Μπρος ολοταχώς οι μηχανές για παγκόσμιο κομμουνισμό. ΒΙΝΤΕΟ απίστευτης πολιτικής προπαγάνδας!

Μπρος ολοταχώς οι μηχανές για παγκόσμιο κομμουνισμό. ΒΙΝΤΕΟ απίστευτης πολιτικής προπαγάνδας!

17 Μαρτίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:435
Μοίρασέ το

 

Άλλωστε δεν είναι κρυφό πως ο διεθνισμός παγκοσμίως έχει ποντάρει πολλά στην Κίνα, η οποία έχει προχωρήσει στην νέα εποχής της κρατικής επιτήρησης με τεχνολογία ελέγχου των πολιτών αλλά και ανέπαφων συναλλαγών χωρίς μετρητά, προκειμένου το Κράτος να γνωρίζει τα πάντα.

 

Χρόνια φωνάζουμε και γράφουμε τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ και κάποιοι λίγοι πατριώτες ιστολόγοι, για το τι είναι ο Κουμμουνισμός.

Είναι η Παγκόσμια και η Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Αναρωτηθείτε, ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΜΕ ΒΙΑ, ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ, ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΤΩΝ ΗΘΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ, ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;

Ο ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ.

Είναι η μοναδική ιδεολογία που υπεραμύνεται του ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. ΠΟΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ;

ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΜΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Γι αυτό έχω γράψει χιλιάδες φορές πως ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ.

 

Σύγχρονοι Κομισάριοι για την Μεγάλη Επανεκκίνηση…

Η Σαγκάη, μια διάσημη διεθνής μητρόπολη, είναι επίσης η γενέτειρα του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας (CPC). Το μεγαλύτερο πολιτικό κόμμα στον κόσμο γιορτάζει την 100ή επέτειο της ίδρυσή τους και φιλοδοξεί να μοιραστεί την ιδεολογία του με όλον τον πλανήτη.

Άλλωστε δεν είναι κρυφό πως ο διεθνισμός παγκοσμίως έχει ποντάρει πολλά στην Κίνα, η οποία έχει προχωρήσει στην νέα εποχής της κρατικής επιτήρησης με τεχνολογία ελέγχου των πολιτών αλλά και ανέπαφων συναλλαγών χωρίς μετρητά, προκειμένου το Κράτος να γνωρίζει τα πάντα.

Άλλωστε το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), βλέποντας να «πετυχαίνει» η «συνταγή» οικονομικής εξαθλίωσης παγκοσμίως με αφορμή τον κορωνοϊό, έχει προτείνει ριζικές αλλαγές στην κοινωνία, προκειμένου να επέλθει «κοινωνική δικαιοσύνη και ειρήνη», όπως όμως θα συμφέρει την Μεγάλη Επανεκκίνηση του διεθνισμού.

Όπως αποκλειστικά διαβάσατε στο el.gr, το WEF δήλωσε πως:

 

Πρέπει σκόπιμα να καρφώσουμε ένα καρφί στο φέρετρο της ιδεολογίας Friedman (οικονομική ελευθερία), η οποία επέτρεψε και προωθούσε το είδος της ανισότητας που βλέπουμε σήμερα (σ.σ. εδώ βλέπουμε πως γίνεται λόγος για ανισότητα στην οικονομία όχι απέναντι στον νόμο. Άρα όλοι ίσοι στην οικονομία: Προς τα πάνω ή προς τα κάτω; Σκεφτείτε…). Ο «καπιταλισμός των ενδιαφερομένων – Stakeholder capitalism, «μια μορφή καπιταλισμού στην οποία οι εταιρείες επιδιώκουν την δημιουργία μακροπρόθεσμης αξίας λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες όλων των ενδιαφερόμενων μερών τους και την ευρύτερη κοινωνία (σ.σ. όχι το κέρδος – αλληλέγγυα οικονομία), είναι μια λύση, σύμφωνα με τον Klaus Schwab (σ.σ. το βιβλίο του «Μεγάλη Επανεκκίνηση» υπάρχει στο Μέγαρο Μαξίμου), ιδρυτή και εκτελεστικό πρόεδρο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (σ.σ. Αντί να πουν λοιπόν πως έρχεται παγκόσμιος σοσιαλισμός, κάνουν λόγο για τον «καπιταλισμό των ενδιαφερομένων»).

Σε αυτή την κατεύθυνση, η Κίνα παρουσιάζεται ως το ιδανικό καθεστώς πειθαρχίας και οργάνωσης, ενώ η Ασία αναβαθμίζεται γενικά σε σχέση με την Δύση, καθώς η συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) θα γίνει, αυτή την φορά, στην Σιγκαπούρη, εκεί όπου θα παραστεί και η παγκόσμια αρχή.

Με στόχο, λοιπόν, να πειστεί η κοινή γνώμη στην Δύση πως ο Κομμουνισμός είναι κάτι το καλό και, γιατί όχι, να επικρατήσει παγκοσμίως, φέρνοντας την κοινωνική αλλαγή που θέλει και το WEF, οι Κινέζοι προσκάλεσαν μια ομάδα μεταναστών από την Δύση που ζουν στη Σαγκάη να περάσουν χρόνο με έναν οδηγό ταξί, έναν γιατρό και άλλους ντόπιους που έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: – είναι μέλη του Κομμουνιστικού Κόμματος, όπως μέλη μίας παγκόσμιας κυβέρνησης ή ενός κέντρου εξουσίας ή μίας μεγάλης υπέρ-πολυεθνικής εταιρείας, πείτε το όπως θέλετε, επιδιώκεται να γίνουν όλοι οι «πολίτες του κόσμου».

Οι Κινέζοι παρουσίασαν τα πράγματα ιδανικά και οι δυτικοί πολίτες… ενθουσιάζονται και ως σύγχρονοι κομισάριοι μεταφέρουν μήνυμα κομμουνισμού στον δυτικό κόσμο (10.42 λεπτό στο βίντεο).. Φυσικά αποκρύβονται τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και το σύστημα καταναγκασμού και ελέγχου που υπάρχει στην χώρα του «Δράκου».

 

Ένας λέει μάλιστα: «Θεωρώ πως στην Δύση, ειδικά στις ΗΠΑ, υπάρχει μεγάλη πλύση εγκεφάλου σε σχέση με τον Κομμουνισμό εξαιτίας του Ψυχρού Πολέμου με την Ρωσία. Για πολλούς ανθρώπους ο Κομμουνισμός είναι τρομακτικός αυτός καθ΄ εαυτόν, χωρίς να τον κατανοήσουν. Αυτό είναι ανόητο! Υπάρχει μεγάλη διαφορά. Η Κίνα είναι ένα κράτος που αναπτύσσεται. Υπάρχουν ιδιωτικές επιχειρήσεις (σ.σ. δίνουν λόγο στο Κόμμα. Η αλήθεια είναι πως για να αναπτυχθεί η Κίνα έχει δώσει σε ορισμένες επιχειρήσεις σχετική ελευθερία, παραβαίνοντας ωστόσο τις βασικές αρχές του Κομμουνισμού. Όταν ο διεθνισμός επικρατήσει παγκοσμίως, οι αρχές αυτές θα επανέλθουν)».

«Οι Κινέζοι είναι θετικοί για το μέλλον. Οι πολίτες είναι περήφανοι για το Κόμμα, οι χώρες έξω από την Κίνα δεν το καταλαβαίνουν αυτό. Το Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνας έχει ανοίξει διάλογο με την Δύση. Τα δεκάδες εκατομμύρια μέλη του Κόμματος ήταν στην πρώτη γραμμή για να προσφέρουν για τον κορωνοϊό και να δώσουν λύσεις. Ήταν θαυμάσιο να συναντήσεις μέλη του Κομμουνιστικού Κόμματος. Ένα υπέροχο δίκτυο, όπου όλοι δουλεύουν μαζί για να κάνουν την ζωή καλύτερη. Στις χώρες μας υπάρχει διαχωρισμός και επιθετικότητα μεταξύ κομμάτων και δεν βλέπεις αυτή την συνεργασία», ήταν μερικά από τα λόγια που ακούστηκαν από τους υπολοίπους μετανάστες από την Δύση που βρίσκονται στην Κίνα.

Άρα λοιπόν γιατί να μην υπάρχει για όλον τον κόσμο ένα κέντρο εξουσίας, το οποίο θα αντικαταστήσει την «οχλαγωγία των κομμάτων» του δυτικού κόσμου;;;

 

 

ΣΧΟΛΙΟ

Η προπαγάνδα αυτή έχει στηθεί καλά πολλές δεκαετίες αν όχι και εκατονταετίες με την προώθηση των κομμουνιστικών τακτικών ως την αποτελεσματικότερη οικονομική πολιτική. Η ελεύθερη αγορά παρουσιάζεται εντεχνως ως κάτι που δε μπορεί να λειτουργήσει και φέρνει φτώχεια και ανισότητες.

Τα μοντέλα που χρησιμοποιούν για να στηρίξουν αυτές τις θεωρίες μπαζουν από παντού και όποιος τα κρίνει θεωρείται αντιδραστικός , χωρίς επιστημονικό υποβαθρο και αποβάλλεται από το σύστημα.

Θεωρίες όπως των Hayek, Schumpeter κλπ για την ελεύθερη αγορά και την καινοτομία χαρακτηρίζονται ως κακές δεξιές που αυξάνουν την ανισότητα ενώ προωθείται εντεχνως η κομμουνιστική νοοτροπία νεομαρξιστικων θεωριών με ηλιθιότητες όπως πράσινη ανάπτυξη , βιωσιμότητα και κοινωνική οικονομία.

Έτσι, αυτές παρουσιάζονται σαν λύσεις στο ψεύτικο πρόβλημα στενότητας των πόρων το οποίο ο καπιταλισμός απέφυγε να λύσει και όξυνε τις ανισότητες.

Το πραγματικό πρόβλημα όμως δεν βρίσκεται στην μη αφθονία πόρων (ύλης και ενέργειας) αλλά στην στημένη διαχείριση τους από τα λαμόγια και τα τσιράκια τους.

Ο πλανήτης έχει και πόρους και ενέργεια για όλο τον πληθυσμό τον οποίο θέλουν να μειώσουν.

Όπως και να έχει όμως , με αυτά που κάνουν προωθούν θέλουν δεν θέλουν το Master Plan

Ο καιρός γαρ νυν

ΙΧΝ

Πηγή

Προβολές : 435


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα