Μ’ αυτό το σχόλιο, συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.

Μ’ αυτό το σχόλιο, συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.

10 Μαρτίου, 2021 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:821
Μοίρασέ το

 

Αυτοί που ανυπομονούν και τρέχουν να το κάνουν, αποτελούν επαίσχυντο ίζημα εγωιστικών ανθρωποειδών για τα οποία καμιά παρενέργεια από το “μπόλι” είναι αρκετή τιμωρία.

Μ’ αυτό το σχόλιο, συμφωνώ απολύτως.

Μήπως είναι καιρός να ξανα-ανοίξει η … Σπιναλόγκα;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ο Ερευνητής λέει:

Oταν το πειραματικό, ατεκμηρίωτο “μπόλι” ουσιαστικά επιβάλλεται άνωθεν, κανείς δεν έχει ηθικό δικαίωμα να το κάνει.

Η άνωθεν επιβολή, το κάνει απαγορευτικό ακόμη και για αυτούς που για οποιονδήποτε λόγο είναι υπέρ και θα ήθελαν να το δεχθούν.

Διότι γνωρίζουν οτι εάν δεχθούν την άνωθεν επιβολή, αυτό φέρνει σε δυσχερέστατη θέση τους συνανθρώπους των που δεν επιθυμούν το “μπόλι”.

Επομένως αυτοί που ανυπομονούν και τρέχουν να το κάνουν, αποτελούν επαίσχυντο ίζημα εγωιστικών ανθρωποειδών για τα οποία καμιά παρενέργεια από το “μπόλι” είναι αρκετή τιμωρία.

Μόνη λύσις είναι η ισόβια απομόνωση των μπολιασμένων.

Προειδοποιείστε γνωστους, συγγενείς, φίλους και εάν και οταν μπολιαστούν διακόψτε για πάντα κάθε επικοινωνία μαζί τους.

Είναι μολυσμένοι σωματκώς και πνευματικώς.

 

Πηγή σχόλιο

Προβολές : 821


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα