Νίκος Αντωνιάδης: “ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ HOAXES ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ” Κατέθεσε νέο εξώδικο, ακολουθούν νέες νομικές διαδικασίες...

Νίκος Αντωνιάδης: “ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ HOAXES ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ” Κατέθεσε νέο εξώδικο, ακολουθούν νέες νομικές διαδικασίες...

13 Ιουλίου, 2020 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:282
Μοίρασέ το

 

Νίκος Αντωνιάδης: “ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ HOAXES ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΟΛΥΝΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ ,

ΑΛΛΩΣ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ :

ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΛΟΓΟ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ”

 

Με την δύναμη που τους δίνει η ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ εξουσία  του Σόρος, των Ρότσιλντ, του Μόσιαλου και του καθεστώτος Μητσοτάκη, τα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES, βγάζουν ως ψευδείς, τις αναρτήσεις που … δεν τους συμφέρουν.

Ο έγκριτος νομικός Νίκος Αντωνιάδης, απαντά με νέο εξώδικο στην παρέμβαση των φασισταριών του διαδικτύου και ετοιμάζει νέες μηνύσεις και αγωγές…

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ… ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

ΜΟΛΙΣ: ΕΞΩΔΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ “ELLINIKA HOAXES” :

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ;;;

ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΨΕΥΤΕΣ !!!!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΟΣΙΑΛΟ ,

ΣΤΗ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΘΗΝΩΝ :

ΑΝΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ HOAXES ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΩΜΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ HOAXES ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΛΗΘΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥΣ (!!) ΜΟΣΙΑΛΟΥ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ :

ΤΩΡΑ !!!

ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ HOAXES ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΟΛΥΝΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ ,

ΑΛΛΩΣ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ :

ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΛΟΓΟ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ :

 

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ

Με επιφύλαξη δικαιωμάτων

ΠΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ

Νικολάου Αντωνιάδη, Δικηγόρου Αθηνών, Α.Μ. Δ.Σ.Α. 17494.

ΚΑΤΑ

Της συστημικής ομάδας λογοκρισίας και αστυνόμευσης του Facebook και του διαδικτύου “ELLINIKA HOAXES”.

 

Κοινοποίηση:

1. κ. Ηλία Μόσιαλο, Καθηγητή – ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ της ομάδας “ELLINIKA HOAXES”.

2. κ. Βασίλειο Παπακώστα, Διευθυντή της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

3. κ. Ευάγγελο Ιωαννίδη, Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

____________________________________________

Κύριοι,

Πριν λίγη ώρα, ενεργώντας απροκάλυπτα εγκληματικά, ασχημονήσατε σε χθεσινή ανάρτησή μου με αντικείμενο τις ξεκάθαρες δηλώσεις του συνεργάτη σας καθηγητή Ηλία Μόσιαλου, αναφορικά με το εμβόλιο για τον Covid-19, προσβάλλοντας την προσωπικότητά μου, διαπράττοντας σε βάρος μου συκοφαντική δυσφήμηση κατ’ άρθρα 363-362 Ποινικού Κώδικα.

O κ. Μόσιαλος, σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και στη δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη, ενημέρωσε την κοινή γνώμη με απολύτως ξεκάθαρο τρόπο ότι:

-Το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης βρίσκεται στο τρίτο και τελικό στάδιο των κλινικών ερευνών για το εμβόλιο.

-Ότι το στάδιο αυτό καλύπτει πλέον και τους ηλικιωμένους, μετά την ολοκλήρωση των ερευνών και για τους ενήλικες, και αφορά πλέον μόνο το ζήτημα της ασφάλειας του εμβολίου για την πληθυσμιακή αυτή ομάδα.

-Ότι τα αποτελέσματα της συνολικής έρευνας, το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης θα είναι έτοιμο να τα ανακοινώσει στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου, όπερ σημαίνει ότι οι κλινικές μελέτες θα έχουν προ πολλού ολοκληρωθεί και το εμβόλιο θα είναι έτοιμο.

Ο κ. Μόσιαλος άλλωστε ήταν σε θέση να γνωρίζει και την ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ του ΕΜΒΟΛΙΟΥ (!!!), την οποίο προσδιόρισε στο ποσοστό 70% – 75% περίπου, σημειώνοντας ότι το εμβόλιο αυτό είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΙΠΗ!!

Έχει επομένως, ο συνεργάτης σας, τον οποίο ουσιαστικά εμφανίζεστε, σε επίπεδα ψυχεδέλειας, να “χοουξάρετε” (!!!), ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ του εμβολίου, αφού άλλωστε το τελικό στάδιο στους ηλικιωμένους (αφού έχει ολοκληρωθεί η μελέτη και για τους ενήλικες, επαναλαμβάνω, όπως και εσείς οι ίδιοι σημειώνετε στα συκοφαντικά κείμενά σας, με τα οποία είχατε το θράσος να μολύνετε την ανάρτησή μου), αφορά πλέον στην ασφάλεια και μόνο του νέου εμβολίου.

Κείμενα στα οποία έχετε το θράσος να επισυνάπτετε και το βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Μόσιαλου, ωσάν να απευθύνεστε σε κωφάλαλο που δεν είναι σε θέση να δει και να ακούσει ΤΙ ΛΕΕΙ Ο κ. ΜΟΣΙΑΛΟΣ !!!

Είστε αδιανόητοι !!!

Παραπλανητικά αναφέρετε, στα δικά σας hoaxes (!!!) μέσα στην πέρα ως πέρα αληθή σε περιεχόμενο ανάρτησή μου, ότι ο συνεργάτης σας κ. Μόσιαλος δεν είπε ότι θα “εμβολιαστούμε μαζικά τον Αύγουστο”, ωσάν αυτό να αντικρούει την ανάρτησή μου, η οποία όμως τίτλο έχει την απολύτως αληθή είδηση ότι το εμβόλιο θα είναι έτοιμο τον Αύγουστο, και μάλιστα, επαναλαμβάνω, ο κ. Μόσιαλος ήταν σε θέση να ενημερώσει το κοινό και για τον ακριβή βαθμό αποτελεσματικότητας του νέου εμβολίου.

Γεγονός που αποδεικνύει άνευ άλλου ότι το εμβόλιο είναι ΉΔΗ έτοιμο, ότι γίνονται οι τελικοί έλεγχοι στους ηλικιωμένους για τα τελικά συμπεράσματα για την ασφάλεια του εμβολίου σ’ αυτούς, και το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου θα είναι έτοιμο το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των ερευνών, και μαζί, αυτονοήτως, ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.

Αποτελέσματα, σχετικά με τα οποία, ο κ. Μόσιαλος είναι ήδη από τώρα σε θέση να μας ανακοινώσει την αποτελεσματικότητα του εμβολίου, γνώση που αυτονοήτως προϋποθέτει ότι αυτό είναι ήδη ΕΤΟΙΜΟ, ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ και επομένει και ο κατά τα άνω τελικός έλεγχος ασφαλείας του για τους ηλικιωμένους, πριν αυτό παρουσιαστεί τον Αύγουστο!!

Καθόλου τυχαίο δεν είναι άλλωστε ότι ο κ. Μόσιαλος είναι καθηγητής στην Αγγλία, όπου και η έδρα του εν λόγω Πανεπιστημίου !!

Αν ο κ. Μόσιαλος, στον οποίο κοινοποιείται η παρούσα, έχει μετανιώσει για τις δηλώσεις του, να έχει το θάρρος να τις ανασκευάσει ή να τις διαψεύσει δημόσια. Επειδή όμως είναι προφανές ότι δεν χωρεί διάψευση σε τόσο ξεκάθαρες δηλώσεις, επιστρατευτήκατε εσείς να κάνετε το άσπρο μαύρο, κατά τη συνήθη πρακτική σας. Αυτή τη φορά όμως η συκοφαντική και βαρύτατα προσβλητική συμπεριφορά σας δεν θα μείνει ατιμώρητη.

Από κει και πέρα, και εφόσον η είδηση ότι το εμβόλιο για τον Covid-19 θα είναι έτοιμο τον Αύγουστο είναι αληθής, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΛΗΘΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ για τον ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ, με τον νόμο 4682/2020, υπάρχει για να εμβολιαστεί υποχρεωτικά ο ελληνικός λαός.

Εάν εσείς έχετε την πληροφορία ότι ο εμβολιασμός αυτός δεν θα ξεκινήσει τον Αύγουστο, αλλά άλλον μήνα, σε μεταγενέστερο χρόνο, παρακαλώ να μας ενημερώσετε και ευχαρίστως να το δημοσιεύσουμε. Μέχρι τότε όμως κανένας δεν σας δίνει το δικαίωμα, ως εντολοδόχοι λογοκριτές ολοκληρωτικών καθεστώτων, να μας εμποδίζετε να διατυπώνουμε τη βεβαιότητά μας ότι ένα εμβόλιο που θα είναι έτοιμο τον Αύγουστο, άμεσα θα αρχίσει και να χρησιμοποιείται, με ένα νομικό πλαίσιο που δημιουργήθηκε επί τούτου, και όχι προφανώς για να αρχίσει η χρήση του τα Χριστούγεννα ή το Πάσχα του 2021.

Μήπως και η είδηση για το νόμο αυτό είναι και αυτή ψευδής;;; Γιατί για όλα πλέον σας θεωρούν ικανούς οι χιλιάδες χρήστες του Facebook, τους οποίους έχετε καταφέρει να εξοργίσετε με την απαράδεκτη συμπεριφορά σας, η οποία παραπέμπει σε ολοκληρωτικά και απολυταρχικά καθεστώτα.

Έχει επομένως καταστεί απολύτως ξεκάθαρο, ότι η ομάδα σας, λειτουργώντας ως αποκρουστική συστημική ομάδα λογοκρισίας αναρτήσεων, με ενοχλητικό, πλην όμως απολύτως αληθές, για τους κυβερνώντες περιεχόμενο, προσέβαλε βάναυσα την προσωπικότητά μου, παρεμβαίνοντας με αναίσχυντο τρόπο στην ανωτέρω ανάρτησή μου, και σε όλες τις κοινοποιήσεις αυτής, ισχυριζόμενη ενώπιον χιλιάδων χρηστών του Facebook, εν πλήρη γνώσει της αναληθείας, ότι εγώ δήθεν διασπείρω ψευδείς ειδήσεις και σκόπιμα παραπλανώ τους χρήστες του Facebook.

ΜΕΤΑ ΤΑΥΤΑ
Και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ
Την καταχρηστική, προκλητική, παράνομη και βαρύτατα προσβλητική της προσωπικότητάς μου ως άνω συμπεριφορά σας.

ΣΑΣ ΚΑΛΩ
Όπως εντός μίας ώρας από τη λήψη της παρούσης καταγγελίας-πρόσκλησης-δήλωσης, απολυμάνετε την ανάρτησή μου, αποσύροντας τα ψευδή και συκοφαντικά κείμενά σας στην ανάρτησή μου, τα οποία είναι και τα μόνα hoaxes στην ανάρτηση αυτή.

Όπως, επίσης, αποκαταστήσετε και τις κοινοποιήσεις της επίμαχης ανάρτησης.

Όπως απόσχετε στο μέλλον από οποιαδήποτε παρόμοια ή άλλη παράνομη σε βάρος μου συμπεριφορά.

ΑΛΛΩΣ
Σας δηλώνω ότι θα κινηθώ δικαστικά εναντίον σας σε ποινικό και αστικό επίπεδο, κοινοποιώντας την παρούσα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, υπέχουσας θέση εγκλήσεως, για την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος σας και την παραπομπή σας στο αρμόδιο δικαστήριο, για το έγκλημα της συκοφαντικής δυσφήμησης κατ’ άρθρα 363-362 Ποινικού Κώδικα, και ασκώντας αγωγή αποζημίωσης σε βάρος σας για την αποκατάσταση της βαρύτατης ηθικής βλάβης που θρασύτατα μου προκαλέσατε, ώστε να δώσετε λόγο τόσο στους ποινικούς όσο και στους πολιτικούς δικαστές, για την ωμή λογοκρισία που ασκείτε στο Facebook και στο διαδίκτυο, και να υποδείξετε τους εντολείς σας, η ταυτότητα οποίων σε κάθε περίπτωση θα αποκαλυφθεί στην προκαταρκτική εξέταση που θα διενεργηθεί σε βάρος σας.

Αθήνα, 11 Ιουλίου 2020

Ο Καταγγέλλων-Προσκαλών-Δηλών Δικηγόρος

Νίκος Ι. Αντωνιάδης

 
 
 
 
Tasos Paterakis Αὐτὴ ἡ καταγγελία μοῦ ἀρέσει πολύ. Ὄχι ὅτι οἱ προηγούμενες ὑπολοίπονται, ἀλλὰ φαντάζει κάπως στὰ μάτια μου διότι προσωπικὰ δὲν θὰ εἶχα τὴν δυνατότητα νὰ διαμορφώσω ἕνα ἀνάλογο «κατηγορῶ», διότι δὲν θὰ ἤξερα ποῦ καὶ πῶς νὰ ἀπευθυνθῶ.

Ὁ κ. Ἀντωνιάδης ὑλοποιεῖ μέσα ἀπὸ τὸ μυαλό μου αὐτὰ ποὺ θὰ ἤθελα νὰ δῶ νὰ συμβαίνουν, ἀλλὰ καὶ εἶμαι βέβαιος ὅτι σὰν κι ἐμένα ὑπάρχουν ἑκατομμύρια Ἑλλήνων ἀκόμη ποὺ δικαιοῦνται αὐτῆς τῆς ἱκανοποιήσεως. Αὐτοὶ ποὺ ἔχουν πρόσβαση στὸ διαδίκτυο καὶ εὐαισθητοποιημένοι στὰ κοινωνικὰ θέματα εἶναι σχετικὰ λίγοι. Ἡ πλειονότης ἀσχολεῖται μὲ ζωάκια, τραγούδια καὶ σκάνδαλα «φτιαχτῶν» ἰνδαλμάτων, ὅμως ἀκόμη κι ἀπὸ αὐτούς κάποιοι δὲν εἶναι τόσο «γουδιὰ» ὅσο οἱ περισσότεροι καὶ αὐτοὶ εἶναι χρήσιμοι, συνεπῶς δικαιοῦνται νὰ τὐχουν τοὐλάχιστον τῆς ἐνημερώσεως. Πῶς θὰ ἐπιτευχθῇ αὐτό; Ὑπάρχει μόνο ἕνας τρόπος: ἡ κοινοποίηση ἀπὸ ὅλους μας. Τὰ ἐνθαρρυντικὰ σχόλια εἶναι καλὰ καὶ ἀναγκαῖα, οὔτε λόγος νὰ γίνεται ἀλλὰ αὐτὸ ποὺ «μετράει» ἂν θέλετε εἶναι ἡ διάδοση τοῦ γεγονότος. Αὐτὴ γιὰ τὸ κοινωνικὸ δίκτυο μεταφρλαζεται σὲ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ. Νομίζω εἶναι τὸ ἐλάχιστο ποὺ μποροῦμε νὰ κάνουμε σὰν συνεισφορὰ γιὰ τὸ ἔργο ποὺ παράγει γιὰ ἐμᾶς ὁ κ. Ἀντωνιάδης.

Μὴν ὑποτιμᾶτε τὸν ἑαυτό σας. Οἱ ἐπιτιθέμενοι κατακτητὲς φοβοῦνται τὰ «μοναχικὰ τουφέκια» κι ἐμεῖς ὅλοι παίζουμε αὐτὸν τὸν ῥόλο, ἄλλωστε βλέπετε πῶς ἐπιτίθεται τὸ σύστημα καὶ μᾶς μπλοκάρει, κάτι ποὺ δείχνει ἔμμεσα ὅτι μᾶς ὑπολογίζει γιὰ τὴν «ζημιὰ» ποὺ τοῦ κάνουμε.

Στὸν πόλεμο, ἕνα μοναχικὸ τουφέκι σὲ μία χαράδρα μποροῦσε νὰ καθηλώςῃ ὀλόκληρο λόχο γιὰ ἡμέρες καὶ αὐτὰ στὸν πόλεμο μετρᾶνε.

 

 

Tasos Paterakis Στὸ σχόλιό μου λίγο πιὸ ἐπάνω αὐτὸ ποὺ ἤθελα νὰ ἐπισημάνω εἶναι ὅτι ὁ κ. Ἀντωνιάδης δὲν ἔχει τόσο ἀνάγκη τὰ Like, Love it, Ha ha, wow κ.λ.π., ἀλλὰ τὴν κοινοποίησή σας. Ἡ φωτογραφία ποὺ σᾶς δείχνω ἐλπίζω νὰ σᾶς δίνῃ νὰ καταλαβαίνετε το νόημα. Ὁ ἀριθμὸς τῶν Likes ἔπρεπε νὰ ἦταν ὁ ἀριθμὸς τῶν κοινοποιήσεων καὶ ὄχι ἀντίστροφα ὅπως εἶναι τώρα. Σὲ αὐτὸ τὸ ἐπίπεδο ποὺ ἔχουμε φθάσει κανεὶς δὲν ἐπιδιώκει ἢ ἐπιθυμεῖ τὴν αὐτοπροβολή του (Like), ἀλλὰ αὐτὸ ποὺ τὸν ἐνδιαφέρει εἶναι ἡ κοινωνικὴ ἀντίδραση ( Κοινοποίηση).

Γιατὶ σκεφτεῖτε το ἁπλά: ἡ κοινοποίηση, σημαίνει LIKE ἐξ ὁρισμοῦ, εἶναι τόσο ἁπλό.

Ἔπρεπε νὰ εἴχαμε: 295 κοινοποιήσεις καὶ 67 Likes

Πηγή

 

Η δήλωση Μόσιαλου, εδώ

Προβολές : 282


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα