Νέα βόμβα : Ο δολοφόνος μπορεί να πιέστηκε και να του είπαν ή εσύ ή αυτή!

Νέα βόμβα : Ο δολοφόνος μπορεί να πιέστηκε και να του είπαν ή εσύ ή αυτή!

26 Ιουνίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:723
Μοίρασέ το

Ενας από τους δύο ταξίδεψε τον περασμένο Απρίλιο στα Χανιά για ενοικίαση σπιτιού «με έτερο άτομο του αντίθετου φύλου» γεγονός που δείχνει ότι «κάτι σοβαρό έβραζε».

 

Τι πιο απλό, από μια έρευνα σε όλες τις αεροπορικές πτήσεις από Αθήνα προς Κρήτη, και σε όλα τις ναυτικές εταιρείες, τόσες μέρες που τα λένε, θα αποκάλυπτε πολλά. Γιατί δεν ερευνάτε και τις πτήσεις με ελικόπτερο;;;

Το ίδιο και μια συνεργασία της αστυνομίας με την αστυνομία της Σούδας.

Τι στο διάολο προσπαθούν να καλύψουν;

Λυπάμαι, αλλά δεν έχω εμπιστοσύνη ούτε στην δικαιοσύνη, ούτε στην αστυνομία,  καθ’ ότι η δικαιοσύνη ελέγχεται από την κυβέρνηση και η αστυνομία έχει πολλές “μαύρες τρύπες εγκληματικότητας”.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Το αφεντικό του ΦΟΝΙΑ, έχει κληθεί να μιλήσει κι αν όχι, ΓΙΑΤΙ;;;

 

Νέα βόμβα μεγατόνων έριξε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Μιλώντας σε τηλεοπτικό κανάλι είπε «μπορεί εκεί να πιέστηκε (σ.σ. ο συζυγοκτόνος) και να του είπαν ή εσύ ή αυτή. Μπορούμε να το αποκλείσουμε αυτό»; 

Ηταν η απάντηση που έδωσε στο ερώτημα «εμπλέκεται σε άλλες ιστορίες μαζί με άλλους και αν η άμοιρη Καρολάιν έμαθε αυτές τις εμπλοκές» που ο ίδιος έθεσε.

Στη συνέχεια ζήτησε να γίνει έρευνα για την ύπαρξη τυχόν ηθικών αυτουργών στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Για τον καθ’ ομολογίαν δράστη ο έμπειρος πρώην αξιωματικός ανέφερε ότι επί 37 ημέρες έδειχνε ότι θέλει να βοηθήσει να συλληφθούν οι «κακοί», οι «φονιάδες» με μια φοβερή ψυχραιμία, όμως η γλώσσα του σώματός του έλεγε το αντίθετο και τελικά ομολόγησε.

«Τώρα επιμένει να λέει ότι ήταν μόνος του. Ας ελπίσουμε να μην υπάρξουν διασυνδέσεις με άλλες δολοφονίες. Δεν ξέρω -απ ότι διαβάζουμε, δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να έχει ή να μην έχει. Είναι θέμα ανακριτού», σημείωσε χαρακτηριστικά και ζήτησε να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση και να ενημερωθεί η ελληνική κοινωνία.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «ΣΚ Παρέα» τόνισε ότι κατά τη διάρκεια της δολοφονίας της Καρολάιν, ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν μόνος του 100% αλλά μπορεί να υπάρχει πίσω «ουρά», κάτι που θα πρέπει να αποδειχθεί.

Ανέφερε την πληροφορία ότι ένας από τους δύο ταξίδεψε τον περασμένο Απρίλιο στα Χανιά για ενοικίαση σπιτιού «με έτερο άτομο του αντίθετου φύλου» γεγονός που όπως είπε δείχνει ότι «κάτι σοβαρό έβραζε».

«Κάτι που ‘’παίζει’’ αυτές τις ημέρες -και δεν θα ήθελα να παίζει και ανάθεμα την ώρα που το είπα, είναι ότι κάποιος από τους δυο είχε ταξιδέψει τον Απρίλη μήνα, μεσούντος του κορωνοϊού στα Χανιά γα να νοικιάσουν ένα σπίτι, με έτερο άτομο του αντίθετου φύλου του. Ε, δεν γίνονται αυτά», τόνισε χαρακτηριστικά.

Διερωτήθηκε εάν ο Αναγνωστόπουλος επεσήμανε και την παράμετρο ότι το ζευγάρι δεν τα πήγαινε καλά.

 

 

Πηγή

Προβολές : 723


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα