Νίκος Αντωνιάδης για το “RAPID TEST” στα παιδιά μας: “Μη ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ να ΜΗ μας ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ !! Θα μας έχετε απέναντι στο υπόλοιπο της ζωής σας.”

20 Σεπτεμβρίου, 2020 16 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:977
Μοίρασέ το
 
Νίκος Αντωνιάδης: “Ο,ΤΙ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΣΕΤΕ, ΚΑΜΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΑΠΛΟΥΣΤΕΡΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ,
ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Τ Ι Κ Α ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. “

 

 
Άλλος είναι ο σκοπός τους…
 
Να μας τρομοκρατήσουν, ώστε εύκολα να δεχτούμε το εμβόλιο και να αυξήσουν τα κρούσματα ώστε να επιβάλουν την γενική ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ.
 
Λυπάμαι για την ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ “ΓΟΝΙΩΝ” που δέχονται την μάσκα και τους πειραματισμούς πάνω στα παιδιά τους.
 
Όσοι επέλεξαν την ΑΠΟΧΗ από το σχολείο και έπραξαν ότι τους συμβούλευσε ο Νίκος Αντωνιάδης, είναι άξιοι επαίνου, γιατί απέδειξαν πως πάνω απ’ όλους τους ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ, ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.
 
ΑΥΤΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
 
ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ.
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
RAPID TEST :
Ο,ΤΙ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΣΕΤΕ,
ΚΑΜΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΑΠΛΟΥΣΤΕΡΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ,
ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Τ Ι Κ Α ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ
_____________
Τ Ω Ρ Α ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
______________
-Μη ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ να ΜΗ μας ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ :
Θα μας έχετε απέναντι στο υπόλοιπο της ζωής σας !!
______________
 
ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ
______________
Συνεργεία, λέει, αύριο θα σαρώσουν την Αττική. Ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους, νοσοκομεία και σχολεία.
Και θα κάνουν, λέει, rapid test στα παιδιά μας.
 
Πώς έχει λοιπόν το πράγμα, αν και δεν αλλάζει κάτι σε σχέση με όσα έχω ήδη γράψει:
 
-Οι ιατρικές πράξεις, όπως είναι και τα τεστ, όποια και αν είναι αυτά, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ: Νόμος 4682/2020. Τα ατομικά δικαιώματα ή η σύμβαση του Οβιέδο, η οποία έχει υπερνομoθετική αλλά όχι υπερσυνταγματική ισχύ, υποχωρούν έναντι της υποχρέωσης του κράτους να προστατεύσει τη δημόσια υγεία.
 
Εν προκειμένω θα εφαρμόσουν την περίπτωση (β) της παραγράφου 2 του πρώτου άρθρου του άρθρου 1 του νόμου, με το οποίο κυρώθηκε η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της 25.2.2020. Λένε, δηλαδή, ότι τα τεστ (μέτρο προληπτικής υγειονομικής παρακολούθησης) θα γίνουν σε “πρόσωπα που προέρχονται από περιοχές όπου έχει παρατηρηθεί μεγάλη διάδοση της νόσου”.
 
Τώρα, αυτό το “προέρχονται” τους δυσκολεύει λίγο, γιατί προϋποθέτει να ήταν κάποιος κάπου, όπου έχει παρατηρηθεί η διάδοση αυτή, και να επιστρέφει στο σπίτι του, αλλά θα το ξεπεράσουν.
 
Είτε προέρχεσαι από κάπου ή είσαι κάπου, όπου έχει παρατηρηθεί η διάδοση, τους αρκεί. Άλλωστε, μπορούν να εφαρμόσουν την περίπτωση (α), με τις “εύλογες υπόνοιες”.
 
-ΠΡΙΝ την οποιαδήποτε ιατρική πράξη ΟΜΩΣ υφίσταται η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ενημέρωσης των γονέων. Στους οποίους ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ επιτρέπεται και η παρουσία τους κατά τη διάρκειά της.
 
Πρόκειται για ομόφωνη απόφαση του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (η 251/2015), η οποία στηρίχθηκε σε πλήθος διατάξεων, του Συντάγματος της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού, Κωδίκων Δεοντολογίας και άλλες, έγινε αποδεκτή από το Υπουργείο Υγείας και έχουν ενημερωθεί για την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ αυτή όλες οι Υγειονομικές Περιφέρειες.
 
Σ’ αυτήν την περίπτωση δεν υπερισχύει καμία διάταξη του Συντάγματος για την προστασία της δημόσιας υγείας.
 
Δεν μιλάμε για άρνηση συμμόρφωσης αλλά για απαίτηση ενημέρωσής μας και παρουσίας μας κατά την πράξη.
 
-Η ιατρική πράξη όμως, εν προκειμένω το rapid test, είναι, επαναλαμβάνω, υποχρεωτική. Με ποινή φυλάκισης έως δύο χρόνια για όποιον δεν συμμορφωθεί.
 
Εν προκειμένω για τους γονείς που θα αρνηθούν.
 
-ΟΜΩΣ: Πουθενά ο νόμος δεν προβλέπει η ιατρική αυτή πράξη να γίνει οπωσδήποτε από το προσωπικό του Ε.Ο.Δ.Υ. ή όποιον άλλον, στον οποίο θα ανατεθεί η διενέργεια του τεστ στο παιδί μας.
 
Δεν θα παραβιάσουμε κανέναν νόμο αν ασκήσουμε το νόμιμο και εκ του Συντάγματος κατοχυρωμένο δικαίωμά μας να επιλέξουμε ΕΜΕΙΣ τον ιατρό που θα διενεργήσει το τεστ στο παιδί μας. Και να προσκομίσουμε το αποτέλεσμα στον αρμόδιο φορέα. Το δικαίωμά μας αυτό δεν συγκρούεται ούτε με τον νόμο 4682/2020 ούτε με το άρθρο 21 του Συντάγματος για την προστασία της δημόσιας υγείας, αφού δεν αρνούμαστε τον προληπτικό ιατρικό έλεγχο, αλλά ασκούμε το δικαίωμά μας να γίνει αυτός σε περιβάλλον και από ανθρώπους της επιλογής και εμπιστοσύνης μας.
 
Είτε αποφασίσουμε να κάνουμε στο παιδί μας το τεστ αντιγόνου είτε το μοριακό, που οι ίδιοι λένε ότι είναι πιο αξιόπιστο -ο Θεός δηλαδή να τα κάνει και τα δύο, και πάντως τον κορωνοϊό δεν γνωρίζουμε ακόμα αν μπορεί να τον ξεχωρίζει από τις γρίπες Α και Β, αφού μόλις πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι ψάχνουν αυτό το τεστ. Οπότε, Κύριος οίδε (σκοπός όμως να το μάθουμε και εμείς) πώς έκαναν το lock down και πώς το διατήρησαν την περίοδο εκείνη που ήταν στην κορύφωσή τους οι γρίπες Α και Β, και τα τεστ που έκαναν τότε, ομολογημένα δεν μπορούσαν να ξεχωρίσουν τον μεν από τους δε τους ιούς.
 
-Είδατε που ήρθε πολύ γρήγορα η ώρα που όλοι καταλαβαίνετε την αξία της δήλωσης που σας είπα να υποβάλετε στους διευθυντές των σχολείων των παιδιών σας; Γιατί σε αυτήν τη δήλωση τους λέμε ότι έχουν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να μας ενημερώσουν πριν από οποιαδήποτε ιατρική πράξη, άλλως θα έχουν μεγάλη αστική και ποινική ευθύνη.
 
Το τι θα κάνουμε μετά εμείς οι γονείς, είναι δικό μας θέμα.
Και σύμφωνα με τα παραπάνω.
 
Οπότε, τους λέμε:
Μη ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ να ΜΗ μας ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ !!
Θα μας έχετε απέναντι στο υπόλοιπο της ζωής σας.

 

ΠηγήΜοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα