Μπαίνουν και οι ιδιώτες ιατροί στο πρόγραμμα εμβολιασμού του πληθυσμού

Μπαίνουν και οι ιδιώτες ιατροί στο πρόγραμμα εμβολιασμού του πληθυσμού

14 Ιουλίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Μπαίνουν και οι ιδιώτες ιατροί στο πρόγραμμα εμβολιασμού του πληθυσμού

 

Σύμφωνα με το ενημερωτικό υλικό του Υπουργείου, οι γιατροί θα προμηθευτούν τα μονοδοσικά εμβόλια της εταιρίας Johnson & Johnson.

Μάλιστα θα λαμβάνουν 3 ευρώ για εμβολιασμό στο ιατρείο και 20 ευρώ για εμβολιασμό στο σπίτι.

Αυτή η σύμβαση αρχίζει από την ημερομηνία υπογραφής της και λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου του 2021.

Μπαίνουν και οι ιδιώτες ιατροί στο πρόγραμμα εμβολιασμού του πληθυσμού

 

Η ανθρώπινη ζωή, η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, κοστολογείται με 3 έως 20 ευρώ.

3-20 ευρώ, για να ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Ή ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

3-20 ευρώ, ΜΙΖΑ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ;;;

ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΤΑ ΣΑΒΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΠΕΣ;;;

ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ Η ΖΩΗ ΤΟΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΑΙΩΝΙΑ;

ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ Η ΚΟΛΑΣΗ;;;

ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΥΦΛΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ.

ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΚΡΙΒΑ ΟΣΟΙ ΕΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Του Παντελή Οικονόμου, Γενικός Ιατρός

Η επιχείρηση προώθησης των εμβολιασμών συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Στην «μάχη» μπαίνουν και οι ιδιώτες ιατροί. Στη δημοσιότητα δόθηκε από το υπουργείο Υγείας η πρόσκληση προς τους ιδιώτες γιατρούς, προκειμένου να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα εμβολιασμών κατ’ οίκον ή στο ιατρείο τους.

https://isth.gr/wp-content/uploads/2021/07/ΣΧΕΔΙΟ-ΣΥΜΒΑΣΗΣ-ΙΑΤΡΩΝ-ΓΙΑ-ΚΑΤ-ΟΙΚΟΝ-ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ-F.docx

Σύμφωνα με το ενημερωτικό υλικό του Υπουργείου, οι γιατροί θα προμηθευτούν τα μονοδοσικά εμβόλια της εταιρίας Johnson & Johnson.

Μάλιστα θα λαμβάνουν 3 ευρώ για εμβολιασμό στο ιατρείο και 20 ευρώ για εμβολιασμό στο σπίτι. Αυτή η σύμβαση αρχίζει από την ημερομηνία υπογραφής της και λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου του 2021.

Σε αντίθεση με τη διενέργεια εμβολιασμών σε οργανωμένα κέντρα, όπου υποτίθεται ότι υπάρχει το κατάλληλο προσωπικό και ο εξοπλισμός για την αντιμετώπιση σοβαρών παρενεργειών από αυτά τα εμβόλια, οι οποίες φτάνουν από αλλεργικό σοκ μέχρι ανακοπή, ο ιδιώτης γιατρός είναι μόνος του σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, έχοντας μόλις 15 λεπτά για να παρακολουθήσει πιθανές άμεσες παρενέργειες.

Βέβαια, σύμφωνα με τη σύμβαση, ο συμβαλλόμενος ιατρός δεν φέρει ευθύνη για την πρόκληση τυχόν γνωστών ή άγνωστων παρενεργειών από τη διενέργεια του εμβολίου κορωνοϊού COVID-19 στα άτομα που εμβολιάζει, ενώ όπως είναι γνωστό, δεν φέρουν ευθύνη ούτε οι εταιρίες που παράγουν τα συγκεκριμένα εμβόλια.

Τότε, αν κάποιος πεθάνει στο σπίτι του μετά από εμβόλιο, ποιός αναλαμβάνει την ευθύνη;

Επιπλέον, το σύστημα προώθησης των εμβολιασμών χρησιμοποιεί πλέον την προσωπική επαφή του γιατρού με τον εξεταζόμενο ως εργαλείο.

Η ψυχολογική πίεση, μεταφέρεται από την επίσημη απρόσωπη κρατική σύσταση, που όσο έπιασε έπιασε, στην προσωπική-φιλική του γιατρού, που πιθανόν να έχει στρατευτεί στο θέμα του εμβολίου και το υποστηρίζει, ενός ανθρώπου που έχει δημιουργήσει σχέση εμπιστοσύνης και πολλές φορές σχέση εξάρτησης στον εξεταζόμενο.

Τέλος, θα προσθέσω ότι ο ιατρικός κλάδος δεν φημίζεται για την ανιδιοτέλειά του και την καθαρότητά του.

Οι οικονομικές δοσοληψίες με φαρμακευτικές εταιρίες και διαγνωστικά κέντρα, τα διάφορα δώρα και ταξίδια, τα φακελάκια, τα μαύρα χρήματα χωρίς αποδείξεις, ο τρόπος αναρρίχησης στις ανώτερες βαθμίδες της ιεραρχίας, είναι χαρακτηριστικά ενός διεφθαρμένου συστήματος το οποίο έχει μάθει στην εξαγορά και τα ανταλλάγματα.

Έρχονται λοιπόν και τα 20 ευρώ, ως επιπλέον δέλεαρ για να κινητοποιηθεί ο γιατρός, για να αρχίσει τα τηλέφωνα, προκειμένου να πείσει ανθρώπους να κάνουν το εμβόλιο, φυσικά με το αζημίωτο.

Υ.Γ. Πριν λίγες μέρες χρησιμοποίησα τα επίσημα στοιχεία από το Ηνωμένο Βασίλειο, και σύμφωνα με τα οποία το ένα τρίτο των νέων κρουσμάτων, της σχεδόν αποκλειστικά Δέλτα μετάλλαξης, ήταν εμβολιασμένοι.

Σύμφωνα με το διάγραμμα που επισυνάπτω (5/7), ενώ η καμπύλη των κρουσμάτων των μη εμβολιασμένων έχει πάρει καθοδική πορεία, οι νοσούντες εμβολιασμένοι συνεχίζουν και αυξάνονται, έχοντας φτάσει στο μισό των μη εμβολιασμένων, με ανοδική πορεία.

Πού είναι τελικά η σχεδόν 100% προστασία που υπόσχονταν με τα εμβόλια;

Όσοι έχουν εμβολιαστεί, άραγε, δεν μεταδίδουν στο περιβάλλον τους, ιδιαίτερα όταν βρίσκονται μαζικά μεταξύ τους με κρατική έγκριση βέβαια, δεν φοράνε μάσκες και δεν κρατάνε αποστάσεις (ενώ κατηγορούνται για το ίδιο οι μη εμβολιασμένοι);

Ποιά είναι η κοινωνική τους “ευθύνη” αν κολλήσουν έναν άλλο εμβολιασμένο ή μη εμβολιασμένο;

Θα έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε τη συνέχεια.

https://covid.joinzoe.com/post/complacency-could-condemn-thousands-more-to-long-covid

 

 

Πηγή

Προβολές : 470


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα