μου ‘μαθε η ζωή... (3 βίντεο και μια ταινία)

μου ‘μαθε η ζωή... (3 βίντεο και μια ταινία)

4 Ιουλίου, 2020 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:303
Μοίρασέ το

 

 

“Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος, κι η ατιμία και ο συμβιβασμός εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές, μια μονάχα τακτική είναι πρακτική και συμφέρει… Να ‘σαι ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ”

 

Νίκος Καζαντζάκης

Και μου ‘μαθε η ζωή, πως πηγαίνει μπροστά…

… κι έμαθα, πως τελευταία έρχεται η αγάπη…

… κι έμαθα στη ζωή μου, πως οι άνθρωποι αλλάζουν συνήθως προς το χειρότερο…

… κι η κοινωνία μας γκρεμίζεται…

… τελικά, ένα πράγμα δεν σπουδάζεται στη ζωή…

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ…

 

Καλησπέρα… τις τελευταίες μέρες, σέρνεται ο υπολογιστής μου, σέρνομαι κι εγώ… μάλλον θα φταίει η ζέστη…

Καλλιόπη

οι μουσικές διαδρομές, εδώεδώ… κι εδώ

η ταινία, εδώ

 

 

 

 

Προβολές : 303


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα