Νέα μελέτη αποδεικνύει ότι η μάσκα βλάπτει τους μαθητές: σωματικά, ψυχολογικά και συμπεριφορικά.

Νέα μελέτη αποδεικνύει ότι η μάσκα βλάπτει τους μαθητές: σωματικά, ψυχολογικά και συμπεριφορικά.

15 Φεβρουαρίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:236
Μοίρασέ το

 

Αν και αυτά τα αποτελέσματα είναι ανησυχητικά, η μελέτη διαπίστωσε επίσης ότι το 29,7% των παιδιών εμφάνισαν δύσπνοια, το 26,4% εμφάνισαν ζάλη και εκατοντάδες από τους συμμετέχοντες εμφάνισαν ταχεία αναπνοή, σφίξιμο στο στήθος, αδυναμία και βραχυπρόθεσμη εξασθένηση της συνείδησης.

 

Συνεχίστε να φοράτε στα παιδιά μας μάσκες… όχι μία μόνο… βάλτε τους πέντε έξι… έτσι για να στείλετε πιο σύντομα στον θάνατο και πριν απ’ αυτόν, να τους μάθετε πως να είναι ΣΚΛΑΒΟΙ.

Εμπρός λοιπόν… θυσιάστε τα παιδιά σας στους σιωνιστές σατανάδες… 

ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ… “ΓΟΝΕΙΣ”;;;

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μια νέα μελέτη, στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 25.000 παιδιά σχολικής ηλικίας, δείχνει ότι οι μάσκες βλάπτουν τους μαθητές σωματικά, ψυχολογικά και συμπεριφορικά, αποκαλύπτοντας 24 διαφορετικά θέματα υγείας που σχετίζονται με τη χρήση μάσκας.

Τα προβλήματα υγείας και οι βλάβες που παρατηρήθηκαν σε αυτή τη μελέτη βρέθηκαν να επηρεάζουν το 68% των παιδιών με μάσκες που αναγκάζονται να καλύπτουν το πρόσωπο κατά μέσο όρο 4,5 ώρες την ημέρα.

Η μελέτη περιλαμβάνει επίσης 17.854 καταγγελίες για την υγεία που υπέβαλαν γονείς.

Μερικά από τα προβλήματα υγείας που εντοπίστηκαν στη μελέτη περιλαμβάνουν: αυξημένους πονοκεφάλους (53%), δυσκολία συγκέντρωσης (50%), υπνηλία ή κόπωση (37%), αδιαθεσία (42%) και σχεδόν το ένα τρίτο των παιδιών αντιμετωπίζουν περισσότερα προβλήματα ύπνου απ’ ό,τι στο παρελθόν και το ένα τέταρτο των παιδιών ανέπτυξαν νέους φόβους.

Αν και αυτά τα αποτελέσματα είναι ανησυχητικά, η μελέτη διαπίστωσε επίσης ότι το 29,7% των παιδιών εμφάνισαν δύσπνοια, το 26,4% εμφάνισαν ζάλη και εκατοντάδες από τους συμμετέχοντες εμφάνισαν ταχεία αναπνοή, σφίξιμο στο στήθος, αδυναμία και βραχυπρόθεσμη εξασθένηση της συνείδησης.

Οι συγγραφείς της μελέτης σημείωσαν την έλλειψη αμερόληπτης έρευνας σε αυτό το θέμα:

«Δεν υπάρχουν ανεξάρτητες από τον κατασκευαστή μελέτες σχετικά με τη χρήση μασκών για παιδιά και εφήβους που έχουν πιστοποιηθεί ως ιατρικά προϊόντα για ασφάλεια σε επαγγελματικές εφαρμογές.

Επιπλέον, λόγω των άγνωστων υλικών που χρησιμοποιούνται, δεν υπάρχουν ευρήματα σχετικά με τις πιθανές προστατευτικές επιδράσεις ή τις παρενέργειες των συχνά «καθημερινών μασκών» που φοριούνται από την πλειονότητα των παιδιών.

Λαμβάνοντας υπόψη τα συνεχιζόμενα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας COVID-19, και ιδίως τις ποικίλες υποχρεώσεις των παιδιών και των εφήβων να φορούν μάσκες στο σχολείο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, υπάρχει επείγουσα ανάγκη για έρευνα.”

montanadailygazette 25/1/21

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 236


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα