Νίκη Τραμπ στις εκλογές σημαίνει νίκη κατά του Covid-19 & των «lockdown» (Μήπως δεν ήταν “κορονοϊός”, αλλά αποτυχημένη απόπειρα ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ;;;

Νίκη Τραμπ στις εκλογές σημαίνει νίκη κατά του Covid-19 & των «lockdown» (Μήπως δεν ήταν “κορονοϊός”, αλλά αποτυχημένη απόπειρα ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ;;;

6 Οκτωβρίου, 2020 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:743
Μοίρασέ το

Ο Ν.Τραμπ τώρα με την κίνησή του να βγάλει την μάσκα έδειξε και κάτι άλλο πολύ σημαντικότερο.

Η ζωή, η ελευθερία του να ζει κάποιος όπως έχει επιλέξει, είναι σημαντικότερη από την «ασφάλειά» μας, γιατί όπως έλεγε ο Βενιαμίν Φραγκλίνος:

«Όποιος βάζει την ασφάλεια πάνω από την ελευθερία, δεν αξίζει τίποτε από τα δύο».

«Αποχωρώ από το Walter Reed Medical Center σήμερα. Αισθάνομαι πολύ καλά. Μη φοβάστε τον κοροναϊό. Μην το αφήσετε να κυριαρχήσει τη ζωή σας» είπε ο Ν.Τραμπ.

Μου έγραψε πριν λίγο,  αγαπητός και εξαίρετος συνάδελφος δημοσιογράφος: “Καταλάβατε ότι έγινε απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ που απέτυχε και τώρα το έχουν βουλώσει όλοι Φάουτσι, Γκειτς, ΠΟΥ κλπ;”

Και επειδή ο εξαίρετος συνάδελφος, έχει επαφές και εκτός Ελλάδος και ότι δημοσιεύει, έχουν εγκυρότητα, πιστεύω πως όντως έγινε απόπειρα κατά του Ντόναλντ Τράμπ…

Προβλέπω πως αν κερδίσει τελειώνει και η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ και πολλοί από τους απατεώνες.

Παρ’ όλα αυτά, κρατώ μικρό καλάθι, ενθυμούμενη την αρνητική  στάση του στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, την φιλική στάση του προς τους ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ, και την εντολή να μοιράσουμε το Αιγαίο με τους τουρκαλάδες.

Σε καμία περίπτωση όμως, δεν θα ήθελα να δω στην εξουσία τα σιωνιστικά ερπετά των “δημοκρατικών”.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

Πολύ λίγοι κατάλαβαν ή ήθελαν να καταλάβουν την ύψιστη συμβολική σημασία της νοσηλείας Τραμπ για κορωνοϊό, της ταχείας αποθεραπείας του και της άμεσης μη διακοπής των προεδρικών καθηκόντων του παρά το γεγονός ότι είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Η νίκη του Ν.Τραμπ κατά του κορωνοϊού δίνει πλέον μια ξεχωριστή σημασία στις αμερικανικές εκλογές: Εάν τις κερδίσει θα κερδίσει και τον κορωνοϊό και με αυτόν ότι συνεπάγεται.

Τα μέτρα απαγόρευσης, τα «lockdown» την καταστροφή των οικονομιών, τον περιορισμό της κοινωνικής και της προσωπικής ζωής υποτίθεται προς προστασία της δημόσιας υγείας.

Εν ολίγοις μια νίκη του Ν.Τραμπ θα αποτελέσει νίκη κατά τη Παγκοσμιοποίησης και των δικτατορικών, ολοκληρωτικών πολιτικών που μια Ελίτ επιχειρεί να επιβάλει με τον «μανδύα» της «επιλεκτικής ελευθερίας».

«Θα είστε ελεύθεροι, τόσο όσο. Το πόσο ακριβώς θα το ορίζουμε εμείς και εσείς… μόκο».

Στον Λευκό Οίκο επέστρεψε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος ενώπιον των χιλιάδων υποστηρικτών του έβγαλε την μάσκα και χαιρέτησε στρατιωτικά σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού για να δείξει σε όλους πως ο κορωνοϊός νικήθηκε και πως δεν πρέπει να σταματήσει η ζωή να προχωράει.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, όπως είχε προαναγγελθεί, αποχώρησε από το νοσοκομείο Walter Reed Medical Center και θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του.

Ο Ν.Τραμπ με το που έφτασε στον Λευκό Οίκο κατάφερε να προκαλέσει αίσθηση με την πρώτη του κίνηση.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, με το που βγήκε από το ελικόπτερο, στάθηκε στην είσοδο του Λευκού Οίκου για τις φωτογραφίες που ήθελαν οι φωτορεπόρτερ και έβγαλε την προστατευτική μάσκα, βάζοντάς την στην τσέπη του και χαιρέτησε στρατιωτικά.

Η κίνησή του αυτή απεικονίστηκε σε μια φωτογραφία η οποία αν κερδίσει τις εκλογές θα γίνει το ορόσημο της δεκαετίας του ’20.

Εάν χάσει ο Ν.Τραμπ τις εκλογές, ζόφος περιμένει τον πλανήτη.

Είτε κάποιος τον συμπαθεί είτε όχι, ο Αμερικανός πρόεδρος συμβολίζει πρωτίστως την ελευθερία του λόγου.

Ο ίδιος λέει ότι θέλει, όπως το θέλει και δεν αυτολογοκρίνεται όπως θα ήθελαν με χαρά τα δυτικά ΜΜΕ.

Αποτελεί παράδειγμα για το πως πρέπει να είναι ένας ελεύθερος πολίτης.

Να λέει αυτό που θέλει και να κρίνεται για αυτό, αλλά να το λέει.

Ο Ν.Τραμπ τώρα με την κίνησή του να βγάλει την μάσκα έδειξε και κάτι άλλο πολύ σημαντικότερο.

Η ζωή, η ελευθερία του να ζει κάποιος όπως έχει επιλέξει, είναι σημαντικότερη από την «ασφάλειά» μας, γιατί όπως έλεγε ο Βενιαμίν Φραγκλίνος:

«Όποιος βάζει την ασφάλεια πάνω από την ελευθερία, δεν αξίζει τίποτε από τα δύο».

«Αποχωρώ από το Walter Reed Medical Center σήμερα. Αισθάνομαι πολύ καλά. Μη φοβάστε τον κοροναϊό. Μην το αφήσετε να κυριαρχήσει τη ζωή σας» είπε ο Ν.Τραμπ.

Ένας άνθρωπος 74 ετών, πλούσιος και θα έλεγε κανείς και «καλομαθημένος» που όμως αρνείται να μπει σε «καλούπια».

Οι αμερικανικές εκλογές είναι η τελευταία ευκαιρία του πλανήτη να πει «όχι» στην Παγκοσμιοποίηση, στην παγκόσμια δικτατορία που ετοιμάζουν, με «περιτύλιγμα» Δημοκρατίας.

Ο περίφημος συγγραφέας Άλντους Χάξλεϊ ένα χρόνο πριν πεθάνει είχε πει: «Μόνο ένα μεγάλο λαϊκό κίνημα υπέρ της αποκέντρωσης της εξουσίας και της αυτοοργάνωσης μπορεί να σταματήσει τη σημερινή τάση προς ολοκληρωτισμό. Ένα πραγματικά αποτελεσματικό ολοκληρωτικό κράτος θα είναι αυτό στο οποίο το ισχυρό διευθυντήριο των πολιτικών αρχηγών και της στρατιάς των μάνατζερ ελέγχουν έναν πληθυσμό σκλάβων χωρίς να χρειάζεται να ασκήσουν εξαναγκασμό, γιατί θα τους αρέσει η σκλαβιά τους.

Και το να τους αρέσει η σκλαβιά τους έχει ανατεθεί από τα σημερινά ολοκληρωτικά κράτη σε υπουργεία προπαγάνδας, στους εκδότες και τους μηντιάρχες και στους δασκάλους και καθηγητές.»

Αν κάποιος ακούσει τα ελληνικά ΜΜΕ που μιλούν καθημερινά εναντίον του, θα νομίζει πως ψηφίζει στις ΗΠΑ και ότι ακούει τηλεόραση στο Κεντάκι…

Βασικά τα ελληνικά ΜΜΕ αποσκοπούν στο να επηρεάσουν οι κάτοικοι αυτής της χώρας τους ομογενείς συγγενείς τους στις ΗΠΑ: «Μην ψηφίσετε Τραμπ, είναι κακός, το λέει η τηλεόραση».

Για να κλείσω πάλι με Άλντους Χάξλεϊ: «Η τέλεια δικτατορία θα έχει την εμφάνιση της δημοκρατίας. Μια φυλακή χωρίς τοίχους στην οποία οι κρατούμενοι δεν θα ονειρεύονται να δραπετεύσουν. Ένα σύστημα δουλείας όπου χάρη στην κατανάλωση και τη διασκέδαση, οι δούλοι θα αγαπήσουν τη δουλεία τους.»

Στην τελική είναι καθαρά θέμα επιλογής.

Θέλουν οι άνθρωποι να ζουν με μάσκες όλη τους την ζωή σε μια κοινωνική «φάμπρικα» και με μειωμένη προσωπική κυριαρχία;

Ή να υπάρχουν ως προσωπικότητες;

Καταλάβατε, ε;

 

Πηγή

Προβολές : 743


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα