προκαλέσουν μια αυτοάνοση απόκριση που οδηγεί σε στειρότητα ή άλλες επιβλαβείς παρενέργειες.

Τα εμβόλια είναι μια βολικά βραχύβια λύση ακόμη και αν αποδίδουν.

Απαιτούνται πολλαπλές δόσεις κατά τη διάρκεια ενός μήνα, ενώ θα πρέπει να πραγματοποιούνται εμβολιασμοί πιθανώς κάθε λίγους μήνες.

Βασικά, δεν θα τελειώσει ποτέ.

Με τις μεταλλάξεις και τα περιορισμένα αντισώματα από τα εμβόλια, οι ελίτ θα μπορούσαν να διατηρήσουν τις καραντίνες και τα περιοριστικά μέτρα για πολλά ακόμη χρόνια.

Όχι προφανώς στην ένταση του πρώτου lockdown αλλά να διατηρηθούν πολλά περιοριστικά μέτρα.

Ο εμβολιασμός δεν είναι… λύση

 Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) καθιστά σαφές ότι ο εμβολιασμός δεν θα θεωρείται απαραίτητα λύση για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του ιού.

Δηλαδή, ακόμα κι αν εμβολιάζεστε, θα εξακολουθείτε να θεωρείστε πιθανός φορέας του Covid, επομένως οι καραντίνες και οι εντολές για χρήση μάσκας δεν θα σταματήσουν.

Αυτό γεννά την ερώτηση
Ποιο είναι το νόημα του εμβολίου;

Επιστήμονες του ΠΟΥ αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι τα εμβόλια εμποδίζουν τη μετάδοση.

Με αυτή τη λογική, θα μπορούσαμε επίσης να υποστηρίξουμε ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι τα εμβόλια είναι 95% αποτελεσματικά ή ότι είναι ασφαλή

Εν τω μεταξύ, ο ΠΟΥ και ο Dr. Anthony Fauci στις ΗΠΑ διαδίδουν συνεχώς ότι το «χειρότερο ξέσπασμα» δεν έχει ακόμη έρθει. Πρέπει να διατηρηθεί ο τρόμος και ο φόβος ώστε να αποδώσει το «Great Reset».

Η κρίση δεν θα τελειώσει μετά από τους μαζικούς εμβολιασμούς, όσοι το πιστεύουν απλά θα διαψευστούν, απλά θα έχουν εξαπατηθεί.

Η παγκοσμιοποίηση κλονίστηκε

Φαίνεται, ωστόσο, ότι το σχέδιο επαναφοράς της παγκοσμιοποίησης δεν πηγαίνει πολύ καλά.

Τα εμβόλια και οι ειδήσεις για την μετάλλαξη αυτό αποδεικνύουν.

Αρχικά, μας είπαν ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον 18 μήνες για να αναπτυχθεί ένα εμβόλιο και ότι οι καραντίνες θα συνεχιστούν πολύ πέρα από αυτό το χρονικό πλαίσιο έως ότου αποδειχθεί ότι η πλειοψηφία του πληθυσμού έχει ανοσία.

Αντ ‘αυτού, πολλά εμβόλια εμφανίστηκαν εντός 6 μηνών και η αφήγηση περί της μετάλλαξης βρίσκεται στο προσκήνιο.

Αυτό συμβαίνει γιατί πολλοί άνθρωποι αντιδρούν στα lockdowns, ενώ και ο αριθμός των ατόμων που αρνούνται να εμβολιαστούν φαίνεται να είναι υψηλός.

Οι κοινωνίες αντιδρούν

Στην Ευρώπη, ένα τεράστιο ποσοστό του πληθυσμού (περίπου 50% ή περισσότερο ανάλογα με τη χώρα) διστάζει να εμβολιαστεί.

Στις ΗΠΑ, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι τουλάχιστον το 30% του πληθυσμού θα αρνηθεί εντελώς, ενώ το 60% των ανθρώπων είναι διστακτικοί για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων.

Ακόμη και μεγάλος αριθμός εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης αρνούνται να εμβολιαστούν και αυτοί οι άνθρωποι δέχονταν την μεγαλύτερη πίεση ειδάλλως θα αντιμετωπίσουν συνέπειες.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι παρόλο που υπήρξαν «κάποιες αλλεργικές αντιδράσεις» κατά τον εμβολιασμό δεν υπάρχει «ένδειξη σοβαρών μακροπρόθεσμων παρενεργειών».

Ίσως επειδή δεν υπάρχουν μελέτες για τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις και υπήρξαν ελάχιστες δοκιμές πριν από την κυκλοφορία των εμβολίων;

Αυτά είναι παραλογισμός.

Μέχρι στιγμής φαίνεται ότι εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι δεν είναι τόσο χαζοί, έχουν κρίση.

Παραδόξως, ακόμη και οι αστυνομικοί στις ΗΠΑ σε ολόκληρη τη χώρα αρνούνται ανοιχτά να αποδεχθούν εντολές κατά πολιτών που αντιδρούν.

Ο ιός έχει δημιουργήσει IFR 0,26% (λόγος της θνητότητας) συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων σε γηροκομεία ή ανθρώπων με υποκείμενα νοσήματα.

Πάνω από το 40% των θανάτων Covid αποδίδεται σε ηλικιωμένους που είχαν ήδη υποστεί πολλές ασθένειες.

Μόνο περίπου το 10% των ανθρώπων που καταλήγουν στο νοσοκομείο για covid έχουν παρενέργειες.

Ας αναλογιστούμε το γεγονός ότι εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν ήδη κάθε χρόνο από μολυσματικές ασθένειες όπως η γρίπη και η πνευμονία ενώ και ο Covid αρχίζει να φαίνεται πολύ λιγότερο απειλητικός.

Από την άλλη δεν πρέπει να ισοπεδώσουμε το πρόβλημα όχι όμως και να το τραγικοποιήσουμε.

Οι μελέτες

Επιπλέον, πολλές μελέτες αποκαλύπτουν ότι οι καραντίνες και οι μάσκες είναι εντελώς αναποτελεσματικές για την εξάπλωση του ιού.

Χώρες με ορισμένα από τα πιο αυστηρά περιοριστικά μέτρα τείνουν επίσης να είναι τα μέρη με τις περισσότερες μολύνσεις ενώ εκεί εμφανίστηκαν και οι μεταλλάξεις του κορωνοιού.

Εξαιτίας αυτού, είναι λογικό ότι πολλοί άνθρωποι αρνούνται να συμμορφωθούν με τα περιοριστικά μέτρα.

Τα μέσα ενημέρωσης ισχυρίζονται ότι υπάρχουν πολλοί που ενθαρρύνουν τα σενάρια συνωμοσίας που πιστεύουν ότι ο ιός «δεν υπάρχει».

Αυτό δεν υπάρχει.

Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν ότι ο κορωνοιός υπάρχει ως ασθένεια.

Μερικοί από εμάς το έχουμε ήδη αντιμετωπίσει και ανακάμπτουμε  από αυτόν τον ιό.

Όμως υπάρχει και μια άλλη αλήθεια το 99% του πληθυσμού δεν απειλείται από τον κορωνοιό.

Γιατί πρέπει το 99% του πληθυσμού να θυσιάσουν τις δουλειές τους, τις επιχειρήσεις και τις ελευθερίες τους ώστε να κάνουν το 1% του πληθυσμού να αισθανθεί ασφαλέστερο;

Γιατί να μην ζητήσετε από το 0,26% των ατόμων που απειλούνται από τον ιό να προσφερθούν εθελοντικά να μείνουν στο σπίτι, ώστε οι υπόλοιποι από εμάς να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την κανονική ζωή;

Γιατί κάνουμε το αντίθετο από αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία;

Η απάντηση είναι ότι η υγειονομική κρίση που έχει ξεσπάσει αφορά την κυριαρχία και όχι τη δημόσια υγεία.

Χρειάστηκε μια «μετάλλαξη» του ιού ή ένας εντελώς νέος ιός για να συντηρήσουν τον φόβο που απαιτείται ώστε να επιτευχθεί περαιτέρω έλεγχος.

Θα βρεθεί ένας νέος και πιο θανατηφόρος ιός;
Μπορεί.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι ιοί τείνουν να εξελίσσονται σε ηπιότερους από τον αρχικό ιό.

Τείνουν επίσης να εξισορροπούν το ποσοστό εξάπλωσής τους έναντι του ποσοστού θνητότητας.

Με άλλα λόγια, όπως και κάθε άλλο πλάσμα, οι ιοί εξελίσσονται για να επιβιώσουν και ένας ιός δεν μπορεί να επιβιώσει αν σκοτώσει την πλειονότητα των πιθανών ξενιστών του.

Έτσι, μεταλλάσσονται για να γίνουν πιο μολυσματικοί, αλλά λιγότερο θανατηφόροι.

Εάν μια «μετάλλαξη» εμφανίζεται στο προσκήνιο που είναι πιο θανατηφόρα από την τρέχουσα μορφή του Covid-19, τότε θα πρέπει να είμαστε καχύποπτοι
Κατά ειρωνικό τρόπο, προωθώντας τα εμβόλια καθώς και τις ιστορίες μετάλλαξης, οι ελίτ σαμποτάρουν τον εαυτό τους και τα σχέδια τους.

Το νέο αφήγημα της μετάλλαξης αποκαλύπτει ποια είναι η πραγματική ατζέντα.

Το επιχείρημα για την δημόσια υγεία είναι απολύτως ανοησία.

Ο σκοπός είναι να διατηρήσουν την κυριαρχία κυβερνήσεις και οικονομικές ελίτ και αυτό θα συμβεί εάν αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα μοιρολατρικά.

 

 

Πηγή: bankingnews.gr

 

Πηγή

Προβολές : 466


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα