Μοιράζουν το Αιγαίο και την Εθνική μας Κυριαρχία με άκρα του τάφου σιωπή..

24 Ιουνίου, 2020 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:243
Μοίρασέ το

 

Η σπορά του Φόβου του Τρόμου και τα όσα ετοιμάζουν μετά το ξεπούλημα του Αιγαίου είναι το Τερματικό τους σημείο με τον υποχρεωτικό ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ για να μας πεθάνουν νωρίτερα και να είμαστε στειρωμένοι ακολουθώντας τις εντολές Σόρος Bill Gates για μείωση του πληθυσμού..Δηλαδή την Δολοφονία μας όταν περνάμε τα 50..

Αυτά σχεδιάζουν και έχει πέσει ΑΚΡΑ του ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ….Μια περίεργη ΜΟΥΓΓΑ…Το μοίρασμα του Αιγαίου όμως δεν θα είναι εύκολη υπόθεση και θα τους ξεφύγει ο έλεγχος ..

Οι Στρατηγοί τι κάνουν η τι θα πράξουν?

Θα αφήσουν να υπογραφεί Πολιτική Συμφωνία Παραχώρησης Εθνικής Κυριαρχίας?

Θα υποκύψουν στις αποφάσεις ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ?

 

Ναι… θ’ αφήσουν να υπογραφεί η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΑΟΖ (διαβάστε εδώ, το αποκαλυπτικό ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ του Κώστα Τουρναβίτη)

ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ο ΟΡΚΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.

ΚΑΙ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΗΜΑ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Η Τουριστική Οικονομία βούλιαξε..Το 99% των Ξενοδοχείων και το 90% των καταλυμάτων ΚΛΕΙΣΤΑ…

Σεμινάρια με τους νέους τρόπους και Ιατρικά Πρωτόκολλα που θα λειτουργήσει η σύντομη Τουριστική περίοδος δηλαδή από 1η Ιουλίου έως 20 με 25 Αυγούστου και ΒΟΥΒΑΜΑΡΑ….

Όσες επιχειρήσεις ανοίξουν θα έχουν τον Τρόμο για ΛΟΥΚΕΤΟ και μεγάλα Πρόστιμα έως 50.000 ευρώ.

Με Κοινή υπουργική απόφαση 17/06/20 ΚΥΑ 2401 για μη τήρηση των μέτρων περί Κορωνοιού δηλαδή με ΠΡΟΣΧΗΜΑ τον Κοροιδοιό θα συνεχίσουν ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ των ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ που θα ανοίξουν.

Και σαν να μην φτάνει αυτό τα περισσότερα Ξενοδοχεία δεν ανοίγουν με τον Τουρισμό των 45 ημερών  να μένει στον αέρα αφού Ξενοδόχοι και Γιατροί γυρνούν την πλάτη στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα και δεν μετατρέπουν τα ξενοδοχεία σε Νοσοκομεία!!!

Η πολιτική του Λοκ Νταουν από Μητσοτάκη έβαλε την ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ σχεδόν Παντού..Οι λοιμωξιολόγοι φόρτωσαν ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ με ευρώ και ο κόσμος στην ΠΕΙΝΑ..

Ο Κοροιδο – ιός από την Ξάνθη ταξίδεψε στην Παραμυθιά και ο Θίασος του ΕΟΔΥ με κλιμάκιο στην Θεσπρωτία..Η Τηλεόραση συνεχίζει να μας φορτώνει με την υπόθεση  βιτριόλι και  την μικρή που απήχθη στη Θεσσαλονίκη..με ένα φόνο Γονιού , με τον Γιατρό μαϊμού ,βιασμό 83χρονης  κ.α

Με 20 εκατομμύρια ο Μητσοτάκης μπούκωσε κανάλια και Δημοσιογράφους για να μην ρωτούν αυτά που πρέπει και για το που βαδίζει η Χώρα αλλά να ασχολούνται με θέματα ευτελούς άξιας και να συντηρούν τον Τρόμο για τον ιό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Κυβέρνηση ΧΟΥΝΤΑ του Κυριάκου δεν επέτρεπε σε όλους τους Δημοσιογράφους να μπαίνουν στη “Θεατρική” Παράσταση Τσιόρδα & Χαρδαλιά και οι Ερωτήσεις δίνονταν ΓΡΑΠΤΩΣ το πρωί για να τις επεξεργαστούν και να διαλέξουν σε ποιες θα απαντήσουν οι Θεατρίνοι του Μητσοτάκη..

Μια πλήρης τακτική νοοτροπίας Ολοκληρωτικών καθεστώτων

Τα Εθνικά Θέματα σε δεύτερη γραμμή και πολλά από όσα συμβαίνουν στην κατάψυξη της ενημέρωσης…Ο Υπουργός Εξωτερικών παραχώρησε κομματι της Εθνικής κυριαρχίας στην Ιταλία και με αυτό το Μοντέλο κάλεσε την Τουρκία να διαπραγματευτούν ωσάν να είναι το Αιγαίο χωράφι του…Εθνικές υποχωρήσεις είναι η επόμενη ατζέντα του Μητσοτάκη και της παρέας του.

Στην Αίγυπτο του Ζητήθηκε από τον Σίσι  η ΑΟΖ στο Καστελόριζο να είναι 0 % …Μόνο το νησί είναι προσωρινά δικό μας!!! Θάλασσα δεν έχει.Και γύρω από αυτό άλλοι “Καρχαρίες” θα δράσουν…

Η Κρήτη να έχει 20% ΑΟΖ η Ρόδος 1% και η Κάρπαθος απο 10% για να ΑΡΠΑΞΟΥΝ Θαλάσσια οικόπεδα η Τουρκία ,Αίγυπτος και Ισραήλ…

Και ο Δένδιας εμφανίστηκε στις 360 μοίρες και καλούσε τον Τσαβούσογλου να τα βρούνε και να διαπραγματευτούν στη βάση της συμφωνίας με την Ιταλία παραχωρώντας Εθνική Κυριαρχία … ΠΕΤΩΝΤΑΣ το ΔΙΚΑΙΟ της Θάλασσας στο Καλάθι των Αχρήστων…

Ετοιμάζουν τη μεγαλύτερη ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ με μια άνεση όπως μπορείτε να ακούσετε τον Δενδια  στο video να καλεί το φίλο του Τσαβούσογλου ..

Φίλος λέει από χρόνια ..Ελα ρε φίλε θέλει να στα δώσει και εσύ τον αγνοείς Τι φίλοι είστε?

Και οι Γερμανοί φίλοι του Δένδια και του Μητσοτάκη είναι…ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ και η Εθνική Κυριαρχία με τους Τούρκους τους Αιγύπτιους και τους Ισραηλινούς..

Οι Στρατηγοί τι κάνουν η τι θα πράξουν? Θα αφήσουν να υπογραφεί Πολιτική Συμφωνία Παραχώρησης Εθνικής Κυριαρχίας? Θα υποκύψουν στις αποφάσεις ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ?

Αποδυνάμωσαν την Οικονομία και την Αμυνα και αρχίζει το πάρτι υποχωρήσεων στο Αιγαίο.

Η σπορά του Φόβου του Τρόμου και τα όσα ετοιμάζουν μετά το ξεπούλημα του Αιγαίου είναι το Τερματικό τους σημείο με τον υποχρεωτικό ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ για να μας πεθάνουν νωρίτερα και να είμαστε στειρωμένοι ακολουθώντας τις εντολές Σόρος Bill Gates για μείωση του πληθυσμού..Δηλαδή την Δολοφονία μας όταν περνάμε τα 50..

Αυτά σχεδιάζουν και έχει πέσει ΑΚΡΑ του ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ….Μια περίεργη ΜΟΥΓΓΑ…Το μοίρασμα του Αιγαίου όμως δεν θα είναι εύκολη υπόθεση και θα τους ξεφύγει ο έλεγχος ..

 

Αρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη.

 

ΥΓ

Δείτε και ακούστε  το video με την πληροφόρηση της δημοσιογράφου Κυρα  Αδάμ εξιδικευμένης με Τουρκο Ελληνικά θέματα.Τα όσα “κατέθεσε” χθες 22/06/20 στην εκπομπή Εν Αθήναις.

 

 

Πηγή

Προβολές : 243


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα