Νίκος Αντωνιάδης: “ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ!”

Νίκος Αντωνιάδης: “ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ!”

19 Αυγούστου, 2020 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,021
Μοίρασέ το
 
 
Νίκος Αντωνιάδης: “Έλληνες γονείς :
Αυτή θα είναι η δική σας ώρα.
Ή τώρα ή ποτέ !!”
 

 
 
Ήρθε λοιπόν και η δική μας ώρα… είτε είμαστε γονείς  παιδιών σε ηλικία μαθητική είτε όχι…
 
Ήρθε η ώρα να ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ.
 
ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ του Νίκου Αντωνιάδη, μας αφορά ΟΛΟΥΣ, ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ.
ΕΙΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ.
 
ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.
 
Ή είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ και αγωνιζόμαστε για τα παιδιά μας και την Πατρίδα μας, ή… ας μας πάρει όλους ο διάολος, αν δεν είμαστε ικανοί να προστατεύσουμε και τα δυο.
 
ΝΙΚΟ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ, ΦΑΙΔΩΝΑ ΒΟΒΟΛΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΒΑΘΙΩΤΗ, ΑΝΔΡΕΑ ΜΠΑΡΔΑΚΗ, ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
 
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΑΣ, ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
 
ΗΡΘΕ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΩΡΑ
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΩΡΑ :
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ
_______
ΑΛΛΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΩΡΑ :
ΝΑ ΣΗΚΩΣΩ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΓΙΑ ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΣΕ “ΑΝΥΠΑΚΟΗ” ΟΤΑΝ ΕΚΔΟΘΕΙ Η ΚΥΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ,
ΤΟ ΕΣΧΑΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΜΕΣΟ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ
_______
ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ “ΘΥΣΙΑ” ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ
________
Επειδή όλες οι νομικές ενέργειες που έχω ήδη κάνει και αυτές που σχεδιάζω στο άμεσο μέλλον, πολύ γρήγορα θα γίνουν το τσουνάμι που θα παρασύρει και θα γκρεμίσει το σύστημα ,
αλλά τα σχολεία θα ανοίξουν στις 7 Σεπτεμβρίου και μέχρι τότε το τσουνάμι δεν προλαβαίνει να τσακίσει το σύστημα, γιατί όσο και αν εγώ επιταχύνω στον μέγιστο βαθμό τις πολλαπλές νομικές διαδικασίες που πολεμάνε την απάτη σε όλα τα επίπεδά της, είναι προφανές ότι ο χρόνος είναι ελάχιστος μέχρι τότε ,
ώστε πρέπει άμεσα να αναλάβουμε ουσιαστική δράση για το σχεδιαζόμενο έγκλημα σε βάρος των παιδιών μας.
 
Πολύ καιρό τώρα μου ζητάτε να συμμετάσχετε στις ενέργειες που κάνω και με ρωτάτε πώς μπορείτε να βοηθήσετε για να μη τα κάνω όλα μόνος μου.
 
Έχω εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους, αφενός έχω απορρίψει κάθε πρόταση για οικονομική βοήθεια, αφετέρου έχω αρνηθεί, για τη δική σας προστασία, να σας εντάξω σε εξώδικα που επιδίδω ή ποινικά και αστικά δικόγραφα που καταθέτω.
 
Και έχω αναφέρει τις νομικές κινήσεις στις οποίες, με ασφάλεια για εσάς, θα συμμετάσχετε, όπως αυτή της αγωγής κατά του Νίκου Χαρδαλιά και αυτή του εξωδίκου αιτήματος στη Βουλή για την κατάργηση των διατάξεων του νόμου 4682/2020 για τις υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις.
 
Τώρα όμως ήρθε αυτό που ζητάτε όλον αυτόν τον καιρό :
 
Ήρθε η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΩΡΑ.
 
Η ώρα της ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ατομικής ευθύνης και όχι της ευθύνης-κοροϊδία, που πρώτοι αυτοί που μας κουνάνε το δάκτυλο γελοιοποιούν, και στην πράξη ακυρώνουν, με τις συμπεριφορές τους.
 
Η ώρα της μεγάλης ευθύνης όλων σας για τα παιδιά σας. Για όλα τα Ελληνόπουλα.
 
Στην επόμενη ανάρτησή μου θα ανακοινώσω το πλαίσιο των δράσεων όλων μας για την αποτροπή του εγκλήματος σε βάρος των παιδιών μας.
 
Για να συνεδριάσουν άμεσα όλοι οι Σύλλογοι Γονέων και οι Σύλλογοι Διδασκόντων σε όλη την Ελλάδα.
Για να πάρουν αποφάσεις.
Πρέπει να ξέρουμε.
 
Αυτό θα είναι και το ισχυρότερο crash test. Εάν στην υπόθεση της προστασίας των παιδιών μας δεν είμαστε η πλειοψηφία ή έστω η ισχυρή μειοψηφία, δεν θα έχουμε καμία τύχη και σε όλα τα άλλα.
 
Θα διατυπώσω εγώ το κείμενο του θέματος της συνεδρίασης των Συλλόγων. Επιστημονικά τεκμηριωμένο. Σε ιατρικούς και νομικούς όρους.
 
Και θα ανακοινώσω και τις δικές μου ατομικές ενέργειες.
Δύσκολες ενέργειες.
Με προσωπικό κόστος.
 
Αλλά τίποτα από όλα όσα έχω πετύχει στην ποινική δικηγορία που ασκώ 27 χρόνια τώρα δεν θα είχα πετύχει αν δεν έβγαινα μπροστά με κίνδυνο της καριέρας μου.
 
Και δεν έχω χάσει ποτέ έως τώρα.
Και ούτε πρόκειται.
Και είναι σημαδιακό ότι τα 27 αυτά χρόνια στη δικηγορία τα κλείνω στις 6 Σεπτεμβρίου. Μία μέρα πριν ανοίξουν τα σχολεία…
 
Αλλά θα ανακοινώσω και τις συνεργασίες μου.
Πολύ δυνατές συνεργασίες.
 
Ήδη από τώρα θα σας πω ότι πολλά στηρίζω στη συνεργασία και τη φιλία μου με τον Φαίδωνα Βόβολη, τον γιατρό, τον καρδιολόγο που τίμησε τον όρκο του και ύψωσε το ανάστημά του στα δύσκολα. Μόνος του. Στην καραντίνα. Παλλικάρι.
 
Και απέκτησε ένα δεύτερο “πτυχίο”.
Ένα τίτλο τιμής. Την καταδίκη του από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.
Του Γιώργου Πατούλη και της παρέας του.
Από τους οποίους περιμένω από χθες απαντήσεις. Για τις μάσκες.
 
Καταδίκη του Φαίδωνα Βόβολη λεκτική, δηλαδή, με ανακοίνωση και κούφιες απειλές για πειθαρχικά και ποινικά.
Τίποτα από όλα αυτά δεν τόλμησαν να κάνουν. Να τον φοβίσουν ήθελαν οι δειλοί. Ναι, τέτοιος είναι ο Βόβολης, όπως και εγώ. Θα φοβηθεί…
 
Αλλά και με τον επίσης πολύ καλό μου φίλο και κορυφαίο Καθηγητή του Ποινικού Δικαίου, Κωνσταντίνο Βαθιώτη.
Που και αυτός όλο αυτό το διάστημα των εγκλημάτων σε βάρος των Ελλήνων πολιτών, ύψωσε το ανάστημά του και με το επιστημονικό εκτόπισμα που διαθέτει εξέθεσε το πανεπιστημιακό κατεστημένο και αυτό του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.
 
Και με τον ακούραστο μαχητή, τον Ρομπέν των Δασών των ΑμεΑ, τον πρόεδρο της κοινότητας των συνανθρώπων μας που έχουν πληγεί όσοι λίγοι από τα τα μέτρα που καταδυναστεύουν τον ελληνικό λαό, τον αγαπημένο φίλο μου Ανδρέα Μπαρδάκη.
 
Έλληνες γονείς :
Αυτή θα είναι η δική σας ώρα.
Ή τώρα ή ποτέ !!

 

Πηγή

Προβολές : 1,021


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα