Μπάιντεν VS Μπάιντεν, αλλά... για τους λίγους που γνωρίζουν...

Μπάιντεν VS Μπάιντεν, αλλά... για τους λίγους που γνωρίζουν...

14 Νοεμβρίου, 2020 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,658
Μοίρασέ το

… και μη βιαστείς φίλη/ε να πεις ότι είναι σωσίες, αφού όλοι οι «μεγάλοι» έχουν, γιατί ίσως (λέω ίσως) να πέσεις έξω.

 

 

Αγνοούμε πολλά…

Η ΑΛΗΘΕΙΑ, δεν μας δόθηκε …

Υπάρχουν όμως πολλοί που την ψάχνουν…και βρίσκουν…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Στις 21 Δεκεμβρίου, μπαίνουμε στην εποχή του Υδροχόου… για όσους γνωρίζουν…

Το ότι δεν τα πιστεύουν πολλοί, δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν…

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΦΙΛΗ/Ε ΜΟΥ … [556]
… που έχεις αναθέσει την ενημέρωσή σου στην τηλεόραση … αλλά και υπεραμύνεσαι εμμονικά των όσων πληροφορείσαι απ΄ αυτήν, αποκαλώντας κάθε έναν που διαφοροποιείται λέγοντας κάτι που σου φαίνεται παράξενο, σαν ανόητο, γραφικό ή συνωμοσιολόγο.
 
Και στο λέω με όλη μου την αγάπη γιατί δεν θα ΄θελα να σε δω μια μέρα να πηδάς απ΄ το μπαλκόνι σου ε;
 
Λοιπόν … ξέρεις βέβαια ότι το σχήμα του αυτιού μας είναι κάτι σαν το δακτυλικό αποτύπωμα, αφού είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο. Το ξέρεις ε;
 
Αν θέλεις τώρα, ρίξε μια ματιά στο αυτί του κυρίου Joe Biden … ή μάλλον στα αυτιά του κυρίου Biden (αυτά που βρήκα με μια γρήγορη ματιά).
 
… και μη βιαστείς φίλη/ε να πεις ότι είναι σωσίες, αφού όλοι οι «μεγάλοι» έχουν, γιατί ίσως (λέω ίσως) να πέσεις έξω.
 
Φυσικά δεν έχω καμία διάθεση να δώσω δύσπεπτες αλλά και αβέβαιες απαντήσεις, αλλά είμαι υποχρεωμένος να κεντρίσω λίγο την λογική σου, μήπως και αρχίσεις να προβληματίζεσαι πως όσα ξέρεις, ίσως απέχουν πολύ απ΄ την πραγματικότητα που σήμερα θεωρείς εξωπραγματικά παραμύθια ηλιθίων
 
 
Εάν πάλι δεν σου δημιουργεί καμία απορία, ξέχασε την ανάρτηση, γύρνα στο Big Brother και μην ασχολείσαι …

 

Παραθέτω και κάποια σοβαρά σχόλια από την συγκεκριμένη ανάρτηση του εξαίρετου φίλου Ιωάννη Πέτρου.

 

Οταν θα μαθει ο κοσμος για τον πολεμο μεταξυ Ελληνων και Ατλαντων, θα μαθει οτι η κατασκευη κλωνων ειναι αρχαια τεχνολογια.
 
Ο πολεμος αυτος ακομα δεν τελειωσε. Ελπιζουμε να τελειωσει αυτη την εποχη.
 
Το καλο ειναι οτι οι ερπετικοι Ατλαντες κανουν λαθη απελπισιας, κατι που δειχνει οτι το τελος τους ειναι πολυ κοντα.
 
Η αληθινη ιστορια οταν αποκαλυφθει θα μοιαζει με επιστημονικη φαντασια. Γιατι αυτο που μαθαινουν οι ανθρωποι για την ιστορια αυτου του κοσμου ειναι ενα τεραστιο ψεμμα.

 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΠΥΡΟΓΛΟΥ

Ακριβώς φίλε Γιώργο. Μετά από 40+ στον ευρύτερο “χώρο” θεωρώ πως σχεδόν ότι ξέρουμε, είναι ψέμα ή διαστρεβλωμένη αλήθεια… και βέβαια θεωρώ ότι ήδη έχουμε μπει σε ένα είδος επιλόγου και θα αποκαλυφθούν πολλά.

 
Αυτο που θα γινει Γιαννη θα ειναι η πληρης αποκαλυψη των οντων που καποτε κατελαβαν τον πλανητη και υποδουλωσαν την ανθρωποτητα χρησιμοποιωντας την σαν τροφη.
Τωρα ποσοι θα αντεξουν απο τις αποκαλυψεις αυτες και δεν θα κλονιστουν, αυτο εξαρταται και απο το ποσο εξελιγμενες ψυχες ενσαρκωνουν.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΠΥΡΟΓΛΟΥ

Μπήκες απότομα σε βαθιά νερά Γιώργο 🙂 Προσωπικα, επειδή ένας μεγάλος αριθμός φίλων είναι πολύ μακριά απο την ευρύτερη θεματολογία, αποφεύγω την “βίαιη” εισαγωγή τους, γιατί θεωρώ δεδομένο ότι θα τους απομακρύνει. Συμφωνώ απόλυτα (όπως εξάλλου είπα καθαρά στο σχετικό μου βίντεο) ότι έχει ηδη αρχίσει μια παρέμβαση “έξωθεν” και που φυσικά ελπίζω ότι δεν θα τελειώσει άδοξα. Μία παρέμβαση που θα ανατρέψει τελικά τα παντα, που θα αποκαλύψει πολλά και που ήξερα ότι θα συμβεί, από τα 25 μου … και μάλλον ευτύχισα να δω έστω και στα 60 μου

 
Ιωάννης Πέτρου

φιλε Γιαννη σαν Κριος που ειμαι τα κανω αυτα!!!!

 
Η παρεμβαση εχει ξεκινησει απο αρκετα παλιοτερα οταν σταδιακα αρχισαν να ενσαρκωνονται μεγαλοι αριθμοι οντοτητων απο εξω που θελησαν να μπουν στο πεδιο για να του αποκαταστησουν τις δονησεις και να διορθωσουν την χρονογραμμη που ειχε χακαριστει απο τους αλλοειδεις.
 
Με την ενεργοποιηση αυτων των ψυχων αλλα και την περαιτερω βοηθεια που ερχεται ενεργειακα, μετα το 2012 ο πλανητης εχει ασφαλιστει και πλεον δεν κινδυνευει απο τους αλλοφυλλους και απο καποιες αλλες εξωδιαστατικες οντοτητες.
 
Θα ηθελα να πω στους ανθρωπους να μην ανησυχουν γιατι το 2021 ξεκιναει ουσιαστικα η αληθινη ζωη σ αυτον τον πλανητη γιατι το 2021 ειναι το πρωτο ετος κατα το οποιο εισερχομαστε ουσιαστικα στην διορθωμενη πλεον χρονογραμμη.
 
Πολλοι θα εκπλαγουν απο τη θετικη αλλαγη που θα σημειωθει αλλα εγω προσωπικα το περιμενα να συμβει εδω και αρκετο καιρο οπως κι εσυ βεβαια. Το θεμα ειναι οτι ολα θα πανε παρα πολυ καλα και ο Ελληνισμος θα ξανακαθισει στον θρονο του.
 
Ιωάννης Πέτρου

οποιος ανθρωπος εχει αποκαταστησει επικοινωνια με την εσωτερικη του φωνη, ξερει τι θα συμβει Γιαννη.

 
Οποιος καταφερει και ακουσει τη φωνη αυτη, καταληγει ακριβως στο ιδιο συμπερασμα: οτι ο κοσμος αυτος αλλαζει συντομα και γινεται κατι τελειως διαφορετικο σε σχεση με ολο αυτο που βιωσε η ανθρωποτητα για παρα πολλα χρονια θα ελεγα.
 
Ηταν σαν να εγινε μια παρεμβαση στην κανονικη χρονογραμμη, σαν παρενθεση και το 2021 να εισερχομαστε ξανα στην χρονογραμμη αυτη. Δοθηκαν πολλοι αγωνες σε πολλες ενσαρκωσεις αλλα τελικα το τρενο μπαινει ξανα στην πορεια του επιστρεφοντας απο την παρακαμψη.

 

Πηγή

Προβολές : 1,658


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα