Νίκος Αντωνιάδης για “Ellinika” Hoaxes: Πλησιάζει το τέλος των εκτελεστών συμβολαίων “θανάτου”

Νίκος Αντωνιάδης για “Ellinika” Hoaxes: Πλησιάζει το τέλος των εκτελεστών συμβολαίων “θανάτου”

30 Σεπτεμβρίου, 2020 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:540
Μοίρασέ το

Έχουν αυτοπροσδιοριστεί αστυνόμοι, εισαγγελείς και δικαστές.

Ελέγχουν κρίνουν, διώκουν και καταδικάζουν.

Έχουν υποκαταστήσει διωκτικές, εισαγγελικές και δικαστικές αρχές.

Έχουν υποκαταστήσει τους επίσημους ελεγκτικούς μηχανικούς, έχοντας αποκτήσει περισσότερες και από αυτήν ακόμη τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εξουσίες.

Eξουσίες δραματικές για τα συνταγματικά δικαιώματά μας και την ίδια την Δημοκρατία.

 

 

Κάποιοι δημόσιοι φορείς και πολιτικοί, τους έδωσαν το δικαίωμα να λειτουργούν ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ, ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ.

Άρα οι ευθύνες, θα πρέπει να αναζητηθούν και στους αδειοδότες και εντολοδόχους τους.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Είναι οι εκτελεστές συμβολαίων “θανάτου” της χούντας του διαδικτύου.

Του ιδρυτή της συμμορίας (κατά τη μήνυση που έχω υποβάλλει και “τρέχει” στα εισαγγελικά γραφεία) Θοδωρή Δανιηλίδη, πρώην ναρκαλιευτή

Έχουν αυτοπροσδιοριστεί αστυνόμοι, εισαγγελείς και δικαστές.

Ελέγχουν κρίνουν, διώκουν και καταδικάζουν.

Έχουν υποκαταστήσει διωκτικές, εισαγγελικές και δικαστικές αρχές.

Έχουν υποκαταστήσει τους επίσημους ελεγκτικούς μηχανικούς, έχοντας αποκτήσει περισσότερες και από αυτήν ακόμη τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εξουσίες.

Eξουσίες δραματικές για τα συνταγματικά δικαιώματά μας και την ίδια την Δημοκρατία.

Παραποιούν την αλήθεια, παραπλανούν, προκαλούν σύγχυση, διαστρεβλώνουν τα γεγονότα, βάζουν στο στόμα των ανθρώπων λόγια που δεν είπαν ποτέ και μετά τους  συκοφαντούν με βάση τα λόγια αυτά, βαπτίζουν το ψέμα αλήθεια και την αλήθεια ψέμα, και με τα άθλια “συμπεράσματά” τους, τυχάρπαστοι πληροφορικάριοι, απόφοιτοι σχολών και ναρκαλιευτές, ασελγούν στην αλήθεια και στη λογική, διασύρουν ανθρώπους και τσαλαπατούν συνειδήσεις.

Τώρα πήραν νέο συμβόλαιο.

Την “εκτέλεση” του παγκόσμιου ιατρικού συνεδρίου.

Οι ισχυρισμοί τους καταγράφονται και θα τεθούν υπόψη των επιστημόνων, των οποίων οι επιστημονικές θέσεις χαρακτηρίζονται από τη συμμορία ως ψευδείς και συνωμοσιολογικές.

Η απόφαση για νομική αντίδραση είναι δική τους. Εμείς είμαστε εδώ να βοηθήσουμε.

Εσχάτως, εκτός από αστυνομικοί, εισαγγελείς και δικαστές, τα hoaxes έδρασαν και ως ιδιωτικοί ντετέκτιβ.

“Έψαξαν” και “βρήκαν” τη νοσηλεύτρια που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία της και η οποία τους διαβεβαίωσε, λέει, ότι η ακτινογραφία είναι του 2020 και όχι του 2015, παρά το γεγονός ότι η ακτινογραφία πάνω της δεν έχει την παραμικρή χρονολογία του 2020, παρά μόνο τις επτά του 2015.

Είναι αυτή η δημόσια πρόσκληση που τους απηύθυνα από τη σελίδα μου στο Facebook, να δημοσιοποιήσουν την ακτινογραφία με την χρονολογία του 2020 πάνω σε αυτήν, και να αφήσουν τις “ανώνυμες νοσηλεύτριες”, θέτοντας διορία 30 λεπτών να το πράξουν άλλως θα συνιστούσε δημόσια ομολογία ότι είναι κοινοί απατεώνες και ελεεινοί ψεύτες και συκοφάντες, η οποία (δημόσια πρόσκληση) προκάλεσε το μπλοκάρισμά μου.

Θα την επαναλάβω σε επόμενο post την πρόσκληση αυτή.

Εδώ δεν είναι Facebook. Εδώ παίζω μπάλα εγώ και όχι αυτοί.

Είναι φανερό ότι τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ για το σύστημα, και τα hoaxes έχουν πάρει την εντολή να γράφουν ό,τι κυριολεκτικά να ναι.

Ότι η γη είναι επίπεδη, ότι ο ήλιος ανατέλει από τη Δύση, ότι ο άνθρωπος έχει τρία πόδια και τέσσερα χέρια, αρκεί να αναχαιτίσουν το κύμα της αλήθειας στο διαδίκτυο και από εκεί σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό, πριν γίνει τσουνάμι και μαζί με αυτό πάρει μαζί τους τη συμμορία.

Μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας πιστέυω ότι θα έχω ολοκληρώσει τον βασικό κύκλο των αγωγών και των μηνύσεων, εκτός των δικών μου, πολλών άλλων φυσικών προσώπων, Μ.Μ.Ε. διαχειριστών ιστοσελίδων και μπλογκς, έως και πολιτικών κομμάτων, κατά των hoaxes.

Εγώ, ως τελική δική μου νομική κίνηση, καταθέτω στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών αγωγή 1.000.000 € κατά των μελών της συμμορίας.

Πρόκειται για αυταπόδεικτα ψεύδη των hoaxes, για τα οποία θα δώσουν εξηγήσεις για πρώτη φορά στην Ελληνική Δικαιοσύνη και τελικά στα εκατομμύρια των χρηστών που κατακλύζονται από τεράστια οργή και αγανάκτηση για τη φασιστική δράση τους.

Η ουσιαστική κίνηση όμως θα γίνει προς την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων.

Αυτή είναι η αδειοδοτούσα Αρχή.

Θα καταθέσω αναφορά εναντίον τους με όλα τα συντριπτικά εναντίον τους στοιχεία, με το αίτημα ανάκλησης της άδειας που τους έχει δοθεί να ασκούν φασιστική λογοκρισία στο διαδίκτυο.

Δεν θα είναι δύσκολο να πείσω την Αρχή.

Υπολογίζω πολύ στη βοήθεια της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματα και του Διευθυντή της, Βασίλη Παπακώστα.

Πιστεύω ότι έχει καταλάβει ότι θα προσφέρει άριστες υπηρεσίες σε εκατομμύρια ανθρώπους και θα ανεβάσει τις μετοχές της Ελληνικής Αστυνομίας, της Δίωξης και τις δικές του.

Αν η Αρχή δεν πράξει τα αυτονόητα, υπάρχουν τα νομικά μέσα να πολεμήσω και την ίδια την Αρχή, αν απαιτηθεί.

Και μετά σειρά έχει η Facebook.

Την επόμενη εβδομάδα θα καταθέσω αγωγή 10 εκατομμυρίων ευρώ κατά της εταιρείας.

Η αγωγή θα κατατεθεί στην Αθήνα και θα επιδοθεί στην έδρα της Facebook στο Δουβλίνο.

Θα ενημερώσω και τις αμερικανικές αρχές για τη νομική αυτή κίνηση και τον ίδιο τον Πρόεδρο των Η.Π.Α., δια της πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα.

Η Facebook θα υποχρεωθεί να παρουσιαστεί στο δικαστήριο και να δώσει για πρώτη φορά στηνη ιστορία της εξηγήσεις για τη φασιστική λογοκρισία της και την αμαρτωλή συνεργασία της με τα hoaxes.

Αν δεν έρθει, θα γίνω ιδιοκτήτης των κτιρίων της στο Δουβλίνο, καθώς θα ερημοδικαστούν και βάσει του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, η αγωγή τεκμαίρεται ομολογημένη και η εναγομένη Facebook θα καταδικαστεί να μου καταβάλει 10.000.000 €.

Και η καταδίκη της θα κάνει τον γύρο του κόσμου. Πολύ θα χαρεί ο Τραμπ.

Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, δύσκολο και επικίνδυνο, αλλά δεν είμαστε φταιγμένοι για τα εύκολα.

Για τα δύσκολα είμαστε εδώ.

Και θα βγούμε νικητές.

 

Πηγή

Τελική δημόσια πρόσκληση στα ellinika hoaxes: Αποδείξτε ότι δεν είστε απατεώνες

Τελική δημόσια πρόσκληση στα hoaxes

Με έχετε βγάλει ψεύτη. Έχετε διαδώσει σε όλο το διαδίκτυο ότι η ακτινογραφία της ντροπής είναι του 2020 και όχι του 2015. Ενώ εγώ ξεφτίλισα το σύστημα, μήνυσα Ευαγγελάτο και γιατρούς, ζητώντας τη σύλληψή τους, αποδεικνύοντας ότι είναι του 2015.

Δημοσιεύσατε την καθαρή ακτινογραφία. Και ισχυρίζεστε ότι η χρονολογία που προκάλεσε σάλο ήταν από το ιστορικό του ασθενή και αφορούσε αξονική τομογραφία και όχι ακτινογραφία.  Αλλά η ακτινογραφία που δημοσιεύσατε έχει άλλες έξι χρονολογίες και αυτές του 2015.

Πού είναι το 2020;

Πουθενά!

Αλλά εσείς το καλύψατε με τη “μαρτυρία” της “ανώνυμης νοσηλεύτριας” που σας διαβεβαίωσε ότι είναι του 2020. Και εσείς, με αυτόν τον ισχυρισμό, που θα τον ζήλευε και ο Γιόζεφ Γκέμπελς, βγάλατε ψευδή όλα τα δημοσιεύματα που έκαναν, το ένα μετά το άλλο, γνωστή σε όλον τον κόσμο την απάτη.

Εδώ λοιπόν. Ξανά. Σας προκαλώ δημόσια:

Ανεβάστε στην ιστοσελίδα σας μέχρι τα μεσάνυκτα την ακτινογραφία με τη χρονολογία του 2020 (και μάλιστα του Μαΐου 2020, όπως σας είπε η ανώμυμη νοσηλεύτρια), πάνω στην ακτινογραφία.

Αν δεν το κάνετε, θα είναι δημόσια ομολογία ότι είστε κοινοί απατεώνες και ελεεινοί ψεύτες και συκοφάντες.

Σας περιμένω.

 

Πηγή

Προβολές : 540


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα