Μου το ζητήσατε πολλοί. Πρέπει να γνωρίζετε όλοι τι περιέχουν τα εμβόλια mnRa, όπως και τα εμβόλια του κορονοϊού. (βίντεο)

Μου το ζητήσατε πολλοί. Πρέπει να γνωρίζετε όλοι τι περιέχουν τα εμβόλια mnRa, όπως και τα εμβόλια του κορονοϊού. (βίντεο)

- 649 προβολές ( Μέτρηση έως 14:03:24 )

 

Ο … “παΤΕΡΑ(Σ) των εμβολίων με την μέθοδο mnRa, όπως είναι σχεδόν όλα τα εμβόλια του κορονοϊού, πλην του ρωσικού, μεταξύ άλλων παραδέχεται ότι τα συστατικά μπορεί να είναι δυνητικά θανάσιμα, ότι χρησιμοποιούνται ιστοί από αμβλώσεις και ιστοί από γουρούνια και ότι δεν θα έχει πρόβλημα να καεί στην κόλαση, αν κάποιοι λόγω θρησκείας και ηθικής κάποιοι το θεωρούν σωστό.

Μου το ζητήσατε πολλοί. Πρέπει να γνωρίζετε όλοι τι περιέχουν τα εμβόλια mnRa, όπως και τα εμβόλια του κορονοϊού. (βίντεο)

 

Πολλοί αναγνώστες και φίλοι, που δεν γνωρίζουν αγγλικά, μου ζήτησαν να βρω τον τρόπο να μεταφράσω το πολύ σημαντικό βίντεο που ακολουθεί, με τον “παΤΕΡΑ(Σ) των εμβολίων της MODERNA για τον κορονοϊό, το οποίο είναι όντως ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ και ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ.

Με την βοήθεια του τεχνικού μου, έγινε η μετάφραση και μπορείτε να το παρακολουθήσετε.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ο Εργαζόμενος για την φαρμακευτική εταιρεία Moderna, γνωστός και ως “πατέρας των εμβολίων”, δίνει το 2018 ένορκη κατάθεση, μεγάλης διάρκειας.

Εδώ είναι μόνο το πρώτο μέρος (1 από 9) .

Αυτοματοποιημένη Μεταγλώττιση Υποτίτλων για θέαση στα ελληνικά σε φορητές συσκευές.

Το Αρχικό Βίντεο και η υπόλοιπη σειρά βρίσκονται στον παρακάτω σύνδεσμο. https://youtu.be/rGDNsqk0KR0

Μεταξύ άλλων παραδέχεται ότι τα συστατικά μπορεί να είναι δυνητικά θανάσιμα, ότι χρησιμοποιούνται ιστοί από αμβλώσεις και ιστοί από γουρούνια και ότι δεν θα έχει πρόβλημα να καεί στην κόλαση, αν κάποιοι λόγω θρησκείας και ηθικής κάποιοι το θεωρούν σωστό.

το λινκ του βίντεο, εδώ

 

(Visited 648 times, 1 visits today)

Ετικέτες: , , ,

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.