Νέα πρόκληση των Τούρκων: Παραδώστε μας τους 8 αξιωματικούς

Νέα πρόκληση των Τούρκων: Παραδώστε μας τους 8 αξιωματικούς

15 Ιουλίου, 2020 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:93
Μοίρασέ το

 

Μάλιστα οι Τούρκοι επέλεξαν την σημερινή ημέρα για να το κάνουν αυτό, καθώς σήμερα συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος σε βάρος του Τούρκου προέδρου.

 
 
 
 
Ήταν οι Τούρκοι αξιωματικοί στο ΜΑΤΙ, εκείνη την αποφράδα ημέρα;;;
Οι πληροφορίες μου λένε πως ναι… ήταν εκεί γύρω…
 
Οι ίδιες πληροφορίες, κάνουν λόγο για οκτώ μαύρα τζιπ που διέσχιζαν το απόγευμα την Λ. Μαραθώνος…
 
Άλλες πάλι πληροφορίες μου λένε, πως οι οκτώ Τούρκοι αξιωματικοί, μεταφέρθηκαν σε άλλη χώρα…
 
Τι να περιμένουμε άραγε από τον ψυχοπαθή σουλτάνο, αν δεν του δοθούν οι οκτώ αξιωματικοί;;;
 
ΤΙ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΣΤΥΛ… ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ;;;
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
Υ.Γ. Δεν θα μου προξενήσει καμία έκπληξη, αν το Κούλη, τους παραδώσει…
 
ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΞ ΑΓΧΙΣΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ… ΑΛΟΙΜΟΝΟ…
 
Επίσης, με το όραμα της ΝΕΟ -ΝΕΟ-0ΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ, ταυτίζεται και το Κούλη, και η μάνα του και οι ελίτ του τόπου μας… 
 
Νέα πρόκληση σε βάρος της Ελλάδας!

 Το πρωί της Τετάρτης η Άγκυρα, μέσω της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα, επαναφέρει στο προσκήνιο την υπόθεση των 8 Τούρκων αξιωματικών που κατέφυγαν με ελικόπτερο στην Αλεξανδρούπολη τον Ιούλιο του 2016, έπειτα από το αποτυχημένο πραξικόπημα στην γείτονα χώρα για την ανατροπή του Ταγίπ Ερντογάν.

Μάλιστα οι Τούρκοι επέλεξαν την σημερινή ημέρα για να το κάνουν αυτό, καθώς σήμερα συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος σε βάρος του Τούρκου προέδρου.

Συγκεκριμένα η τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα αναφέρει σε ανάρτησή της στο Facebook τα εξής:

«Περιμένουμε εδώ και τέσσερα χρόνια για την έκδοση των οχτώ πρώην αξιωματικών (και άλλων) που διέφυγαν στην Ελλάδα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία. Πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη και αυτό πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατόν».

 

Πηγή

Προβολές : 93


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα