“Μου επιτέθηκε μέσα στο Αρσάκειο”…Και ύστερα νύχτωσε και βγήκαν τα…μαχαίρια!

“Μου επιτέθηκε μέσα στο Αρσάκειο”…Και ύστερα νύχτωσε και βγήκαν τα…μαχαίρια!

12 Φεβρουαρίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:565
Μοίρασέ το

 

 Απίστευτη προφητεία Λιγνάδη για “σκοτεινά απωθημένα”!

Στο βάθος ο Εισαγγελέας σιγοσφυρίζει…

Κάποτε, δεκαετίες πριν, η εφημερίδα “ΑΘΗΝΑΪΚΗ”, είχε βγάλει ένα τεράστιο σεξουαλικό σκάνδαλο στα οικοτροφεία του Αρσακείου με διαστροφές…
ΟΛΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΗΚΑΝ… όπως κουκουλώθηκε και το σκάνδαλο με την διάσημη πολιτική οικογένεια…
Η διαστροφή, είναι η… τροφή της ελιτ.   
Καλλιόπη Σουφλή

 

Γιάννης Ντάσκας

 

Μια απο τις πιο διεφθαρμένες κυβερνήσεις στην Ιστορία της Ευρώπης ήταν  κατ αποτέλεσμα η 8ετής (δια)κυβέρνηση του Κ.Σημίτη.

Του κατά τον Καραμανλή “αρχιερέα της Διαπλοκής”.

Ηταν αυτός που μεταξύ άλλων ,όταν άρχισε οι αποκαλύψεις για τα τεράστια σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας πήγε μια επισκεψούλα στον Μαρτίνη(Ντυνάν),εναντίον του οποίου γράφαμε τα χίλια μύρια για τα κακουργήματα που διέλυσαν τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και τον κατάντησαν μια απλή σφραγίδα που είναι σήμερα.

Τις φρενάρισε τις εξελίξεις τότε σε αυτό το χώρο ,ο οποίος σήμερα είναι ακόμα τόσο σάπιος,ώστε κανείς να μην τον εμπιστεύεται ούτε για τον υπαρκτό και επικίνδυνο κοροναϊό.

Γιατί όλοι υποψιάζονται και μια φαρμακοποιός,βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ το είπε ανοιχτά, ότι σφάζονται στο παρασκήνιο οι πολυεθνικές του φαρμάκου για να κερδοσκοπήσουν με τα λοκ ντάουν και τα δισεκατομμύρια των εμβολίων.

Για τα  σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας και των εξοπλιστικών (Ακης, Γιάννος, ΖΗΜΕΝΣ κλπ) απευθυνθήκαμε και εμείς μεταξύ και άλλων ΜΜΕ στον τότε πρωθυπουργό Κ.Σημίτη και εκείνος μας  είπε:

“Όποιος έχει κάτι να πει να πάει να το πει στον Εισαγγελέα”.

Εγινε της συγκάλυψης κατ’ αποτέλεσμα…

Στις σημερινές συνθήκες απόλυτης και δικαιολογημένης δυσπιστίας των πολιτών έναντι των κυβερνώντων ξέσπασε και το ελληνικό σκάνδαλο σεξουαλικών εγκλημάτων, δηλαδή ΒΙΑΣΜΩΝ , μέσα απο εκβιασμούς και αποπλανήσεις κλπ.

Με ονόματα θυμάτων και θυτών.

Στην κορύφωσή των καταγγελιών και αποκαλύψεων ηθοποιός τις ονόματι Σταμάτης Φασουλής μιμούμενος τον Σημίτη δήλωσε περίπου τα ίδια.

Είπε μεταξύ άλλων:

“…Όταν έχεις να καταγγείλεις κάτι το καταγγέλλεις στον εισαγγελέα.

Και αυτό έχω να πω για τα διάφορα social media όπου ο καθένας λέει τη γνώμη του επί παντός επιστητού.

Ποιος τη ζήτησε τη γνώμη του;

Κατηγορούν, καταδικάζουν άλλες φορές υπερασπίζονται. Καθίστε φρόνιμα!

Και τουλάχιστον εμείς στο συνάφι.

Ας κατεβάσουμε τους τόνους και ας αφήσουμε τη Δικαιοσύνη ή τα θύματα να μιλήσουν».

Ευτυχώς σχεδόν αμέσως ο πρόεδρος του Πειθαρχικού των ηθοποιών Πασχάλης Τσαρούχας του έδωσε τα…τσαρούχια στο χέρι δηλώνοντας δημόσια:

«Κάνουμε θέατρο για την ψυχή μας. Όχι για την ψ**η μας. Κανείς μη καθίσει φρόνιμα»

Η ανησυχία ορισμένων αστεριών που έλαμψαν πολύ κατά την μεγάλη νύχτα της Διαπλοκής στη χώρα μας εστιάζεται στον επικεφαλής του Εθνικού Θεάτρου ηθοποιό και σκηνοθέτη Δημ.Λιγνάδη, ο οποίος δεινώς καταγγέλλεται για την εξωκαλλιτεχνική ζωή του,για την οποία και βρέθηκε δεινώς μαχαιρωμένος πριν χρόνια.

Παλαιότερα επι Κώστα Καραμανλή είχαν επιλέξει για κορυφαία θέση του Πολιτισμού μια κυρία πορνοεπιδόσεων, οι οποίες πορνοεπιδόσεις είχαν προκαλέσει την οργή της Αννας Συνοδινού και του Μίκη Θεοδωράκη.

Τώρα επέλεξαν τον Λιγνάδη και  αρμόδια υπουργός Πολιτισμού είναι η Λ.Μενδώνη, γνωστή για τις θορυβώδεις παρεμβάσεις της ομού μετά της Αννας Παναγιωταρέα στο παρελθόν για διάφορα θέματα του χώρου του Πολιτισμού, οπως π.χ. η Αμφίπολη.

Πατέρας του Δημ.ιγνάδη ήταν ο Τάσος Λιγνάδης, επίσης με κορυφαίες θέσεις κριτικού στην εποχή του.

Απο τις θέσεις αυτές είχε γράψει και τα εξής προφητικά για τα συμβαίνοντα σήμερα:

Βιβλίο του «Θεατρολογικά» (Τόμος Ι): «…το ήθος και το ύφος της Κριτικής είναι η περιουσία της και η αρχοντιά της.

Είναι προϋποθέσεις ν’ ανοίξει ο διάλογος και όχι να κλείσει το θέμα.

Πίσω από τη σκανδαλοθηρία και τον λίβελλο, όπως και πίσω από το εγκώμιο και τον λιβανωτό, κρύβονται όλα τα σκοτεινά απωθημένα ή τα συμφέροντα και όλες οι δυνατές αδυναμίες.

Σε χώρες που ο Τύπος καταντάει μονοπώλιο μεγάλων οργανισμών, μεθοδεύει ανελεύθερα και τις δικές του κριτικές στήλες και διοχετεύει τα πνευματικά του καυσαέρια μολύνοντας την αναπνοή και θολώνοντας τους ορίζοντες της πνευματικής ζωής.

Έχει τις δυνατότητες να δείχνει ό,τι θέλει, να αποκεφαλίζει ό,τι δεν του συμφέρει και να λασπώνει ό,τι θεωρεί επικίνδυνο».

Με λίγα λόγια φωτογραφίζει τα σημερινά.

Στην κορυφή της πνευματικής μας ζωής τα συμφέροντα της σημερινής κυβέρνησης έβαλαν τον γυιό του.

Μια  κυρία που ήταν μαθήτρια του Αρσακείου,την εποχή της πρώτης κυβέρνησης  Μητσοτάκη έγραψε μια φοβερή επιστολή για τον σημερινό Λιγνάδη:

Ακολουθεί η μαρτυρία της τότε μαθήτριας όπως δημοσιεύτηκε στο 2020mag.gr:

Τη σχολική χρονιά 1990-91 ήμουν μαθήτρια της Β’ Λυκείου στο Αρσάκειο Ψυχικού.

Στο πλαίσιο του ανεβάσματος μιας σχολικής θεατρικής παράστασης («Η Τύχη της Μαρούλας» του Δημήτρη Κορομηλά), γνώρισα τον Δημήτρη Λιγνάδη, στον οποίο είχε ανατεθεί από τη Διεύθυνση του σχολείου μας να επιμεληθεί την παράσταση.

Συμμετείχα στην παράσταση και από τις πρόβες άρχισα να διαπιστώνω έναν πολύ έντονο εστιασμό του Δημήτρη Λιγνάδη σε μένα.

Λιγνάδης

Ήμουν 16 χρόνων, και σε αντίθεση με άλλα κορίτσια της ηλικίας μου και συμμαθήτριές μου, δεν ήμουν αυτό που λέμε «σχηματισμένη γυναίκα» σωματικά, αλλά παιδί.

Μια φορά, στο τέλος της σχολικής μέρας, μου ζήτησε να πάμε να μιλήσουμε σε ένα κοντινό πάρκο.

Εκεί, κάτσαμε σε ένα παγκάκι, όπου άρχισε να μου λέει πράγματα που με μπέρδεψαν πάρα πολύ συναισθηματικά: μου απήγγειλε ποιήματα, μου μιλούσε για τα παιδικά του χρόνια και τη σχέση του με την οικογένειά του, μου έλεγε ότι με βλέπει σαν τη Λάουρα στον «Γυάλινο Κόσμο» και τον εαυτό του σαν τον Τομ, μου έλεγε ότι είμαι ξεχωριστή, μου έλεγε ότι δεν ήμουν σαν τις άλλες (αυτό το έλεγε περιφρονητικά για τα άλλα κορίτσια).

Μου έλεγε ότι εγώ κι αυτός ήμασταν ίδιοι.

Μου έλεγε ότι μ’ αγαπούσε.

Στο τέλος μου έδωσε και τη διεύθυνση του σπιτιού του και μου είπε ότι θα ήθελε να πηγαίναμε κι εκείνη την ώρα σπίτι του, αλλά είχε παράσταση.

Μετά με χαιρέτησε παίρνοντάς με αγκαλιά.

Τους επόμενους λίγους μήνες επανέλαβε πολλές φορές την πρότασή του να πάω στο σπίτι του, γιατί «με αγαπούσε».

Τον ενοχλούσε που αρνιόμουν να το κάνω, αλλά επέμενε φορτικά.

Ήμουν εξαιρετικά συνεσταλμένη, γεγονός που εκ των υστέρων θεωρώ ότι ήταν καθοριστικό στην επικέντρωση στο πρόσωπό μου, στον έλεγχο που προσπάθησε να μου ασκήσει, στην πίεσή του να πάω μόνη μου σπίτι του.

Σε ένα σχολικό πάρτι, με πήρε στο πίσω μέρος της ταράτσας για να μη μας δουν οι άλλοι μαθητές, με αγκάλιασε πολυ σφιχτά, με φίλησε στο λαιμό, μου είπε πως θα με αγαπάει για πάντα και να πάω να τον βρω.

Προσπαθούσε να μπει στο μυαλό μου, με είχε μπερδέψει πάρα πολύ.

Με είχε ξεμοναχιάσει, προσπαθούσε να με κάνει να νιώσω μοναδική, μου έλεγε απίστευτα πράγματα για να με πείσει, με σκοπό να πάω σπίτι του.

Νιώθω τυχερή που αρνήθηκα τελικά να πάω, αλλά ακόμα κι έτσι, όσα κατά καιρούς πληροφορούμουν υπό τη μορφή φημών και όσα τώρα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, με κάνουν να αναρωτιέμαι για το πόσα άλλα παιδιά και νέοι άνθρωποι μπορεί να βρέθηκαν στη δική μου θέση και δυστυχώς και σε πάρα πολύ χειρότερη από τη δική μου θέση.

Η αρχική μου σκέψη ήταν να μιλήσω επώνυμα για όλα αυτά, αλλά τελικά νιώθω ότι δεν έχω καμία ψυχική δύναμη να έρθω αντιμέτωπή του. Φοβάμαι ότι ούτε σε αυτό είμαι η εξαίρεση.”

Την ερωτεύτηκε θα πει. Όπως είπε ο Π.Χαϊκάλης για μια άλλη νεαρή ενήλικη απο την οποία ζητά σήμερα συγνώμη και εκείνη( Μ.Αραβή) την αρνείται ,γιατί παρα ήταν χυδαίος στα γραπτά του ,τα οποία ήδη δημοσιεύθηκαν και σοκάρουν απευθυνόμενα σε μια νεαρή με την οποία δεν είχε τίποτα…

Ο Δημ.Λιγνάδης στη συνέχεια βρέθηκε στη φωτιά και καταγγέλλεται δεινώς για άλλα.

Και το μαχαίρωμα ήρθε 4-5 χρόνια μετά από αυτή την ερωτική επίθεση στο Αρσάκειο.

Η υπουργός Μενδώνη αντί σε μία ώρα απο το πρώτο δημοσίευμα της Ελενας Ακρίτα να του έχει ζητήσει την παραίτηση και να ζητήσει η ΊΔΙΑ συγνώμη για τον διορισμό του έβγαζε και γλώσσα στην Ακρίτα και της ζητούσε να κάτσει φρόνιμα περίπου!!!

Αν η Λ.Μενδώνη ήταν υπουργός στην Ιαπωνία σήμερα δεν θα ήταν στη θέση της. Ομως είναι.

Στη θέση του είναι και το Αρσάκειο.

Είναι το ίδιο που βρέθηκε σύσσωμο στα δικαστήρια πριν χρόνια γιατί μέλος του διδακτικού προσωπικού του βρέθηκε στο εδώλιο του κακουργήματος (Μικτό Ορκωτό) για αποπλάνηση ανηλίκου.

Αυτή η κατηγορία έφτασε εκεί μετά δέκα(10)χρόνια δικαστικών ερευνών.

Η πολιτική διάσημη οικογένεια του μέλους του διδακτικού προσωπικού υποστήριζε απο την αρχή ότι “δεν έγινε τίποτα και δεν υπήρχε ερωτική σχέση-επίθεση στο ανήλικο”.

Οι ερευνητές δικαστικοί όμως πείσθηκαν ότι υπήρξαν όλα και έστησαν το εδώλιο.

Εκεί όμως αθωώθηκε αφού με 5-2 έγιναν δεκτοί οι ισχυρισμοί ότι δεν υπήρξε ερωτική σχέση-επίθεση.

Μια και η υπόθεση Λιγνάδη πέρασε την πόρτα του Αρσακείου έχουμε μια απλή παράκληση στην ηγεσία του Αρσακείου:

Μια και ζούμε στην εποχή της διαφάνειας και της κανονικοτητας και μια και όλοι (και το Αρσάκειο)στηρίζουν το κίνημα #Me Too μπορούν να δώσουν στη δημοσιότητα τα γραπτά μεταξύ του μέλος του Διδακτικού προσωπικού και του ανηλίκου;

Στην αθωωτική δικαστική απόφαση αυτά τα γραπτά περιλαμβάνονται ,ώστε να κρίνει κανείς αν είναι ή δεν είναι γραπτά ερωτικής σχέσης;

Αν δεν περιλαμβάνονται τα γραπτά είναι σωστή η συγκαλυπτική η αθωωτική δικαστική απόφαση;

Τα θυμηθήκαμε με αφορμή και ένα άλλο επίλεκτο φίλο της σημερινής πολιτικής ηγεσίας.

Κι αυτός πήγε κατηγορούμενος για μια 11χρονη στην Κρήτη και “καθάρισε” γιατί η μικρή και η οικογένειά της δεν μπορούσαν να συνεχίσουν.

Μέχρι τη δίωξη είχε καταθέσει επίσημα στην Αστυνομία ο διάσημος αυτός, ότι βρέθηκε τυχαία στο στενάκι γιατί…χάθηκε και τυχαία είχε στο κάθισμα πορνοπεριοδικά και ότι φορούσε ένα πολύ μικρό μαγιό για να πάει για μπάνιο.

Τα είπε αυτά γιατί η μικρή κατήγγειλε ότι ήταν γυμνός και της έδειξε τα πορνοπεριοδικά, ενώ την άλλη ημέρα που …ξαναχάθηκε και ξαναπέρασε τυχαία απο το στενάκι άτομα(που ειδοποιήθηκαν απο την 11χρονη) τον σταμάτησαν και άρχισαν να τον πτύουν απο το ανοιχτό παράθυρο…

Η Ελλάδα εξευτέλισε κάθε έννοια ισονομίας και ισοπολιτείας με προκλητικές αθωώσεις ισχυρών και καταδίκες αδύναμων.

Το #Me Too θα της γλιτώσει;

Ο Δημ.Λιγνάδης δια του δικηγόρου κ.Γεωργουλέα δήλωσε χθες:

«Υπάρχουν πολλές φήμες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Δεν μπορώ να ξέρω αν θα φτάσουμε στα δικαστήρια χωρίς να έχω λάβει μία κλήση ή κάποιο δικόγραφο.

Τέτοιου είδους φήμες βλάπτουν οποιονδήποτε.

Ο κ. Λιγνάδης έχει δώσει εντολές προκειμένου να προστατεύσει την τιμή και την υπόληψή του και ο ίδιος πράττει αναλόγως.

Και εμείς ενημερωνόμαστε από τα ΜΜΕ.

Δεν έχουμε τίποτα στα χέρια μας, είτε σε πειθαρχικό, είτε σε ποινικό επίπεδο».

Τη λέξη ψέμματα-ψεύτικες γιατί δεν την αναφέρει ως προς τις φήμες;

Γιατί παραιτήθηκε αφού δεν υπάρχει τίποτα;

Ακούει κανείς εισαγγελέα στο βάθος να σιγοσφυρίζει ή μήπως είναι παραισθήσεις;

 

 

Πηγή

Προβολές : 565


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα